Onsdag

Jag har kommit in i ett "måstepysslamedlägenheten"-flyt. I förrgår gav jag äntligen, enligt Klas, med mig angående badkaret. Vi bar ut det och har numer en dusch. Vilket känns toppenbra! Blev mycket luftigare i badrummet.

På mina kommande lediga dagar, söndag och måndag, så hade jag tänkt att eventuellt fixa utemöbler och plantera blommor på balkongen. Hänga upp lyktor och kanske även någon extra kruka med blommor i. Jag har även en vision om en hylla på balkongen där jag kan ha mina nya fina lyktor, blommor och vattenkannan :) Klas hade en idé om att vi kunde bygga en själva. Mysigt att pyssla ihop. Vi får väl se!

Imorgon ska Anna och jag till H&M och äta frukost och kanske shoppa något fint, vi har ju ändå 20%. Kul start på torsdagen. Sedan ska jag jobba 9-21. VIP-erbjudanden hela dagen i butiken. ALLA är välkomna, hoppas på mycket folk hos oss! :)

Dags att gosa ner sig i sängen. GOD NATT!

VILL HAA

Jag vill verkligeen ha dessa fina utemöbler från IKEA. De ingår i Äpplarö serien. Fina va?


Tisdag

Idag fyllde svärmor år. Så jag fick sluta en timme tidigare så jag kunde vara med och fira. Snart åker Klas och jag, med hans familj och syster med sin lilla familj till Stockholm. En hel helg med Skansen, Gröna Lund, shopping och god mat :) Ser jag verkligen fram emot!

Jobbar mycket nu. Har mycket i tankarna. Jag är spänd som en fiolsträng i nacke och rygg. Nu ska jag måla naglarna och sen sova gott.

VIP-frukost

På torsdag den 29/4 ska Anna och jag äta VIP-frukost på H&M och shoppa, då vi har 20% på hela sortimentet. Bra start på dagen! Hittade några godbitar på hemsidan. Det ska bli så kul!
            

Ettårskalas

Idag fyllde världens goaste kille hela ETT år. :) Grattis sötnosen Harry! Mysigt hemma hos familjen J o H. Myst med både barn, katt och hund. Härligt att träffa allihopa.

Snart går vi över på lördag. Då är det jobb och efter det 80-talskalas om gäller. Så, godnatten på er!

Cirkus Möller

Kul kväll med goa arbetskamrater. Vi fick biljetter till showen Cirkus Möller i Sundsta Aulan. Tog bara ett kort under hela kvällen, kan va för jag hade fullt upp med att skratta, så den enda bilden blev inget vidare. Dålig skärpa och så. Men jag skrattade så jag fortfarande känner i magen! Gud vilken härlig publikkontakt och roligt upplägg på showen. Mer Cirkus i rutan hoppas vi på!


Hey there 80´s!

Nu är outfiten klar. Tror jag. Rosa och orange som färgtema. Lördag, jag är redo!


Idag är det Karlstads tur!

Yes, idag gästas Karlstad av Cirkus Möller. Fick biljetter och ska dit med Sara och Elin från jobbet. Kul! Några fler Karlstadsbor som ska gå?


TACK MQ!

Åh, jag blev helt till mig när jag åkte rulltrappan upp i köpcentrat. Jag fick nämligen syn på MQs nya reklammodell, Joel Kinnaman. Han ser helt okej ut.


Inte igår

Jaa, det här var ju inte igår. Senaste 80-talsfesten. Fem år sedan? Kanske? Ja. Fina töser!


80-talsfest

På lördag ska vi fira att Nicole fyllt 20 bast. Hur firar man bättre än drar ihop ett stort fint gäng och kör temat 80-tal! Det ska bli så himla roligt! Imorgon ska jag köpa en t-shirt på Monki och leggings i någon skrikig färg :)


Reebok Easytone

Nya Reebok Easytone är riktigt häftig sko! Testade den på jobbet och man känner direkt att musklerna i benen och rumpen får jobba lite hårdare. Kul med en variant som är lite nättare, snyggare och billigare än MBT-varianten.


Älskar Solsidan!


JAG VANN!!!

Hur kul?! JÄTTEKUL! Jag tävlade hos Theres Mammabloggare, och vann de här underbara sötingarna! TACK snälla Theres! Kul att få ge min underbara svägerskas lillkille Harry. Harry fyller ett år på fredag. Då blir det kalas! Hurra för Harry!



Mmm... Marabou

Marabous nya chokladkaka med passionsfrukt och chili gick hem hos mig. Riktigt god! Något för söt kanske, men annars riktigt, riktigt mumsig! Fräsch. Testa den ni som inte redan gjort det :)

image


Dagens pratbubbla

På vår inflyttningsfest i somras så togs detta foto. Tänkte höra med er om ni kan ge förslag på vad Klas tänker eller är på väg att säga här. Vad tror ni? :D


Om jag skulle ta studenten igen...

...så hade jag gärna gjort det i någon av dessa fina klänningar.

