Måndag

Ledig idag. Så skönt att hinna fixa med lite saker! Mamma och jag åkte till Ikea och inhandlade lite smått och gott. viktigaste för dagen var gardinstänger och tyg. Så åkte vi hem och likt mössen i Askungen gjorde vi en gardin och två matchande kuddar i ett svep. Blev jättefint i lilla rummet! Sedan hängde vi upp gardinen mamma sydde åt mig i julklapp i köket. Det är den finaste gardinen någonsin. Hon har skrivit Hem ljuva hem på den. Vackert! Pappa hjälpte mig också att hänga upp den fina tavlan jag fyndade för halva priset på inrendningsbutiken Dimoda i mitticity. Den fick plats över matsalsbordet.

Bild på alla godsaker får jag fixa med imorgon. Nu blir det sista perioden i hockeyn. Färjestad, kom igen nu!

Filmmys hemma hos mamma o pappa


Nu har Klas och gänget åkt till Stöten och kvar är jag. Ensam, övergiven och ynklig. Nejdå, så illa är det ju inte. Jag har fått helpension hos mamma och pappa. Mat, massage och Johan Falk filmerna. Vad mer kan man begära av en söndagskväll? Perfekt!

Soffläge med Joel Kinnaman på tvrutan kan ju bara sluta i att man dreglat ner hela kudden, filten och soffan. Herregud vad han är het! Längtar tills Snabba cash kommer. Kunde inte lägga ifrån mig boken när jag läste den, så jag har höga förväntningar! Men det vet jag att "Frank" fixar! ;)




God fortsättning!

Ikväll är hela staden ute och festar. Ikväll är jag hemma och myser. Louisen var hos mig och vi slappade ikapp. Båda börjar jobbet 7 imorgonbitti. Måste förbereda rean så det blir riktigt bra! Ser fram emot fullt ös imorgon.

Jag har fått pippi på Ernst Kirchsteiger. Hans mysiga julprogram inspirerade mig att frosta frukt ikväll som godis. Det hade nog blivit några snäpp läckrare om jag inte skurit upp päronen och äpplena, men men. Enklare att mumsa i sig det goda på så vis!

Nu blir det sängen. Jobb tidigt imorgon. GOD NATT!


Satc filmen numero 2!


Trött tjej

Jobbade 9-20 idag. Kul att det är fullt ös! Sista dagen imorgon, dessutom är det löningsdag. Hallelujah! Då blir det åka av. Känns riktigt bra!

Kroppen är väldigt trött dock. Känner av 197 timmars jobb denna månad. Knutarna hopar sig i hela ryggen och huvudet värker lite lätt. Ska bli gott med två dagars julledigt med god mat och bästaste nära och kära.
Myste med mina tjejer ikväll hos Becca, som fått det såå mysigt hemma hos sig :) Godis och glögg till kvällsmat, bra sockerkick såhär på kvällen. Nej, dags att sova nu. Nattinatt! ♥

Julen är här!











Bubblar av julstämning

Åååååh! Jag har en sådan härlig julkänsla. Äntligen säger jag bara! Det var längesedan jag hade den där riktiga myskänslan inför julen. Härligt! Här får ni se vår fina julgran.




Nu!

Anna Ankas jul!


Julpynt på jobbet

I veckan fick jag en rejäl julkänsla, när jag klädde vår gran på jobbet. Jajamen förstår ni! Vi fick små söta cykellampor i olika färger, och jag hade problem med hur jag skulle visa upp dem. Men Niclas och jag löste det genom att köpa en liten en en. I den hängde jag upp de små blinkande ljusen. Nu får vi se om det blir populärt. Det borde det bli! Bra att ha i mörkret om man är ute o promenerar att ha i jackan, på hundens halsband eller styret när man cyklar. Man får med två lampor, en med vitt ljus och en med rött. Bra va!? :)


 


Haha!

Halkade in på JCs hemsida och såg den här småroliga bilden.


Men oj!

Är det någon som har länkat mig? :D Snälla berätta isåfall. Riktigt kul att läsa besöksloggen ikväll! :) Välkomna alla nya, trevliga, glada besökare!

Erik Grönwall

Så värdig Idolvinnare! :)


Julmusik

Rolig artikel på aftonbladet idag. Om julmusiken i butikerna och hur vi som arbetar känner. Nu när vi flyttat kassan så vi står precis vid ingången och eftersom vi inte har musik i vår butik så hör man ju köpcentras musik desto mer. Just nu spelas nästan uteslutande julmusik och trallvänliga visor. Men man stänger faktiskt av. Det funkar. Läs hela artikeln här. 


Välkomna till nya Team Sportia!

Vi har byggt om! Numer är kassan precis vid entrén och provhytterna längs väggen. Hela mittskeppet är borta och nu har vi en helt ny känsla i butiken. Butiken känns rymligare, har ett bättre djup och är öppnare. Kul!


  

Nya smycken

Igår åkte mamma, pappa och jag till Mariebergsskogens årliga julmarknad. Synd på vädret, annars var det perfekt. Jag hittade ett bord med helt fantastiskt fina smycken! Pearl Design UF, ett tjejgäng som anordnar smyckespartyn och ställer upp på marknader. Se själva, visst är de underbara?





Tjejerna har en blogg att spana in
här!

Julfest med teamet

Team Sportia samlades och gick på julshow/julbord på Nöjesfabriken. Jag och Martin stängde butiken 19.00 och 19.00 skulle vi samlas. Tur att det var lugnt lugn sista timme så Martin hann stryka sin skjorta och jag hann locka håret och göra mitt ansikte. Star Boys uppträdde och vi skrattade så vi grät. Efter all god mat och show så gick Anna, Mats, Martin och jag vidare till Glada Ankan. Tack för en superkväll världens bästa arbetskamrater! :)

       

Svinigt

Igår morse tog jag vaccinet mot svinflunsan. Igår kväll var jag ett kolli. Jag svettades och frös om vartannat, medan vänsterarmen fick leva sitt eget liv där på kanten ett tag. Idag hade jag lite feber som har lagt sig nu under kvällen. Jag hade ju så bestämt mig för att inte ta sprutan. Slutresultat: det var värt att ta sprutan.

Bra linsförvaring i dessa tider.


Fia talar ut om sin rädsla för hudvårdsreklam