O, så tårarna rinner.

Jag är helt förlorad i den här filmen. Jag tycker den är helt otrolig.


Dessutom är jag förälskad i Noah!

Ny mobil?

Jobbat hela dagen. Fullt ös när Friskis o Svettis hade medlemsdagar hos oss. Niclas och jag jobbade aslena av oss sista timmen. Mår lite bättre också idag. Livet går vidare. Ändå.

Jag får byta telefon nu. Visst är den här läcker? Tydligen riktigt liten och nätt. Viktigast av allt.. den är ju rosa!


Bild från
tre.

Morfar

Idag blir det jobb hela dagen. Fridfullt samt jobbigt är dagens känsla. Min morfar fick kämpa så hårt det sista. Svårt att andas, svårt att äta och dricka. Tillslut orkar inte kroppen med. Han somnade in fridfullt, men samtidigt känns det jättejobbigt att han inte finns kvar här hos mig. Som jag vill.


Saknar dig så

Idag gick morfar bort. En halvtimme efter att jag åkt därifrån.. 

Jag vet att du visste att jag var där. Jag älskar dig så mycket Morfar ♥


Älskade älskade

Lyssnar på Sparvöga med Marie Fredriksson. Saknar.


Lördagen i bilder

Lördagen till ära hade jag en lite rockigare stil. Svart nitlinne, lackleggins, svart nagellack. Kul kväll hos oss!

  
 


Boomerang

Just det! Har ju faktiskt köpt en ny vinterjacka från Boomerang också. Kostade som en sämre bil. 4.499:-

  

Den tjufemte smäller de

Då finns de ingen som tar en. Jag gick in på Nelly och efter en stund hade jag klickat hem en klänning och ett par skor. Kändes som en riktig Sofiaklänning med massa blommor på. Klas har en gång trött sagt att jag alltid har di där blommorna på mina kläder. Men jag gillert. Klänningen är från märket Motel och kostade 499:-.
Skorna kostade bara 199:-, Nelly shoes. Inte illa alls!


Torsdag

Idag skulle jag varit ledig. Men jag tog på mig ett extrapass denna vecka. Börjar klockan 13, en sovmorgon är aldrig fel. Jag har sovit rätt mycket den senaste tiden, så jag känner mig utvilad. Gjorde om butiken igår. Tidigare har jag försökt hänga kläderna indelat i de olika märken vi har.. Röhnisch, Nike, Adidas etc. Men igår hängde jag efter kategorierna: running, training, leisure (fritid), o regnjackor för sig o vinterjackor för sig. Det blev riktigt fint. Skönt när man blir nöjd med sitt dagsarbete. 

Himlen är klarblå. Nu blir det dusch och en sväng in på H&M för att prova lite nytt inför lördagen.


Seriepremiär!

Idag är det dags. Ännu ett SM-guld ska till Karlstad i år, idag startar det. Pappa fick biljetter och jag fick en av dem. Till min lycka!
Idag är jag ledig och har varit hos optikern ännu en gång och beställt glasen till bågarna och gjort en synundersökning för linserna. Sedan ska jag försöka göra klart en kompletteringsuppgift från hälsokursen, promenera i det fina vädret och äta mat hos mamma och pappa för att sedan bege sig mot arenan och årets första hockeymatch!


Fredagsledig

Sov som en stock tills klockan 10 imorse. Då gick jag upp och tvättade. Sedan har Klas och jag städat hela lägenheten. Duktig på lediga dagen! Sedan har jag varit på synundersökning, klart jag hade fått något sämre syn. Så nu ska jag få prova nya linser och köpa nya glas till glasögonen.. vilket är svindyrt. Men men, har man taskig syn så har man.

I eftermiddag ska Anna och jag hem till mamma och pappa. Anna har ont i en axel som pappa ska kika på. Så ska jag fika med mamma. Sedan har Klas sina vänner hemma ikväll, så jag ska gå över till Louise o umgås med henne och Nicole. Saknat Nickan som är hemma från Norge över helgen. ♥

Vad gör ni denna fredag?


Inte igår

Jag är ju på väg åt ett lite mörkare håll med håret. Hittade lite äldre pics. Jag i mörkare hår, vad tycks?




Vad händer här? :D

Sjukstuga

Nu ska jag till doktorn för att se om jag behöver lite hjälp på traven att bli frisk. Vore faktiskt inga fel med lite penicilllin eller liknande. Vill verkligen sluta hosta någongång!

Såhär glad kan man se ut när man får se Justin Timberlake




Stockholm 2007. Gumman ♥


Farmville

Jag må vara helt efter, för jag fattar inte grejen med Farmville. Jag får massa inbjudningar, meddelanden om att han eller hon har hjälpt till i min farm. Men jag har ingen aning hur jag gör för att skörda o allt vad man ska. Jag ber alla om ursäkt som hjälper till med min farm, för att jag inte ger något tillbaka. Men orsaken är för att jag inte kan. Jag har lagt ner farmville nu. Tillsvidare.


