Mary Kay.

Jatack, Mary Kay :D Nu börjar verksamheten rulla! Jag har massa hudvårdsklasser på gång och det är toppenkul! Man får träffa så många nya ansikten och utbyta så mycket. Jag tycker verkligen det är grymt! Vi har allt inom hudvård, make-up och spaprodukter.
Här är några produkter jag är helt tokig i.



image58
Spaprodukter.

64119-55
Hudvård.
64119-56
Solskyddsfaktor.

64119-53
Den här Tinted Moisturizer med solskyddfaktor 20 har allt. Nu när jag åker iväg på solsemester blir det här ett måste! Den har fukt, färg OCH solskyddsfaktor. I en enda produkt.  kan det bli bättre? :)

Nej nu blire ut på jobb! Ha det bra alla. Kram!

Ge mig ett jobb och 5:e september, nu!

Jag har ett toppensommarjobb på Momentum. Jag sliter inte ut mig, för det är närapå ingenting att göra under sommarn. Det är skitgoa arbetskamrater och grym lön :) Men de behöver inga fler ordinarie arbetare.. jag behöver ett jobb efter mina 3 återstående veckor. Jag har bestämt mig för att säga upp mig på Norstat. Det funkar inte längre. Jag kommer antagligen kräkas om jag behöver säga; "Hejsan, mitt namn är Sofia och jag ringer från ett undersökningsföretag som heter Norstat", igen. Det har varit ett hyfsat extraknäck under gymnasiet, dock med slavlön och enormt kort matrast.. när det bara finns en mikrovågsugn. Enkel matematik, vi hinner inte äta vår mat utan får kasta i oss den och får istället ont i magen. Helst vill man byta några ord med bordsgrannen, men det hinner man inte för då har man direkt röd flagg för man suttit för länge och tagit rast. Nice. Jag har två söndagar kvar.. sen ska jag säga adjöken till företaget :D

Hoppas att mitt fristående försäljande av Mary Kay ska bära sig :) Det är verkligen jätteroligt! Man träffar mycket trevliga människor. Entusiastiska kvinnor som ger mig en ordentlig energiinjektion. Jag ska satsa stenhårt på detta, för det är ju det jag är intresserad av. Jag är just nu utbildad hudvårdskonsult. Jag skulle gärna läsa vidare till hudterapeut sedan. Men jag vill bo kvar i Karlstad :D Vissa kallar mig tråkig, vissa att jag är "mammas flicka" :D Men det är bara att allt jag behöver finns här. Jag trivs i Karlstad och vill egentligen aldrig vara härifrån en längre tid, såsom några år.

Den 5:e september åker jag och min underbara älskling till Grekland. :D För det giller vi! Korfu närmare bestämt. Kändes mer som vårt resmål :D Tror att det kommer bli hur bra som helst.

image52

Ta hand om er! Puss.

Lyckat.

image50

Studenten var underbar, balen likaså. Jag vill bara tillbaka till flaket.. eller precis innan de öppnade dörrarna för vår klass. Jisses.. jag får gåshud :) Jag spelade in en liten film från aulan när vi hade möss-påtagning och sjöng och härjade.. kollade på den för några dagar sedan och jag började verkligen gråta. Känns jätteskönt att ha tagit studenten och vara "vuxen" :D nu blir det ju jobb och annat skojs. men vad jag kommer sakna alla godingar i världens bästa Spm3! :)

Såg även Justin Timberlake i Globen 19/6 :D lite grym tripp. Uuh vilken king på scen. I LOVE HIM :)
He´s really bringing sexy back, oh yeah!.

Midsommar kom och gick.. :) mysigt med en hel-weekend i stugan. Blöt midsommar kort och gott.

Sedan kan jag meddela att jag är utbildad hudvårdskonsult. Någon som vill ha hudvårdsparty är det bara att höra av sig ;D älskar nya jobbet! :D Tror jag ska kunna arbeta med enbart detta sen. Just nu blir det ju bara ett jobb vid sidan av. Lite klurigt i början. men får jag en kundkrets så ska det allt gå bra detta :D

Ha det så bra alla :) Puss och Kram.