HAHA! Jag dör litegrann.

damn you auto correct funny iphone fails and blunders

Hahahah.. :D

damn you auto correct funny iphone fails and blunders

Höstens golfrundeaktivitet säkrad!

Morgonmöte på jobbet:

Chefen: Jag drömde om dig i natt, Sofia.
(Mats sätter kaffet i halsen)
Jag: Okej, vad gjorde jag för något då?
Chefen: Du pratade om hur vi måste hitta på någon aktivitet med personalen.
Jag: Men vad roligt! Jag som tjatat på dig om det, fast för längesen! Nu kommer jag och hemsöker dig alltså.
Chefen: Haha, ja.

Note to self: Tjat lönar sig! :D

Myskväll

Nu har Klas åkt iväg till Ludvika. Jag är ändå nöjd ikväll, för jag har Nicole här och vi har kvällstränat och nu ätit glass, jordgubbar med digestivekex. Bra start på veckan! ♥

Söndagslöptur

Igår sprang jag fem kilometer. När jag avslutat passet och tryckte av Nike+ sensorn så gratulerade ingen annan än.. Tiger Woods (!) att jag gjort min snabbaste femkilometare med sensorn. Ut ur min ipod genast you bastard!


Söndag

Nej, nu drar jag iväg på en löptur. Jag känner mig lite svullen.


Grym midsommar!

Jag älskar Skara Sommarland! Vi har haft en sådan där midsommar som man verkligen vill ha. Underbart umgänge, bästa maten, nubbar, svenskt sommarväder, gitarrspel, massa sjungande för full hals och tokiga lekar. Sedan "dagen efter häng" i parken med karuseller, skjutande på burkar för att vinna gosedjur och härj i vattenlandet! TACK Sara och Sandra för att vi fick komma och fira midsommar hos er. Ni är bäst! Heja Campinghandlar´n! :D


Väl framme vid Campinghandlar´n :D


Uppdukat för midsommarlunch.


Elin, Danne & Lotta.


Sara, Klara & Jag.


Bäste speleman Henrik, Sofia & Elin :)


Jag & Danne.


Gladast att få åka vaar..? :D

Härlig midsommar!

Årets midsommar ska spenderas på, inte mindre än... Skara Sommarland! Jag, Klas, Lotta, Anders, Elin & Danne drar iväg tidigt imorgon bitti. Vi ska bo hos Sara och umgås med hennes goa vänner. Som det ser ut blir vi ungefär 15 personer som ska äta sill, färskpotatis, jordgubbar, grilla och såklart härja i parken! Detta kommer bli super! GLAD MIDSOMMAR på er allihop ♥



Bästa onsdagshänget

Åkte hem till Mamma och Pappa och sov där igår. Myspys! Vi lagade tre rätters med vitlöksbröd, ägg, räkor och majonäs till förrätt, hemlagad pizza till varmrätt och päronglass med maränger till efter.

Cyklade nyss hem och har även hunnit med att inhandla min midsommardricka på systemet. Idag lär det bli kaos där. Jag var ju där redan vid öppning i bästa a-lagaranda, och det var kö för att ta sig in! Härligt med värmländsk alkoholstandard.


Klänningfynd

Jag har en liten minisemester denna veckan. Ledig ons,tors, fre och lör. Underbart! Ledigheten började med att jag mötte upp Nicole för ett stenhårt Bodypump-pass på Sats. Efter det blev det en gofika med bästa Jonna. På stan hittade jag också årets midsommarklänning. Jag fick den för ynka hundralappen på H&Ms rea. Vad tycker ni?


Måndag

Skönt att få sova ut ordentligt idag. Jag är ledig och ska till frisören om en timme. Efter det ska jag ta tag i städningen av lägenheten, och troligtvis blir det en sväng till gymet med Nicole.

Klas är klar med skolan. Igår firade vi att han är klar och har fått jobb som konsult på ÅF. Vi åt helt underbar mat på Café August. Som troligtvis kan vara mitt nya favvohak! Det var helt otroligt mysigt. Där kommer jag hänga mer i sommar vill jag lova!

Klas har som sagt fått jobb. Han började redan förra veckan med att inkvarteras på arbetsplatsen, och denna veckan påbörjas hans utbildning. I Ludvika. Han kommer att vara borta måndag till torsdag i tre månader med start idag. Så jag kommer känna på hur det är att sova ensam, vilket inte var igår. Men det ska nog gå fint!

Som tur är får han semester v. 28, 29 och 30. Vilket matchar mina semesterveckor perfekt då min semester börjar v. 27 och fyra veckor framåt :)

Lördag kväll

Slänger upp en gårdagens outfit. Klänning - Gina T, nitskärp - Lindex, skor - Wildflower.
Ps, tack för lånet av klänningen Nic ♥





Årets stadslopp...

...gick av stapeln igår. Jag har ju varit riktigt förkyld, så trodde inte ens att jag skulle kunna komma till start. Men hade ingen feber längre, inget halsont osv.. så jag drog iväg. Men fyyfan alltså. Jag har aldrig varit så trött i mitt liv tror jag. Usch! Kände verkligen att jag varit sjuk. Så får vara nöjd att jag ens tog mig i mål. Sluttuden blev 51.26 och det får vara helt ok :) 

ALDRIG MER lovade jag mig själv på sjätte kilometern när det blev trångt och solen sken så svetten sprutade. Men idag diskuterade jag och svärmor eventuell anmälan till Tjurruset. En mil i kuperad terräng med massa byggda hinder och även löpning i vattnet. Hm, vi får väl se!


Förra årets stadslopp. Blev inga bilder i år :)

Bästa GAGA!


Stadsloppet

Idag fick jag mitt startnummer till årets upplaga av Stadsloppet, på lördag. Jag har dock åkt på en redig förkylning.. frågan är om man hinner bli frisk? :(


En glad Sofia precis efter målgången ifjol.

Mina nya älsklingar

Jag var inne på finaste Kenzas blogg och fick syn på hennes nya Wildflowerkollektion inför våren. Sagt och gjort, jag blev helt såld på dessa fina kilklacksskor i modellen "Popular" by Kenza. Jag beställde hem dem från wildflowers egen hemsida och det tog bara två dagar sen hade jag dem i mina ägor. Det är helt underbara skor! Otroligt höga med hela 12,5 cm klack. Ändå är de riktigt sköna att gå i! Prisvärda också, 899:- går de på.


Skor - Wildflower: Popular by Kenza | Parbild

Förra lördagen

Nu var det allt bra längesen jag uppdaterade här. Dags att slänga iväg några inlägg. För exakt en vecka sedan var jag hemma hos Nicole tillsammans med hennes kollegor från Change. Riktigt trevlig kväll som avslutades på Blue Moon. Här kommer förra lördagen i bilder: