Underbart

Härlig värme idag! Kunnat promenera på stan i bara shorts o t-shirt :) Mysigt! Solade idag också för att bättra på brännan. Laddar till tusen nu med både kost och motion. Ska gå modevisning den 28:e juni på BMB för underklädesbutiken Change. Så som sagt.. nu jädrar ligger jag i och tränar och äter bra. Har även inhandlat Nivea´s "My silhouette". De lovar att min kropps konturer ska reduceras med upp till 3 cm ;P Får väl se vad mycket ljug det är :) Kul att testa iaf.
image278
Har skickat efter den här byxdressen från H&M. Den har varit slut jättelänge men jag har envist ringt för att inte missa den, och äntligen kom den! Så jag beställde både en svart o en brun. Plus diverse annat som t-shirt o hotpants.
 
Nu blir det spinning och sen en sväng till Becca för att umgås lite med henne o jessica som ska dit och klippa sig :) Spinning blir det även imorgonbitti innan jobbet, med Beccis. Mys! :)

Premiär!

Systembolagspremiären igår blev ganska kul ändå. Jag o Sophie gick runt o plockade i våra korgar och vid kassan lämnade jag glatt fram mitt leg så killen som satt där skulle bli tvungen att säga grattis :D Men roligast var ändå att när jag skulle plocka i flaskorna i kassarna.. så hade jag självfallet GLÖMT kassarna. Så jag fick lite skamset fråga om jag kunde få köpa två påsar också eftersom jag var ny ;P Då skrattade killen och gav mig påsarna med orden "huset bjuder" :D hahaha.. 

Lämnat tonåren

Vilket känns riktigt skönt! Aldrig mer "ton" i slutet. :) Det blev en toppen mysfödelsedag igår. Mamma hade tagit ledigt från jobbet endast för att spendera den med sin favoritdotter :D Så vi började dagen med att ta stavarna (vuxenpoäng!) och knatade runt sjön. För att sedan mysa till det på altanen med frukost och efter det dra igång vårt stora project smörgåstårta och jordgubbstårta. Vilket vi självfallet klarade galant :) Kommer ha smörgåstårta i matlådan två veckor typ. Men det är inga problem, för det är ju bland det godaste som finns? :D

Jag fick mycket fint igår. Bl.a. Parfym, hårvårdsprodukter, 800:- på hudvårdssalongen Sofimar, kokbok med 500 recept (så mormor vet att jag överlever den dagen jag flyttar hemifrån), en jättemysig blomma, en skål jag kikat länge på, smycken och pengar :)
TACK alla godingar som firade mig, ni är bäst!

Hann runt sjön imorse med stavarna igen (jaa, de är hyfsat coola!) Lämnade ipoden hemma, vilket var ett bra drag. Hur skönt som helst att höra fågelkvitter och känna av naturen. Idag blir det jobb 12-16, lunchavbytare. Blir bra när det är sådant toppenväder ute. Så hinner man hem o pressa lite på altanen. Sen blir det spinning ikväll med Becca.

Bilder på lite familj o släkt. :)
  

Hurra Hurra! :D

Häärligt, idag blir man 20 :D Vore att köpa det här mousserande vinet på systemet, men tror inte ens de har det :D Ska iaf fråga som deras sprillans nya kund ;D

image272


Håller tummarna för mig!

image271

Tävling hos
Lindaslya
Välj tre stycken produkter du vill vinna!
Avslutas den 28:e maj. :)

Sverige va bäst!

Jag mår fortfarande inte helt bra alltså.. drack way to much igår, o som man bäddar får man ligga. Men men, riktigt rolig kväll! Tycker dock vi kan skita i att ha Eurovision Song Contest. Grannländer går samman och "kompisröstar". Hur jävla värdelöst är det inte? Jag är grymt partisk och säger helt klart att Sverige var bäst, tätt följd av kopian Ukraina.

Luuk: Ani Lorak har sytt sin klänning av stuvbitar som blev över från Charlottes klänning :D

Kul också att jag bytte kläder en gång under kvällen. Kände mig väldigt inne, eftersom kändisarna brukar hålla på med dessa oändliga klädbyten under deras utekvällar :) Började med grått glitterlinne från Vila och ett par glansiga svarta jeans från Gina och självfallet hade jag mina hemmagjorde discokulor i öronen ;D Men innan vi drog bytte jag till svart brottarlinne o en underbar rosa kjol, tack Jess o Soffan för lånet! :)
Louise pojkvän Johan fick en stol i huvudet på Looptroopkonserten, så de var på akuten till 7 imorse. Stackars, säger jag bara. Kan man ha mer otur? Tack gode Gud ändå att allt gick så bra som det gjorde. Tycker om er godingar!

