Min nya klocka


Älskar dig

Min älskling är så sjuk. Stackarn snittar 39-40 i feber och jag lider verkligen med honom. Köpte nyponsoppa, choklad, alvedon och annat smått och gott till honom. Nu sover han igen och jag har bäddat ner mig i soffan. Jag skulle gärna sova hos honom, men jag har inte tid att smittas och bli sjuk. Jobbar 10 dagar i streck nu och har även skola och träning som jag vill hänga med i. Se till att bli frisk nu min goding!

Godnatt och puss!


 

Ny tischa?

Såg den här hos Lily. Jag vill verkligen, verkligen ha den här! Go Obama.


Finns hos Nelly.com

Stockholmsresan

Här kommer bilderna från helgen! Jag inser att jag inte finns med på en enda bild. Tror att detta fenomen aldrig tidigare inträffat. Får se om Johanna eller Åsa har lite pics att dela med sig av.

Kolla Johannas bebismage på andra bilden. Så himla mysigt ska det bli med en liten BebiHarry. Klas kusinbarn hade vuxit som bara den också! Moa är ju för härlig. Sist jag träffade henne var hon alldeles nykläckt och nu tultade hon omkring helt själv, fort går det!

Shoppade ingenting på Barkarby heller. Ännu ett fenomen som inträffat. Handlade desto mer godis på hemvägen på godisstoppet längs vägen.

 
 
  

Städardag!

Idag har jag varit på stan och även Bergvik o Ikea med Louise o Sophie. Toppendag! Hann med att köpa allt jag behövde och ville ha.

Efter shoppingrundan åkte jag hem för att ta itu med städningen.. Dammsugning, moppning, disk och torkning. Men nu är det fint här hemma, härligt! Städningen gick ganska fort så jag kunde träna mitt kvällspass Bodycombat på Sats med Soffan. Lär vara skapligt mör imorgon! Men det är skönt det :) Dags för jobb då igen och efter det skola. Spännande att träffa alla i klassen igen, det var längesen nu, eftersom vi har haft jullov! 

Lovade att lägga upp bilder från STHLM, men det får bli imorgon. Alldeles för trött är jag nu. Så godnatt ! 


Hemma igen

Nu ska vi snart gå och lägga oss. Jag har sovit en hel del i bilen på väg hem från Stockholm och jag är ledig imorgon, men känner att det är dags för den nattliga skönhetssömnen nu. Klas och jag delade hotellrum tillsammans med Johanna o Henrik. Nattsömnen stördes lite lätt av Henriks snarkningar. Jag somnar alltid så fort jag lägger huvudet på kudden, men när nån snarkar så är det helt kört. Inga öronproppar hade jag tagit med mig heller. Tillslut gick jag upp och hämtade toapapper som jag tryckte in i öronen. Funkar, jag lovar! Somnade som en stock.

Så, helgen i Sthlm var toppen! Mysig bjudning med Klas släkt är alltid trevligt! Ska ladda upp bilderna så ni får se imorgon! Godnatt!

Yes!

ÄNTLIGEN! Jag har tränat en hel innebandyträning ikväll! Otroligt bra känns det! Något som känns mindre bra är att jag fortfarande lirar i mina gamla skor, det är de jag använde den dagen då allt gick åt helvete och korsbandet gick av. Om jag ska fortsätta träna måste jag köpa nya skor känner jag. Jag jobbar ju ändå i sportbutik också..

Nej men hjälp vad roligt det var! Satte några bollar i nät också! Stort. För jag har mindre koll på skottet numer känner jag, får bli lite extra skotträning för mig.


Yepp yepp, här i matchtröjan för lite drygt 2 år sedan.

Börjar få iordning

Mysigt att handla småprylar till lägenheten. Saknar gardiner och något på vardagsrumsväggen, ena sovrummsväggen och kanske något över köksbordet. Trivs jättebra i nya lägenheten! Nu cyklar jag inte fel längre heller när jag ska hem hit.

  

Myskväll med mina flickor

Igår var vi hemma hos Amanda hela gänget, förutom Linda, och myste med vin och rappakalja. Aldrig spelat det tidigare, men det var hur kul som helst! Mysigt att kunna dra ihop gänget och ses. Skönt att det inte blev utgång, laddar för 50-årskalas i Sthlm nästkommande lördag istället. Det är Klas fasters man som fyller jämt. Ska bli riktigt, riktigt kul att komma iväg lite. Hoppas hinna med en sväng på stan. TopShop here I come!

Louise är f.ö. hur fin som helst i håret! Jag känner verkligen för att göra en förändring med mitt hår. Lite varma, mörkare slingor och löshår kanske? Vi får se!

 

Kalas med jobbet

Den årliga julfesten, dock lite försenad, hölls hos chefen i lördags. Det blev en riktigt, riktigt trevlig kväll med god mat, goda idéer och gott sällskap. Senare drog vi oss vidare till Blue Moon. Jag har varit ledig två dagar i rad, så nu är man riktigt laddad för att jobba igen!

   
  


På väg hem till mig







Alla tre godingar är från stylebystars.se. Gå in
här och kika!

Nyår 08-09.

Jag vet, jättesent! Men här kommer bilderna.

  
  
  
  

VM-final inatt!

Klas och jag har uppesittarkväll ikväll. Finalmatch mot Kanada ska ses! Snart ska vi ta en promenad till Statoil och köpa lite gott och sen kommer Johan och ska kika matchen med oss. Trevligt! Matchen börjar 01.30, jag lär ju vara pigg imorgon.

Imorgon ska Jess, Becca och jag till IKEA och myshandla lite till våra fina lägenheter. Ska hinna med stan en sväng också. Sen hem och fixa för tjejerna kommer hit på kvällen för filmmys :)


Hoppas det inte blir såhär för Sverige inatt! Inget platt fall tack!

Glödheta Moss

Kate Moss är ju så grymt snygg! Här frontar hon Versaces kampanj för våren och sommaren 2009. Hennes frisyr på första bilden, gaddamn!




Nytt läge

Just nu är jag världens sämsta bloggerska. men jag ska bättra mig! Jag skyller på tidsbrist. Massa jobb och sen har vi flyttat klart det mesta nu. Ska "bara" sätta upp lampor, montera ihop två sängbord o en byrå och sen inhandla lite tavlor. Men sen ni, så känns det helt okej! Jag älskar verkligen att bo på Norrstrand, måste vara världens bästa läge. Nära till allt! Affärer, videobutiken, mitt favoritsolarium, min tandläkare, Mamma o Pappa, flera vänner på gatan. Fantastiskt!