Torsdag

Ikväll är Klas ute och svirar, så jagär ensam hemma i lägenheten för första gången. Jag är lite töntig kanske.. men tycker det är lite läskigt. Troligtvis för jag inte till hundra procent "bott in mig" än. Tack gode Gud för Sex and the City. Först ett avsnitt på Tv nu. Sen blir det att köra igång min älskade skobox och se några avsnitt till innan jag ska duna in en stund. Har lovat att hämta Klas om han behöver skjuts hem.

Jisses vilken träningsvärk jag har också! Satsstep testade jag på idag. Enormt jobbigt men lika roligt också. Massa koreografi med hopp och studs. Utmanande och kul!

Imorgon blir det jobb 9-19. Måste få undan lite på lagret, det har kommit hur mycket nytt som helst. Tiden räcker inte riktigt till. Vi har vår stora REA nu och så är det sportlov nu, så det är fullt ös i butiken så man måste vara ute på golvet och hinner inte med det nya. Sedan blir det hem för att plugga litegrann.. har massa kvar att skriva. Bra att arbetet handlar om stress, kan verkligen relatera till mitt liv  :)

Nej Sex and the City blir!

Nya pjucks



YEEEES! Dessa godingar är mina. Det känns bra.

Myskväll

Bra pojkvän jag har. När jag kom hem häromdagen hade han gjort iordning jättefina räksmörgåsar med en god röra och även inhandlat min favoritdricka Pommac. Du är bäst :)

Charm up your life!

För några månader sedan köpte jag ett Thomas Sabo armband i töjbart knutet band. Armbandet länkas samman med det typiska "Thomas Sabo Charm Club"-smycket i mitten, där det finns plats för tre berlockar att länka på. Nu är jag äntligen klar med mitt alldeles egna armband. Jag valde en sötvattenspärla med ett tillhörande litet hjärta och bokstaven S i silver. Kändes som smycket blev lite speciellt när jag valde S:et som är första bokstaven i mitt namn.



Armbandet kostade 198:-
Pärlan med minihjärtat kostade 198:-
Silverbokstaven S kostade 298:-

Köpte allt hos Hildurs smycken i Kalstad, de har helt klart bäst utbud på smycken i stan! 

Bilkrångel

Igår morse höll jag på att gå i taket. Jag skulle ta bilen och jobba ute på Bergvik, för det är ju så snöigt, så helst ville jag inte cykla. Glad över att få låna Klas bil öppnar jag och sätter i nyklarna och drar igång bilen för att försöka få upp lite värme medan jag skrapar rutorna.. När all snö är borta från rutorna och jag ska sätta mig i bilen upptäcker jag att dörren har gått i baklås. Alla mina nycklar sitter på samma knippa, alltså inne i bilen.. Så in i lägenheten kommer jag inte igen. Kallt som bara den var det! Så jag gick in till frisersalongen som ligger precis mittemot oss för att värma mig. Mormor klipper sig alltid där, så Maloue kände igen mig. Sen var det bara att ringa Klas som fick komma och låsa upp så jag kunde få ut allt jag skulle ha med mig under dagen. För bilen fick vi ju inte igång igen.. I och med att fläkten varit igång så hade batteriet laddat ur sig. GRATTIS! Så Klas vän Andreas fick agera chaufför och köra mig ut till jobbet. Herregud vilken bra start på morgonen!

GRATTIS till Johanna också som fyller år idag! Ska bli myspys att träffa hela gänget igen, går alldeles för lång tid mellan gångerna vi ses. :)


Tjock eller inte?

Jag tycker Jessica Simpson är läcker med lite kurvor. Tycker dock synd om henne som har en stylist med lite småtaskig stil. Visst, leopardmönstrat är inne.. men det här kändes bara fel?


Finally!

Idag har vi installerat diskmaskinen som Klas tog hem igår! Så himla skönt. Jag har faktiskt aldrig haft diskmaskin i mitt hem (om man inte räknar med mamma när jag bodde hemma) så detta känns exalterande bra!

Imorgon blir det jobb på Bergvik, kul! Perfekt med omväxling att vara där ute ibland.
Nej, dags för skönhetssömnen!

H.E.A.T.

Hårdrocksbandet H.E.A.T. var så bra igår! Röstade tre gånger på dem. Länge leve rocken! Måns låt var också bra, men inget extraordinary direkt. Röstade dock en gång på honom. Trots Pussycatdollsfeeling i slutet av hans låt.. nej, heja H.E.A.T!

Alla ♥-ans dag!

I fredags var det läskiga 13:e i almanackan, och lördagen nu så var det alla hjärtans dag. Fin kontrast, skräck och sedan kärlek i massor. Klas och jag tar lätt på spektaklet och myste hemma med tacosbuffé och TV. Nu blir det sömn, ska upp och jobba imorgon.

Melodifestivalen ikväll var ju faktiskt hyfsad, H.E.A.T och Måns är mina kvällsfavoriter. Vad tyckte ni?

Studenttorsdag!

Idag är jag lite småseg. Jessica, Sophie och jag var ute igår och slirade. Först var vi på Arena en sväng, men efter ett tag bestämde vi oss för att se hur Ankan blivit efter ombyggnationen. Visserligen var jag ganska dragen igår, men hey, den enda skillnaden på Ankan nu är att dansgolvet är större? Eller vad har de gjort mer?

Helt underbart att ligga och dra sig imorse och bara vara. Ledig idag, så Klas och jag ska bege oss ut till exotiska Edsvalla och ÖB för att kika på lite roliga saker till lägenheten. Ska bli kul! Kanske hittar några fina tavlor till sovrummmet eller vardagsrummet.

