Lugn nu..

Jag är glad att Johan åkte ur, för jag tycker han var sämst av de som var kvar. Men han var allt ett litet charmtroll, så hans kommentarer kommer man kanske sakna lite.

Det värsta jag sett på länge var dock flickan i publiken som totalt ballade ur.
"Johan betyder allt, mer än någon annan, mer än min familj". Hjälp.. det måste ju vara något fel på den stackars tjejen. Hemsk familj måntro? :(




Lördag

Idag har jag jobbat hela dagen. Kom inte hem förenns vid strax innan fem. Sista kunden gick strax efter tjugo över fyra. Nu har jag piffat upp mig för Klas och jag ska ut och äta. Mysigt! Ingen aning vart vi ska än. Pitchers hamburgare är ju aldrig fel, spännande och se vart det bär.

Vad gör ni ikväll?

Här är min outfit för kvällen.
  

Önskelista från nelly.com

  • Linne Today I´m wearing this från Avanna.
  • Rosa flätat armband med berlocker från Ms Bijoux.
  • Brunt flätat armband med Buddha, rosa armband med vingar och guldreparmband från Ms Bijoux.
  • Fin box med veckodagartrosor från Friis o Company.
  • Rosa armband med änglavingar från Angela Gotborn.
  • Rosa lyckohalsband med en söt liten silverängel från Dogeared.
  • Väska från Friis o Company.
  • Tjockt tvinnat guldarmband från Angela Gotborn.

Visdom i tänderna

Idag är jag ledig! Vilket jag ska ta tillvara på. Jag ska plugga litegrann, men annars ska jag mest vila upp mig så jag orkar jobba mycket nu framöver. Jag vaknade upp i tisdags med halsont, snuva och kände mig alldeles febrig och matt. Detta visade sig vara visdomstanden. Jag har fått tid om nästan 2 veckor (!) då jag äntligen ska få dra ut skiten. Alla mina visdomsgaddar har ju krånglat. Igår var jag hos tandläkaren och kontrollerade så det var okej. Jag hade så ont igår att jag bara kunnat äta en mosad banan. Så tandläkaren gav mig tre bedövningssprutor så jag skulle kunna stoppa något i magen, och sen åkte jag till McDonalds och belönade mig med deras maffigaste mål, en BigTastymený. Oja, det ska bli skönt att få bort tänderna, för det blir troligtvis så att båda ska ur.

Vad gör ni idag?

Blocket

Ärligt talat, det här var bland det roligaste på Blocket på länge. Jag är inne rätt ofta nu för att kika om det kommer upp några fina tvåor eller treor så Klas och jag skulle kunna flytta tillsammans. Igår hade det kommit upp en annons från en kille som ville ha en inneboende i sitt kök. Killen vill ha en inneboende till sin lilla ETTA...!
Hihi, han söker en tjej som inneboende. Det här kanske är nya sättet att hitta en partner? Bonde söker fru, Ensam mamma söker, etcetc, nu kanske det är "Inneboende sökes" som är nya grejen?

Annonsen:
Hej jag söker en inneboende som kan bo i mitt kök under ca 6 månader eller längre. Lägenheten ligger på herrhagen ungefär 15 min promenad från stan.
Köket är hyfsat stort och har egen garderob, vi får göra upp om mattider så att det funkar för båda.

I hyran ingår el/och vatten samt tv. Internet finns inget, comhem finns i huset. I övrigt delar vi lägenheten gemensamt.

Den inneboende ska vara en bra vettig och snäll tjej. Ska jag ha en inneboende så är det enklast för mig att det inte är några fester här *mogen min* :) Samt om du har pojk elr flickvän så sover du hos han eller henne. Och jag kan ju ha samma regler då så det är jämlikt :)Ta hänsyn till varandra och respektera varandra, det är en bra grund tror jag.

