Jahapp

12.58
joråsåatte..
Mitt knä muppar sig. Har efter träningspassen i några veckor kännt värk och att det är stelt.. Igår så hoppade det lite ur led och eftersom jag värmt upp närapå en halvtimme och var uppe i varv så kände jag inte av att jag hade så ont igår.
Men idag är det svullet, gör ont och jag kan stödja men inte ordentligt böja ut det så jag ser ganska bajsnödig ut när jag går. Kul läge också när man står hela arbetsdagen i butik.. Hm..
Så jag ringde vårdcentralen och fick en direkttid om ungefär en timme. Får se vad herr doktor säger.
Återkommer senare.

15.25
Jag har enorm tur idag vill jag lova!
Jag fick den där direkttiden på vårdcentralen, sedan är jag fortfarande under 20, så det var gratis. Sedan skickade doktorn mig vidare till KMTI och där fick jag också en direkttid och kunde åka direkt. Hjälten till sjukgymnast Per berättade att det är knäskålen som hoppar ur led och skaver mot en närliggande benbit, vilket orsakar inflammation. Tur, eftersom jag trodde det hänt korsbandet något igen. PUH! Med lite tejpning så är jag i form igen om några dagar. Hallelujah :)

Så snart kan jag börja träna igen, och jobbet blir inte lidande :D Hur bra som helst.

Puss och Kram.

Scrubs!


Teknikens under

Hallelujah! Vi har fungerande telefoner och Internet i hemmet igen. Klas kompis Fredrik ska ha en eloge för att han kom hit och drog om några sladdar så det fungerar igen :)
Teknikerna på Telia kan köra upp något i röven.. Vi har ärligt talat felanmält i nästan en månads tid.. När vi ringer från mobil till dem så får man vänta i hundra år och när man väl kommer fram så säger de att det inte är några fel för då har de något mupp-program i deras datorer där de kan mäta hur väl fungerande telefon och Internet vi har.. jisses, är vi inte på 2000-talet? Trodde vi skulle kommit längre. Sedan var någon av oss tvungen att vara hemma flera dagar i rad för de kunde ju inte bara boka in en tid så vi visste när de skulle komma. Nejtack, sa vi till det. Kostar ju liksom en del att vara hemma från jobbet. Så när de varit här konstaterade de att det inte var något fel och skrev av ärendet.. JA MEN SEN DÅ? Det funkade ju fortfarande inte. Vad mer kan man göra än att be dem om hjälp, de borde kunna hjälpa en liksom aaaallå?
Hur som haver så var det en sladd uppe på taket som gått av, och det kunde de tydligen inte se med sina hightech-mätningsmojänger.. Up your asses.
Skönt att avreagera sig där.. :D

Ledig från jobbet idag. Blir en sväng till stan för att sola och träna. Ska spana in lite behandlingar på Suzie Picant också. Ska unna mig något härligt när löne kommer tänkte jag. Massage, ansiktsbehandling eller tandblekning :D Får se vad det blir. Har jobbat närapå två veckor i rad :D Underbart! Trivs hur bra som helst med jobbet. Igår hade Anders geneomgång för mig på skor och långfärdsskridskor. Så nu kan jag snart hela butiken, behöver bara lite repetitioner så sitter det sen! :)

Fick kläderna jag beställt från h&m också:
    
Lovly!
Oooooch idag kom La Redoute. Då blir det mer easy shopping :D Postorder är så jäkla bra. Man får se hur kläderna sitter på modellerna, sedan får man prova hemma och är det fel size eller så kan man bara skicka tillbaka kostnadsfritt :)

Solariet nu! Hörs. Puss.

We will rock you

Min leverantör av bredband och telefoni är inte riktigt okej.. Vi kan varken ringa eller surfa, och det börjar bli drygt eftersom det pågått snart en vecka :( Bra att mobiltelefoni är uppfunnet, annars hade jag nog gjort uppror mot Teliabutiken neri stan.

