Rastlös

Ååååh, det kryper i kroppen på mig. Skulle egentligen lunchat med Mallan, Annis och Soffan. Men det vill sig inte för oss idag, Malin har senare lunch, Anna börjar 1 och äter innan och Soffan skulle hänga med sin mamma :) Blir mammas hemmagjorda moussaka. Lite greklandfeeling :)
Bara för det bjuder jag på några bilder från Klas och min Greklandstripp i somras :)

   
Vore att ha den brännan igen :)

Vill bara ut och spela golf nu! Vädret är toppen och värmen har faktiskt tagit överhanden mer o mer över kylan. Madde ringde från jobbet förut och undrade om jag kunde jobba 17-19 för att stänga. Men jag kan inte för jag ska på golfutbildningen då. Känner att jag inte kan missa fler än de två praktik och teoripassen jag redan gör. Betalar inga småpengar för att få börja spela golf.. MEN hatar att tacka nej till jobb.. Jag är väldigt tacksam att jag har ett jobb att gå till som jag trivs på, både jobbet och kamraterna :)


Shop ´til you drop

De här godbitarna från Nelly.se kommer i veckan hem till mig :D

   
Två klänningar, ett armband och en lashprimer som ska stärka ögonfransarna :)

Parteyhelg

Dålig uppdatering här. Men ibland har man verkligen ingenting att säga medan man ibland har hur mycket som helst på gång :)
Har haft en kanonhelg. Lite jobb och sen utgång som var alla tiders! Förfest hos Jessicas syster Johanna. Träffade på Mallan och Anna på nöjes. Vi fick i oss mintuu.. vilket gjorde kvällen väldigt soft och luddig :P Dansade mjukt som aldrig förr.

Mysig måndag på stan idag med Jess, Mallan och nyhemkomna Sophie. Två fikor hann vi med, då är man ett tag på stan :P
Jag har shoppat idag. Blev ett par blommiga ballerinas från Vagabond.
 
Ja vad säger man, kärlek vid första ögonkastet? :)
Sedan blev det även ett linne från H&M, en långärmad tröja att lira golf i, även den från H&M. Två par örhängen, då fick man även med ett halssmycke i form av en diamant. Sedan fick det bli ett långt linne från Lilla Ego, ser ut som en tight klänning :)
Härlig ledig dag. Ledig även imorn, då blir det lunch på Bergvik med Malin och Anna, får se om Sophie skulle med också ;D

Pics Pics Pics, från i lördags.

    

and yes, there will be blood..

GAAAH! Vilket sjukt äckligt slut på kvällens Greysavsnitt! :O Stackars Lexie.. jaahapp, då får man vänta heela två veckor innan man får se fortsättningen. Men men, den som väntar på något gott..

image203

Idag var Klas, Andreas och jag ute på rangen (jaaa, rätt stavning!) och slog lite. Riktigt roligt! Jag ligger i hårdträning. Ute och slog med Anna i måndags, slog imorse och hade teori på ikvällen. Sedan bär det av en sväng imorgonbitti om vädret tillåter, med Anna innan jobbet, för att slå några bollar, sedan imorgonkväll har jag praktik och ska gå igenom grunderna så jag lär mig svinga korrekt :) Ska bli skitkul!

Dagens otippade:
Golfteorigruppen var ute en sväng för att se hur en par 3-hålsbana kunde se ut. Läraren är en äldre dam som ser ut som en snäll mormor ungefär :D Plötsligt börjar en mobiltelefon ringa, med den sexiga signalen "Don´t Cha" av PussycatDolls. Alla misstänker genast någon av de trettonåriga flickorna som är med i gruppen. Men icke.. det är läraren som plockar fram en flashig mobil :D haha.. rätt otippat ja. Sedan hade alla den låten på hjärnan hela teoripasset :D

Nu blir det sömn. Godnatt.

Sunny

Sitter på altanen med en filt och boken "Vingklippt ängel" av Berny Pålsson. Jag kan inte annat än förfäras över hennes liv som hon skildrar i boken.. Hemskt hemskt är det. För långt från mig för att jag ska förstå.

MEN sol är det ute, ännu en fantastisk vårdag, och jag är ledig! :) Ska ta vara på de här soliga dagarna.
Ska försöka läsa ut boken idag och sen blir det coreträning med Linda :) Mitt mål är uppsatt, ska klara av det innan sommaren! :)

Golfproffs?

