Showtime!

Åååh det var SÅ kul ! :) Blev en riktig heldag på Månen med gänget. Slutade jobbat 15.00 och efter det rusade jag till de andra för att börja lära in koreografin och sedan stylas. Var mycket trevligt att umgås med alla hela dagen och träna och dricka goda drinkar och bli ompysslad o fixad. Vi stod på scenen halv 1 ungefär. Vår underbara modellmamma Frida sa att allt skulle gå snabbt och vi skulle vilja ut igen. Jag kan lätt hålla med! Jag vill göra det igen, igen o igeen :) Och jisses vad bra det gick! Change o Bertoni is the shit!

   
  
  

Modevisning Blue Moon Bar idag ! :)

Idag smäller det! Då blir det att visa årets underklädes o badklädeskollektion på BMB i Karlstad :) Ses där? ;D

Tävla om resecheckar värda 25.000 :-

  

Mitt favoritintresse är att resa och uppleva ny platser! Shoppa roliga ting och träffa nya människor ! :)

För att vara med i tävlingen klicka Här!

Allsång i mitt hjärta

Även Stockholm i mitt hjärta. Trodde i början att man sjöng "en blandning av kött o salt". Mindre lyckat kanske.
Louise o Linda. Vilken underbar tripp det blev tjejer! :) Vi tog bussen så tidigt som 05.55, och jag är ju som alla vet tidsoptimist.. så jag kom på bussen sist typ 05.54 :D Men med kom jag. Tisdagen bestod mestadels av att ögonshoppa på förmiddagen för att sedan tokshoppa på eftermiddagen.

   

Jag köpte ett vitt volanglinne med rosett i ringningen från Topshop.
En svart klänning, Pepe Jeans från PUB. Litet fynd, halva priset! :D Hittade en bild på den från Nelly.se.
En urmysig blå/vitrandig klänning med hjärtanknappar, även den från Topshop.
Sedan blev det diverse örhängen, armband o solglasögon. Köpte även en tvål från Lush som luktar kokos och peelar lite lätt, o ett brunt linne från Topshop som jag fyndade för 30:-

Jaa myspys! Jag åt ren-taco på Skansen. Hur gott som helst! Renkött och creme fraiche med hjortron i :D Svåräten då jag kletade över hela Skansen typ, men annars rekomenderar jag den! Det blir en speciell gemenskap när man är på allsång. Ta vår bordsgranne till exempel, när vi köpt oss en vinflaska i cafeterian på Skansen så bjöd han på kex till. Hur osvenskt är inte det? Mer sådant, säger jag! Blir ju jättetrevligt.
Alla djuren på Skansen avlade av sig också, så det var ungar i varena bur. Älgbarn, vargbarn o björnbarn för att nämna några. Underbar resa tjejer. Längtar massa till vecka 29 då vi drar iväg igen, i vår minibuss mot Smögen en vecka.

    
Louise shoppar - Jag o min ren-taco    -   Älgis med barna      -    Vargonge
   
Björnar (kolla räven bakom!)  - Sen blev det allsååååång!
  
Lite sol fick vi    -   Och underbara, underbara Håkan Hellström :)
   
Kvällen avslutades i Humlegården med drinkar o mys - Onsdag, shopping!

TÄVLING! Matrix hårvårds-paket hos Lily



Matrix Biolage Smoothing Shine Milk
 149:-
Lättviktig milk som kontrollerar frissigt hår och ger en frisk, glansig yta.

Matrix Biolage Smoothing Conditioner 149:-
Balsam för frissigt, flygigt hår, slätar ut och ger lyster. Tynger inte ner.

Matrix Biolage Hydro Foaming Styler 149:-
En fuktberikad, lättviktig och konditonerande skum. För läggning och formgivning.

Matrix Biolage Defining Elixir 149:-
En alkoholfri, strukturerande gelé för att skapa vågor, lockar och form. Ger volym och fyllighet i samband med föning.

Matrix Amplify Volumizing Conditioner 119:-
Amplify Conditioner tillför maximal konditionering utan att tynga ner. Ett utredande balsam som gör håret smidigt och glansigt, motverkar statisk elektricitet.


Matrix Color.Smart Nourishing Shine Cream 145:-
Färgbevarande styling cream som kontrollerar frissighet. Skyddar mot värmeslitage.



Jennica har sålt hårprodukter under en tid och ville därför sponsra mig och min blogg med några hon hade kvar.

Nu har ni chansen att vinna paketet ovan!

För att delta;
- Skriv en kommentar (eller flera för att öka chansen) till detta inlägg och delta automatiskt i utlottningen.
- Länka GÄRNA i din blogg!

OBS! Kopiera inte samma text flera gånger i en och samma kommentar! Då kommer du bli diskad.

Rätt;

Jag vill vinna!

