I kissed a girl..

Jag älskar den här låten! Katy Perry - I kissed a girl


Myslördag

Idag har Mamma och jag cyklat till City, Bergvik och sedan City igen för att efter det bege oss hemåt. Jag fick allt med mig en plattång hem från Vidal Sasson, som finns att köpa på Åhléns. Behövde verkligen en lite mindre o smidigare! Har ju en Ga.ma sedan flera år tillbaka som börjar bli lite sliten. Jag ville först ha en rosa, men det fanns inte i lager. Så jag tog den i silver, och nu är jag nästan mer nöjd med det. Den känns mer stilren o läcker.

Ikväll ska jag bjuda Mamma o Pappa o Klas på mat ute på Arena. Mamma och Pappa har hjälpt mig massa i sommar och Klas kör mig överallt jag ska, så därför blir det att bjuda tillbaka till mina favortier. Älskar Arenas mat! Blir nog Jalapeñoburgaren och eventuellt att en liten efterrätt kan slinka ned. ;D Vad ska ni göra ikväll?


Kräftskiva numero 3!

Jaråsåatte.. min tredje kräftis på sex dagar. Någon som tvivlar på att jag tycker om kräftor!? Riktigt trevligt att nästan hela gänget från Bergvik kunde sluta opp hemma hos Annis. Den enda som saknades var lillSoffan, annars var alla med. Vi tre brudar hade styrt upp kalaset med pajer, diverse kräftor och efterätt. Grabbarna kunde lugnt glida med :D
När vi fått i oss bålen Anna och jag blandat så var allt de flesta lite runda under fötterna. Så vi ville bestämt vidare ut i onsdagsnatten för lite dans. Harrys var det enda öppna alternativet, så vi styrde ditåt. Riktigt lyckat! Fler kalas med Bergviks elit, tycker jag!


  
  

Mycket nu

Jisses vad mycket plugg det kommer bli! :) ska köpa kurslitteratur imorgon eller nästa vecka. Det blir närmare bestämt 12 böcker o skrifter. Holy moly :D Men det här är något som jag verkligen, verkligen vill! Så det ska bli toppenkul! Vill verkligen utbilda mig inom hälsa o välbefinnande. Yrken där man träffar mycket folk o hjälper människor. Roligt att plugga ihop med Anna också. Hon är grym!

Hälsopedagogik here I come!

Kräftor i stora lass!

Jag älskar verkligen kräftor! Det är bland det godaste som finns. Hade kräftskiva med Hammaröligan i fredags, vilket var väldans trevligt! Sophie och jag drog oss till Ankan senare på kvällen. Där var det livat! Så fullt att man inte kunde ta sig mellan bar och dansgolv. Lördagen bjöd på ännu mer kräftor hos svärföräldrarna. Supermysigt! Efter massa mat och glada miner av flera olika orsaker (!) så styrde jag kosan mot casa de Jessica för singstar och tjejfest och sedan Nöjesfabriken. Lyckad helg, helt klart.

Inga arbetspass denna veckan.. lite surt o lite skönt :) Hann med en trip till Vingåker o Mariebergs köpcentrum igår med Klas. Blev lite nya prylar inhandlade. Röd handväska, svart t-shirtklänning, örhängen och en rosa skål det stod Godis på !
Klas shoppade massa nya fina kläder. Han blev så fin så min älskling :)

Ikväll blir det kräftskiva med jobbet. Kan bli riktigt lyckat!

Idag har jag fullspäckat schema. Jag ska:
till systemet o handla grejer till bålen vi ska ha ikväll på kräftskivan
köpa svarta jeans
köpa massa nytt smink, då mitt gamla nästan är slut
få tag på nån vid Karlstad Universitet och fråga om jag kommit in på programmet jag sökt. (kvällskurs i hälsopedagogik)
hälsa på farmor o mormor en sväng
och sedan göra iordning mat etc. och åka till Anna för att kalasa med Bergviksgänget!


Turkiet !

Ååh så härligt vi har haft det Jessica och jag. Sol o bad och massa roliga utflykter! Första dagen var vi på turkiskt bad, hamam. Bastu, ångbastu, kylbad, lerbad o peeling, tvätt o oljemassage. Man blev som en ny människa! De skulle tydligen ta bort hud som motsvarade en 150 grams hamburgare. Det gjorde de säkert så som de peelande o drog av hud ! Men både Jess o jag fick en helt okej solbränna som borde sitta bättre efter behandlingen.

Sedan har vi varit på båttur. En hel dag åkte vi runt Alanya och såg grottor o matade sköldpaddor o solade. Hur kul som helst! 
Och vi hann även med att besöka vattenlandet som låg precis nedanför vårt hotell. Både Jess och jag blir ju som barn i sådana sammanhang. Så vi sprang runt o åkte rutschkana hela dagen. 

