Mysig dag hos Mamma och Pappa



Solasolasola

Nu har jag min sista semestervecka. Igår låg jag o Nicole vid Sandgrund mest hela dagen i solen. Åt god sallad från Maché och myste. Idag ser det ut att bli minst lika fint väder. Så ut i solen blir det strax. Ha en skön dag allihop! :)


Bildbomb från Kretaresan


Vi lämnade ett regnigt Landvetter bakom oss..


...och landade på underbara & varma Kreta.




Skönt poolhäng vid hotellet.



Mat på favoritrestaurangen i Chanias hamn Nannas.


Chania hamn på kvällen.


Spexarn på hotellrummet.



Glassmys i Chania.



På vår andra favvorestaurang Oassis i Kato Stalos.




Shoppingstråket i Chania.


Kvällspromenad i Chania hamn.


Minigolf. Bra drinkvagn!



Minigolfarna..


Till min lycka fanns en ZARA-affär!



Brakfrukost innan vi tar flyget tillbaka hem.

Kreta!

Imorgonbitti går bussen mot Landvetter klockan sju. Vi landar på Kreta halv tio imorgon kväll. Grekland here we come! :)


Toppenväder!

Nu ska jag ta hojen till Mariebergsskogen och gotta mig i solen hela dagen! SKÖNT! :D

Bilder från lördagens 25-årsfest


Jag gillar jordgubbar...


Baka, baka liten kaka


Finaste Jessica

Skinnjacka

Denna skinnjacka står högst på min önskelista just nu. Min favvojacka från H&M är spårlöst borta. Jag kan för mitt liv inte förstå vart den tagit vägen. Men efter två veckors intensivt letande får jag inse att jackan är borta, och det är kanske ändå dags för en ny. Vad tycker ni om den här, Jofama by Kenza? :)



Tradera

Jag vet att jag är sen med detta. Men jag är helt Traderafrälst. Gud vad mycket roligt det finns att buda hem, oftast till hyfsade priser! Nu är det bara att lära sig hur man lägger ut egna auktioner :)

Klicka för att stänga fönstret
Leder just nu en budning på dessa godingar. Håll tummarna för mig!

Sköna söndag

Idag cyklade jag hem till Mamma & Pappa för att få lapa lite sol på deras gräsmatta. Pappa hjälper grannen att fixa i trädgården och att hålla ordning på poolen, och ibland kan man ju svalka sig med ett härligt dopp! :D


Duktiga Pappa fixar o trixar :)


Sedan myste jag och Klas till det med grillkvällsmat på Sandgrundsudden med lite efterrätt i form av marshmallows.

25-årsfesten igår

Igår var vi iväg på en riktigt lyckad fest. Min vän Jessicas pojkvän Marcus, som även är Klas barndomsvän, fyllde år :) Det bjöds på goda grillspett och deserter. Mums! Vi var hemma runt 4-tiden på morgonen. Trevligt! O, såhär såg jag ut:


Frost

För alla er som bor i Karlstad eller är på genomresa, besök restaurangen Frost! Vi åt middag där ikväll. Kan ha varit de godaste enchiladas jag ätit. Kunde knappt välja vad jag skulle äta, för det fanns så mycket gott på menýn. Maten var riktigt snyggt upplagt, det kändes genomtänkt och fräscht. Inredningen känns upphottad och uteserveringen är toppklass. Som pricken över i:et så är de otroligt trevliga där också. Bra kväll!


Städning

Varför är det så tråkigt att städa? Damma, dammsuga, moppa, torka, tvätta. Dessutom är det varmt som i en bastu hos oss just nu! Jag är så svettig. Dret.


Haha, gissa vad jag gör?



   

Under the coconut tree

Mmmmmmmmmmmmmmmm... jag som fullkomligt äälskar kokos! ♥


Göteborgsresan del.2 Mys

När Nicole och jag kom fram efter diverse tågförseningar så hade Linda, Louise och Jessica lagat världens godaste kött med egengjord potatissallad och foccaciabröd. Linda som har världens mysigaste läge på Majorna hade dukat upp på innergården. Så där satt vi i kvällssolen och njöt. Sedan blev det en kortare barrunda innan vi dunade in för natten. Dagen som följde spenderades på Liseberg.

Efter att Linda slutat jobbet mötte vi upp henne för att köpa med sushi hem. Massa godis inhandlades och så gick vi hem och såg Water for elephants. Nu ska jag inte recensera filmen i detta inlägg, men Gud vilken besvikelse till film! Storyn är riktigt bra, men skådespelarna förstör filmen genom att inte visa riktig passion. Kärlekssagan känns sövande och man blev aldrig berörd. Synd!

Sista dagen blev riktigt solig och fin. Så Nicole och jag tog en tur på stan för lite shopping innan hemfärd. Jag köpte ett baslinne med en djup ringning i ryggen och ett hårspänne. Lagom shopping :)

Jag vill tacka dig Linda för att vi fick bo hos dig. Tack för att det var så fint ordnat och tack för ALLT! ♥


Myslunch i solen på SOHO.


Göteborgsresan del.1 Liseberg


Nicole och jag påväg i bussen.



Balder åkte vi hela.. fem gånger! Absolut favorit!

Sedan åkte vi Lisebergsbanan, HangHai, FlumeRide, Uppswinget... och karusellen vi nojat för såklart.. AtmosFear!







...Vi vågade! :)

SEMESTER!

ÅH! Vi har precis bokat en vecka till Kreta! Nästa fredag drar vi! Underbart :)


Brunskog, Arvika

I fredags så hängde jag med mamma till Brunskog, Arvika, för att hjälpa henne ställa ut sina fina hantverk på hantverksmässan. Supermysig dag! Jag inhandlade även lite smått o gott från andra utställare. Bland annat detta helt otroliga tårtfat i form av en prinsesstårta. Man kan ha kakan som ett lock eller så vänder man på foten av fatet och använder det som snacks/dipskål.





Fick med mig en toarullshållare. När Klas kom hem uppmärksammade han något jag inte tänkt på överhuvudtaget. Kan ni se vad? Hahahaha!


Rolig särskrivning. Toa..rullar! :D