Neeeeeeej!

Jag har åkt på årets förkylning! Feber, tungt huvud, hosta och snooor. Endast Kan Jang kan rädda mig nu!


Nyheter

Jag har pysslat till det lite i lägenheten på senaste. Änglavingarna är från Panduro, hönsnätsburen har min fina Mamma gjort själv. Superfin med en fräsch murgröna i! Min favoritfågelbur har även den fått en prunkande murgröna och små vita rosor som dekoration. Jag har även fått upp lite snygga ramar på väggen brevid vitrinskåpet. Kul med den missmatchande men samtidigt matchande känslan av att jag bara slängt ut dem lite hipp som happ. I like! Frågan är bara vad jag ska hitta för fint kort att ha i den ovala ramen i centrum? 

   




Halloween

Anna bjöd mig med på fest hos Sandra igår. En bit in på kvällen fick vi besök av en björn och en kanin :) Riktigt rolig kväll! :)

  
   

Personaljacka

Vi har fått supersnygga personaljackor från Didriksons. Fin va?!



Dagens fynd

Yes! Dagens fynd gjorde jag på MQ i mitticity. De har midseason sale och 50% på delar ur sortimentet. Jag hittade en djurmönstad Zoul-klänning i vinrött. Innan 699:-, efter 349:-. Dessutom hade jag 100:- i rabattcheck, alltså slutkontentan 249:- Jippie! :)


Måndag

Idag hade jag en rejäl sovmorgon. Började jobba 12 och låg och drog mig till 10. Helt underbart skönt! Jag fick  jobba över en timme och då hann jag inte med bussen, hittade ingen skjuts och då känns det att man sålt bilen. Så jag kunde inte åka upp till Fröding för kvällens innebandyträning.

Besviken tog jag på mig löparkläderna och tog en tur. Slutade med att jag hade världens skönaste runda! Flöt på bra och jag gick från besviken till supernöjd :) Mötte flera sköna löpare, alla med reflexväst. Även jag hade min väst från Craft på. Glöm inte väst o reflex i vinter hörni!



Min reflexväst från Craft.

VINST!

Jaaaaaa!! Idag mötte vi Sunne och dängde till dem med 7-6! SKÖÖÖNT!

Så, godnatt :D

H&M

Mysigaste ponchon från L.O.G.G, H&M. Vill ha, vill haa.


Sidärja

en veckas blogguppehåll. Kan vara rätt skönt ibland. Bara ta ledigt sådär. Nåjanåja, vad har hänt i veckan?

Jag har i alla fall jobbat och stått i. Träffat mina tjejer för en hel del fika och mysstunder. Det måste vara mys som hösten är till för? Även hunnit med en sväng till IKEA för att inhandla nödvändig utrustning till mitt projekt jag pysslat med under veckan. Imorgon får jag min kameraladdare jag inte haft på tre veckor (därav tråkiga blogginlägg). Då ska ni få se vad jag gjort :)

Match!

Herregud, jag gör min första match på typ fyra år idag! Givetvis med Skattkärrs emblem på tröjan! :)


Kenza är fantastisk

Dessa leggings sålde helt slut i Karlstad idag! Kenza bloggade om dem igår. Tror ni jag hade tur eller, jag fick tag i de absolut sista! :)


Only Girl (in the world)


Tusen gånger starkare

Filmen vi såg ikväll var verkligen sevärd. Den tar upp genusperspektivet i skolan, bristen på jämlikhet mellan killar och tjejer. Fantastisk att diskutera kring. Amanda och jag stod en stund efteråt och reflekterade. Hur vi formas som individer redan tidigt. Är allt förutbestämt. Härskartekniker.. killarnas sexuella anspelningar som en sista utväg att ha något att säga. Lärarnas handfallenhet och osäkerhet när frågor rör upp det tidigare falska lugnet. Man kunde ibland få känslan av att man var tillbaka i gymnasieskolans kaotiska tid. Som sagt, sevärd :)


Bio ikväll med Mandisen


Snaaaart fredagsmys

Ser verkligen fram emot fredagen. Om allt går enligt planerna ska Jag, Nickan, Amanda, Jessica och våra respektive grabbar ha en redig spelkväll. Brädspel, snacks och kaanske lite alkohol. Hur kul som helst! Hoppas som sagt alla kan och det blir av :)

Imorgonbitti åker Klas till Norge och kommer inte hem förrän fredag. Så nu ska här levas ungmöliv :P tss..


Kvällens träningspass; innebandy!

Nu är de varma mackorna i ugnen. Efter att ha fått i mig de ska jag slänga mig på bussen och åka upp till Kronoparken för att lira innebandy. Efter förra måndagens träningspass med damlaget är jag tok-laddad inför eventuellt spel i u-laget :)

Fick tillbaka mina gamla klubbor idag också. Tack Pappa som hittade dem! Perfekt! NU KÖR VI!

Kanelbullens dag

Passade på att baka när man ändå var ledig och hade tid för en gångs skull. Iskall mjölk och varma nybakta bullar. Sååå gott! 



Rosa shopping

Köpte nya innebandypjucks från jobbet idag. Vita och rosa, såklart! Sedan blev det lite annat smått och gott i det rosa tecknet :)



Just nu...

...choklad, nya lokalnöjestidningen och Lite sällskap på tvn.


Dagens outfit



Tröja Bikbok, Jacka H&M, Leggings MQ, Boots Skorett.

NOLL54

Älskar inredningsbutiken Noll54 här i stan. Hittar alltid något fint. Mitt senaste fynd är dessa servettringar som kostade endast femton kronor styck. Supersyggt vid dukning, men även fina i skålen i skåpet.



Tjejkvällen

Tjejkvällen igår gick finemangs. Så kul med massa happenings i köpcentrat. O visst är jag fluffig? Im so fluffy Im gonna die :D