  
Första klänningen från Bikbok, de andra från stylebystars.se


Söndag

Idag har jag varit seeeeg. Blev en rolig förfest hos Leslie med Niklas med flera :) Kul! Sedan begav jag mig dock hemåt. Har hunnit träffa mamma och pappa, ta en långpromenad med dem och gick då förbi den långa Idolkön som ringlade utanför Nöjesfabriken. Hann även träffa Klas föräldrar, och efter det hämta Klas stor mapp och skolböcker som han snyggt hade lagt på biltaket och sedan glömt o kört iväg. En snäll gubbe hade hittat dem och sett Klas namn på och hört av sig. Hihi! :)

Imorgon fyller världens bästa Nicole 20 år ♥


Älsklingslördag

Så jävla roligt. Alla jag skulle träffat ikväll har annat uppbokat. Så här sitter jag. Själv. Klas och hans vän Johan har bjudit så fint på grogg och goda mintuushots. Men nu har de åkt vidare i natten. Så nu sitter jag själv här och förfestar. Sjukt roligt faktiskt! Hur ofta är man småfull hemma själv?? HAHAHA... Nu ska jag dock bege mig till en killkompis of mine. PARTY ON! Ses i dimman?

Nu tar vi helg!

Jag är ledig söndag och måndag. Gott med två dagar i rad. Har varit sjukt mycket att packa upp och fixa med på jobbet.. Jag är lite trött i skallen. Nyss varit ute och sprungit, fått i mig mat och duschat. Nu ska jag göra mig iordning, ska eventuellt ut med Anna ikväll. Får se.. som sagt så är jag göör-trött. Vad gör ni ikväll?


Mats, Anna och Grappo på senaste mässan vi var iväg på i Göteborg :)

Sov gott!

Haft en riktigt mysig kväll med tjejerna hos Jessica. :) Sett på Så ska det låta och några Solsidan avsnitt. Imorgon blir det jobb och sedan en löprunda för att avsluta kvällen med grillkväll hos Nicole. Sedan är jag ledig söndag-måndag. Då tar jag min helg ;D GODNATT!


Första grillningen

Ikväll hade Klas skruvat ihop vår nyköpta grill, och gjort världens godaste köttbit med gott till. Perfekt att jobba 8-19, för att sedan komma hem till ett dukat bord med god mat! Kärlek ♥

Imorgon blir det åter jobbet, för att sedan löpa en runda. Nu, bedtime!

Tisdag

Kan man verkligen vara tröttare än innan man var ledig hela tre dagar? Tydligen. Ska se klart Desperate Housewives och efter det Cougartown, sedan är det jag som stupar i säng.


Dagens teknik

Idag var största delen av mitt fina gäng lediga. Så vi köpte lite frukt, nötter och myste i solen vid muséet. Jag hade tagit med kameran, och vi hittade självutlösaren. På den första bilden ser ni ju hur bra det gick. Men sedan hittade vi rätt! Mysig dag, med mysiga människor :)






Sådärja, se till att rösta nu :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Måndag

Nu ska jag ut och springa en kortare runda och sedan göra mig iordning för dagen. Måndagen bjuder på tokfint väder och vårkänslor! Det ska vi ta vara på! Så efter lunch ska jag och tjejerna ta med filt och fika och sätta oss i solen någonstans för lite picnic. Hur underbart?!


En helg i Göteborg!

ÅH vilken fantastisk helg det blev i fina Göteborg. Hälsade på Linda och Kim. Shopping, party och en underbar dag i Slottsskogen blev det. Jag ÄLSKAR Göteborg! :)

  
   

Mysiga hemdetaljer

Idag kom paketet från ZelectedByHouse. Jag fullkomligt älskar mina ljuslyktor med texten Tro, hopp, kärlek.
Som värdinnegåva, eftersom jag höll i partyt, så fick jag en lykta av de två på första bilden nedan. Den andra fick jag köpa till rabatterat pris. Kul kväll med de bästa :)

De andra grejerna på bilderna är en liten mix av några av mina käraste inredningsprylar. Kolla kuddarna på andra bilden nedan. Gissa vem som är skaparen till dessa? Jodå, min fina Mamma

   
   

GODNATT!

Nu blir det natten. Imorgon börjar jag 8, igen :) Då ska Niclas och jag ska bygga en cykel och inlinesvägg. Spännande värre! Nu är jag dödstrött efter ännu en 8-19 dag.. körde bodypump efteråt också! Midnattsloppet, here I come :) GODNATT!

Glad Påsk!

Igår kväll blev det lite kalasande hos mig. Sedan gick vi vidare till Glada Ankan. Där gör de verkligen bort sig. Trycker in så mycket folk lokalerna får plats med, så det blir otroligt trångt. Tråkigt, tycker jag. Man har ju inte roligt när man måste kämpa på dansgolvet för att få röra lite på sig. Synd! Så Nicole och jag tröttnade strax innan ett och gick till Alpina och åt god pizza istället.

Idag har jag varit ledig. Skönt! Har fått otroligt god mat hos mamma och pappa. Mysigt att träffa farmor och mormor också, som även de var med. Glad Påsk! :)









Härlig låt!


Ny iPod!

Eftersom min gamla iPod avled igår, så köpte jag en ny fräsig, rosa en idag! Fin va?! Man kan till och med filma med den, se på långfilm o lyssna på radio. Sjukt vilken hightech :)

Nu köör vi!

Ikväll sprang jag första rundan. Laddningen inför Midnattsloppet har börjat! Let´s go!

Just det.. imorgon måste jag köpa ny iPod.. min gamla gick i graven idag :/ Trodde inte det var meningen att jag skulle få springa idag. Först glömde jag mina löparskor på jobbet så jag fick vända tillbaka.. o sen dog Poden. Så imorgon är det jag som köper en rosa flashig en. Jo, jag fick tillslut på mig skorna och lånade Klas mp3-spelare så jag kom iväg på min runda. :)


Haahah.. bjuder på den bilden. Ny rosa Craft lager2tröja från Team Sportia.