 
    
Jag o Louisegoding!  -  Bäst på fest!  -  Jaaaaaaag - Jag, Linda o Mandis
   
Louise o Linda ♥   -   Jaaaaaao     -   Gänget :)    -   Vafan ska jag lukta på? :D
   
Kanga o Lollo - Bec o Mandis - Bästa bilden med Kanga i bakgrunden!
Hihi! Ni är The Best :)


Schlageryra!

Nu ska den fram, glitterblåsan :D och på med de glittrigaste örhängena ! Här ska det festas till schlager. Heja Perelli! Vad kan man säga? Mitt gäng älskar schlager! :D WOOHO!

Måste bara tillägga.. fyfan vad snabbt jag gjorde mig iordning till jobbet imorse. Jag var helt säker på att jag började 11. Så jag tog en joggingtur och kom hem, åt frukost i lugn och ro. Tittar som hastigast på schemat när klockan var ungefär 9.30.. där står det att Sofia börjar 10! :D Jag lade i 6:ans växel och hann dit till 9.50 :D dä ni!


Det mesta stämmer faktiskt

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

Säljare jobbar jag ju som nu egentligen, på Team Sportia. Hemma fru kanske vore något? :P

Gå in
här för att testa själv!


These little moments...

Vilka tillfälligheter egentligen. Livet. Att jag skrev ut en bunt med CV:n och begav mig ut på stan för att söka jobb i oktober förra året. Jag var i Mitticity och lämnade mina papper och går förbi Team Sportia. Just den dagen jobbade Anna, som jag då bara var bekant med. Så jag gick in för att säga hej. Som en vanlig artighetsfras undrade hon vad jag hade för mig, och jag berättade att jag var ute och sökte jobb. Nämen! Dagen innan hade chefen frågat Anna om hon hade nån kompis som behövde jobb. Så jag lämnade CV och tio minuter senare ringde Bossen och jag hade fått mig jobbet. Nu spelar jag och Anna golf tillsammans. Snacka om tillfälligheter, för frågan är: Hade jag fått ett så bra jobb och hade jag börjat spela golf, om jag den dagen inte hade träffat Anna? :)

Let the sunshine in

Kom igen nu våren, bättre kan du! Soligt o fint, men vore om det blev lite varmare i luften :) Men slår vad om att värmen kommer till min födelsedag! Fyller på tisdag nästa vecka. Underbart att gå till systemet och köpa på mig ett förråd. Ska fan åka till Ikea och köpa ett barskåp :D Låter som jag är jordens alkis, men icke då. Vill bara ha lite olika sorter hemma så man kan blanda roliga o fina drinkar. Sådeså!

Idag var jag på stan och även en tur till Bergvik med mina godingar
Sophie o Louise :) Louise masserade mig först på förmiddagen. Det är jag i akut behov av, vill jag lova! Min rygg är helt paj.. så den ska vi nu fixa med massage o stretching :) Duktig Louise, gå till henne om ni behöver massage! Hon är lysande.

Lite shopping blev det också. Ett gult/prickigt linne från Gina och en top från MQ.

Hihi! Ser ut som en bild från tradera eller blocket :D

Nyrik

Hur har jag kunnat glömma nämna detta?! :D Jag fick ett brev från mitt försäkringsbolag i måndags, och som jag väntat på det brevet! Där skulle jag nämligen få reda på om jag skulle få ut några pengar för mitt skadade knä och mina fula ärr jag fick från operationen. Efter läkarbesök och fotografering av knäet skickade jag in pappren, o nu kom beskedet: Jag får 41.120 kronor! Det är jag värd! Sånt helvete jag haft med knäet, och det är inte helt bra än heller så. Fått sluta med innebandyn till exempel. Men det känns ju faktiskt litegrann som plåster på såren.

Underbara ni!