13.30
Himla fin helg alltså! Vårfest med Skattkärr. Avslutningsfest för min del, för just nu blir det iaf ingen mer innebandy, knäet håller inte. Så blir att satsa på golfen :) Anna hämtar snart upp mig så ska vi till Karlstads golfklubb och slå lite på ranchen :D

Igår var Jag, Klas, Jessica o Markus på bio. Vi såg 21. Helt klart värd att se! Den får toppbetyg :D

Solsolsolsoooool och som det ser ut nu är jag ledig hela veckan :) Blir att lapa sol, träna och plugga golfteori ;D

Kan även meddela att blir du lite svett då du använder Freebra, då släpper den taget. Pelle och jag dansade bugg.. och jag fick trycka tillbaka BH-skrället hela tiden ! :D Pelle dansade av mig BH:n. Nåväl, ska allt ge den en andra chans, kanske nästa helg då det också bär ut i natten :D
Bjuder på lite bilder från festen i lördags:


   

16.35, Uppdatering.
Nu har Anna släppt av mig efter några timmars slående på RANGEN, inte RANCHEN som jag först trodde :D Härligt stavfel, men det bjuder jag på! slog totalt 88 bollar.. av dem gick väl 8 stycken bra ungefär :D
Om lite drygt en timme blir det spinning på Sats. Skön dag helt enkelt!

MYSTORSDAG

Det har varit en lugn och behaglig torsdag. Hjälpte mammi med att köra lite grejer och sedan lämnade jag plasma. Fick ännu ett par Filippa K-muggar. Har snart hela kollektionen! :D
Senare hämtade jag upp Jessica så for vi upp till Becca och hälsade på och fick en god kopp kaffe. Efter det tog vi en sväng nedåt stan. Jag hade lovat mig själv att inte shoppa.. men det fick bli en Freebra från Twilfit, och diverse småprylar, som hårklämmor, ögonskugga och trosor. Alltså: bra att ha grejer! :P

Strax blir det att cykla ner till gymet och köra pulsspinning med Linda. Ska också hinna med lite solarie, tänkte jag. Ska bli härligt! :)


Freebra, blir att inviga till lördagen när det blir utgång! :D

Himlen är oskyldigt blå

Härligt att temperaturen börjat stiga. Plockat både vitsippor och tussilago redan.
Även idag är jag ledig. Feels good :) Har bilen idag, så blev en sväng till Bergvik efter lunchen. Tänkte utnyttja checken jag fick från H&M, för jag handlat såpass att jag får lite tillbaka, alltid något. Blev ett vitt linne och ett klumpigt armband. Sedan fick det bli en hållare till ipoden, ska ha den runt armen när jag är ute och joggar! Ska ta tag i joggingbiten nu.. :D Sedan bar det mot Kronoparken för att ta en fika med Becca på hennes salong :) Ikväll blir det även att dra igång grönakortet-kursen, ska börja spela golf ju! Otroligt spänd och förväntansfull. Redan nu är siktet inställt på att lira med Sörenstam :D
                                                                                            - - -
Sitter just nu och lyssnar på Ted Gärdestad. Han var verkligen ett geni vad gällde låttexter, de är hur fina som helst.
"Jag ska fånga en ängel" och "Himlen är oskyldigt blå" är fantastiska.

Och här bjuder jag på bilder från gårddagens shopping med Jessica och Felicia. Blev en vit tröja från MQ och skor från Åhléns. Espirit med små söta detaljer bak på hälen. De där detaljerna är omtyckta! Säkert inte många som ser dem, men jag vet att de finns där ;D det som spelar roll.

Underbart väder blev det också! Sol som värmde! Getingarna har vaknat.. har en liten en som kryper omkring i mitt sovrumsfönster. Ska släppa ut honom nu!

   

Finally!

Äntligen är hemmafruarna tillbaka! Ska gotta ner mig i soffan och se det 21.00 ikväll.

image190

Men jädrar

Dagens Talang 2008 tog priset, tre unga talanger som sjunger skiten ur allt och alla!

Nej men ärligt, vilken kille. Bara 14 år.. om tio år så gifter vi oss va? Ujujuj.
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.376639 

Lilltjejen på 10 år :D Say no more. Wish I had a voice like that!
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.376645

Hennes röst duger också :D Lyssna höga tonen i slutet!
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.376633

Springtime!

