Tantvarning

Dricker te och läser på inför Riksdagsvalet. Haha! Bra måndagsunderhållning i brist på annat.


Gårdagens bakisoutfit

Igår var jag riktigt trött. Först vid tvåtiden kom jag ur soffan och kom ner till stan för att få i mig en pizza med Rebecca. Efter matintaget blev det fart på mig. Jag och Jess åkte iväg till rackethallen och spelade badminton! Hur kul som helst, och grymt bra träning! Efter det somnade jag gott på soffan igen :P


Långklänning H&M - Skärp Gina - Jeansjacka H&M - Klocka Jet Set.


Lördagens kräftskiva

I lördags blev det för mig årets andra kräftskiva. Det är bland det godaste jag vet! Sedan blev det en sväng till Blue Moon :)

   


Joggjogg!


Sökes: föräldrar/blivande föräldrar!

Jag vet att några som läser min blogg är gravida eller har småbarn :) Jag blev nyligen medlem i Buzzador. Där man får testa och utvärdera produkter med mera helt kostnadsfritt! Jag tycker själv att sådant är riktigt roligt och viktigt. Just nu söker de efter nya medlemmar som kan delta i dessa kampanjer:

- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare dina bloggläsare registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att de blir inbjudna till denna kampanj.

Registrera er
här och var med och påverka! :)


Nelly är bäst

Snart får jag hem en one shoulderdress från Rare och ett stort pärlhalsband. Can´t wait! :)


Torsdag

Ikväll efter jobbet bjöd jag hem Jessica och Amanda på lite kvällsmackor o mys. Älskar att få lite energipåfyllning från mina goa vänner. Det behövs ibland!

Imorgonbitti sitter jag på Sats och kör spinning klockan 07.30, med Anna. Efter det ska vi plocka i skyltfönstret vi har där. Rolig start på helgen! Ska ni göra något nämnvärt i helgen? :D

Nytt i smyckesskrinet

Mormor gav mig helt fantastiska silversmycken. Se här vilka vackra ringar, berlocker, halsband och armband. Ringen med den svarta stenen är min favorit. Den kommer jag att använda jämt! ;)


Nytt på tavellisten

Jag plockade in min murgröna som växt på balkongen hela våren och sommaren. Satte ut dem lite här och där i lägenheten. En liten kvist satte jag i minikrukan på tavellisten. Mysigt att pyssla hemma!




Söt hemgjord ljuslykta jag fått av Mamma o Pappas granne Helen.

Veckans shopping


Höstens mysigaste jacka från Zara.


Veckans fynd. Kostade 1299:-, nedsatta till 389:- (!)


Spetsbody från Bikbok,
leggings med skinndetalj från Rut mfl,
ärmlös skjorta från Zara.


Mysig stickad ärmlös tröj/väst från H&M.

Fångarna på fortet

Ikväll klockan 20.00 börjar åter Fångarna på fortet. Det ska jag se! Jag älskade programmet som liten och jag älskar fortfarande att åka till Boda Borg och leka för fullt! Kul att det är Gunde och Agneta som är fortsatta programledare. Minns ni Fader Fourah? Undrar vem som blir den gåtfulle mannen ikväll. Deltagarna i ikvällen lag är Marie Svan, Isabella de Salareff, Magnus Samuelsson och Casper Jarnebrink, Malin Ewerlöf Krepp, Armand Kranjc, Susanne Gunnarsson och Patrik Sjöberg.


Göteborg del 2. Midnattsloppet


Lördagen. Dagen D.


Uppladdningslunch på HardRock Café.


HårdrocksHarry


Ombytt och redo!


Glada tjejer innan starten.


Vädigt glada tjejer innan starten.


Efteråt. Trötta men fortsatt glada.

Tack Team Harry för en underbar helg tillsammans! Ni är fantastiska :)

Göteborgsresan del 1

Jag delar upp min underbara Göteborgsresa i två delar. Första delen med mina fina tjejer Linda och Louise. Andra delen är jag där med Klas familj och laddar, springer och varvar ner, efter Midnattsloppet.

Jag åkte ju ner redan på onsdagen och bodde hos Linda. Första dagen blev det mest myshäng, underbart! Dag två tog Louise och jag oss till Liseberg. Balder åkte vi tillsammans, men Höjdskräcken fick jag ta mig an ensam. Inte ens när jag försökte betala för Louise hade hon något sug efter att störta ned mot marken. Sagt och gjort, jag åkte den själv.

Så Linda jobbade på dagarna, och jag och Louise myste runt i staden. Vi hade en redig sightseeingtur runt Linné, Masthugget och Majorna. Kul att ha ett hum om stadsdelarna. Så om kvällarna när Linda slutat jobbet umgicks vi och åt och lagade god mat och även äppelkaka lagade vi till. Jag kommer och hälsar på er massa, massa mer älsklingar! ♥


Linda och Louise vid Hagabion.


