Skinnjackeuppdatering

Jag förlorade ju min älskade skinnjacka vid midsommar. Jag kunde inte begripa var den tagit vägen. Efter mycket letande bestämde jag mig för att ge upp. På Kreta lyckas jag hitta en jättefin liknande skinnjacka från Beshka. Men hör och häpna; min skinnjacka är nu upphittad! Den blev kvar i Skara på midsommar och nu hade gänget hittat den. Sent, men inte för sent. Jag är överlycklig att jag ska få min favvojacka tillbaka. :)


Elin & Jag i skinnisar :)

Sista allsången igår

Mysig kväll igår tillsammans med mina fina vänner Rebecca och Nicole. Avslutning för årets allsång och jag tyckte det var ett ganska så tråkigt sista avsnitt. Allt som allt har Måns höjt allsången och han är ju så snuttepluttigt söt och samtidigt toksnygg, folkkär har han ju också blivit, så jag hoppas han är kvar nästa år också! :)


Ajajaj

Den där katten finns ju överallt! När man skär sig på jobbet kan man använda rosa fluffiga plåster :)


Kan man ha två godbitar på samma kalas?

Jahadå, det kan man! Grattis bästa mormor :)



Helgens dop

Ledig helg. På lördagen hölls det dop för Göran och Åsas lille Henrik. Jättemysigt att träffa dem och jag är så glad att jag kunde gå på det fina dopet. Kram till er :)



Sötaste vovven

Mellan onsdag och fredag har Ombra bott hos mig. Så skönt att ha sällskap, för jag avskyr att sova själv :) Hon känner nog ett behov av att vakta mig. För när jag var ensam hemma och tidningsbudet kom med tidningen klockan 04 på morgonen så skällde hon och morrade. Men när Klas är hemma så bryr hon sig inte ens om att det går folk utanför. Sötaste hunden. Jag kände mig så trygg så :)



Blötaste träningen någonsin

Ikväll sprang vi på Skutberget. Uppvärmning 3,5 km och efter det sex intervallsvarv på sjuhundrametersbanan. Regnet hängde i luften i början och vid starten av intervallerna brakade det bokstavligen lös och regnade och åskade. Men härligt att springa i regn. Nu efter varm dusch, god kvällsmat och tvätten klar kan man med gott samvete krypa till kojs :) Godnatt!

Uteserveringslördag

Ikväll myste vi till det på Tempels utesevering. Härlig kväll med underbara vänner :)




Bästa vovven

Vi lånar Klas systers hund Ombra två dagar. Tokroligt att ta en långpromenad med henne. Hon orkar ju med lite intervaller och löpsteg ibland eftersom hon är såpass stor, nämligen en grand danois. Hon och jag begav oss ut i ett rasande tempo i ungefär 1 ½ timme. Nu ligger vi helt utslagna i soffan och myser :)





Födelsedagskalas

Igår firade vi Becca och Mandis som fyllt år. God drink och mumsig jordgubbsefterrätt. Vi satt hemma hos Mandis och pratade till sena kvällen. Tack för en supermysig kväll!