Underbara, underbara fredag.
Imorse när jag vaknade trodde jag dock att det skulle bli en tung dag, hade liite ont i huvudet från Mitticityfesten igår. Sjukt rolig kväll! Först förfest på jobbet med Linda, Madde, Mats o Niklas. Sen gick vi ner till köpcentrets nedervåning vid scenen där det bjöds på LineDance och dricka. Sedan upp till Via Appia för att äta Italiensk buffé, som för övrigt var bland det godaste jag ätit på länge. :D Mycket trevligt, mycket snack och även lite guitar hero hanns det med. Fick jämt lite däng av en kille.. efteråt berättade han att han jobbade på Game :D :D HAHA, konstigt att jag fick storstryk i tv-spel liksom. Efter det bar det vidare upp en våning för att dansa och umgås. Via Appia stängde dock 01.00 så Linda, Niklas och jag gick till Arenabar och hängde lite tills Niklas hängde lite för mycket och fick promenera hem. Så Lindis och jag tog sista 45 minuterna på Arena, vilket var riktigt lyckat faktiskt. Torsdagarna på Arena är roligast :) Så ja, jag är toknöjd över gårdagen!

Idag blev det att fara iväg till min gode vän Göran som fotograferade mitt knä. Har ju stora fula ärr sedan operationen som jag ska skicka in bilder på, så jag förhoppningsvis får ut någonting för dem. De är ohyggligt fula så jag håller tummarna.
Har varit toppenväder idag. Så
Linda (inte jobbkompisLinda), hennes hund Bestla och jag tog bilen ut till Kilenegården för att promenera lite, gott med lite frisk luft och motion. Behöver det nu när jag varit krasslig ett tag och ligger efter lite med träningen :)
Bjuder på några härliga bilder som jag snodde från Lindas blogg:

   

Prisa Gud, här kommer skatteåterbärningen!

...som de säger i Robin Hood :D
Men jag känner typ likadant, får nämligen 7000 tillbaka ! :D Hallelujah moment.

Idag blir det att pilla med bloggen, sen sola och efter det jobb till 16.00 :D soft dag. Ikväll är det dags för Mitticity-festen! Ska bli kul! Hela köpcentrat är bjudna, så hoppas alla butiker kommer med personal ;D Dresscode "black and white". Vad tusan ska jag ha på mig?! :D Blir att kika i garderoben, för något svart och vitt måste det ju finnas där :)


Ny kula, del 2.

Nu har jag själv suttit och pillat med bloggen :D Sjukt roligt när det går som man vill, mindre kul när det inte gör det. Men då biter man ihop och kör vidare och visst, tillslut hittar man lösningen och så funkar det!
Har fått till en klocka och fotot har jag förstorat :D imponerad själv av att jag hittar i denna djungel av bokstäver OCH inte nog med det, även siffror :)
Kan tipsa om en toppensida:
http://www.designadinblogg.se
Här finns tips om det mesta vad gäller bloggdesign ;D

Igår blev det jobb hele dagen :) Men idag VAR jag faktiskt ledig. Skönt att bara softa och ha tid till annat. Läste i en tidning, tror det var aftonbladet söndag, där det stod att det är hälsosamt att ha det lite tråkigt ibland. Tråkigt och tråkigt vettetusan, hellre skulle jag säga att det är hälsosamt att verkligen slappna av och våga släppa taget. Man måste väl inte ha tråkigt :D

Måste bara nämna att Rebecca och jag var ute på en långpromenad i förrgår. Vi tar rundan ut mot Råtorp men svänger av och går mot I2. Där finns en fin liten skogsdunge.. och plötsligt står det en älg typ 10 meter från oss och glor! Lite halvrädda vi blev, haha! :D En jätteälg där liksom.. what are the odds? :D hoho. Dagens naturupplevelse, helt klart.

Nej, nu ska jag klura ut hur man gör en snygg header. Tips mottages gärna!


Ny kula

Johanna har hjälpt mig fixa till bloggen. Kul med lite nytt, tack! :)

Var ett tag sedan jag bloggade nu, på tiden att jag får tummen ur.
Helgen var toppen. Jobbade hela helgen, och utgång blev det på lördagen. Blev en riktigt kanonutgång, tycker jag! Förfesten va superkul och nöjes var också kalajs. Blev lite dans men annars var det mest betydelsefulla samtal med två toppenflickor Jessica och Linda. Ni är hur goa som helst, I like you :)
Linda och jag var på väg ned från bowlingbaren när Linda plötsligt snavar och dyker rakt ned i golvet.. Bra också att hon höll ett stadigt tag om mig, så jag följde hjälplöst med ner i golvet :D Lika bra att följa med liksom :D

Idag är jag ledig. Så jag har ungefär tusen saker jag vill göra :) ska börja med att fixa en skiva med massa digitalbilder från datorn som jag ska lämna in och få utskrivna, kul att ha dem framme istället för i datorn då man knappt tittar på dem! 