Älskade Sophie! Tack för att du fixar boende. Smööögen here we come! :D 14-18e juli blir det sol, bad, krabbmete, shopping, fest och massa myyyys. Blir att bo på Solviks Camping i två stugor. Där har de koll på vad de pysslar med till skillnad mot de jag ringde igår, herregud! Nu ska jag fixa transport. Minibuss är roligast, men också medför det mest ansvar. Så vi får se, jag tycker den idén är klockren :)

Sophie, Louise, Becca, Amanda, Jessica, Linda o Jag. Fin kombination :) Ni är underbara!

image258
isn´t it lovely? ;D

Den frivillige golfaren

Jag älskar golf. Gick min första 9-håls-runda idag med Anna! Det gick hyfsat bra, slog i vattenhålet en gång o i bunkern en gång. Men jag tog mig ur situationerna på ett bra sätt. Trodde dock att jag skulle skita knäck i spiraler när jag skulle kolla efter min boll i vattenhålet plaskar till ordentligt brevid mig! Då har man på Karlstads golfbana odlat karp eller nån slags fisk i vattenhålen, för att hålla rent och fräscht. Men jädrar vad stora de var! Inga små gulliga guldfirrar där inte. Näänä, här körde man på det tunga artelleriet. Jodå, det gick bra att spela. O bättre ska jag allt bli!

Vi har bestämt oss för att åka på semester med tjejgänget. Smögen står högst på listan :) Det vore verkligen toppen! Jag har fixat med transport, så nu är det bara boende kvar. Inte så bara det.. vi är rätt sent ute.
Jag kollade på stugor på Smögen Campingen, men alla i gruppen skulle vara fyllda 20 år. Så jag ringde och frågade om vi inte kunde få hyra två 4-bädds stugor ändå, eftersom vi har tre i gänget som inte kommer vara 20 vid restillfället. Jovisst, det skulle gå bra. Vi skulle fylla i bokningspappren med falska personnummer, får jag som ett seriöst svar från en kvinna från campingen! Tyckte det lät skumt när jag lagt på luren och ringde senare tillbaka men fick samma svar, att det gick fint och att jag skulle hänvisa till henne. Tillslut kom det ju fram att man inte kunde göra så. Vilken dåre.. dit åker vi definitivt inte. Ska fortsätta leta, så lätt ger vi oss inte! :) Någon som har förslag på bra o helst billigt boende på kusten? Helst Smögen :D

Otippat

Jaa, trodde inte igår eftermiddag att jag skulle ut, men det blev allt en tur till Nöjesfabriken ändå. Efter jobbet igår pysslade jag mig iordning och åkte till Klas systers pojkväns föräldrar (kort och gott svågerns föräldrar) :D Där vi firade Johanna, Johan, Jenny som alla fyllt 25, alltså 75 årskalas :D Johanna hade med sig sitt monster Ombra som är en nätt Grand Danois på typ tre meter i mankhöjd :P Jag hade jeansklänning o leggings vilket innebar bara fötter så Ombra låg perfekt på mina isbitar till fötter. Bra hund!

Fick höra att Widdan hade fest, så Klas och jag tog oss en sväng dit. Vilket var en mycket bra idé, för jag hade verkligen toppenkul! Soffan, Mallan, Anna o Jag tog en taxi till stan. Vi fick ingen fjuttig taxi heller! Utan en jättebuss! Med dansgolv och hela köret. Dock körde chauffören som en jävla biltjyv så Sophie flängde o flög överallt i taxin.
Roligast på Nöjes var när Soffan ska beställa i baren:

Sophie - En Apple Cosmopolitan, tack!
Bartendern, med en panikartad, svettig blick - M-m-een nää-e..

Kul att han var ny. Soffan pekade och lärde honom hur man gjorde. O visst, god blev den! Man lär sig nåt nytt varje dag ;)

Fina bilder från igår:

    


Nej nu jävlar

Jag är otroligt bloggseg den här veckan :D Får väl bli ändring. Just nu är jag lite opigg på det mesta.. vet inte vad det är med mig. Men det blir det väl också ändring på! :)

Något som är sjukt kul är att jag igår klarade teori o praktikprovet i golfen! Så nu är jag grymt nära det gröna kortet. Funderar på att försöka ta det så snart som möjligt, kanske redan i början av juni :) Blir en runda med Anna på måndag iaf. Om jag inte ska jobba vill säga. Har redan hunnit köpa mig ett halvset golfklubbor! Jag är förälskad i dem, de har blommor på sig och är lila! Vad mer kan man säga? Halva nöjet nu i början av min karriär, tycker jag är att inhandla fina golfkläder, accesoarer o annat :D Om man nu inte är ett proffs i början, måste det ju iaf se så ut!