Fel;
Jag vill vinna!
Jag vill vinna!
Jag vill vinna!
Jag vill vinna!

AVSLUTAS: Söndag 29/6

Gå gärna in hos Linda och kika :)

Hufvudstaden

Imorgon 05.55 går bussen äntligen mot Stockholm :) Jag, Louise o Linda ska dit för att shoppa, shoppa, shoppa och självfallet se på allsången. Anders Lundin poserade med mig på en bild för ungefär 15 år sedan, undrar om han minns mig. Blond, trevlig, rufsig tjej? Vi kommer troligtvis inte sitta längst fram. Preimär o allt, det lär vara knökat med folk! Men grrrymt kul att se Håkan Hellström, Miss Li, med flera. Vem fan är föresten Bosse Parnevik? :D

Jag tänkte försöka hitta:
-En ny väska
-Klänning
-Kjol
-Skor kanske?
-Löshår är redan spikat att jag ska ha med mig hem. Ska sätta i lite tills modevisningen på lördag hade jag tänkt mig. Så jag ser ut som Victoria´s secret bruttorna, med långt svall. 

Sedan får vi se vad staden har att bjuda på. Hoppas jag hittar några fynd och guldklimpar.
Tack gode Gud än en gång att min kära lilla rosa ipod är tillbaka. Eller tack mamma egentligen som faktiskt hittade den :) Nu är det mesta fixat för en underbar tripp.

Lycka!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Äntligen är min ipod återfunnen :) Letat i ungefär en veckas tid nu. Den låg bakom en byrå.. grattis Sofia :D


Midsommar 08

Tack alla för en underbar midsommar :) Jag tror den innehöll det mesta faktiskt. Maten var som vanligt helt makalös :)
Nu är det bara för sommaren att komma, tycker jag!

Och nej, vi röker inte på, det är bara Kims vattenpipa :)


   
  
  
   
   

Äntligen hade klänningen kommit in igen!

I lördags hade jag mina svarta högklackade BjörnBorg peptoes. Jag brukar ta för vana att packa ner ett par tygskor eller liknande i väskan som jag sedan kan vila mina trötta partyfötter i när det är dags att bege sig hemåt. I söndags hittade jag bara en av skorna.. Hmmm.. så jag tog för givet att jag i mitt salongsberusade tillstånd hade tappat en av skorna. Så jag köpte mig ett par nya svarta skor igår. MEN, skon fanns hos Klas hela tiden :D Så nu har jag ett helt par igen. Vilket gjorde att jag lämnade tillbaka skorna och unnande mig shopping på Nelly.se istället.
 

7 sorters blommor..

Midsommar imorgon. Kommer bli en mysig midsommar, tippar jag på :) Blir hemma hos Klas med hele gänget. Kim har med sig sin grill. Mina vänner, det är inte vilken grill som helst utan det är en hemmagjord sådan. Sjukt att han har byggt den själv, stor o fin med värmemätare på o allt :) I am deeply impressed by his ability.

Var på systemet igår och inhandlade lite mer dricka. Så nu kan jag välja på massa gottit från barskåpet ála Sofia. Köpte lite Passoa, sommarcider och tro det eller ej öl (!) Har faktiskt blivit lite av en öldrickare på senare dar.

Ikväll ska jag med mamma o pappa till stugan och fixa lite inför firandet där ute.. Städa logen, plocka blommor och klä stången med alla där uppe. Ska ta med lite blommor hem o ta med till Klas imorgon och pynta.
En del av mig vill verkligen vara där på midsommar. Bara varit borta därifrån på midsommar en gång, vilket var förra året. Hoppas de får det trevligt gänget vid stugan! :) Vore ju ett stort plus i kanten om vädret ville stabilisera sig lite.

Ha en underbar midsommar ! :)


Ny telefon

Det blev en ny telefon, trots allt.. Jag skulle helst vilja byta och inte ha 3 längre, eftersom försäljaren gjorde fel, sade massa fel, var otrevlig och rent ut sagt elak. Ska allt ringa till hans chef och säga några väl valda ord om denne herre. Nog om detta, mobilen är iaf lysande! Stor skärm, snygg design, kul funktioner som track ID och om man skakar mobilen byter den låt :D Bäst är att det finns radio i den. Fenomenalt! Bara att plugga i headsetet och lyssna. Grymt!


Teknikens under

Åååh.. min mobil håller på att klappa ihop. Tydligen är den fuktskadad, så de varken kan eller vill försöka laga den på 3. Jag har noll koll på vilka mobiler som är bra och vilka abonnemang som är bra. Så Klas ska få följa med mig och kika lite på alternativen som finns. Ibland får jag igång min gamla skrutt.. så den kanske funkar bra som extratelefon. En bärbar dator skulle jag vilja köpa mig också. Där har jag egentligen ännu mindre pejl på läget. Vi får se vad jag ska lägga mina besparingar på. Mobil eller dator.. eller båda.. eller inga. Det är frågan? :)

Helgen som gick..

