Tröttast...

...är jag!

Kommit hem från Töcksfors efter en heldag i köpcentrat. Försäljningen gick bra. En och annan norsk vill jag lova! Tror jag bara sålde en hudkräm till en enda liten svenska. Annars var det bara norbaggar. De är jättetrevliga, så det gick finfint! Imorgon blir det mer fart, helgerna brukar fylla de flesta köpcentrum till bredden. Loréal to the people! 

Imorgon blir det fart på kvällen också! Halloweenfest ute i skogen med massa vänner. Ska bli hur kul som helst! Riktigt sugen på krogen också, så vi får se om vi styr kosan ditåt. Fångdräkt på! Men först en heldag i Töcksförs, nu kör vi!

Firar ni halloween ? :D Blir det fest?

Vinter, incoming!

Precis kommit hem från Camelias höst/vintervisning. Supermys! Kul att hitta på något med mamma. Imorgon hänger mamma med igen när det bär iväg till Töcksfors för att testa på arbetet som säljare för L´Oréal Paris. Ska bli spännande! Bara bilfärden kommer bli en utmaning, ska ju bli minusgrader inatt. Ska berätta hur det gick och hur det var imorgon!

Underbara film

Så som i himmelen. När jag såg den på bio så applåderade hela salongen då filmen var slut. Det var ett tag sedan jag såg den. Det är en av mina favoritfilmer. Trots att jag sett den förr och trots att det var ett tag sedan så tar den här scenen tar tag i mig på precis samma sätt som sist. Jag gråter till den.. Hon sjunger så fantastiskt Helen Sjöholm. Hennes hemska man kan ta sig någonstans. Hon tittar på honom en gång i den här scenen, och det är sådan spänning mellan dem. För er som inte sett detta mästerverk, se den!


Shopaholic

Jag har hittat hur mycket fint som helst den senaste tiden. Jag shoppar mycket, det går aldrig överstyr. Nästan..

Mina senaste favoriter är de gosiga beiga stövlarna från Din Sko 599:-, mina jättemjuka och mysiga vantar från jobbet Team Sportia 499:-, t-shirt med Heidi Klum-tryck finns hos Sofias Garderob och kostar 299:-, sedan har jag hittat den mest fantastiska nyårsklänningen! Ja ni hörde rätt.. jag är ute i god tid, för sedan är de bästa borta. Den blir perfekt till mina guldiga pumps med klumpig träklack! Jag hittade klänningen hos Boutique Unique och priset är 549:-.


   

Härlig lördagskväll i Sunne

Ja, det var en hit! Vi proppade min bil full med tjejer och åkte till Sunne där Linda nu har bosatt sig. Hon har fått det superfint! Älskar hennes inredning. Jättemysigt var det att träffas allihopa och bara umgås. Först bjöds det på god mat och massa chitchat, för att sedan lira bowling på en slags sportsbar. Bland alla volvokepsar, mjukisbyxor och tjejer med hårt blonderat hårsvall, neerå så fördomsfull ska jag väl inte vara, så hade vi i alla fall superskoj! Det lär synas på bilderna nedan.

Idag har jag jobbat inne i City. När klockan var halv fyra så upptäckte jag att jag inte ställt om min armbandsklocka. Så egentligen var hon halv tre. Tur att jag ställt om klockan på mobilen och i rummet igår, annars hade jag kanske blivit så snurrig att jag inte kommit i tid. Men i tid kom jag allt!
Snart ska jag till Klas och vi ska kika på Wall-E. Älskar Disney! Tecknat och animerat är ju fantastiskt bra.

Imorgon kommer tjejerna hit för jag ska vara värdinna för ett "ljusparty". Det låter som en sekt, men det handlar om försäljning av bl.a. ljus i alla dess former, roliga inredningstips och även spaprodukter. Så lite julklappsinspiration kanske man kan få! Jag har spanat in en ljuslykta med två små fina änglar. Den ska jag nog unna mig själv.

   
    

Myskväll

Igår hade Amanda, Jess och jag myskväll. Massa godsaker och först Idol. Sedan kläcker Amanda den bästa idéen. "Vi springer ner och hyr Satc-filmen!" Sagt och gjort, nu har jag äntligen sett mina favoriter på film! Jag kan säga att mitt beroende inte är mindre nu.

Idag blir det jobb och sedan hem och fixa sig iordning. Vi tar nämligen bilen och åker upp till Sunne i eftermiddag och hälsar på Linda som flyttat dit! Där ska det bli god mat och bowling. Sedan får vi se vad som händer. Jag ska dock inte inta en endaste droppe alkohol då det är jag som är chaufför. Det ska bli jättekul att se hur du bor nu vännen!

Ha en bra lördag!