Men först blir det frukost :)

Jahapp, ingen ledig dag här inte. Jobb blire resten av dagen.. tackarrr.

Ge mig min golfbil!

Gott folk, jag ska börja spela golf (!).
Det känns toppen och visst, lite skrämmande. Har bestämt mig för att helt lägga av med innebandyn nu. Det har varit ganska jobbigt att ta det beslutet.. men jag känner ju att mitt knä inte riktigt håller. (För er som inte vet, så har jag opererat en korsbandsskada för två år sedan).
Var iväg på invaliditetsundersökning hos doktorn i onsdags. Jag blev vidareskickad till ortopeden, där ska vi diskutera frågan angående om jag ska operera om mitt knä eller inte. Hoppas verkligen att jag slipper!

Jag har alltid sagt att jag vill börja spela golf när jag blir gammal. Men den tiden kom fortare än jag väntat mig. Anna frågade för några veckor sedan om jag inte var sugen på att börja lira, och nu när jag grunnat och överlagt så är det inte en dum idé alls! Skönt att ha en fritidssysselsättning och gott på sommarn att ta sig en runda och "öva på svingen" :)

Idag har jag varit ledig. Så jag unnade mig en ansiktsbehandling. Det blev rengöring, ånga, grundlig porrengöring, peeling, akupressur med aromaessence, aromatisk massage av ansikte, hals, decolltage och axlar, mask samt varma oshiborihanddukar och ansning av bryn och färgning av fransar av bryn. Gud så underbart det är att gå på sådana behandlingar. Borde man göra oftare, helt klart :)
Efter min sköna stund blev det en härlig lunch med kusin Anna-Carin. Kycklingpasta på Wayne´s i city. Sedan en liten runda på stan för att kolla in shoppingutbudet. Blev en somrig/blommig T-shirt från H&M, en marinblå klänning från Gina och en brun/vitrandig bikini från Gina. Blir att införa köpstopp för mig snart :)
Sedan kom Jessica, så hann med en mysig fika också på stan. Trevligt att träffa lite folk när man är ledig! Hinns inte med annars, mycket att göra på lite tid. Då blir det svårt.

Thank God it´s friday. Även om man ska jobba hela helgen så är det något visst med helgen. Utgång blir det imorgon. Lärka har fyllt år, så det blir att gratulera och salutera och sedan dansa vidare i natten. Nöjesfabriken är nog slutdestinationen kan jag tänka mig :)


Och skulle golfen mot förmodan inte funka, känns det tryggt att man kan luta sig tillbaka på toalettgolfen :P
från coolstuff.se

Monoton?

Min bloggdesign känns rätt tråkig va? Kan någon hjälpa mig piffa upp den? Den behöver få ett "facelift" :D
Tack på förhand.

Herrejisses

Allt märligt händer mig nu för tiden. Först ambulanspåkallning till gamle Ivar som stupat och nästan kolat, och sen jag själv som fick tillbringa halva helgen på akuten. Har haft ett konstant tryck över bröstet en tid, så i fredags på jobbet var jag öm över vänster bröst. Det blev som en bula och sedan ett blåmärke. Lite orolig att det kunde vara en propp igen. Så på fredagskvällen när jag åkte in sa de att de ville ha mig kvar över natten, men då fick jag ett spel och började tjuta. Jag vill väl inte dela rum med andra sjuklingar/främlingar heller, nej fyfan. Så vi bestämde att jag skulle få en waranspruta (blodförtunnande) i magen och sen fick jag återkomma morgonen efter. Tack och hallelujah för det! Efter röntgen kunde de konstera att jag var överansträngd i rygg o bröst och därav hade ett blodkärl brustit i bröstet på mig. Så nu blir det lugn träning innan jag kan kliva på för fullt igen.

Har varit hyfsat lugnt på jobbet senaste dagarna också, folk är inte köpsugna eller? :P Jag å andra sidan köpte mig en cykel idag från jobbet. En Crescent "Maria" 7 växlad.


Här är min nya skönhet Maria :D

Ska handla lite från Nelly.se också. De har otroligt mycket snyggt och roligt.

Den här klockan önskar jag mig i 20-årspresent av mammsi o pappi.
Gaaaah! Den är så jädrans snygg!