Har varit så skönt att inte titta på klockan, utan göra saker utifrån hur man känner sig. Äta när kroppen är sugen, inte äta för att klockan är ett visst slag. 
Mitt hår råkade bli tokgrönt från klorhalterna i poolen.. så när jag kom hem ringde jag till frisörsalongen Soda i stan och frågade vad jag skulle ta mig till. Och för er som fått grönt hår utomlands råder jag göra detta recept:

10 ml askorbinsyra
10 ml vatten
10 ml schampo
blanda allt och gnugga in i håret, främst vid de gröna partierna
Låt verka 10-15 min, skölj ur.


Det funkade klockrent! Mitt hår är blondt igen. Om än dock med en lite gulare ton, men hellre lite gul än grön!  

Här kommer lite bilder från vår fina vecka i Alanya.
  
  
  
  

Hejdå Sverige!

Om några timmar åker Jessica och jag till underbart varma och härliga Turkiet! Var ju där för snart tre år sedan med Amanda o Louise.

Lite nostaligi:

   

Lite av ett klantarsle

Många turer nu, bara för att jag är så otroligt klantig! Jag råkade köpa fel biobiljett.. Jag skulle egentligen köpt en biljett till Mamma Mia ikväll så Anna kunde hängt med. Men så köper jag en biljett till Sex and the city.. Klantigt, ja! Men nu är det fixat, jag får pengarna tillbaka och Anni får gå på bio ;) Bra där Sofia.

Så ikväll blir det mysbio i ösregnet. Perfekt sysselsättning en dag som denna. Ska bli väldigt skönt att sätta sig på planet imorgon och åka till solen :)

Bra tips á la Ehlin !

Var inne på Ehlins blogg och fick syn på en spännande länk:
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=12335
  

En sida där man samlar poäng för att sedan gratis få presentkort skickade hem till sig från Kicks! :)
Bara att börja samla folks!

Höstfeeling

Jag satte klockan på 06.30 imorse. Jag hade tagit bilen till Klas igår kväll för att se lite Lost, och idag visste jag att det skulle vara dåligt väder. Så jag gick upp i tid för att köra pappa till jobbet, så han slapp bli plaskblöt.
Efter det bestämde mamma o jag oss för att ta en tripp till stugan för att leta svamp i regnet. Det blev lyckat! Vi fick med oss en hel del hem. Så det blir kantarellmacka senare.

Idag ska jag ner till stan och umgås lite med Jessica. Vi ska växla lite pengar till Turkietresan på måndag. Jag fattar inte att vi åker redan på måndag! Det ska bli helt underbart :)


Tävlar igen!

Jag gillar att tävla! Alltid gjort ! Så nu är det dags igen att ge sig in i leken :)
Denna gången är priset en personlig almenacka.



Direktlänk till tävligen hittar du
här !

Gossiga djur

Idag begav sig Mamma, Lena och jag till landet o Birgitta för att hälsa på kossorna o kalvarna som precis kommit. Så himla söta! Fick dock knappt se kalvarna, för de låg i det höga gräset och myste.

   

Tävling hos Pexie


Jag tävlar om denna kamera hos
Pexie!
Klicka här för att tävla du också!

Dags att ta tag i saker

Såhär stod det på aftonbladet.se häromdagen:



Så nu drar vi
Jess ! :D Sol o bad, here we come!

Yeeey !

Bloggtorkan är över, nu ska jag försöka fylla i de dagarna jag missat när jag inte skrivit. Mycket jobb har det varit, men till och med fredag är jag ledig. Så det har varit massa shopping idag när det varit Persmäss i stan. Blev en tunika från Sofias Garderob. För er som inte besökt butiken än, gör det! Det finns massa fint. Den ligger på Ö. Torgg. 1, Karlstad.
Sedan blev det även de smycken jag hade på visningen i lördags o igår. Pilgrims kollektion "Blessings from India". De är otroliga! Träkolur o pärlor i olika färger, som sagt, otroliga!

Sedan har jag som sagt gått underklädesmodell för Change åter igen. Både i hamnen, på Ankan och på Arena. Bjuder på lite bilder nedanför. Jag lånade pompoms för jag var cheerleader :D

OCH största nyheten är väl ändå att Jessica och jag bokade en sista minuten till Turkiet idag. Vi åker redan på måndag! Perfekt att vi flyger från Karlstad, hade varit ett stort minus att behöva köra bil, få skjuts eller åka buss till Sthlm eller nån annanstans för att flyga. Så det här blir toppen gott folk!