Bra löprunda

Riktigt varmt under rundan idag! Puh! Men jag klagar inte, påpekar bara.. :P Typiskt svenskt. Aldrig nöjd.


Underbara vän

Vilken skön dag! Louise kom hit tidigt och så tog vi en promenix till Mariebergsskogen. Vi hade egentligen tänkt oss en heldag där i solen. Men efter en halvtimme kom det megamoln, så vi köpte varsin glass av Jess och gick ner på stan istället. Sedan lagade vi god lunch hos mig och satt i solen på min sköna balkong med kaffe och bara njöt i fulla drag. Du betyder mycket min finafina vän ♥

  

Måndag

Solen skiner från en blå himmel! Jag är ledig :D Nu ska jag packa väskan och ta cykeln till Mariebergsskogen tillsammans med min Louise. Solbränna? Jatack!

Hörde att det var sol ute

Jag masade mig upp ur soffan där jag parkerat idag. Inte så fasligt bakis, mer sjukligt trött. Men efter en Mcfeast plusmeny och en Mcflurry så är man som en ny människa! Så nu är det CocaColan och jag ute på balkongen.


Festen igår!

    
  
   

Marknad i utkanten av staden

Min kära Mamma och Pappa är i Göteborg idag, så vi får fira morsdag imorgon ♥

Igår var det Tassemarten i Skoghall och Mamma och hennes vän Issa ställde ut sina hantverk. De är så otroligt duktiga! Som den stolta dotter jag är åkte jag dit och kikade. Mysigt. Solen sken och det var galet varmt, så helt plötsligt började det tokregna. När jag kom hem igen ställde jag mig för att steka hamburgare när allt plötsligt stängs av, spis, kyl, frys, lampor. Och sedan kom den.. megasmällen. Åskan slog ut strömmen i typ en halvtimme. Tur det drog igång såpass snabbt i alla fall. Så maten jag skulle bjuda tjejerna på kvällen inte förstördes.


Mamma och Isabelle.


Min söta Mormor.

Min födelsedag!

I torsdags fyllde jag år. Hade en toppendag med frisörbesök, bakande av cupcakes och supermysigt besök av släkten och sedan utgång med jobbet. Kul kväll! Tack tjejer :)


Lotta och Sara


Elin och Jag.

Dagens outfit


Linne från Nelly, Tröja från GinaTricot, Leggings från H&M, Skor från H&M.

Happy birthday to me!

Snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart fyller jag år. Om fem minuter blir jag hela 22 år. Göörkul ju! :)

Fick ledigt imorgon. Då ska jag hinna till frisören, småplocka här hemma, baka och duka ordning. Sedan kommer släkten och familjen vid 17 och efter det lite afterwork när arbetskamraterna kommer. Så ska vi umgås och bege oss till Koriander och dansa av oss lite. Känner på mig att det blir en toppenfödelsedag! :)

Underbara skor!

Jag har läst att kvinnors lustcentrum i hjärnan ligger brevid centrat som kontrollerar fötterna. Kan det ha något att göra med vår dragning till skor, damer?

Sko från
Nelly. Hela maj månad ut har de fri frakt! Funderar på att ta hem dessa indianskor :)

Minns ni Mina vänner-böckerna?

Kikade in hos Linda Blom för ett tag sedan. Då hade hon en så söt idé med att man kunde fylla i en "mina-vännerbok". Jag fick nostalgikänslor och gav min hän att fylla i min egna bok. Tack för en rolig idé Linda!


Bebisräka

Klas och jag åt räkmackor häromdagen. Söt miniräka va? Den större räkan är i normalstorlek.


Prunkande blomlådor

Yes, nu känns balkongen lite mysigare. Köpte en vit hylla och skruvade ihop från IKEA, och har fyllt både den och min blomlåda med lite växter. Nu känns det att sommaren är på väg! Jag älskert!

Ikväll blir det uteservering med tjejerna, sedan får vi se vad som händer. Koriander kanske?









Så äntligen...

Ja, så äntligen kommer bilderna från Stockholmsresan tillsammans med familjen Rhodiner och co. TACK för en UNDERBAR resa! :)

  
  

It´s getting hot in here

Shit vad varmt de var ute. Kom nyss in från en joggingtur! VAAAAAARMT. Nu blir det dusch!


Vårrus del 2

Här står Lotta och jag och kränger regnskydd till Vårrusdeltagare och åskådare.

Bild från Vårrusets hemsida. Kika gärna in
här!


Vårrus

Vilken rolig kväll tillsammans med Lotta, vår nya tjej på jobbet. Vi hade ett tält med försäljning på årets Vårruslopp. Sedan värvade vi medlemmar till vår sportklubb, och en av de nyvärvade vann en cykel från butiken. Sjöblöta och trötta så var vi ändå riktigt glada! Allt flöt på såå bra och det var toppenskoj!

