GOD JUL :)

Julen är så mysig. Alla traditioner som bara måste följas år efter år.

Först en visit hos Farmor för byte av julklappar, sedan hem vidare för att hämta upp Mormor och åka hem till Sjöstad. Där blir det kaffe och mys innan stöket med maten kommer igång. Sedan blir det jullunch och efter det mys i soffan. Sedan ser man början på Kalle Anka, men somnar alltid lagomt till Tjuren Ferdinand, följt av julklappsutdelning och fika.

Sedan jag träffade Klas har jag även ett extra stopp på julaftonskväll. Då åker jag till mina svärföräldrar och byter klappar även där. I år hade jag min svåger Henrik att köpa julklapp till. Han fick fina ölglas, glasunderlägg och en bok om öl. Vilket jag hoppas var uppskattat :)

Den person som var min hemlige tomte var svärfar Olle. Av honom fick jag precis vad jag önskat mig, ett presentkort på Expert! Ny kamera, tror jag det blir närmare bestämt :) TACK!


Pappa, Mormor och Mamma. Min lilla familj ♥

Granen på Sjöstad och alla klappar.

Och så jag då :)

Bilder från Julafton ♥


Mamma och jag.


Jag och Pappa.


Jag och Klas.


Mormor och jag.


Ombra fick också en julklapp.


Sötaste julklappsöppnaren, Harry.


Av oss fick han en gosig barbapapa.


Kassaapparaten fick applåder :)

Längdskidåkning

Vet ni vad jag gjorde idag? Inhandlade finfina längdskidor på jobbet!! Hoppas verkligen ingen av er som har mig som "hemlig person" att köpa till har köpt de till mig (!) haha. Visst är de fina?!


Mysonsdag

Känner mig helt utvilad. Hur skön känsla är inte det?
Idag ställde jag klockan på sex för att gå upp och tvätta. Sedan mötte jag upp Nicole på Sats för ett bodypumppass. Nu är jag färdigtvättad och ska strax ner på stan en sväng. Fika med Jessica står på schemat, efter en snabbis till jobbet. Jag känner mig mysig idag. Stickad tröja, gosiga strumpbyxor, mjuka skor. Är det ännu mer julstämning som sköljer över mig, tro? :)

Classic scones with jam & clotted cream

Helgen som gick

Nu är det bara en natt kvar tills Klas kommer hem. Han har varit borta i Barcelona med sin Pappa sedan tidig lördagsmorgon. Saknar min pöjk :)

Jag lade upp min lediga helg på ett bra sätt för att slippa vara ensam. På lördagen spelade jag match, som vi f.ö. vann med 7-5. Sedan mötte jag upp Lotta och gick över till Sara för att kalasa till det. Superkul kväll med goa jobbtjejerna. Sedan somnade jag gott efter massa dans när Lotta och Sara släppte av mig utanför dörren.
På söndagen myste jag och Mormor till det. Vi köpte pizza och myste framför tvn hela dagen. Sedan kom kvällen och jag sov hemma hos goa Mamma och Pappa.
Idag måndag har jag och Pappa fixat med de sista julklapparna. Nu mina kära vänner, är jag helt klar!

Jobb imorgon. Sängen väntar! Sista natten utan Klas. Längtar tills imorgon! ♥


Hipphipphurra!

Idag blir min favorit tjugofem år. Jag älskar dig ♥


Present


Just det! Detta är Klas födelsedagspresent. En härlig göbbcykel från Team Sportia.

JULKUL

Årets jul känns på något vis mysigare än på länge. Kan det vara stämningen som kommer från det kalla vädret och vita landskapet utanför dörren, tro? Det måste nästan vara så. Jag är för första gången taggad inför vintern! Förr brukade jag bara tycka att det känns mörkt, tungt och tråkigt. Men i år har jag insett vad vintern har att ge. Jag har planerat in att skaffa bra längdskidor från jobbet, och jag ska även se till att fler än en gång åka lite utförsskidor också!

Dessutom är jag snart klar med julklappsinköpen. Skönt! Då kan jag bara luta mig tillbaka och fnissa åt alla tokstressade människor som ränner runt efter sistaminuten-klappar. Eller luta och luta, det är fantastiskt mycket att göra på jobbet. Men det är ju riktigt, riktigt roligt också.


Julblomma Klas fick i present av mina föräldrar och Mormor ♥


En av våra två julgranar i år.


Tomten och Tomtemor - lykta jag fått av Mormor.


Min fina Nusnässtake i köket.


Julstjärna från Village.


Utanför ytterdörren. Vår andra julgran :D


Mysig onsdag

Min fina Klas fyller 25 imorgon. Ikväll firade vi med familjerna våra :) Underbara är ni! ♥




I ♥ Hälja

Ja Jesus, vilken härlig helg det varit! Fullt ös medvetslös måste vara helgens måtto. Hör här:

Fredag: Jobb till 18, match i Forshaga 19.30, efter de utgång och Daniel Adams-Ray på Tempel.
Lördag: Uppe med tuppen för Alsters julmarknad. Tvättstuga. Mat hos Mamma och Pappa ♥
Söndag: Sov tydligen till 12.30.. har nog aldrig hänt! Söndagsfika med Mormor och Farmor. Sedan match i Karlskoga 19. Hemma 23, upp 02 för att åka till Ullared med goa kollegorna Sara och Lotta. Hemma igen vid 22.

=Härlig helg! :D