Lördagens festligheter i bilder :)






Torsdagsmys

I torsdags var vi hos Johanna, Henrik och deras lilla Harryplutt :) Blev bjudna på världens godaste tacos, ja, jag åt mig halvt fördärvad. Så lekte jag massa med den goaste bebin, Harry ♥


Ja, jag älskar den här bilden. Jag ser ju välutrustad ut fram-upptill (!) :P

Shoppingdag

Ledig torsdag. Idag lunchade jag med min gamla kollega Linda. Nu är det bara tre veckor kvar tills hon får sin lilla kille. Så härligt! Det ser så mysigt ut att va gravid. :)

Sedan träffade jag Louise och vi shoppade loss. Bland annat ett par svarta tighta jeans med gulddetaljer från H&M, en blommig top från H&M. Skor med nitar från Bianco, 70% så de kostade 225:-. Fynd!
Förutom de på bilden fick jag med mig en aprikosfärgad top med puffärm från H&M och två par jeans från Gina, 199:-/st. Fynd x2!


Äntligen!

Klas tränar ju allt som oftast varje kväll, känns de som.. Så jag har lite egentid och kan kika på vilken kanal och vilket program jag vill. I veckan drar MÅNGA serier igång igen. Desperate Housewives, Greys och True Blood är efterlängtade!

Måndag 1/3
TV 4       20.00: Familjen Annorlunda
Kanal 5   21.00: CSI
Kanal 5   21.55: Boston Tea Party
Kanal 5   22.00 Sverige Pussas och Kramas
 
Tisdag 2/3
Kanal 5   21.00: Desperate Housewives
Onsdag 3/3
TV 3       20.00: Lyxfällan
Kanal 5   21.00: Grey's Anatomy
SVT 1     22:00: True Blood
Torsdag 4/3
TV 4       20.00 Du är vad du äter
Kanal 5   21.00: Criminal Minds

Myskväll

Åh vilken mysig kväll det blev. Fick ett meddelande från min kära granne Amanda att det fanns en semla som väntade på mig om jag ville komma över. Några minuter senare mumsade jag semla, drack gott te och såg på lite kvälls-OS hos henne. Mysig spontankväll! HÄRLIGT att träffa tjejerna efter deras Thairesa. Som jag saknat dem! På lördag kommer den sista i gänget hem, Nicole. Då blir det nog lite kalas :)

Ni är bäst mina kära vänner ♥

Friday

Gud så fort denna vecka har gått. Det går väl fort när man har roligt? Rean på jobbet har startat och det har v.arit massa roligt pyssel med det. Riktigt fin rea nu, 20-70% på all vinterkonfektion, så kom och fynda!

Ikväll var Klas föräldrar och lillasyster här och åt lite hämtmat och gott till skidorna och hockeyn. Spännande med Anna Haags lopp. Grattis till silvret :)
Imorgon blir det jobb och sen har vi bokat bord på Mongolian. Bästa Johanna fyller nämligen 27, o det ska firas! Mysigt!

Sedan får vi se om jag tar mig vidare ut i natten med Anna och gänget. Samuel flyttar från stan och ska ha lite "hejdåkalas". Så de vill jag inte missa :) Ser ut att bli en toppenlördag!

Årets andra semla

Yes, årets andra semla slank ned idag. Semeldagen till ära! Gott i påsen.


Mobilkrångel

Så kom då min tekniske pojkvän hem igår efter träningen. Tittade på min nya mobil, startade om den, och vips! Så funkade den felfritt. Bra bra :)


Min nya rosa W995

Jättenöjd med telefonen. Tills jag inser att något är fel. Skärmen blinkar. Så imorgon är det jag som marscherar in på 3-butiken och är stenhård. Tss.. hoppas de kan hjälpa mig åtminstone.

Med och tävlar!

Min motivering till vinst i Spiderchicks tävling om två biljetter till finalen i Melodifestivalen:

Jag älskar schlager! Mina partynätter spenderas oftast i schlagerbarerna på klubbarna där jag är farlig och kan alla texterna..och sjunger högst. Om lördagarna när det är schlagertajm är det jag som röstar som en vilde på mina favoriter.  Gänget brukar alltid klä upp oss och kalasa till det när det är schlagerfinal! Senast hade jag klätt upp mig på rent schlagervis med glitterblåsa och glitterbollar i öronen. Såhär fint kan det se ut. Skulle jag vinna tog jag med mig min vän Jessica som också är ett stort schlagermongo, nästan lika som mig :)



Kika även på svenskaspels hemsida här!

Helgen som gick

Idag är jag ledig. Snart ska jag gå ner på stan och träffa min storkusin A-C och luncha med henne. Kul att träffa henne, för det var riktigt längesedan. :)

Just nu är nästan hela gänget i Thailand. Amanda, Louise, Becca och Nicole. Linda är i London. Så det är bara Jess och jag som är hemma i kalla Sverige. Vi har åkt på rejäla förkylningar så vi tog en riktig myslördag nu i helgen och kikade på melodifestivalen. Jag tyckte Hanna Lindblad var bäst med "Manipulated". Den åkte dock ur hela tävlingen. Synd, det var en riktigt bra show och låt!


Tidig Namnsdagspresent...

