Tidsfördriv

Sofia Maria (ja jag vet att det rimmar..)

Fyller 20 år om 91 dagar, född den 27 maj 1988


Ålder och födelseinformation
Ålder:
19 år, 8 månader och 30 dagar
Född för antal dagar sedan: 7 214 dagar
Född på vilken veckodag: Fredag

Stjärntecken: Tvillingarna

Tvillingarna (21 maj - 21 juni)

Luftens natur är att vara intellektuell och positiv

Nyckelord: Brev, böcker, historia, rapporter, radio, telefon, konsthantverk, kommunikationer
Färg: Gul
Metall: Kvicksilver
Stenar: Beryll och akvamarin

Tvillingarna står för föränderlighet och anpassning. Snabbtänkta och rörliga. Tankar och ord betyder mycket och de älskar livliga debatter. Svårt att koncentrera sig på en sak i taget, både vad det gäller yrkesprojekt och kärleksrelationer. Behov av omväxling och gillar inte regelbundna vanor. Ytlig inlärningsförmåga, kan ofta väldigt lite om väldigt mycket. Verkar ofta kylig och ytlig, rastlös och nervös, men tack vare behovet av kontakt med andra, är de ändå ofta populära som vänner. Barn brukar uppskatta tvillingens påhittighet. Älskar att flirta!

Lämpliga yrkesval: Allt inom kommunikation, ex. Journalist, författare, dramatiker, reporter, telefonist, lärare, eller yrken som innebär resor.
Fysiska kännetecken: Slank, glad, levande ljusa ögon, silkigt hår.
Känsligaste kroppsdel: Lungor, nacke och axlar


Kinesisk astrologi Födelseår: 4686 (enligt månkalendern)
Element: Jord
Djur: Drake

Typiska egenskaper för elementet jord är:

Beslutsam, driftig, tålmodig.

Typiska egenskaper för en drake är:

Aktiv, trygg, ärlig, turlig.

Nu till analysen:
Jag skrattar ihjäl mig åt vissa delar, och vissa delar stämmer faktiskt skrämmande mycket.
Jag tycker om förändring, och rörlig håller jag på att bli nu när jag kör yoga och bodybalance 2 ggr/veckan på Sats. Jag har svårt att koncentrera mig på en sak åt gången, jag vill gärna påbörja fler projekt och sedan slutar det ibland med att jag har tusen saker att pyssla med. Roligt, men ibland påfrestande :)
HAHA! Nu den roliga biten.. jag kan väldigt lite om väldigt mycket. Mja, mjo det kan nog stämma.. herregud, jag måste dyka djupare i dessa ämnen. DOCK vill jag påstå att jag inte verkar ytlig och kylig, det kan jag aldrig tro att jag gör.
Yrken var lite spännande, jag är ju utbildad inom media.. men inget jag dras åt nu iofs.. Men just att yrket telefonist finns med känns ju kul, då jag suttit som telefonundersökare i drygt ett år innan jag fick jobbet på Team.
- Slank, glad, levande ljusa ögon, silkigt hår. Ja det är väl ungefär så jag ser ut också.
- Lungor, nacke och axlar.. Ont i nacke och axlar har jag rätt ofta, men lungorna? Rökare har jag aldrig varit så. Hoppas det gäller någon annan tvilling :P
- Beslutsam, driftig, tålmodig. Visst är jag beslutsam och driftig (dock med många bollar i luften samtidigt..). Jag anser även att jag blivit mer tålmodig på senare år. Alla växer vi väl upp nångång.

- Aktiv, trygg, ärlig, turlig. Så skulle jag faktiskt beskriva mig själv. Träningsglad, trygg, alltid ärlig (nästan för ärlig) och turlig. Jag vinner ofta lottdragning eller liknande och så jag har tur som har de bästa runt om mig och att jag är frisk och välmående med ett bra jobb och goda vänner.

http://www.birthday.se/ - här kan ni själva gå in och leta reda på information om er själva, eller vän som fyller år.


Idag blir det jobb 12-16, skönt med en kort dag idag. Sedan blir det träning, bodypump för hela slanten.
Over and out.


