Anmäld!

Till årets midnattslopp i Göteborg! Kul!! Nu blir det att ligga i hårdträning :)


Påskpynt

Idag var jag ledig och passade på att cykla till Blomsterlandet. Där inhandlade jag påskliljor och lite fjäderpinnar. På vägen hem tog jag svängen förbi Svinbäcken och hittade massa björkgrenar som fallit från träden. Kändes bra att inte knipsa på något levande träd! På Åhléns köpte jag rosa ägg med rosor på och gjorde en trevlig bordsdekoration! Påskliljorna och pinnfjädrarna fick bosätta sig i krukorna utanför dörren. Tryckte ned lite mossa också som utfyllnad. Min lilla färgglada höna jag fått av mormor får stå utanför och vakta dörren! :)



Måndagsparty!

Ikväll hade jag party med släkt och vänner här hemma. Inredningsparty närmare bestämt. Zelected by house heter företaget. Kika gärna in hemsidan här!

Isabelle, som är mammas kompis, är återförsäljare och visade massa fina prylar. Denna gång beställde jag hem fyra ljuslyktor och tre kökshanddukar. Om det är någon som vill ha ett party så är det bara att höra av sig till mig här på bloggen så pratar jag med Isabelle. :)


En sådan "Bird cage"-lykta fick jag som värdinnegåva, sen köpte jag till en för 179:-



Jag behövde nya kökshanddukar, erbjudande 3 för 199:-



Underbara ljuslyktor med betongfot. Tro, hopp, kärlek :) 2-pack 229:-

Nu!

Petra Mede show! :)

Personalyra

Vilken rolig kväll det blev! En efter en droppade av, de skulle "resa bort, "var sjuka", eller "var redan bortbjudna". Så tillslut var vi sex glada Team Sportisar som gjorde kvällen hemma hos mig. Vi tjejer lagade iordning lite att tugga på och en välkomstdrink som sparkade igång festen. Lekte lite lekar, sjöng lite lips och dansade vidare i natten på Koriander. Riktigt bra kväll mina kära vänner! Ni är de bästa :) ♥

Just det! Som sagt fixade vi iordning diverse plockmat. Jag gjorde Lax och skinkchips. Såhär gjorde jag:

Jag använde tre olika sorters Pringle´s chips. Med smakerna; sea salt and black pepper, gräddfil m. lök och original. På chipsen lade jag ett ruccola eller litet grönsalladsblad. Ovanpå salladen lade jag små bitar av kallrökt lax och lufttorkad skinka. Sedan spritsade jag på en klick créme fraiche och på toppen hade jag klippt gräslök eller en timjankvist. Så lekte jag lite med de olika ingredienserna och mixade och testade. Riktigt pyssligt var det att få dit allt, men jätteroligt. O gott blev de!


    
   

Lediga dagen

Skön ledig torsdag. Jag insåg att mitt hår är galet slitet, så frisören fick klippa nästan en decimeter. Men det var det värt! Nu är det helt och fräscht. Städade hela lägenheten grundligt inför lördagens stora vårfest. Citybutiken och några från Bergviksbutiken ska äta lite gott, leka lite lekar och ha riktigt skoj här hemma! Ser verkligen fram emot kvällen. Förhoppningsvis går vi ut efteråt och dansar hela natten. :)

Hann som vanligt inte med allt jag hade planerat för lediga dagen. Hade tänkt träna och handla, men det gör inget. Nya tag imorgon! Då blir det upp tidigt för att köra ett spinning och mage/ryggpass med goa Rebecca. Efter det ska jag jobba till stäng och efter det får jag hinna med handlingen.

Vad ska ni göra i helgen?


Kvällen

Härligt! Ikväll var vi ute med gänget från båda butikerna och åt mat med Magnus från Asics. Riktigt trevligt! Först lite utbildning och sedan pizza som belöning. Perfekt! Inte sant?

Imorgon är det våffeldagen och jag är ledig! Nu är jag så trött så jag ser småjävlar. GODNATT!

Å hej å hå...

Fjantigt! Team Sportia säljer en cykel som heter Engla. Jag tror inte skaparen av hojjen reflekterade över det ens.. Här är artikeln på Aftonbladet.

"Olycklig” koppling till den mördade Engla. Bilden av Engla cyklandes strax innan hon mördades skakade Sverige. Nu säljer Team Sportia en flickcykel med Englas namn.– Vi gjorde inte den kopplingen, säger Fredrik Andreasson, vd. För två år sedan blev tioåriga Engla Höglund bortrövad och mördad. Den sista bilden som togs av henne var när hon ensam cyklade hem efter att ha träffat kompisar vid en fotbollsplan.