Jag i kön till Balder på Liseberg.


Innan...

...efter!


Louise vid chokladhjulen.


Mysfika.


Louise.


Min sushimåltid.


Linda på Notting Hill.


Louise.


...Och jag laddar upp med pasta.

PEPP!

Idag är det dags för Midnattsloppet här i Göteborg. Laddaladdaladda!! :D

Tisdag

Idag hann jag med allt jag planerat. Imorse blev det en goldrunda med Anna. Vi testade Solslingan, nya korthålsbanan, på Karlstads goldbana. Kul att mina inspel blev bättre och bättre! Vid sista hålet var jag så taggad att jag ville köra några hål till! Efter den lyckade rundan åt vi en toppenlunch på klubbens restaurang. Fisk är ju så underskattat! Jag lovar mig själv att välja fisk oftare när jag äter ute.

Senare mötte jag upp min fina mormor för en mysfika på Café Royal. Det är vårt absoluta favoritfik :)

Till kvällsmat blev det Subwaymackor tillsammans med Klas föräldrar och lillasyster. De ville kika på deras gamla skåp. Skönt att det blev godkänt! ;D

Imorgon tar jag tåget vid lunchtid mot Göteborg. Stannar ända till söndag kväll. Det ska bli så skönt att komma iväg några dagar och få umgås med min Linda! ♥

 

HJÄLP MIG!

Nu beger jag mig ut på en löprunda. När jag kommer tillbaka vill jag ha massa låttips inför löpningen på lördag natt. Vad lyssnar ni på till träning? Ge mig tips, snälla ni! :)


En personlig favorit i löpspåret.


Nya löpardojor

Asics DS Trainer är de lättaste skorna jag sprungit i! Jämfört med mina Kayano som väger ca 358 g så väger DS Trainer 244 g. Riktiga lättviktarskor att löpa på asfalt. Idag ska jag och Johanna ut i spåret igen! Då får det nog bli mina Kayano för stabilitetens skull.


Dagens skörd

Pappa och jag plockade svamp idag. Blev en hel del :D


Min lediga vecka

Veckan som nu kommer är min sista semestervecka. Skönt att komma ifrån lite.

Måndag:
Lämna plasma
Plocka svamp med Pappa
Tvättstuga
Städa
Lätt joggingtur

Tisdag:
Spela golf med Anna
Hälsa på Mormor
Kvällsmat med Klas Mamma, Pappa och Syster
Löprunda
Packa inför Göteborgsresan

Onsdag:
Tågresa till Göteborg vid lunchtid
Umgås med min fina Linda.
Äta på en fin vegetariansk restaurang som Linda hört gott om

Torsdag:
Liseberg med Louise

Fredag:
Shopping

Lördag:
Midnattsloppet

Söndag:
Mys med Klas familj i Göteborg.

Mormor åttiotvå!

Idag fyller världens goaste Mormor år. Det firades hemma hos mina föräldrar med god mat och tårta. Vi är ju världens minsta, men mysigaste familj. Mormor är ensambarn, Mamma är ensambarn och Jag är ju faktiskt också ensambarn. Vilket inte ger så många på den sidan släkten. Men vi gillert ändå. Jag älskar er min fina familj.

 
 
Mamma och Mormor - Goda Tårtan - Mormor och en trött Fia.


Dagens outfit


Linne H&M, Stickad tröja GinaTricot, Leggings H&M, Skärp Åhléns, Kilklackar H&M, Klocka Jetset.

Midnattsloppet

Herregud! TVÅ döda i årets upplaga av Midnattsloppet i Stockholm. TVÅ stycken!! Det är ju helt galet! Jag sprang loppet i just Stockholm förra året, och då regnade det. Nu var det ju så varmt och kvavt, så det kan bli riktigt farligt att ta ut sig, även om det "bara" är en mil. Fy så hemskt!

Jag springer Midnattsloppet på lördag i Göteborg. Om det är lika varmt då ska jag ladda med tokmycket vatten!

En person omkom och många fick föras till sjukhus under det


Längtar tills jag ser denna skylten på lördag natt.
(Hoppas dock att det inte står 1.20 när jag går i mål! :D )

Kräftskiva

Riktigt rolig och trevlig kräftskiva med Klas släkt på hans pappas sida. Jag älskar kräftor!




Bra sistabild. Klas och jag åkte vidare till några vänner och umgicks lite. Men det blev ingen utgång utan hemgång istället. Nu blir det jobb till 16. Sedan blir det hem till Mamma och Pappa för att fira Mormor som fyller år :)

Kvällens outfit


Topp Sisters, Leggings H&M, Skinnjacka H&M, Halsband MQ, Skor Bianco.

Hejdå min Habibi!