Bästa Tobbe


Härj

Jag är inne i ett fint arbetsflyt. Jobbade 13 dagar och var ledig en, nu har jag snart jobbat 13 dagar igen :) Börjar bli lite trött i skallen. Men jag klagar inte, glad att jag har ett jobb jag trivs riktigt bra att gå till.
Har varit på Bergvik hela veckan. Grymt kul att jobba med Anna! Man skrattar ungefär 98% av tiden :) Vi har enorma projekt för oss varje dag.. flyttar runt och härjar med kläderna etc.
Igår hade jag sovmorgon, trodde jag :P Men insåg att det var en yogaklass på sats 07.30, så den skyndade jag iväg på. Sedan blev det en solarietrip och efter det plasmagivning. Som om inte det vore nog så hann jag även köpa en vårjacka från H&M

Köpte även en bok: Uppdraget Rädda världen Time to recycle! Det är en interaktiv bok som ger läsaren olika uppdrag att genomföra. Som att läskstrejka i en månad, möblera om så det blir mer effektivt eller kanske cykla i en månads tid. Eller den roligaste: skicka en kotte till miljöministern.


Cleant

Fiiiiiint. Övertog Lindas arbetspass idag i city, gott med extracash :) Lugn dag med lite kunder men mycket varor att packa upp :) Riktigt kul när det kommer in vårgrejer nu.

Slutade 16.00, och skyndade mig iväg till Sats för att köra ett BodyCombatpass. Härligt härligt.
Efter det bar det iväg med Klas till Mongolian där vi skulle avnjuta buffén, som är sjukt god. Frågan är bara om det var fel på maten eller min mage.. för när jag kom hem fick jag hänga mig över toalettstolen och kräkas :S
...Troligtvis är det min svenska-klena-magjävel som inte tål stark, god, utländsk och alldeles underbar mat, för Klas mår ju tydligen finfint. Känns faktiskt ganska obra, eller nåt. Håller jag på att bli sjuk, hemska tanke.. för det har jag fan då inte tid med.
Är lite skakis nu så ska gå och lägga mig så jag orkar jobba imorn. Bara tjejer på Bergvik som det såg ut på schemat. Anna, Sofia1 och så jag då Sofia2 :P Så bege er ut till Bergviks Team Sportia imorn och besök brudmaffian.

Nu ska jag och min klena mage knyta oss.
Take care.

Trötthet deluxe

Otroligt trött. Känns litegrann som jag har haft en förkylning lurpassandes men som tack och lov inte bryter ut. Det har jag inte tid med. Lägger all tid på jobb och träning just nu. Snart jobbat 13 dagar i rad :) Trött i huvudet som en gnu idag. Ute igår och blev kanske lite för mycket.. jobb idag 12-16 gick förvånansvärt jättelätt :) Nog Lindas förtjänst, hon är så positiv så man blir på gott humör :)
Nöjes igår, rallyhelgen avslutades på ett bra sätt på krogen, tycker jag. Väldans mycket folk ute, jättekul var det!
Grym förfest som vanligt, I love you tjejer! Ni är ta mig fan det bästa som finns. Önskar att vi kunde ses oftare nu för tiden. Men så är det ju.. :) Får ta tillvara på tillfällena vi ses.
Bjuder på lite pics från igår. Kan bara säga GuitarHero, min nya förfestfavorit :D


     

Måste bara lägga in det här underbara klippet med Björn Gustafsson från melodifestivalen igår.

 

Godnatt, Puss!

Tur i spel, tur i kärlek.

Igår hade jag en ekonomiskt galen dag. Först Plasmagivning då jag fick mina efterlängtade Filippa K muggar. De kostar 269:- i butik men jag får dem för 140:- för att jag är blod/plasmagivare :D och det bästa av allt: jag behöver inte ens betala, utan jag samlar 140 poäng, vilket är två givningar, sedan kan jag stoltsera med mina nya muggar ;)
När jag kom ut från blodgivningen stod det en man och sålde egengjorda smycken. Jag blev förälskad i ett armband med bruna och gröna stenar, men trodde utan tvekan att det skulle gå på 500-1000 spänn. Men 150:- ville gubben ha för det. Dock hade jag inga kontanter ute mer än en hundring, så jag fick det för en hundralapp! :D Fint prutat.