Cykelansvarig på Teams dotter heter ju Engla, så det är väl därför. Herregud, Aftonbladet... Det ska till en kvällstidning för att blåsa upp något så dumt till något stort.

”Extremt känsligt” Team Sportia säljer en cykel med namnet E

Bra shopping i lördags

Innan jag fick kasta in handduken för febern så hann jag shoppa loss lite med först Mammi en sväng på Bergvik och efter det en sväng med Becca på stan :)


Boots från Skopunkten.


Klänning från Bikbok. Axelbandslösa BH:ar Bikbok. Boustier från Lindex


Sicken skitmåndag

Usch.. Fick feber igår och har legat däckad sedan dess. Sovit fjorton timmar inatt i ett streck, innan dess slumrade jag i soffan o idag har jag gjort likadant. Goa Mamma kom hit och hjälpte mig laga fiskbullar med potatis. Milt för magen, för den är helt upp och ned. Nu känner jag att det vänder. Jag har fått i mig massa vatten, troligtvis beror febern på att jag jobbat elva dagar i rad, tränat hårt, lämnat plasma och ätit o druckit dåligt. Äntligen är vattnet drickbart här i stan efter läckan som varit. Skönt! Imorgon kör vi igen!

Zelected by houze

Så himla roligt att jag ska ha ett homeparty med familj, vänner och kollegor. Älskar produkterna, det är tokfina inredningsprodukter! Kika gärna på deras hemsida här!

Den understa bilden visar den fina ljuslykta jag köpte senast, när mamma hade party, med lite "Delhi"känsla. Köpte två stycken. En ska jag ha på balkongen i sommar, o en hänger precis innanför dörren i det frostade hallfönstret. Fina prylar va?!




Tisdag

Ikväll dansade jag och Louise afrodans. Det kan vara bland de roligaste passen på Sats! Utmanande och roligt att få släppa lös. Ikväll kom jag hem och Klas lagade världens godaste kyckling, nudlar och wokade grönsaker. Min favorit! ♥

Måndag

Ja, det klart jag borde blogga mer! Hamnar i små bloggsvackor ibland. Joråsåatte...

Måndag. Jobb och träning stod på schemat. Slutade 18 och gick till Sats där jag körde ett rejält bodypump-pass. Jag blev så trött att jag knappt orkade stretcha.
Inhandlade lite Björn Daehliekläder till jobbet inför nästa vintersäsong. Riktigt fina skidkläder! Efter den här vintern är man ju toksugen på att köpa egna, både längd och alpinskidor. Dags för det kanske efter drygt tre år på Team Sportia. :)

Heja denna vinter! Men igår hörni, då invingde jag min skinnjacka, visserligen med en riktigt tjock stickad tröja under. Men ändå! Plus att jag hade mina Converse. Vårkänslor i solskenet! Hoppas helgen blir lika fin som det varit senaste tiden. För då är jag ledig!



 

Nu:


Världens skönaste måndag

Idag begav vi oss Jag, Linda, Jess, Jess mamma och bror till Sunne för en heldag i backarna. Strålande sol och helt nypistat. Perfekt dag med massa skön åkning! Tack för en KANONDAG hörni!










Alpint i goda vänners lag

Imorgon är jag ledig. Så jag, Jessica och Linda ska till Sunne och åka skidor o bräda hela dagen! Har beställt solsken hela dagen också, så det ser ut att bli en kanondag :)


Jag i mitten av april förra året i Branäs.

Premiär!

Ikväll hade Greys säsongspremiär. Äntligen! Saknat mina favoritdoktorer i rutan. Nu är det True Blood på ettan, dock redan sett säsongen. Så jag får snällt vänta på nästa.

Och idag har jag äntligen börjat träna igen! Efter sjukdom och lathet så är det dags att köra hårt igen. Jag skulle byta om innan passet och hittade bara en sko i väskan. Tur att jag fick låna Mackans skor så jag kunde köra ikväll! KUL PASS! Älskar bodypump! Jag kunde knappt gå hem från passet ikväll, jag körde helt slut på mig.

Imorgon ska jag köra i gymet tänkte jag. Men först jobb hela dagen :)


Frukt, nötter och ägg. Godaste kvällstugget!