Mina delfiner kickar dina apor, sådeså!

Skönt att midsommar var på en fredag. Varför vet jag inte, tycker bara så. Det beror inte på att jag skulle upp och jobba nåt, för jag är ledig i två hela, sköna veckor till. Sedan blir det att slava för Pappsi. Jag tror det var skönt därför att man hann med en krogrunda extra på lördagen. För jag hade riktigt trevligt båda dagarna.

Bec, Jess, Me.

Midsommar firades hos mig i sommarstugan. Hade med mig gänget på 9 personer. The dangerous ten, typ. Kvällen blev riktigt rolig, blöt och fin. Traditionellt regn, sedan sken det upp och blev strålande. Vi hade jättekul. Eller jag ska inte tala för alla, men jag hade verkligen skitkul!
Skönt att Becca fyllesnarkade så att jag halv sju fortfarande inte fått en blund. Då hade jag redan kastat ett Lipsyl i pannan på henne och dragit undan kudden under hennes huvud och kastat den på henne. Men ack, hon rörde inte ens på sig, fortsatte bara flåsa sådär o-roligt :P Men som sagt, tack alla för ännu en oförglömlig kväll!

Nöjes igår, riktigt kul! :) Men ibland är det svårt att vara kvinna, då ens huvudsakliga uppgift är att handskas med män. Det blev ju en hel del dans. Bra träningsform har jag hört. Hur bra som helst ju, nu när jag inte kan motionera som vanligt med knäet. Bara gyma, för inte springa på det.. och det är lite frustrerande. Så dans är bra! Välkomnas glatt :D

Sist men inte minst, det bästa citat jag hört på länge:
En arkeolog är den bäste make en kvinna kan ha. Ju äldre hon blir, desto mer intresserad blir han av henne.

Sant? Puss!

Vi hade iallafall tur med vädret.

Då var man arton. Vuxen. Myndig. Stor. Härligt :D Än så länge känns det bara riktigt skönt.
Jag fick skriva under pappren igår på sjukhuset. Tufft. Där det stod underskrift målsman kunde jag bara skippa.  Lite spännande att träda in i vuxenvärlden ändå.

Jag ska opereras också. Och jag är livrädd. Inte för själva ingreppet i sig, utan för att bli sövd. Känns jättejobbigt. Men när jag väl vaknar upp och allt är över.. är det säkert bättre. Snälla säg att det är så? :P
Det är mitt korsband som gått av. Kul att de tog reda på det nu, 5 månader efter att jag skadat mig. Bra jobbat, duktiga små idioter.

Tack alla som kom oinbjudna till min fest i lördags. Ni sabbade allt. Grattis. Hoppas alla hade kul :D

Var på K6 igår också. Pirat-tema, och det var rätt kul! Fint att börja skolan klockan 10 nu snart bara..
Men sjörövar-fia dansade så hon fick svavsår.. eller var det för att skorna var nya? Vem vet. :P

Jag luktade faktiskt hund när jag kom hem :) Dobberman-doft. Gulligt. Han var allt bra snäll ändå. Jaa, jag hade fel :D

Ha en bra dag, för det ska jag! Vädret är jäääääättefint ;) HEJ!