Floating

Åh, så underbart det var! Jag testade floating på Delfinen som finns i samband med Sats i stan. Jag svävade bort och var totalt avslappnad tillslut. Men visst var det lite lurigt i början att slappna av och om man skulle använda nackkudden eller inte. Först testade jag utan, men trots öronproppar kändes det jobbigt att ha öronen under vattnet. Så skulle jag ta nackstödet, men råkade få salt i ögonen. Tanken man ligger i är ju fylld med ungefär 500 kg salt. Så det sved vill jag lova! Men det är standard att göra så första gången, sa tjejen där. Jag kan absolut rekommendera att testa floating för er som vill stressa ner, få bättre nattsömn eller bara en skön känsla. kika gärna här för mer information!

 

Tisdag

Jätteskönt! Nu har jag avklarat första delen av denna teminen. Ett inlämningsarbete och ett seminarie har jag avklarat idag. Var jättekul idag och sitta och diskutera teorier om hälsa respektive ohälsa.

Imorgon har jag bokat tid för att testa på floating. Behövs i dessa stressade och höstruskiga tider, tycker jag! Återkommer med information hur det var.

Helgen som gick

I lördags så jobbade jag först på Team, sedan åkte Pappa, Klas och jag på hockey och såg Färjestad spöa Brynäs med 5-1. Det satt fint! Tog en öl i baren i arenan och började grunda för den kommande utekvällen. För efter matchen åkte jag till Jessica för lite kalasande. När det drog ihop sig ville ingen gå till Nöjes, utan till Ankan. Så jag begav mig helt alene till Nöjes, där man alltid träffar massa kända ansikten. Så jag var aldrig riktigt ensam. Saknade min flock med flickor bara. Men det var en toppenlördag!

Söndagen blev en jobb och pluggdag. Idag har jag en inlämningsuppgift som måste vara klar tills ikväll. Så bäst att sätta igång nu och finslipa slutet!

Vad ska ni göra denna höstruskiga tisdag?


  
Lördagsbilder

Fredag

Igår torsdag var jag på en anställningsintervju angående ett jobb som försäljare på Loréal, Garnier och Maybelline. O jag fick det! Perfekt att ha som extraarbete när jag inte jobbar på Team vill säga. Verkar jättekul!

Idag ska jag plugga en massa om vår hälsa. Har ett skrivarbete som måste lämnas in på tisdag kväll. Men det är ingen större stress, för jag är snart klar.

Sedan blir det en tripp till stan för att träffa Jessica och kika runt lite och ta en fika. Mysigt!


Tjejkvällen

Såhär fin blev jag efter att Make Up Store hade sminkat mig och stylat mitt hår. Klänningen lånades som sagt från Klädestjänst i Karlstad. Ett bra tips för er som ska ha balklänningar eller andra festliga kläder!

En riktigt lycklig kvinna var det som vann utlottningen vi hade under kvällen av underbara underkläder, make up, skönhetsprodukter etc. till sitt bröllop.

Det var superroligt att jobba som brud! Fina små lila blommor fick jag ha i håret från Drakes blommor, självklart finna de att hitta i Mitticity. Det syns lite dåligt, men jag matchar blommorna med mitt nagellack.


Grattis Saga!

Saga har vunnit tävlingen och kommer få ett läppkit att lyxa till det med i höst och vinter! Grattis!


Nu har jag bestämt mig

Jag ska vara fånge! Halloweendräkten är beställd så nu är det bara att vänta in partykvällen!
Idag blir det jobb 12-16 och sedan ska jag och Klas träna på Sats. Ska bli skönt! Måste komma igång igen nu och vara lika duktig som jag var för några månader sedan. Idag blir det nog spinning. 


Liknande dress är det jag ska ha.

Måndag

Idag blir det promenad med Louise och Jessica runt sjön. Sedan ska jag bege mig till stan en sväng för att kolla runt lite på utbudet. Hörde att MQ hade rea, Malin? Ikväll ska jag försöka pallra mig iväg och träna lite också på Sats.
Så det blir en skön dag! Vad ska ni göra?

Äntligen Brittan

 
Britney Spears is back! Snart med nya albumet Circus. Här är första singeln Womanizer.

Fruktwok med muscovadoråsocker och kokos

Stek sommarens frukter i smör och mörkt socker och ljuv musik


4 port

2 nektariner
1/2 mogen ananas
1 sött äpple
2 kiwi.
några körsbär
4 msk smör
4 msk ljus muscovadoråsocker, ev mer
1 dl kokos
1/2 tsk stött kardemumma
finhackad mynta
vaniljglass

Gör så här:
1.
Skär nektariner, ananas, äpple och kiwi i bitar.
2. Stek frukten i smör i en stor stekpanna. Strö på socker och låt det smälta.
3. Strö på kokos, kardemumma och mynta.
4. Ät den varma frukten med vaniljglass.


Aftonbladet.se


Älskar Chicy

Vi får se om jag klickar hem några av dessa godingar längre fram denna månad. Eventuellt den första klänningen som jag också tävlar om. Vinner jag den inte ska jag försöka få hem den fråm Chicy istället.