Hur jag är som person, så du vet lite hur jag kan vara att bo med :)
Jag är trevlig och snäll.Har precis startat ett företag i en annan stad. Läser även vissa dagar på universitetet. Vissa dagar kommer jag pendla och vara borta en stor del av dagen. Vissa dagar kanske jag slappar i soffan framför datorn (det fanns ju inget Internet?) eller tvn, beroende på om jag hinner och känner för det :) Försöker hålla igång och träna och vara lite social mellan varven. Jag är ganska lättsam som person i övrigt.
Vissa dagar kanske jag inte kommer i säng förräns det är natt, vissa dagar om jag ska upp tidigt kanske jag lägger mig runt halv elva 11. Allt beroende på när jag ska upp. Kliver oftast inte upp före kl 7, oftast senare.
(Vad är det med ordet vissa? :D)

Så det var lite om mig, jag lägger ut ett kort så får du även se hur jag ser ut. Skriver du lite om dig själv och skickar med en bild så vore det jättekäckt :)

Sofias Garderob

Jag älskar sådana små personliga butiker som Sofias Garderob, Boutique Unique, Lilla Ego som finns i vårt lilla Karlstad. Ikväll efter jobbet gick mamma och jag till Sofias Garderob på tjejkväll. Hon hade 20% på sortimentet och bjöd på lite tilltugg. Jättemysigt! Jag kom hem med dessa underbaringar som ska förgylla min egna garderob lite extra.

  

Mysjul!

Jag är klar med de flesta julklapparna! Hihi. Några har jag kvar, men det känns toppenskönt att jag snart är klar. Inte behöva slåss med andra julstressade männsikor. Jag kan lugnt luta mig tillbaka och njuta av juletiden.


Lördagens bravader

Jaa, då har årets Mitticity-fest varit. Den var ju alldeles, alldeles... underbar! Nä, men jag hade riktigt skoj. Jobbkollegorna från Team Sportia, ni är guld! Efter att vi dansat runt butikerna tog vi oss en runda till Nöjes. Efter det fick jag ett infall, och gick hela vägen hem! Inte konstigt jag är krasslig nu kanske.. strumpbyxor i minus 7 gradig kyla!

Denna veckan består mest av jobb och kurering så jag blir frisk. Förhoppningsvis blir det utgång på lördag. Om jag hunnit bli kry vill säga. Imorgon ska Linda och jag börja tidigare på jobbet och städa och plocka på lagret. Sedan är det julklappskväll på Team. Kom och hitta bra julklappar vetja! :)


   
  

Konstigaste dagen på länge

Idag har varit en riktigt, riktigt skum dag. Strax innan lunch kom det in en jättetrevlig kille på jobbet som presenterade sig som säljare. Vi snackade om Team Sportia, produkter, väder och vind och plötsligt så säger han att han kan bjuda mig på lunch. Sagt och gjort, vi käkade wok neri köpcentrat. Trevligt, men väldigt oväntat!

Efter denna minst sagt oväntade lunch så skulle jag hämta lite paket nere på lastkajen. Herregud, detta är väl något man inte ska berätta för någon egentligen.. Men jag är öppenhjärtig och bjuder på det.
När jag hämtat paketen och skulle skriva under, så skulle jag skriva på en slags liten data-mojäng, som ser ut som en stor, stor gammal tegelstensmobiltelefon ungefär. Bästa av allt är att jag gjort detta många gånger, och då lyckats! Men denna gång så uppfattade jag inte att pennan hängde på sidan utan jag började dra i antennen istället.. Så ser jag att Postenkillen ser detta och dör lite inombords. Skönt att man kan asgarva åt sådant iaf! Om inga människor klantarslade sig som jag så vore det ju inget att skratta åt. Eller?

Så hur har er dag varit? Rolig eller lika konstig som min kanske?

Meet Katie



Världens roligaste gula lilla plutt, från Hortonfilmen.

Nytt beroende!

Jag fastnade aldrig för Heroes när det började sändas i Sverige förra året. Men nu har Klas och jag börjat kika på serien, och den är ju fantastiskt spännande och bra! Längtar tills ikväll när vi ska fortsätta följa hjältarna.

Riktigt rolig kväll hemma hos Anders i lördags också! Vi "firade" att han ska sluta hos oss på Team och börja jobba i Åre över vintern. Hoppas han kommer tillbaka i vår, han kommer vara saknad :)

Ledig idag. Har lyckats sova bort en hel del av dagen.. men jag har varit så trött i helgen, så tror kroppen skrek efter sömn.
Annars idag blir det Bodycombat med Amanda och Becca på Sats ikväll. Funderar på att sola lite solarium, bara för att pigga upp den bleka hyn lite. Eller så fortsätter jag på brun-utan-sol-linjen, den är ju faktiskt mycket hälsosammare egentligen!