..har som vanligt varit toppen :) Jobbade torsdag och fredag ute på mitt älskade Bergvik. Jag trivs toppenbra på båda ställena, missförstå mig inte där. Men jag saknar att jobba med Anna, så det gör att jag vill jobba så mycket jag kan på Bergvik. Kul att sälja cyklar också. Lär mig hur mycket som helst varje gång jag är där ute.

Lördagen blev fotbollsfest hos Becca. Ett tag såg det verkligen ut som att Sverige skulle kunna klara oavgjort, men i 92:a minuten krossas den drömmen såklart.. Bara att ta nya tag med rosa-panterndrinkarna i spetsen. Riktigt goda o enkla att göra själv! Likör 43, mjölk och grenadin. Try it, you´ll like it! ;D Sedan bar det av till Nöjes för att dansa av oss lite.

   

Mitt nya liv

Jag har fått pippi på träning och kost. Det är ju så otroligt roligt att se resultat! Jag har lagt om kosten o äter mycket nyttigare. Sedan tränar jag för det mesta varje dag. Jag har gått ned 7 kg sedan februari. Det behövde jag. Sedan knäskadan för dryga två år sedan har jag gått upp närapå 10 kg.

Min frukost består alltid av havregrynsgröt med något gott till som banan, jordgubbar, rostade solrosfrön etc.
Sedan äter jag oftast sallad, lax eller kyckling till lunch. Det har verkligen gjort skillnad! Jag känner mig mycket piggare :) Det är ju lätt kosten som spelar roll där. Att jag inte småäter någonting och bara unnar mig något gott ibland.
Kämpar som bara den på mornarna och går upp och knatar iväg runt Kroppkärrssjön. Problemet är att jag älskar att snoosa.. men det jobbar jag med att det ska bli ändring på. För det är grymt skönt nu på sommarn att promenera runt vattnet.

Tänkte rekommendera en kräm också som tro det eller ej, hjälper dig att bli slankare. Det är "Nivea - My Silhouette!"
Har använt den i snart en månad och den funkar faktiskt! Jag tycker låren har blivit fastare o snyggare.


Glossy


Äntligen kommer jag få mina favoritläppglans hem till mig snart! Klickade hem dem från
bluebox.se. Tog en av varje smak/doft då de bara kostar 29:-/st.

Idag blev jag även medlem i Karlstads golfklubb! :D Känns hur jäkla bra som helst! Nu kan jag ge mig ut och spela precis hur mycket jag vill :D Jag ska ta Annika Sörenstams plats senare, då hon ska sluta. :P

None


Lycka!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, HÅKAN HELLSTRÖM och MISS LI ska jag äntligen få se live när Louise och jag ska till Sthlm och se Allsång på Skansen den 24/6 ! 

Artisterna som uppträder då:
-Håkan Hellström

-Arja Saijonmaa 
-Christer Sjögren

-Miss Li

-Bosse Parnevik


Gina Tricot växer i mina ögon

Jag tycker Gina Tricot går från klarhet till klarhet. De har fått in otroligt mycket snyggt senaste tiden. Tidigare har jag tyckt de har ganska dålig kvalité på deras kläder och färgerna har varit ganska udda. Men den åsikten har jag inte längre. Gina Tricot är en av butikerna i stan jag helst går in i. Nu när de även inom en snar framtid ska lansera sin glasögonkollektion, kommer jag tycka om dem ännu mer! Jag som är en glasögonorm gllar tanken på att gå in i en modebutik för att prova ut bågar till min outfit. Bågarna är heller inte hutlöst dyra, dessa nedanför ligger på 898:-
KUL, säger jag! 

 

Utmattad!

Puuuh.. jag är ganska trött i både kroppen o knoppen. Igår var det jobb för hela slanten och sedan utgång. Jessicas syster Johanna hade inflyttningsfest :D Blev en finfin tillställning med fint väder, "jag har aldrig"-leken och mycket dans. Kom hem vid strax efter halv 4. Trött som en gnu imorse masade jag mig upp för att jobba :) Blev dock pigg när jag drack en naturdiet-drink, åt en banan och svepte en kaffe på jobbet.

Nyss kom jag hem från ett tuuungt bodypump-pass på sats. Jag är lite skakig i kroppen eftersom jag ätit lite dåligt idag.
Kul att sommarschemat kommit ut nu på sats! Då blire lite ny musik, nya moves etc :D

Strax ska jag sätta mig på altanen med en filt och äta färska räkor. Börjar ladda redan nu för Smögen vecka 29. Mumma!

Sommartider, hejhej !