  


  
Klänningar och toppar från underbara chicy 

Busunge

Nu sitter jag på jobbet och har lunch. Hinner med ett litet blogginlägg här mellan säljandet av skor.
Alldeles nyss kom det på kontoret in en liten kille i 3 årsåldern som hade begett sig ut på vift från sin mamma och pappa. Så precis när jag skulle fråga lillen vart de fanns så rusade hans pappa in här på lagret och in på kontoret och skällde lite på honom. "Titta nu vad du gjort, nu skrämde du ju flickan här!" Så himla skrämd tror jag inte jag såg ut dock. Han var ju så sockersöt så. Han var ju bara busig lilleplutten. Ingen skada skedd.

Nej, back to work!

Idol

Idag jobbade jag ett härligt 10 ½ timmarspass på Bergvik. Vi fixade iordning butiken med alla skidor, jackor och härliga höst/vinterprylar ! Dagen gick otroligt fort, jättekul !

Idol ikväll med många bra insatser, tycker jag! Anna Bergendahl äger dock fortfarande allt och alla.


Snart dags för vinterjacka kanske? Frusen av mig...

Smycken

Så himla mysiga smycken! Dessa finns att finna hos cocoo.se. Det sista smycket med den lilla rosa glasskulan i strut tävlar jag om att vinna hos Kelly.  Kika in hos henne för att tävla du med!


  

Den bästa kostymen

Idag är jag ledig. Jag ska försöka plugga några timmar nu vid lunch, sedan ska jag till mormor och morfar och säga hej. Var ett tag sedan jag träffade dem nu, ska bli mysigt! Sedan ska jag eventuellt bege mig till stan och till bergvik för att inhandla nya stövlar och eventuellt något roligt att ha till halloweenfesten vi ska på.

Roliga utklädnader från Moviestore.nu


       
Margarita, Sjuksyrra eller Marilyn kanske?

Nya stövlar

Jag måste köpa nya gummistövlar i år, då mina gamla både är lite trånga och har blivit slitna. Så ett par från Viking kan det kanske bli. De rosa med snörning är ju hur tuffa som helst!

 

Sötaste pandan


Den lilla plutten nyser utav bara helsike! Och mammapanda är lite övertänd.

Tävling!

Jag är med och tävlar om den mest underbara MiuMiu-inspirerade klänningen från Chicy. Vill du tävla? Klicka här för att vara med!


Maskerad!

Redan planerat in årets halloweenfest. Det kommer bli riktigt seriöst med en outfit som slår högt. Dock vet jag ännu inte vad jag ska klä ut mig till. Jag har funderat på Björn Borg med små träningsshorts, lockit hår o ett snyggt svettband mitt i pannan o självfallet mitt gamla racket.. men å andra sidan kanske det finns roligare saker att vara utklädd till? Som dessutom inte gör att jag åker på en förkylning i mina små tennishotpants..

Vad skulle ni vilja klä ut er till?


  
Tidigare har jag varit pirat, sjuksyrra och åttiotalsbrutta.

Besatt

Jag är besatt av sex and the city! Jag har nu köpt mig boxen och ser helst några avsnitt innan läggdags varje kväll. Häromdagen köpte jag Sarah j Parkers parfym "Covet". Inte nog med det, när ni ringer till mig i framtiden kommer ni få lyssna på introt till serien. Ja, jag är nog lite galen.


Grattis pärlan!

Idag är ingen vanlig dag, nej det är Louises födelsedag, HURRA HURRA HURRAA!


Modevisning för Twilfit

Det här är den enda bilden jag fått se hittills från visningen i lördags. Hoppas tjejerna från makeupstore har några att dela med sig av! För vi hade så vackra sminkningar. På bilden är vi i full gång med att dansa in på scen. O för er som undrar så är det jag i mitten av de tre vitklädda tjejerna till höger.


Fredag

Personalmöte imorse i stan. Mysigt att äta frukost allihopa och diskutera lite om allt möjligt. Sedan begav jag mig till Makeupstore. Jag fick två superfina glitterögonskuggor, en ljusblå skugga och en rouge som tack för att jag jobbade för dem under tjejkvällen förra veckan. Hann även med systemet för att inhandla diverse alkoholhaltig dryck inför mina flickors födelsedagsfest imorgon. Kommer köra på vitt vin. Hittade ett med inslag av tropiska frukter, kan nog vara något.

Ikväll blir det afterwork med Linda, Jessica och Sophie. Afterplugg blir det mer för min del.. Ska fortsätta plugga på min examensuppgift nu. Har bara 15-20 sidor kvar ungefär.. Men det är intressant, så det borde inte bli några större problem.

Nygammal tröja

Den här Adidaströjan har ju hängt med ett tag nu, men det är faktiskt först nu som jag fått tummen ur och köpt mig en egen. Blev en svart med guldmönster på. Me like!