Ikväll myste vi till det på Habibi, en libanisisk restaurang. Fantastiskt god mat! Jag har ju inte ätit där tidigare, och jag blev verkligen förtjust i maten. Vi beställde in meny 2 som var en 16-rätters. Nio kalla och sju varma. Först fick man in de kalla rätterna och vilka spännande smaker sen! Riktigt nöjd med besöket. Trevlig personal och mysig lokal. Så nu sitter jag här med svullen mage och är totalt proppmätt.

Servitören råkade puffa till mig lite, så utbrast han: "Nämen helvete!" Så jag skyndade mig att svara: "Men det gick Fan bra!" Oväntad och otroligt rolig ordväxling.

Louise fick en fin blomma att ha i sitt nya rum och jag hade pysslat ihop ett kollage. Louise flyttar ju på söndag till Göteborg. Älskade Göteborg. Skulle jag någonsin flytta så är det nog dit det drar. Redan på onsdag kommer jag och hälsar på dig stumpan min! Då ska vi gå på Liseberg och ha det roligt! :)


  
    ♥


Godnatt!

Jaha.. sista SATC-avsnittet på trean för denna gången. Tur man har boxen! ♥

Habibi

Jobbade 8.00-19.15, hann undan med mycket! :) Ni ska bara veta vilka snygga höstnyheter det kommer! Ska försöka få ut det mesta i butiken imorgon. Vore skönt att få ut det mesta innan min semester nästa vecka. Härligt att ha en vecka kvar! Den ska spenderas i Göteborg med mina tjejer Linda och Louise. Tåger rullar från Karlstad vid onsdag lunch och så kommer jag hem på söndagskvällen. På lördagen springer jag Midnattsloppet. Ska bli kuuuuuul!! Springer tillsammans med pojkvännens Mamma, två Systrar och två Kusiner. Taggade tjejer! :D

Ikväll efter jobbet åkte
Johanna (Klas storsyster) och jag till Skutberget och tog oss runt 7,5 km. Härlig luft ute, och härlig tur med massa prat och skratt! :)

Imorgon börjar jag 8 igen så allt hinns klart. Efter jobbet ska jag möta upp mina tjejer på restaurang Habibi för god mat och "avsked" av Louisen som flyttar till Götet i helgen. Någon som ätit på Habibi som har en åsikt om vad man ska välja till mat? :D


Run bitch, run


Skinnjacka från MQ

365 Sunshine kläder
Vill ha, vill ha, vill haaaa...

Nya accessoarer

Mina underbara mockaskor från H&M kom i veckan. Riktigt sköna att gå i också, vilket är ett stort plus. Har ju helt glömt visa er mitt senaste kap. En marinblå secondhandväska med guldband och tofsar från Blomsterstationen. Fick ge ynka hundrafyrtio kronor för den. Kärlek vid första ögonkastet.








Spetsprydd kant

Köpte spets hos Olssons tyger och trälim på Panduro. Nu har jag pysslat ska ni veta mina vänner! Satte spetsen på ytterkanten av hyllpanen, och med detta; skåpet är nu helt klart! :)








Vackraste Kenza

Jösses, vilka underbart fina skor Kenza har till sin höstkollektion. Smakprov från hennes blogg här.



Haha!




 
Rolig sida om ni har för mycket fritid! :D Underbart! Kika in
här.

Skavsår

GAAAAH! Jag har helt enorma skavsår på hälarna från mina inlines. På båda fötterna också!! Becca, Louise och jag tog en milslång tur på Klarälvsbanan. Nu har jag så jäkla ont! Imorgon är det jag som köper compeedplåster och rår om mina fossingar. Hoppas verkligen att det går över snart så jag kan löpa vidare och träna inför Midnattsloppet!

Snart blir det natten. Men innan, sista delen av SATC-avsnittet för kvällen.

Fler nya detaljer

Nya blommor i köksfönstret. Lavendel närmare bestämt. I vardagsrummet fick ljusfatet ett lyft med den nya kronan från Blomsterstationen i Alster :)




En dag på stan

Idag blev jag och Louise bortskämda hos mina föräldrar. Vi fick supergod lunch. Tack fina Mamma och Pappa.
Louise och jag fick skjuts av Mammsen ner till stan för att möta upp Jessica. Så blev det en heldag på stan med tjejerna. Fika och shopping. Jag fyndade gamla och framförallt väldigt fina böcker på Myrorna, även ett litet silverfat för en tia fick slinka med.

Superfina silverkandelabrar från Sandras nyöppnade butik
SHILA INTERIÖR. Ligger i Arkaden i Karlstad. Dit måste ni kika in! Superfin inredning med marint tema. :)






Som ni ser har jag blivit högreligiös. Biblisk ordbok :)


Ljusstakar och ljus från SHILA INTERIÖR.

Tack Louisen!