På jobbet var det en av de nya Röhnischtröjorna som hackade i blixtlåset, så vi bestämde oss för att lotta om vem som skulle få den. Sara, Linda eller jag :) Lottdragning har alltid varit min starka grej, riktigt skumt.. eftersom jag har tur i kärlek också.. :)
Här är tröjan! Så himla snygg :D Tack för det jobbet.


  

Jobb idag 12-19.
Hörs! Puss.

Motionera mera!

Nu jävlar har jag kommit igång med träningen. Gick till jobbet i City igår, sedan blev det buss till Bergvik för jobb på eftermiddagen och sen GICK jag hem från Bergvik! :) Idag blir det BodyCombat med Linda. Känner mig tokladdad för fortsatt träning.


Ge mig

Idag blir det jobb 12-15 i City och sedan 15-19 på Bergvik. Härligt med variationen ;)
Ska promenera dit och hem, tänkte jag. Blir bra träning eftersom jag missar BodyBalance-passet idag.
Igår var Linda och jag på CykelPuls, det var så jäkla kul! Min puls var tok-bra, vilket är helt otroligt så otränad som jag är! :D Men det är väl grundkondisen kanske som är hyfsad :)
Nu jäklar ska jag komma igång med träningen gott folk!

64119-150
Jag vill verkligen se Rihanna på Hovet i Sthlm den 12/3. Frågan är bara om någon följer med mig?

Puss.

Helgens bravader

En mysig fredag vart det. Jobbade hela dagen och efter det blev det mat på Via Appia med tjejerna :) Åt en otroligt god ceasarsallad som jag själv fick komponera ihop. Det är väldigt mysigt inne på Via Appia. Deras lampor de har över borden på nedervåningen har jag förälskat mig i, de skulle jag vilja ha i ett litet mindre format hemma.

Lördagen blev jobb till 16 på Bergvik, och efter det kastade jag mig hem för att piffa till mig inför kvällens utgång. Varför jag hade litet bråttom var för att pappsen hade skaffat hockeybiljetter. Så han, mamma och jag såg Färjestad-Södertälje. Matchen blev för övrigt 4-4 och mer behöver inte sägas egentligen för Färjestad sög i period två och tre :P
Utgången var riktigt lyckad! Fin förfest hos Linda :D Hennes sötisvalp Bestla lär inte ha någon päls kvar så som vi pussade och klappade på henne :D
Bjuder på lite kort från kvällen:

   
   

Nöjesfabriken blev det senare. Schlagerbaren fick sig ett lyft när jag önskade "Sofia dansar go-go". Det har blivit standard, jag önskar den alltid, så snart kommer väl DJ:n börja hälsa -Hej Sofia! :)
Hittade min Goding i baren :) Dansade massa och vi kom väl hem vid halv fyra ungefär, glá å go med cheeseburgarsmak i munnen :) Det är fan min last alltså.. det är så sjukt, sjukt gott med cheeseburgare.
Fint också att nattbussen blivit billigare, det tackar vi för! :D 15 spänn betalade jag, brukade få punga ut 25 förr så :D

Idag söndag blev det jobb på Bergvik 12-16 :) Sedan hem för att fira mamma som fyller år imorgon, men då är alla upptagna så vi fick fira en dag tidigare. Fika med mormor, morfar och farmor. Mamma ska få en yogamatta av mig imorgon, för det vet jag att hon önskar sig. Perfekt när vi har fina sådana på jobbet ;D

Ikväll får ni inte missa tv-favoriterna från Köping. Linda Hammar är min idol, alltid glad och positiv, hon har ett så stort hjärta. Kaffe-Tobbe är en riktig tuffing också, spontan och rolig! Så det ser jag fram emot.
I en annan del av Köping kl: 20.30.

Ta det lugnt, det är halkigt ute! Puss /