Hade även namnsdag igår. Så grattis alla andra Sofiaor ! :D Jordgubbar stod på menýn. Årets första är alltid lika underbara!
Idag fyller pappa år också. Så har haft lite släktkalajs här hemma. Var tvungen att slänga med en bild på mormor när hon intar paparazziställningen :D Älsklingsmormor, du är för gó! Och Grattis Pappsi! :)

Nu blir det att ta bilen upp till Linda, o se film med mina jäntor. Regnvädersmys!

     

Update

Helgen var fiiinfiiin. Jobbade fredag o lördag, sen var jag ledig söndag :D Soffan fyllde ju 20 tidigare i veckan, så hon hade partaj i lördags. Tack för god mat och enormt trevligt sällskap. Bästa tjejerna i stan, det kan jag intyga! :)

Skönt att vara ledig en söndag för en gångs skull. Åkte ut till Sommaro golfbana och lirade korthålsbanan med Klas. Har ju både praktiskt o teoretiskt prov i golfen på torsdag (!) Borde klara det. Då är jag steget närmare mitt gröna kort :)
Anna, Pillan o jag tog oss en sväng till banan igår också och gick korthåls. Gick lite bättre då faktiskt, kan bero på den nätta baksmällan jag låg inne med i söndags kanske.. :P

Ledig idag igen. Synd att vädret inte är bättre när man ändå är jobbfri..
Blir en sväng till stan med tjejerna senare. Fika och shitchat, kanske planerna sommaren lite. Vi diskuterar en eventuell resa. Frågan är bara Gotland eller kusten? :D hmm.. vi får se vad vi känner för, och plånböckerna klarar av :)

Bjuder på lite pics från lördagen.


     
  

Måste få med den här låten också. Jordin Sparks-Tattoo. Sååå fin :)

Själens spegel

Jaa.. jag har antagligen en vagel eller något i vänster öga. Igår när jag skulle till Sophie så flög det in en liten yttepytte fluga i ögat som direkt blev knallrött och började rinna.. Så på den vägen är det. Jag fick ut flygfäet men nu kliar det och känns hela tiden som det är någonting kvar i ögat. Orka det.. Jaja, blir att arbeta i glasögon hela dagen iaf. Känner verkligen inte för att trycka in linserna nu. En utmaning för mig, jag har aldrig jobbat i bågarna förr. På tiden alltså! :D

Sophie satte i mitt löshår igår. Det gillas :D Så nu har jag svall igen ! Skönt att kunna göra lite roligare frisyrer :D Allt blir enklare, locka upp det eller bara platta blir också riktigt snyggt :D

Farfar kommer hit på besök från Västerås också i helgen.. och jag ska mestadels jobba o festa. Får allt ta mig lite tid och vara hemma i helgen också :) Fest ikväll? Sara fyller 20 :D Blir nog en sväng dit, om ögat blir bättre!
Imorgon blir det iaf födelsedagspartaj för Sophie, som även hon fyller system :)

Jobb nu :)

Bli blod/plasmagivare!

Nu har jag varit iväg och lämnat plasma igen. Gick bra som alltid. Jag tycker fler borde bli givare, det är så otroligt livsviktigt! Alltid brist på blod o plasma inom sjukvården. Känns tryggt att lämna så jag vet att jag verkligen hjälper till. Dessutom ska jag inte sticka under stolen med att man får fina prylar eller bra presentkort också, som tack. Idag kunde jag hämta ut mitt sjätte par Filippa K muggar. Nu har jag alltså 12 stycken! Fler ska jag dock ha, samlar på hela kollektionen :D 

image240

Bild:
www.designonline.se
Som dessutom har massvis av fina glas och porslin med mera! Spana in :)

Grattis stumpan!

Idag blir min favorit-Sophie 20 år ! :D

image237 image238 image239

Uppdatering från helgen

Jobbade fredag-lördag-söndag. Efter jobbet på lördag skyndade jag mig hem och gjorde mig iordning för att ta mig till Lärka där vi skulle överraska Louise med ett supriseparty för att hon kommit hem nu äntligen efter sin Gran Canaria pluggresa :) Jag fattar fortfarande inte vilken jävla otur man kan ha.. Jag skyndade mig allt jag hade, men de kom lite tidigare än väntat. Vilket gjorde att jag missade själva "hoppa-fram-och-skrika : suprise!" -momentet.. vilket jag först var lite grumpy över. Men det gick snabbt över när vi började partaja loss :D Bästa människorna att festa med har jag runt mig. Aldrig haft en tråkig förfest, det säger väl allt :D Vi har alltid kul!
Kul att Beccas klasskamrat från gymnasietiden,
Linda var med :) Alltid kul att träffa nya ansikten.