...ett Namnhalsband! Den 28:e februari är det dags för mitt mellannamn att firas. Nämligen Maria. Jag heter alltså Sofia Maria. Det rimmar. Skoj? Näe. Men det flyter på fint. Tack älskade mamma och mormor ♥


Fredagsmys

Skulle köpa chips förut på Nöjebutiken.

Killen i kassan: Hejhej!
Jag: Heej!
(lägger fram två chipspåsar på kassan som hade erbjudandet 2 för 35:-)
Killen: 40, tack!
Jag: Neeeej.. 35:-..?
Killen: Jaha, nehej, vart har du sett det?
Jag: Det stod på flera skyltar vid chipsen.
Killen: Okej, ja. Tur du är med! Då blir det 36, tack!
Kvinnlig kollega till killen i kassan: Neee.. 35?
Killen: Påsen också!
Jag: HAHA. Det blir bra!

Grattis. Jag fick mitt fredagsmys. Tvättstugan ikväll. Städa blir det också. Varför inta soffläge? :) Let´s Dance kommer stå på. Det får inte missas!

Tisdag

Imorgon ska jag försöka jobba igen. Nu på eftermiddagen har jag fått en hemsk slemhosta som inte ger sig förenn tårarna sprutar, magen och huvudet värker och jag är helt andfådd. Jag är lite rädd att det ska ta omtag. Idag har jag verkligen laddat med frukt, c-vitamin, varmt té, ett bad, massa nässpray och vatten. Det ska allt gå fint :)

Passade på att städa ordentligt idag. Bort med alla bacillusker. Skönt när det är fräscht o rent :)

Följ mig

Roligt att jag fått fler läsare :) Välkomna allihop! Ni är en stor faktor till att man bloggar. Visst bloggar jag för mig själv, men som sagt, mestadels beror det på er :) Älskar att följa era roliga, personliga och fina bloggar. Jag skulle inte klara mig utan bloglovi´n. Där har jag samlat några av de bloggar som dagligen läses av mig.

Om du vill följa mig kan du klicka på den rosa länken nedanför:


bloglovin


Snart godnatt

Nu: Sverige pussas och kramas, på kanal5.


Muffinsbak

Jag tog mig till Ica Viken i sakta mak, ändå vart jag helt andfådd. Märks att man inte är kry. Sjukanmälde mig imorgon också så jag ska bli bra nångång! När jag gick omkring i den lilla Icabutiken så fick jag ett ryck att jag ville baka. Så jag köpte lite ingredienser och när jag kom hem så drog jag igång. Att man inte bakar oftare, det är ju så kul! Ikväll blev det tigermuffins med smält choklad som topping och även riven vit choklad strödd över. Gott!

Såhär skulle de sett ut:


Såhär blev de:



Måste..ha..vitaminer

Ååååh vad less jag är på att ligga utslagen i soffan. Nu ska jag duscha (välbehövligt) och sedan ska jag ta en kort och lugn promenad till Ica runt knuten och handla diverse nyttigheter (också välbehövligt). Frukt och Berocca. Nu är det dags att bli friskus!


Köping :)

Nu: En annan del av Köping! Enda vettiga jag sett idag :)

Nike

Vi har fått in nya Nike Lunarglide på jobbet i en grå och rosa variant. Hur läcker!? Jag har redan plockat åt mig ett par jag ska ha. Skynda till Team Sportia :)


Nytt vitrinskåp?


Fint va? Tror det skulle passa perfekt i vardagsrummet brevid vårt matsalsbord. NORDEN Från IKEA.

Snörvelsnor

Brööööl. Jag vill inte vara sjuk. Det här har jag ju inte tid med. Missade släktkalaset hos mamma o pappa tidigare idag. Mamma fyllde ju år i torsdags. Hon fyllde inte vad som helst heller, utan 50. Bra där Sofia.. Men så är det, är man sjuk så är man. Det är inte värt att utsätta mormor eller farmor att bli sjuka, som är något äldre. Inte kul om kusinerna måste stanna hemma från skola och jobb för att jag smittat. Nix, det är bara att ligga här och tycka synd om sig sjäv..

Men mina föräldrar kan ju vara det bästa som finns. Vid lunch idag kom de förbi med tre tidningar och en stor chokladkaka. Efter släktkalaset kom de förbi igen, denna gången med matlådor med mammas goda mat som bjöds på kalaset. Just nu sitter jag och trycker i mig lite av mammas supergoda gräddtårta med frukter :)

Mamma fick en jättebukett med tulpaner av mig. O eftersom pappa fyller 50 i maj så har vi planerat att göra något åt dem båda. Vi får se vad det blir tillslut :)

Mamma o pappa,
ni finns alltid där för mig
jag kan alltid lita på det
jag kan alltid lita på er.

jag älskar er. ♥


Sjukis

Idag fick jag gå hem från jobbet :( Helt värdelöst.. jag har åkt på en förkylning som satt sig i öronen. Feber och ont i hela kroppen. Vätska i öronen är inget vidare skönt.. doktorn ordinerade nässpray, smärtlindrande och att jag skulle tryckutjämna två ggr i timmen. Men det gör ju såå ont att hålla för näsan och blåsa. Jäklar vilket tryck det är vid öronen :/

Har sovit hela eftermiddagen.. och nu är det dags att kika på årets Melodifestival! ♥


Team Sportias 20-årsfest

Bilderna säger väl egentligen allt? VILKEN ROLIG KVÄLL!!! :)

   

Tack gänget för världens bästa mässa :) Heja Team Sportia!