En och en halv timme kvar!

...Sen fyller jag år! Imorgon på min stora dag blir det jobb hela dagen, öppning o stäng. Efter det tänkte jag bege mig till sats för att köra ett bodypump-pass! Lika bra att köra järnet på födelsedagen! Skönt att ha kommit igång med träningen. Idag efter jobbet körde jag intervall. På det passet använder man stepbräda, stång och hantlar. Så det blir massa koreografi, i princip dans på brädan så konditionen får sig en redig genomkörare. Sen bygger man upp kroppen lite med vikterna. Skönt pass! Åt fisk idag också med Klas o kände mig nyttig. Fisk äter man alldeles för lite utav! Åtminstone jag...
Igår var jag hemma hos mamma och pappa och åt underbart goda hemgjorda hamburgare. Det är något jag är helt galen i, hamburgare! Det går ju att variera så mycket, så det blir aldrig tråkigt! När vi var mätta i våra magar tog vi tag i det hårda arbetet. Nämligen att baka inför min födelsedag. Det blev sockerkaka, kanelbullar och hallongrottor. Bra att börja lite basic :D Hade dock glömt kameran så ni får hålla tillgodo tills på lördag då fikabrödet åker ur frysen och fram på bordet när min födelsedag ska firas av släkten!

Cashen dom tas

Loggade nyss in på internetbanken och upptäckte att min lön inte fanns där. Jag började fundera över om jag gått med på att jobba ideellt denna månad. Men nejdå, lönen skulle komma senare under dagen fick jag höra från jobbet. Låter bra. Denna månad blir lite mer knaper eftersom vi ska betala dubbel hyra. Tur jag fyller år på onsdag så jag får min beskärda del av härligheter denna månad ändå :D

Partyparty

Igår blev det förfest hos Amanda och efter det ankan. Där var det ungefär 800 grader. Lagomt med alkohol, bästa umgänget och mycket dans gjorde kvällen till en toppenkväll! Ledig imorgon. Så det blir en sväng till Ikea och stan, även tvättstuga står på schemat.

  
Louise o Amanda, Jag o Nicole, Jessica ligger toksist! :D

Fredagsmys!


Dagens lunch

Jag är stolt att min lunch såg riktigt aptitlig ut idag. Senaps o löksill, potatis och fräsch sallad o körsbärstomater. Mer omega-3 to the people!


Pappas dag

Igår fyllde min fina pappa år, hela 49 bast. Han fick genomgående mjuka paket. O av Klas o mig fick han träningskläder, så nu blir det att köra hårt med träningen. Farfar var i stan över helgen. Riktigt trevligt att träffa honom. Efter kalaset åkte Klas o jag vidare till nästa kalas hos svärföräldrarna. Stockholm och Filipstad var där för att klämma o känna på lille Harry. Jag hann allt gosa med honom en hel del jag med! ;D

Efter kalasen blev det en tjejkväll med Jessica o Becca och årets eurovision song contest. Jag hejade ju på Island, men Norges låt är ju hur bra som helst! Kul att det blir såpass nära nästa år, i Oslo!

Toppenskönt att ha varit ledig både lördag och söndag. Få ladda batterierna lite. Hoppas ni haft en lika bra helg som jag!

På första bilden har vi Farmor, Mormor o Farfar, på den andra bilden har vi alla fordon som användes för att ta sig till födelsedagsbarnet Pappa!


 

Pixation

För ett tag sedan var jag hos Pixation och fotade med min gode vän Mikael "Miffe". Riktigt kul och här är ett av mästerverken.


Gröna fingrar?

Denna fina blomma fick jag av Johanna o Henrik för ungefär ett år sedan. Hör och häpna, den lever än! Den till och med blommar, två på en gång!! Ja, jag är supernöjd.

Lördagskvällen

Igår fick jag och Jessica för oss att att kalasa till det lite. Sandra och Jessicas syster Johanna skulle också ut så vi åkte hem till Sandra och började kvällen. Efter att vi sett Robinson och tömt vinflaskor så begav vi oss till Johanna och Sandras kompisar. Där blev det buzzspel som jag förlorade två vändor i. Jag måste allt bättra på allmänbildningen lite! Sen blev det Nöjes och massa rolig dans!

Idag jobb 12-16, o sen en alldeles underbart mysig fika med tjejerna. Kul att Linda är hemma från Stockholm också så vi kunde ses :) Lite stolt kompis jag är! Hon har fått praktikplats på tidningen Elle! Om inte det är häftigt, så säg?

Ringde chefen nyss och kollade om vi hade några ritningar över butiken. Behöver dem på tisdag och onsdag när Anna och jag åker till Mariestad för dekoratörsutbildningen. Kul att göra utbildningen utifrån de förutsättningar som finns i våra olika butiker. Ser fram emot dessa två dagar hur mycket som helst! Kul att åka iväg med Anna också. Egentligen ledig imorgon också, men det blir jobb på lagret för att packa upp varor som kommit och röja undan lite. Blir bra!