Min fina vän ska flytta till Göteborg i veckan som kommer. Louise, gumman min. Kommer kännas konstigt att inte kunna ses när som helst och på en gång. Dra ihop gänget en kväll och umgås spontant. Men du kommer finnas i Sverige åtminstone. Du är så, så värd att detta händer dig. Du har träffat en fin kille och ska gå i skolan i storstaden. Jag kommer sakna dig något enormt underbara du! Men vi får ordna resor mellan Göteborg och Karlstad ofta :)

Titta vilka fina kläder jag kunde plocka ur hennes garderob när hon rensade inför flytten :) Tack!

 

Sköna söndag

Imorse hade vi Mamma och hennes granne Helen här. De fick lite förmiddagsfika och så hjälpte Helen mig att slipa fram en shabby chic-känsla på skåpet. Yes, ni hörde rätt. Skåpet är nu klart! Det ska bli fantastiskt roligt att inreda. Imorgon ska jag till Panduro och köpa några meter spets, som jag tänkt fästa på framsidan av hyllplanen i skåpet. Sedan ska jag till Myrorna och kika efter porslin, böcker, lyktor eller annat att inreda med.

Se här vilka fina underlägg med kronor (!) på. Mamma och Pappa köpte dem i Danmark när de var där i veckan. Så fina! Helen hade med sig en underbar påse med kronor (!) på. Man kan använda en glasburk och stoppa i påsen, så blir det en brandsäker lykta. TACK den är toppen!! :) Och tack snällasnälla för hjälpen!




Skåpet före renoveringen.




Skåpet efter renoveringen. Vad tycker ni?! :)

Söndagsfika med de fina ♥


GOD NATT!

Ikväll har vi varit barn och hundvakt. Mysigt!! :) Ombra, hunden, var lika lugn som vanligt. Harry vaknade en gång efter läggning och fick komma upp och härja lite, innan han skulle nattas igen. Han är den snällaste bebin. Underbar, helt underbar :) Såå, då var det god natt för oss också. SLEEP TIGHT!

Kvinna minns din styrka



Läste i
Johannas blogg om en tjej som hittat denna sten. Gör listan du med!
(har du ingen egen blogg får du gärna skriva här hos mig!)

Jag känner mig stark när...

♥ ..jag kört ett stenhårt fyspass och är helt genomsvettig. Endorfinerna flödar.
♥ ..jag säger ifrån om det är något jag tycker är helt rätt och riktigt, och säger till om det är något jag vill eller inte vill.
♥ ..jag lever i nuet och tar vara på tiden här och nu.


Älskar Daniel Adams Ray - Dum av dig


Sjöblöt runda

Småduggade lite lätt när jag började springa, sedan brakade det loss. Tokregn, blixtar och dunder. Men otroligt mycket syre och skönt att springa! Fick bli intervaller igen. Bra tur helt enkelt.


Dagens löprunda

Idag körde jag intervall. Kändes jättelätt och var väldigt skönt. Killar lite i halsen ikväll.. Hoppas, hoppas, hoppas jag håller mig frisk nu inför Midnattsloppet i Göteborg lördagen den 21 augusti. Klas och hans familj åker ner på lördagsmorgonen. Men jag köpte tågbiljett redan till onsdagen. Ska bli så kul att spendera lediga veckan i Götet med Linda och Louise! Bra uppladdning inför loppet! :)


Tisdagsjobb

Just det! Imorgon är det Pärsmäss! Kom till stan och shoppa för Guds skull. Jag är där från 9-21. Så kom gärna in med godis, coca-cola, kaffe eller sportdryck så jag håller lågan uppe hela dagen och kvällen :D

Joggingrunda

Idag joggade jag en ny runda. Från Teatern, längs älven som vanligt, över bron vid I2 och tillbaka. Nu sprang jag vidare till Gubbholmen och rundade den och sedan hem :) Perfekt runda! Gillar verkligen Asics men börjar tvivla på att jag gjorde rätt som valde svarta skor. Kanske dumt, men de känns så kompakta och"tunga". Det sitter bara i huvudet, det förstår jag. Men de känns bara så.. Yesyes, jag ska fortsätta köra hårt i dem ändåååå :) Midnattsloppet i Göteborg närmar sig med stormsteg!

ASICS står för:
"anima sana in corpore sano", "a sound mind in a sound body", "ett sunt sinne i en sund kropp".



Kändis i butiken :)

Idag var Cilla, Sussie Eriksson, från bl.a. c/o Segemyhr i butiken och handlade. Alltid kul med ett känt ansikte, speciellt när man älskat dennes jobb, och komediserie :D


Amandas födelsedag

   
   

Glöm nu inte att rösta

Jag fattar att jag inte kommer vara i toppen och fightas. Men det kan vara kul att se hur många poäng man kan få :)

Min designade sko på NELLY.COM
Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!