Johans kära grannar var även över på ett egentligen riktigt, riktigt skumt besök. De var sura över att vi spelade musik och härjade, vilket i sig är förståeligt. Vad som var mindre lyckat var ju att de själva var aspackade och troligtvis höga på något annat för de kallade oss riktigt fula ord och skrek och svor. Jag blev bl.a. kallad "jävla köna", för att jag gick fram till alkistanten och sa att jag beställt taxi, så vi skulle vara ute ur lägenheten om 5 minuter. Först kunde jag bara skratta åt att hon var så patetisk.. men sen kände jag att jag behövde ta mig ett snack med damen i fråga.

Johan hade pratat med dem och de var riktigt vänligt inställda till oss efter det. Så när taxin kom (5 minuter senare, som jag sa!) så stod hon och höll upp dörren åt oss. Då pratade jag med henne och sa att hon inte kunde kalla folk för vad som helst. Då kramade hon mig och sa att jag var fin, och att även de brukade festa till det.. (jotack, jag kände det på lukten.. isch!) Så för tillfället råder det vapenvila. Men troligtvis är det inte sista gången de ringer på och stormar in hos Lärka.

   
Jag o väggen     - Festmat! -  Jag o Mandis sjunger - Sötare får man leta efter!
   
Skoog o Louise - Singstaaaaaaar - Delar av festgänget - Jag o Anna på Nöjes :D

Igår söndag så jobbade jag. Vi har fått in street-surfingbrädor på jobbet. Tydligen nya flugan hos ungdomarna :P usch, jag börjar bli gammal.. Skämt åsido, vi har bestämt oss för att alla i personalen ska lära sig åka på brädorna. Så igår kämpade jag mig svett med att bara våga ställa mig på brädan. Jag som aldrig åkt varken skateboard eller snowboard. Men det ska nog gå bra det där!

Efter jobbet fick jag en välbehövlig massage av Elin, från Sats. Hon säger att jag är det värsta fallet hon haft, jag har knutar överallt.. men det ska vi allt också råda bot på! Blir mer massage i framtiden hoppas jag på, nu när Louise är hemma som nybliven diplomerad massageterapeut!

Joggingtur nu! Som sagt.. målet är satt!

Vackra, vackra låt!

...och vackra, vackra Leona Lewis.


Uppdaterar gårdagens bravader senare, efter jobb och massage ;D

Cash the legend

Skönt! Nu är årets inventering på team klar ! Om inte något är alldeles kaiko så vi måste räkna om.. men då blir jag nog smått tokig. Räknat varje pinal i hela lokalen.. meeen lite kul hade vi allt på vägen. Sång och mycket skratt hanns med, skönt att det kan vara lite avslappnat även om tidsramen var knapp :) Alla på jobbet sjunger, nynnar och visslar på Johnny Cash nuförtiden :D
Dosorna fungerade inte till att börja med, så vi fick skriva alla artiklar för hand. Tiden rann iväg o chefen gick i taket. Men så tillslut fick de igång tekniken så vi kunde fortsätta med dosorna. Så vi hann precis klart! ...Eller, egentligen skulle vi varit klara 12.. men jag stannade kvar och körde så vi var klara 16.

Kul kväll igår också! Vi firade in våren hos Klas :) Årets första grillning och vi kunde även sitta ute och äta för det var såpass varmt! När kylan kröp på så tände vi en brasa i öppna spisen på uteplatsen :) MYS!
Älskar er mina kära vänner. Underbart att ha Louise hemma igen från Gran Canaria :) Hon var bruuuuuun. Herregud, får bli solariet några gånger tror ja bestämt! :D Louise, du är en solstråle godingen min! Ville bara krama på dig hela kvällen! Mer kramar blir det på lördag när det blir partaj igeen!

Bilder från igår :D

   
Jag o brasan -   Lärka o Louise :D -   Mina favorittjejer! -   Heey Goding!
   
Johan o Marcus - Jessica och hennes grabb - Sötnosar! -   Lindis :D

Imorgon blir det jobb 12-16. Halvdag, så hinner jag med träning och kanske lite golf om jag har tur :D