Shit.. Kanye, vad tar du dig för rättigheter?


Nytt på hårfronten

Jag är i stort behov av en klippning! Dags att få bort de slitna topparna. Dags att gå åt det brunare hållet också. Första steget är gjort. Ljusbruna slingor mellan de blonda, för att få känna på hur det känns med lite mörkare. Det känns ju bra! Så nästa gång är det all in.

Torsdag

Jobbat 8-18 idag. Fick iordning butiken och lagret så det känns riktigt bra! Laddat Ipoden med massa bra musik nu så det går lätt att städa jobbet imorn på morgonen. Innan städningen blir det ett spinning/corepass med Becca, 07.00 Sats, here I come!

Idag fick vi en jättefin inbjudan till Harrys dop. "Mosters" lilla sötonge! Kul! Nej dags för sängen om jag ska orka träna imorgonbitti! Kramar ♥


Just det no.2!

Jag har även köpt en skinnjacka från H&M. Den kommer hem i mitten av september. Jag längtar!

Finns på
Hm.se för 499:-

Just det!

Nytt inköp idag! En plattång/locktång från Remington. Såg en reklam för den i någon av tidningarna jag läst senaste tiden. Den ska tyligen vara bra! Ska prova imorgon innan jobbet så ska jag allt recensera sen!
Piastra Sleek & Curl di Remington


Onsdags kväll

Det blev inget vitrinskåp idag. Vi måste tänka lite till. Men jag fick cykeln lagad. Tydligen så hade hela växelmojängen hade gått av.. Vilket jag i och för sig kunde räknat ut själv då jag trampade hela vägen till Bergviksbutiken på ettans växel. Benen gick som små trumpinnar. Dagens konditionspass! Så har Louise och jag kört bodypump ikväll. Helt färdig i benen efter att ha slängt på tyngre vikter än tidigare. Härligt att se att det går framåt! Nu blir jag bara starkare och starkare!


Idol

I gårdagens Idol så var det en väldigt nervös tjej som sjöng den här låten. Jag tycker den är så otroligt vacker!


Ledig onsdag

Gott med en ledig dag mitt i veckan. Jag har verkligen sovit tills nu.. kroppen behövde nog vila. Jobbat en hel del den senaste tiden. Men det är kul, och tur är väl det. Att man har ett jobb man vill gå till.

Solen skiner från en klarblå himmel. Sådan tur har jag haft nästan hela sommaren. När jag varit ledig har det varit högtryck eller i alla fall sol. Så idag ska jag ta itu med lite saker.

  • Eventuellt köpa ett vitrinskåp
  • Cykla ut till Team Sportia Bergvik och lämna in min hojjen som krånglar. Sedan promenera hem
  • Träna Bodypump med Louise 19.30

Mitt nya nyttiga liv.


Sämst med kameran

Ja.. jag är inget vidare på att ta kort. Det här är den bästa av de jag tog på min outfit häromdagen.

Min älskade tunika från Vila
Läderskärp från H&M
Sjal från H&M


I´m back!

Hjälp, vad rastlös jag varit. Tvn är ivägskickad och Internet pajade hemma. Helt avskärmad från världen, typ. Vilket perspektiv man får på tiden när man är utan teknik såhär. Det är nog bra för oss ibland. Ska försöka stänga av telefonen när jag inte vill bli nådd och bara vill vara ibland. Viktigt.

Mässveckan gick som sagt bra! Team Sportia Karlstad blev klara först av alla och begav sig hemåt på onsdagen. Kommer bli otroligt roligt att få hem grejerna som man själv valt! Blir en dyr vår för mig, med allt jag vill köpa.

Vi pratade på att åka tillbaka till Götet för en shoppingdag, jag o Anna. För under mässan hann vi ju knappt gå på toaletten ens. Så det är preliminärt bokat runt den 25.e nu. KUL!
 

Anna och jag på spårvagnen påväg mot fotboll. Mats bakom, hihi.

Gais-Djurgården minsann.

Rosa vår/sommar

Jag kan säga att våren och sommaren på Team Sportia kommer gå i det rosa tecknet. Gud så mycket fint de hade att ta hem till butiken. Längtar efter att det ska bli nytt år och grejerna kommer. Men visst, jag ska försöka leva lite i nuet. Vi kom hem vid sextiden ikväll från Göteborg och jag blev avsläppt hos bästa mamma och pappa. Där fick jag lite mat och ryggmassage. Finns det något bättre än att komma hem till mor o far? :)

Sedan åkte Klas och jag till Maxi och STORhandlade. Ska lägga in de få korten jag hann ta under dessa hektiska mässdagar i bloggen imorgon. Nu blir det sängen, jag är helt slut i kroppen och knoppen. Ser bara massa siffror och kläder när jag stänger ögonen. Skönt! Sov gott!