Louise flyttar till Gran Canaria imorgon. Ska inte sticka under stolen med att vi verkligen haft våra duster hon och jag. Men i slutändan nu när hon kommer vara borta nära 4 månader, så känner jag att jag kommer sakna henne.
   Igår hade vi "Sola lite åt oss också-fest" hemma hos Lollo. Åt thai-mat, som för övrigt är den godaste mat jag vet! Äter det alldeles för sällan dock. Grillad kyckling med jordnötssås o ris. Sedan blev det även lite kycklinggryta som Becca inte orkade och som avfallskvarnen Sofia lätt tryckte i sig.
Louise hade även pillat ihop ett sjukt roligt musikquiz. Jag hamnade i samma lag som Jess. - Perfekt! tänkte jag, hon är king på schlager och musikaler :D Vi kom faktiskt delad etta med Amanda o Linda på 54 poäng. Becca o Felicia ville med sin tredjeplats inte ens berätta sina poäng :)

Nu blir det frukost. Sovmorgon är aldrig fel.
Take care! Puss.

Självdiciplin

Jag har spanat ett tag på den här lilla medhjälparen då man ska torka nagellacket. En blåsapa, har ni sett något så tufft?! :D När den kommer i lager igen på www.coolstuff.se ska jag ha en ! :) 



Jag har kommit fram till en sak. Jag har verkligen ingen självdiciplin längre. Jag småäter på tok för mycket och tränar på toook för lite! :O Så nu jädrar ska det bli ändring på dessa två punkter. Återkommer om jag gjort några framsteg längre fram :)

Puss/

Gott nytt år!

Nyår var trevligt! Årets godaste mat blev det först hos Kim med grillad fläskfilé, hemmagjord potatisgratäng och fin sallad, lite GOTT! Sen bar det av en till Hento där vi var vid tolvslaget, för att sedan avsluta kvällen med efterräka hemma hos Kim igen :) Bjuder på lite bilder här.

    
   


En liten lista över 2007:
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Började lämna plasma och blod.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag tränade hyfsat.. ett tag :D
3. Vilka länder besökte du?
Grekland, Korfu, blev det enda.
4. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Fast tjänst kanske :P och bättre väder i sommar.
5. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Helt klart 5:e mars när jag och Klas blev tillsammans ♥
6. Största misstaget?
Att jag inte lade ner mig mer i skolan det sista.. var lite skoltrött på slutet  :)
7. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Opererade korsbandet januari.. fick en blodpropp i vaden tack vare en inkompetent sjuksyrra som aldrig släppte på bandaget. Lätt att göra själv när man ligger nedsövd menar jag..? Tack för den ditt as. Och nej, jag är inte alls bitter :P
8. Bästa köpet?
Min Haglöfs skidjacka och mitt apotekets "Oliva by ccs" läppbalsam. :D
9. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, krogen, telefonen, smink och hudvård. 
10. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Justin Timberlake - Futuresex/Lovesound albumet! KINGEN. Hans show i Globen med Herr Timbaland va grym!
Timbaland - Shock Value albumet!
Och självfallet Britney "Brittan" Spears - Gimme more. 
11. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Min gamla barndomskompis Helena fick en liten Mathilda. Grattis ! :)
12. Vad önskar du att du gjort mer?
Rest kanske om ekonomin tillåtit.
13. Vad önskar du att du gjort mindre?
Vart sjuk :D Förkylningarnas år detta.
14. Hur tillbringar du julen?
Hemma i huset med Mamma, Pappa, Mormor och Morfar. Nytt för i år blev att jag var en stund hos Klas familj och bytte klappar. Toppen! :)
15. Favoritprogram på TV?
Greys Anatomy och Desperate Housewives.
16. Största musikaliska upptäckten?
Alicia Keys har jag tyckt om innan, men hennes nyaste album As I Am är enormt!
17. Något du önskade dig och fick?
Jobbet på Team Sportia.. och i julklapp fick jag VolumeMaster, från Björn Axén och min älskade rosa mixer.
18. Något du önskade dig men inte fick?
En Thailandresa och en BMW m6? :P tss.. jag har egentligen allt jag önskar mig. Världens bästa människor runt mig. Mina underbara föräldrar och de bästa mor och farföräldrar som jag har tur nog att ha kvar i livet, min Klas och hans jättegoa familj och mina vänner. Ni är bäst. Hälsan är numer på topp och jag jobbar på och trivs och tränar innebandy igen. :)
19. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Jag firade hemma lugnt med släkt och vänner.
20. Vad fick dig att må bra?
Mina nära och kära.. och lite choklad :)

Lånade den här listan från Matilda, http://www.matiildaf.blogg.se/ :) Hoppas det var ok!

Gott nytt år. Låt 2008 bli ett fiiiiiiiinfint år.
Puss och kram.