10. Då mår jag som bäst

Jag mår som allra bäst.. svårt. Jag är allt som oftast tillfreds med det mesta. Men när jag orkar göra alla repetitioner på träningspassen, när jag lagt på mer belastning. Då känner jag mig stark, frisk, pigg, lycklig och nöjd. 

Jag mår annars som allra bäst när jag får umgås med min fina pojkvän, mina fantastiska vänner eller mina underbara föräldrar ♥

Jippie!

Shoppade just loss på H&M. Allt jag tidigare visade här är nu på väg hem till mig, jippie! :)


Lediga dagen mitt i veckan

Idag känner jag mig helt utvilad. Det var längesen! Idag står det en massa skojigheter på schemat. En sväng på stan och hälsa på mamma. Sedan blir det ett Satspowerstep-pass vid lunch. Efter det eventuellt en fika med mina tjejer och sedan en trip till svärföräldrarna, och sen storhandling. Bra onsdag, jajemen!

Nytt från H&M. Jag vill ha!

 


9. Mina inspirationskällor

Något som inspirerar mig är en träningskompis. Då är det lättare att komma iväg på passet. Just nu är det många av mina vänner som tränar på Sats, vilket är kanon! Då har man oftast någon att köra tillsammans med. Jag blir även lite extra inspirerad av snygga träningskläder. Eftersom jag jobbar i en sportbutik så blir man något arbetsskadad. Jag vill alltid ha det nyaste som kommer in.

Att ha musik i öronen ger mig också lite extra energi och inspiration att ta i hårdare. För att löpträna är musik ett krav, för jag orkar inte lyssna på mina egna andetag. Träningspassen på Sats har i princip alltid ny fräsch musik som sporrar och ger en ork att fortsätta att köra passet ut.

Nu ska jag komma igång på riktigt med löpträningen. Jag har köpt en GPS-pulsklocka och en påse till min Nike+ sensor att använda på mina Asicsskor. Nu kör vi!



Min nya klocka är grå och rosa med tjejiga, söta blommor på.


Skön söndag hos bästa föräldrarna

Otroligt soligt och ljust ute! En rejäl D-vitaminboost. Underbart!

   

Lördagskvällen





Nya soffan. Jag är såå nöjd!

  

Halv 8 hos Anders & Lotta

I onsdags var det åter dags att dra ihop goa gänget för att äta en fantastiskt lagad tre-rätters. Lotta och Anders hade gjort en meny som andades Italien. Inte så konstigt då de precis varit dit på en trip. Bruschetta med tomat och basilika till förrätt, Frutti di Mare till varmrätt och Strawberry Cheesecake till efterrätt. Behöver jag säga hur magiskt gott det var? Tack för en helt suverän kväll mina vänner. ♥




Nr.8 Favoritmat

Jag älskar mat. I princip alla sorters mat. Jag äter även väldigt mycket och jag äter det mesta. Jag tycker om kyckling. Det går att variera på ett bra sätt och dessutom är det magert kött. Jag tycker om att steka kycklingen i olivolja och krydda starkt, koka pasta till och sedan röra hop tillsammans med pesto och cashewnötter.

Tacos går alltid hem. Det tröttnar man aldrig på! Älskar mysfaktorn som förknippas med tacos. Helgmyskänsla. Men framförallt älskar jag en blodig köttbit med potatisgratäng och en stor blandad grönsallad, gärna med favoritsåsen chilibearnaise.


Nr.7 Favoritövning

Favoritövning på gymet är biceps/triceps. Jag gillar att se mina armar fasta och slimmade! På BodyPumppassen så är biceps bland de jobbigaste av övningarna, för det är den minsta musklen det är den kortaste övningen, och då blir det mycket intensivt. Det svider verkligen! Men efteråt är det ju skönt att veta att man har har tagit i och kämpat.

Idag är det dags för ett av mina favoritpass på gymet; SatsStep. Fram med stepbrädan, skivstången och vikter! Här ska konditionen och musklerna få sig en rejäl omgång!

Nya små detaljer i hemmet

En liten vit ros och några slingor grön ranka piffade upp hemma i vardagsrummet. Nya blommor gör också susen för vårkänslorna :)





Nr.6 Mål med min träning

Mitt mål med träningen är att öka i muskelmängd och minska i fett. Nu är jag inte överviktig på något vis, men det är alltid kul att sätta upp mål med träningen och se resultat! Därefter vill jag även förbättra min kondition något enormt. Jag skulle vilja sänka mina tider på milen med flera minuter, så det kommer bli mer löpning framöver! :)


Nr.5 Favoritmuskel

Hm.. favoritmuskel alltså. Jag tycker det är riktigt, riktigt snyggt med en vältränad rygg. Till sommarn när man får ha lättare kläder och kan visa upp sina muskler (!) så är läckert med en välformad rygg och med det tränade armar. Favoritmuskel att träna är annars core, alltså mage & rygg. Den typen av träning för det hjälper mig mycket i innebandyn. Att man känner sig stark i närkamperna och orkar. Bästa passet på veckan är fredagsmornarna på Sats med spinning30 och sen coreträning30, innan jobbet. Bra start på helgen!

Nr. 4 I min träningsväska

I min träningsväska har jag i princip alltid samma saker. Jag brukar packa med:
Passande skor för träningen. Spinnskor eller gymdojjorna. Handduk, tvål, schampo & inpackning. Älskar att sitta en stund efteråt i bastun. Annars är det sminkväskan, hårborste, fräscha underkläder och ombyte. 


Nr.3 Ett fint idrottsminne

Guld i Lilla Värmlandsmästerskapen som femtonåringar. Riktigt härligt gäng! :)