Bjuder på lite bilder från igår. Band i håret ska vara inne har vi hört ;)

  
  

Onsdag

Idag jobbade jag kortdag, fem timmar bara, mellan 11-16. Lite tråkigt med lunch en sådan arbetsdag. Ska man äta lunch 10.30 innan man börjar eller 16.30 när man kommit hem? Idag valde jag att äta innan så skyndade jag mig hem efter jobbet och fick i mig lite lättare mat och hämtade träningsväskan. Sen körde Klas och jag spinning! Så himla skönt är det. Ska bli mycket träning nu framöver :)

Usch..

Vad tråkigt om Chris Brown misshandlat sin flickvän Rihanna. Han som är så otroligt bra! Synd att förstöra så mycket.


Pluggkväll

Ikväll åkte Anna och jag till Universitetet och pluggade lite. Känns bra, nu är vi igång med arbetet åtminstone, så de där 6-7 sidorna om stress ska väl gå fint att få ihop.

Imorgon blir det jobb 8-19. Sedan ska jag ta och belöna mig själv med ett riktigt mage/ryggpass på Sats! Att börja 8 på morgonen är man ju inte van vid, brukar gå upp ungefär den tiden. Men imorgon blir det spännande, då kommer Adapt och lär oss om fötter och sulor. Kul!

Något som är dreeeeeeetroligt är att jag ska få åka till Göteborg på utbildning. GAAAH vad skoj det ska bli! Anna och jag drar iväg och ska lära oss hur man hänger/dekorerar fint i butik och lite om inköp. Två dagar lång är utbildningen. Så ska vi försöka få lite shoppingtid också! Inga fel att shoppa loss i götet. Nej gud så jag längtar!

Lördagens bravader

Lördag igen då, och utgång såklart. Schlagerfest blev det hemma hos Amanda. Blev egentligen inte så mycket tv-tittande utan mer chitchat och umgänge. Riktigt trevlig kväll, och sedan ordentligt skoj på krogen. Nöjesfabriken intogs och som sagt, riktigt kul var det. Inga större skandaler mer än att mitt halsband som jag älskar så otroligt mycket, ett pärlhalsband med en liten bakelse fram, gick sönder.. ska se om jag kan få någon hjälp från Hildurs där jag köpte det.

Annars idag är jag ledig! Så det blir plasmagivning vid lunch. Det är något jag tycker alla som kan och vill borde göra! Jag känner mig lite som en hjälte när jag spatserar ut från Claratappen.
Sen ikväll ska Anna och jag till skolan och plugga lite. Har en inlämning om stress om några veckor. lite passande tycker jag att vi läser om stress så som jag härjar. Får nog gå på massage och eventuellt en floating snart så jag coolar ner mig.

Vad gör ni idag?


  
 

Glasögonorm

Jahaja, nu går det bara utför.. Jag hade fått något sämre syn på vänsterögat, vilket jag förstod! Jag har sett lite suddigare senaste tiden.. Tråkigt. Jag måste ha en någorlunda stabil syn i drygt ett år helst för att få operera ögonen. Jag är lite sugen på att operera bort min närsynthet. Ett öga i taget, man har ju bara två, de ska man vara rädd om!
Men har kollat upp detta lite och det finns en klinik i stan som gör detta. För det vore allt skönt att fixa det här och slippa åka bil eller annat när man är lite groggy efter operationen. Detta är något jag tänkt på länge, o det är inte något jag ska göra inom den snaraste framtiden. Men börja spara till det ska jag åtminstone.


Jag upptäckte att detta är det närmsta man kommer en bild på mig i mina bågar!
Skäms på mig! Jag ska allt använda mina bågar flitigare nu. Jag som tycker att jag använder dem så mycket! Hihi, sötisRasmus i en close-up.

Fredag

Jag har varit uppe med tuppen imorse. Klas behövde tvätta sina innebandykläder. Ja, han är målvakt, så det blir en del.. Så jag tänkte att jag kunde slänga med lite av mina undies och kläder. Jag är ledig idag också. Skönt att bara slappa.

Vid lunch ska jag till optikern och göra den årliga synundersökningen. Får vi se om jag behöver flaskbottnar till glasögon. Sen blir det hem till mamma och pappa för lite kalas. Mamma fyllde år i onsdags. Grattis lilla mamma!

Nu blir det att hänga tvätt! hej!

Vårsnyggt från H&M

Åååh, vad jag vill ha dessa godingar!



Jag vill se den här!



Bolt. Ska tydligen vara riktigt bra. Oscarsnominerad för bästa animerade film. Men varför är den lilla hamstern i en bubbla? :O Ne, denna film måste ses så jag kan reda ut bubbelhistorien.

Skola

Idag hade vi mental träning i skolan. Riktigt intressant det vi lär oss om nu. Stresshantering och mental hälsa. Håller på med ett arbete nu om olika stressfaktorer, mycket lärorikt som sagt. Jag stressar alldeles för mycket. Måste lära mig att varva ned och att allt inte måste bli klart på en gång.


Måndag

Jag älskar mina nya klocka! Jet set är mina absoluta favoriter när det gäller klockmodeller. Inhandlade skönheten på Ur & penn i stan till hör och häpna: halva priset!

Idag har jag jobbat och imorse köpte jag in massa nya Casall träningsredskap. Så nu är det påfyllt inför träning i vår!
Hade tänkt träna, men blev så trött efter jobbet att jag åkte hem och beställde onlinepizza med Klas. Mysigt!