   
Jag o Jess var randiga tillsammans! :)
  
Haha! Johanna lagar makaroner åt en hungig Sofia.

Inhandlat i veckan


Underbar klänning från Nelly


Klänning från GinaTricot


T-shirt från GinaTricot

Mysiga saker hemklickade

Jag har alla dessa små söta muffinsburkar med läppglans i. Den senaste cupcake jag klickat hem är raspberry. Den lilla söta, bruna med en gräddklick o ett hallon på till vänster i bild. Fina att ha i necessären! Sedan beställde jag även hem de två mysiga tandborthållarna högst upp i bilden till höger, pojken och flickan. Känns tuffa att ha i badrummet. Dock väntar jag med att sätta upp dem tills vi flyttat till vår fina trea i centrum. Vi kommer bo så centralt! Jisses vad härligt det kommer bli. Ser fram emot flytten nu som bara den! Den förste juni får vi tillgång till lägenheten, o då blir det att fräscha till den lite med tapet eller färg innan vi börjar flytta in. Härligt!

  
Sakerna hittar du hos
Bluebox

Mysiga onsdag

Idag har jag tack och lov kännt mig bättre! Så imorgon blir det jobb hela dagen. Skönt :) Idag har jag hunnit plugga undan några sidor som ska vara klara tills på tisdag också. Det är det sista inlämningsarbetet i kursen jag läser. Snart klar alltså, otroligt gött! Samtidigt kommer jag sakna dessa tisdagar med klassen. Så massa plugg har det varit idag. 

Förut när Klas kom hem nördade vi lite med vårt nya guitar hero. Klas på trummor och jag sjöng. Det är så himla roligt! Vi är ett grymt band.
O nu har jag myst ned i soffan med kuddar o min mjuka filt för att se Grey´s Anatomy. Hur går det egentligen För Owen, stackarn? Han är lite pssssyko weirdo..


Uppdatering kl 21.32
Och än en gång så sitter man och grinar till denna serie. Vad händer? Visst är det mer spännande än det varit på länge i Grey´s? Alla individer har jättespännande intriger och draman. Spääännande att se fortsättningen snart efter pausen.


Jag vill, jag vill, jag vill!

Jag vill ut och springa. NU! Varför vill jag det så otroligt mycket? Är det för att jag verkligen vill ut då luften är alldeles krispig och fräsch efter dagens regn och solen kikar fram så det är helt fantastiskt vackert ute? Eller är det för att jag är förkyld och inte får? Jag vet faktiskt inte.

Svininfluensa?

Usch! Jag har åkt på en riktigt rejäl förkylning.. hoppas det inte är svininfluensan. Tsss.. skämt å sido, är svullen i halsen o näsan. Jag hostar och så har ja rejäl huvudvärk. Tog ledig från jobbet idag, får nog vara hemma imorgon också för att ta igen mig. Uschyjamejjen.


Tokig lördag

Ujuj vilken härlig lördag! Först jobb all day och sedan hem för att göra sig snygg för kvällen. Jag verkligen ÄLSKAR klänningen. Kan nog inte säga det för många gånger. Den kommer åka på fler gånger i sommar! Härligt!

Anna kom hem till mig och sedan cyklade vi gemensamt till Linda. Som vanligt lyckades A och jag komma 45 minuter för sent. Helt otroligt. Men vi lyckades komma ikapp, och nästan gå om, de andra i deras mysdrickande (!). Linda hade ett spel där man fick ett ord man skulle beskriva förutom att säga ordet. Det var så himla kul att höra beskrivnigarna när det var tidspress! Blev hur knasigt som helst! Sedan begav vi oss till månen för mycket god mat, tokbra underhållning av Starboys och sedan massor av dans. Bra kväll gänget! Team Sportia äger allt och alla!

  
  
Ja.. jag vet, jag har lite läppglans på tanden på det fjärde kortet! :D

Sofias garderob!

Denna klänning hade jag på mig igår på centrumfesten på Blue Moon. Den är köpt på Sofias Garderob i stan och kostar 899 riksdaler. Jag hade tänkt köpa den i en cremefärg, men insåg att den svarta är snäppet vassare. Jag kände mig jättefin i denna kreation igår. Riktigt rolig kväll blev det! Just nu sitter jag och pluggar/ ser på hockeyn/ städar/ tar emot massa bilder från igår av Louise. Massa på gång alltså. Hur har er helg varit?


Hemklickat från Nelly

Nu är den min! Jippie! Dock hinner jag inte få hem den innan lördag när det blir fest för hela Karlstad citys butiker. Jag köpte en annan helt fantastisk klänning från Sofias garderob också. Den jag visat tidigare från Nelly, med blommor i fronten. Jag valde att köpa den i svart. Åh, jag är så svag för fina klänningar. Visar bild på den imorgon eller eventuellt lördag då det blir kalas. Ser verkligen fram emot festen! Börjar med förfest hos Linda och sen vidare till Blue Moon där det blir mat, dans och massor av skoj hela kvällen!

Ha en bra valborg allesamman !