Trött fredag

Ja herregud vad trött jag har varit idag. Helt otroligt disträ. Utekvällen igår var fartfylld och riktigt, riktigt rolig! Men det satte som sagt sina spår idag. Jag sov en hel del och sedan hann jag även med att hälsa på min goa morfar. Han är lite skröplig, men hoppas det går bra. Han är så himla underbar min morfar! Även mormor är sjuk. Men henne får jag dock inte ens besöka då hon är på sjukhuset och de inte vet om hon eller vi smittar varandra med baciller. Så vi får vänta ut, så ska jag ge henne den största kramen sen!

Ikväll var tjejerna iväg till Bluemoonbar och åt deras tacobuffé. Supergott som vanligt! Jag åt som en häst. Härligt att ses tjejer, ni betyder mycket!
Sedan blev det idolmys med familjen. Röstade på Kevin och Anna! Härligt att båda sitter säkert, de är ju klart bäst.

Imorgon blir det jobb och så även söndag. Härligt! Kommer bli en lugn helg annars. Ingen utgång imorgon, det känner jag. Vad ska ni göra i helgen? :)

Önskelista

 
Klänning från chicy.se eller leilei.nu
 
Stövlar från Viking


Vitrinskåp o mjuk fårskinnsfäll från IKEA, tror jag får fällen av mamma! hihi.

Väska från nuknuk.se

  
Klänningar från stylebystars.se

Regn, regn, regn.

Idag har jag pluggat som en tok. Nästan läst ut hela boken "Livet måste ha mening" av Victor Frankl. Intressant! Idag ska vi diskutera boken och lite frågot därtill, brukar vara givande. Snart kommer Anna och hämtar mig, så bär det av mot skolan.

Lämnade in min goose-jacka på kemtvätt idag.. första gången jag lämnar något på tvätt. Hoppas de vet vad de gör, annars kommer jag bli lite aggressiv. Var lite vemodig när jag lämnat in den, töntigt kanske! Men hoppas den blir fin o ren, o att den framför allt är hel efteråt!

Måndag

Tråkigt väder idag. Jag är ledig och det enda jag gjort hittills idag är att ha gått en regning långpromenad, städat en massa här hemma och så har jag ringt några viktiga telefonsamtal. 17.30 ska jag på spinning med Linda. Ska bli skönt! Det har blivit ännu skönare nu när jag köpt mig ett par ordentliga spinningskor! Känns att det tar bättre i benen. Lär bli härligt att köra idag när jag redan har träningsvärk från Bodypumpen igår. Tack Sats, you make my day!
                                               

SATC !

Jaaaa! Jag är överlycklig just nu! Det blir en uppföljare till Sex and the city-filmen!


Jobbhelg

Fullt ös med jobb hela helgen! Men det ska bli spännande. Idag var det Team som gällde, imorgon och på lördag ska jag vara på Åhléns och dema/sälja produkter för L´Oréal Paris serie; men expert. Säljtävling på jobbet så nu jädrar ska här säljar hudvård! Fars dag upcoming. Så det borde gå finfint. Titta gärna in till mig och säg hej imorgon ;D Söndag är det Team som gäller igen! Tror det blir en riktigt lugn helg med gosiga byxor, idol, filmmys, chipsskålen, eventuellt naturgodis.. min passion!

Hur ser er helg ut?




Onsdag

Och jag är ledig. Precis nyss vaknat och sitter här i min rosa morgonrock jag inhandlat från Change, och håret åt alla håll.

Enda inplanerade jag har idag är att ringa La Redoute och beställa lite kläder åt mig och mamma, sedan ska jag på spinning ikväll. Annars ska jag bara gotta mig. Kanske ta en promenad i det finfina höst / förvintervädret.

Halloween 2008

Helt otroligt rolig kväll! En av de bästa på länge faktiskt! Tack för en superkväll mina bästaste tjejer och för att vi var bjudna på den roliga festen ute i skogen ! ;D Bjuder på lite fina minnen från kvällen.