Missade dock Bloppisen som
Sandra anordnat. Hoppas det blir fler sådana så jag kan vara med! :)

Nu blir det att sova. Godnatt!


SATC2

Snart fyller även jag år. 27:e maj närmare bestämt. Då har även SATC2 premiär. Men vi får vänta en dag extra, för det blir den 28:e vi kommer få se fortsättningen på tjejernas liv.

 


GRATTIS PAPPA!

Grattis käre pappa som fyllt 50 år i helgen! ♥


Bloppis i Karlstad!


Dags att packa...

Imorgon åker vi till Stockholm. Klas familj och jag.

Usch...Jag vet inte riktigt hur jag tog mig igenom denna arbetsdag. Efter jag ätit ute med Louise igår kväll så fick jag ett sjuhelvetes magknip och har spenderat en hel del tid på toaletten denna natt.. Herregud.. Helt slutpumpad i kroppen idag. Nu ligger jag nyduschad och nedbäddad i soffan och bara slappar. Jag ska packa inför imorgon, sedan blir det att lägga sig för natten. Min mage är fortfarande totalt upp och ned. Klas är iväg och köper mig något att stoppa i magen, han hjälper mig även att tvätta lite inför resan imorgon. Därför vill jag bara säga att jag älskar dig Klas, så mycket så ord inte finns. Du är min finaste. ♥


Hahahihihahaho

Hittade den här snygga bilden på Martin och mig från jobbet för ett tag sedan. Heja Team Sportia! :)


Lediga dagen

Vilken otroligt skön dag det blev. Hunnit med både spinning och en lång powerwalk. Sedan har det varit strålande sol hela dagen. Har suttit i de nya utemöblerna en lång stund och bara njutit. Klas gjorde gott kaffe och så hade jag köpt med nya Cornetto Freestyle hem. Vad tycker ni om glassen, ni som testat? Kul att glassgubben har hittat en glassgumma också. Grattis till the newlyweds.

 

Nya möbler till balkongen


Ni kan få se vilka möbler det blev. Från IKEA. Svart och vitt. Stilrent och praktiskt.

Måndag

Igår var vi som sagt på IKEA. Då inhandlade vi utemöbler och en svart tavellist med tillhörande ramar. Måste städa o dona lite på uteplatsen innan ni får se bilder.. Ni får ju inte se att vi kan ha det stökigt :D

Mamma och Mormor var också på IKEA häromdagen och av dem fick jag ett litet bonsaiträd. Det har fått bosätta sig på matsalsbordet. Bytte även klädsel på våra stolar. De brukar vara i mörkt skinn, men nu och ett tag framöver ska vi ha blå/svart tygklädsel. Kul med variation! Här får ni se både matsalsplatsen och nya tavellisten som vi ska sätta upp idag.


   

När Anna och jag var på VIP-frukost på H&M så shoppade jag en blommig, en zebramönstrad och en spetsklänning. Jag fick även med mig en oversized vit/rödstickad tröja. På MQ hade de också 20% under VIP-kvällen. Där hittade jag den älskade döskallesjalen jag så länge velat ha.

   

Söndag

Yesbox, var ett tag sedan jag bloggade. Så kan det gå. Mycket fart och fläkt i livet, så kan det vara.
Här följer en liten uppdatering från i slutet av veckan.

I torsdags så gick Anna och jag upp tidigt för att äta frukost på H&M och shoppa till 20%. Jag hittade diverse smått och gott. Får visa er bilder vid tillfälle :)
Efter shoppingen jobbade jag 09.00-21.15. Tokigt långt pass. Men roligt var det, eftersom vi hade VIP-kväll med kvällsöppet i hela stan och massa bra erbjudanden överallt i butikerna. Köpte en superfin sjal på MQ som jag också ska visa er, vid tillfälle.

I fredags så jobbade jag till 19, med årets inventering. Full rulle. Sedan skynda hem och fixa iordning sig för att åka till Jess, Mackan och Klas för att grilla tillsammans. Mysigt! Sedan gick vi allihop till Nöjesfabriken och såg Hoffmaestro och chraa.



I lördags jobbade jag mellan 09.00-14.30 med inventeringen. Sedan tog jag en skön promenad i regnet till Jessica och hälsade på henne när hon jobbade i Mariebergsskogen. Hade glömt mina nycklar när vi kalasade dagen innan.

Idag söndag har Klas och jag köpt utemöbler till vår balkong och lite annat smått och gott till lyan. Jag har varit ute och sprungit. Nu har vi sett en bra film, Road to Perdition och ätit god lax.

Bra helg. Nu går vi in i ny vecka, och jag är ledig imorgon! :) GOD NATT PÅ ER!