Hösten är vacker

Min mage läker så fint så. Hoppas ärret blir så litet det bara kan. Idag har jag bara en kortisdag på jobbet. Ska bege mig ut och promenera lite innan jag börjar. Det är så himla fint väder ute! Klarblå himmel, krispigt kallt i luften och underbara färger. Jag har köpt ett par fleecetights från jobbet, så nu ska här höstpromeneras! :)


Just another manic monday

Bra start på veckan. Jobbade till 16, fick mycket gjort. Skönt! Sedan hade jag tid på vårdcentralen för att ta bort ett födelsemärke på magen. Jag blev lite orolig när jag såg att märket fått en lite mörkare nyans. Troligtvis ingen fara alls, men skönt att få bort det.
Jag fick en bedövningsspruta, men när de skulle börja skära så hade inte bedövningen tagit. AJ! Så jag fick ännu en spruta. Så vänster sida av magen har varit bedövad tills nu ungefär.

Men när läkaren börjar skära bort mitt lilla födelsemärke så säger assisterande sköterska "Men Anders, är inte kniven lite slö".
Jag höll på att börja skratta nervöst och hysteriskt. Men jag höll mig för att inte magen skulle röra sig. Rädd att göra plötsliga rörselser. Även om kniven kanske var slö, så är det ändå en operationskniv. Men herregud, vad sa hon? Fint om jag varit klenmagad o svimmat. Hahaha.

Hahaha!


Men Gud, jag dör av skratt! :D

Hockeynight

Seg dag på jobbet. Inte mycket folk ute på stan.. då blir det fyra långsamma timmar. Men det kommer ta sig. Team Sportia har tjugo års jubileum i november och snart drar julhandeln igång.Ikväll efter jobbet cyklade Anna och jag till ishallen och såg när hennes pojkvän spelade hem segern till Skåre med 12-1.. tror jag det blev. Vi satt mest och pratade om annat viktigt. Såklart?

Nu har Klas kommit hem från jobbet och har köpt med sig lite mat som vi ska laga iordning. Film och sedan några TrueBlood-avsnitt. Yippie! :)


Lördagskväll när den är som bäst

Mysig lördagsafton hemma hos Mamma ikväll. Mormor och jag är här o har ätit mammas otroliga mat, just nu dricker vi champagne och myser i soffan. Passar på att uppdatera här lite snabbt. Nu blir det lite mer chips och gott innan vi ska ta en promenad med mormor hemåt och sen ska vi tillbaka hit o jag blir kvar i föräldrahemmet över natten. Mysigt att äta frukost med mamma imorgon. ♥ Hoppas ni har en bra kväll!

Fredagsmys - om det så är det sista jag gör

Ikväll har Jessica och Marcus varit hos oss och myst med det mesta i godisväg. Cheeseballz, godis, choklad o dricka. Äsch, inkomster och utgifter. Imorgon ska jag städa på jobbet, sedan slutar jag vid 16 och då blir det tjejkväll med mormor och mamma hos mammi. Mysigt. Helgens tema får nog bli mys.

Hann med en hel del idag. Gjorde klart kompletteringsuppgiften till skolan. Skönt att lägga det bakom sig. Nu ska jag inte plugga igen på ett tag, inte som det känns nu åtminstone. Städade hela lägenheten och duschade av alla mina blommor som (faktiskt!) fortfarande är i liv. Önskar jag hade kommit på idén med plastblommor.

Söndagsjobb. Sedan ska jag cykla med Anna mot ishallen och kika på hockey. Men det blir nog mest tid till prat och sådant, skulle jag tro!

Nej nu blir det att gossa ner sig. Sov gott!

Hihi

Lite lik min gamla hamster Helge.


Nya detaljer


Nytt romantiskt kakfat från en prylbutik i Skoghall.
Prydnadspumporna är från mamma och pappas trädgård.


Mysig och matchande inredning.

TrueBlood

Jag älskar True Blood. Spännande och sexig serie om vampyrer och människor som lever sida vid sida. Alexander Skarsgård är ju med också. Kul! Har ni sett serien, vad tycker ni?


Höstskyltning

Just nu ser Team Sportias skyltfönster ut såhär. I veckan blir det att pyssla om igen. Kul!


Jessicas födelsedagsfest i bilder

   
  
  

Tjejkvällen i Mitticity

Titta så pampiga vi blev när vi blev stylade av MakeUp-store till visningen på tjejkvällen i Mitticity, för några veckor sedan. Czarinna var temat, alltså mycket vackert och ståtligt.






Två bilder från lördagen




Äntligen funkar bildfunktionen

Här kommer lite Jessicabilder från vår resa till Turkiet förra sommarn.

  
  
 
Puss till dig!  ♥

GRATTIS GUMMAN!

Gud så segt blogg.se är.. syndsynd. Hade tänkt lägga upp lite sköna bilder på Jessica som fyller år idag. Men det får vänta lite. Passar på att säga GRATTIS älskade vän ♥

Idag åkte mamma, mormor och jag till Kil och Skoghall och shoppade massa fina inredningsprylar. Finns riktiga pärlor bland inredningsbutiker i dessa småkommuner. Hade tänkt ta kort på allt fint jag handlat, men insåg att jag glömt kameran hos Jessica i lördags. Får hämta hem den snarast så jag kan visa er lördagens snygga partykort och som sagt dagens heminredningsinköp.

Än en gång kul att fler hittar hit. Besöksantalet stiger. Jag är superglad! :)

Det känns så rätt

Min nya hårfärg! Vad tycks?


Torsdag

Hej. Kul att så många nya hittat hit. Någon som länkat mig nyligen? :)
Jag har inte bloggat på länge. Jag har mått lite upp och ned senaste tiden. Men nu börjar det ordna upp sig. Hostan har kommit tillbaka så jag ska äta en ny medicin.. igen. Dags att hostan ger med sig nu.

Imorgon jobbar jag 8-16 och efter det ska jag färga mig något mörkare i håret. Dags för en förändring. Vad tror ni om det? Efter det blir det after work med tjejerna. Ser fram emot fredagen. Idolmys med Klas sen. Ledig lördag, söndag och måndag. Gott att ta igen sig lite. Hur är det med er?