Guldfeber.

Var på hockey igår, apropå guldfeber. Men jag undrar vad som händer och fötter.. Vad håller Färjestad på med? Dags att vinna 3 raka nu då :P Som att det kommer hända. Men visst så länge det finns hopp.

Jaaaaaa.. klart jag fick den skabbigaste lånetelefonen. Tack 3. Den sitter ihop med tejp... Bra där 3, jävla 3! Ge mig tillbaka Min lur, genast! :D Jag ogillar starkt att svara i den här skönheten.

Jag var inbokad på jobb också tisdag-onsdag. Så ringer de och säger att Norstat är stängt just de dagarna.. just my luck :D ..fast jag behöver verkligen jobba. Student snart, så ska Amanda, Jessica och jag dra iväg nånstans på studentresa. Bulgarien lutar det åt. Vi får se vad det blir :) För all del, ayia napa kanske vore något. Vi får väl se! Kul lär det bli :D
Jo, de ringde från jobbet i alla fall igår och frågade om jag ändå ville jobba idag :D woho, extracash!
Ska snart bege mig ner och börja jobba.

Ville bara flika in med att säga att enligt modevärlden är det guld och silver som gäller i vår. Och jag som precis köpt en guldklocka, guldhalsband, guldballerina-skor och ett guldlinne! :D Jag bara; YES!
För snyggt det är det ! Ska önska mig en fräsch ny axcentklocka (dream) i silver också, som studentpresent.

image36
Underbara guld och silver. Foto: MARIA ÖSTLIN



Studentpresent, hoppas jag på! :D

Nu ska jag iväg på jobb. Ha det bra i vårsolen gott folk! :)
Puss och kram.


Spring is in the air...

Det känns nu äntligen att våren står för dörren. Idag är det inte ett moln på himlen. Och jag ska snart ta cykeln ner till stan och lämna in min telefon som är helmongo. Säg något som inte är fel på den..? Får meddelanden om att det ringt, trots att det inte ringt någon, mitt head-set fungerar inte, luckan är helt slapp och det har trillat bort en plastbit så det är ett litet hål rakt in i luren :O skit-tele! Hoppas jag får en fräsch lånelur nu då. De brukar vara skapligt skabbiga.

För all del. Det är vår. Nothing can bring me down anyway!
Idag ska jag använda mina nya guld ballerinas och svarta shorts till. Har man vårkänslor ska de utnyttjas :D nu blir jag väl förkyld.. men det är det närapå värt :P Längtat efter våren nu så länge. Jag är absolut en vår och sommarmänniska. På hösten och vintern skulle jag helst vilja gå i ide.

Snart student också. Närmar sig galet fort. Vad blir det..? 2 ½ månad kvar ungefär. :D Jatack!

64119-7
Åh, ge mig sommar och sol och Pråmen.

Ha det bra alla! Ses ;D