Ännu en ledig dag för mig med fint väder. Kunde inte prickat in bättre vecka att vara ledig på! :D

Klas och jag packade in oss i bilen och åkte på shoppingtur o sedan vidare till Skutberget. Börjar få en riktigt fin bränna nu. Blir nog inget mer solarium innan modevisningen om vädret håller i sig :)
När jag skulle packa träningsbagen igår inför spinningen upptäckte jag att i min gamla träningsväska hade min peelingkräm runnit ut. Så blev att införskaffa sig en ny. Har kikat på den här fina från Lacoste, och kunde inte annat än slå till nu när jag ändå behövde en väska.
Köpte ett par toppenfina golfbyxor och en bikiniöverdel från jobbet idag. Hann även med att köpa dagens viktigaste: Solskyddsfaktor :) Blev självfallet från Hawaiian Tropic. Både solskyddsfaktor, och sololja med spf 4 i, dessutom ska man ju skydda läpparna så det fick bli ett cerat från Hawaiian också. Efter solen behöver huden näring och återfuktning, så det sista köpet idag blev bodybutter med den klassiska doften av kokos. 

  


Kokosdoft

Åh herregud, vilken underbar vecka det här är. Solat och tillochmed tagit årets första dopp (!) Trodde jag skulle kruka, men det blev så himla varmt tillslut så jag hoppade i. Veckan kunde inte börjat bättre än den gjorde. Anna o jag åkte ut till golfbanan för att gå en nio-håls-runda. Men det var så otroligt varmt så det slutade med att vi slog en hink på rangen och efter det hämtade vi Sophie o Louise o styrde kosan mot Bomsta. Jag hade fortfarande kycklingpestosallad kvar sen min fest i lördags, så det blev bra matlådor! :) Äntligen börjar jag få lite färg på kroppen. Louise är ju självfallet brunast som bott i Gran Canaria :D Snyggingen.

  

Igår blev det att glassa i solen vid teatern. Jag lever verkligen upp på sommarn. Jag åker knappt skidor och så på vintern.. så jag tycker det halvåret är närapå helt värdelöst :P Trött o glåmig.. närå, så himla illa är det väl inte. Men om man jämnför med sommaren så är det här jäkligt bra ! :)

Vi ska förhoppningsvis till Stockholm om två veckor för att shoppa och ha trevligt. Vore att gå på Allsång på Skansen, men det drar igång den 24:e juni.. Vi får se, kanske åker då om det går :)

Jag ÄLSKAR Hawaiian Tropic produkterna! Har precis smörjt in mig med solskyddsfaktor som luktar kokos :) Lovely!


Utmanad!

Jag blev utmanad av Johanna att skriva ned tre stycken bloggar som jag följer :D Så här kommer de: 

http://www.lindaslya.blogg.se/ 
http://www.blondinbella.se/ 
http://shopping.blogg.se/


Jag utmanar:
Sophie
Louise
Linda


Bluebox.se

Jag har tipsat er om bluebox.se förut. Men här kommer lite mer saker jag bara måste ha.

En kylande mask till ögonen, "I hate mondays".
Vita fina ljuslyktor
En stor saccosäck
Snygg väggdekal för eluttag.
Läppglans i underbara cupcake-burkar.

    

Underbara 20

Jag hade en fantastisk 20 årsfest :) TACK alla underbaringar till vänner, ni är de absolut bästa ! :) Kunde inte önskat mig bättre! Jag fick smyckesgarderoben jag så länge önskat mig och en jättefin svart skål. Som sagt, kunde inte önskat mig mera :) Lite lekar och bus blev det. Jag hade planerat in tampongleken, då man ska knyta en tampong i ett snöre runt midjan sen få ner tampongen i en flaska vatten så den sväller och lyfta iväg flaskan över mållinjen. Gurkleken, då deltagarna står på led och ska med knäna förflytta gurkan genom ledet. Sist men inte minst pappersleken, när man ska linda in en person med en hel toarulle. Många skratt och härliga tävlingsinstinkter! Skoog hade väl årets röta som tappade plånboken på väg in till stan och glömmer bort den tills imorse när han ger sig ut och letar, o hittar plånboken med allt innehåll kvar! Jisses, grattis till det vännen! :D Snygga flätor gjorde Soffan o Louise på honom också! :D
Sedan blev det en tripp till Nöjes, där det också var hur kul som helst! Tack Jimmy o Micke för skjutsen. Er saknar jag nå så enormt! Hoppas se mer av gamla gänget i sommar :)

Imorgon är jag ledig. Så det blir en tur till golfbanan med Anna. Sedan bär det av till Skutberget med Soffan o Anna för sol och bad. Vädret lovar gott! Kanske blir årets första dopp om jag inte krukar. 

Bjuder på lite bilder från mig igår: