Rea.

Det har varit den bästa mellandagsrean på år och dag! Jag har verkligen inhandlat fina saker och inte gjort några impulsköp jag kommer ångra. Bästa köpet måste vara min nyårsklänning som jag hittade på Cubus för 74 kr! :D Det känns stabilt i ekonomin :P

Idag flyttar Soffan till sitt kära Stockholm. Kommer hälsa på dig snart, bara så att du vet ;)
Så igår myste Soffan, Jessica, Becca och Jag till det på Alfies. Åt en så grymt god rätt, kyckling i wokade grönsaker med pasta och nåt grönt klet :D haha. Det gröna "kletet" gjorde f.ö. allt! :D

Kommer sakna dig gumman!
Puss och Kram.

Lite bilder hinner vi med också, från juldagen hos Hento :)
   


24 december

GOD JUL allihopa! :)

Jag är toookmätt! Herre Jesus.. jag har ätit så mycket så jag klarar mig till nyår, skulle jag tro :P HAHA, min mage står ut! :D Ser ut som jag ska få tillökning. Är det bara jag eller finns det fler som får små putismagar när man ätit för mycket?
Igår hade vi uppesittarkväll hos Henrik o Johanna. Vi slog på stort och spelade Bingolotto. Och vem tror ni går och får bingo? :D :D Hohoho.. JAG. Kom dock inte fram, men vinner 200 kronor för jag hade dubbellott ;) Känns fint med lite extra cash såhär i juletider.

Idag blev det först en sväng upp till Farmor som ligger dålig på sjukhuset. Stackarn hade till råga på allt blivit förkyld också, hoppas hon blir bra snart och får komma hem igen. Sedan fick jag höra att Mormor o Morfar suttit på akuten halva natten.. Inget roligt att bli gammal helt ärligt.. Morfar var krasslig. Men han blev tack gode Gud bättre väldans snabbt och kunde komma men till oss för att fira jul.
Så efter Farmor bar det hem för att mysa med Mamma, Pappa, Mormor o Morfar.

Rhodiners familjen och jag drog lott för ett tag sen om vem som var och en skulle köpa en julklapp till för 500 kronor. Jag fick käre svärfar Olle. Hade väldiga problem med vad jag skulle hitta på och ge honom, men det fick bli en massage hos Suzie Picant tillslut! :) Klas hade fått mig att köpa till, så jag fick en otroligt fin klapp (återkommer till det längre ned.) :P
Alla var väldigt fantasifulla, tycker jag! Väldigt roligt att jag hängde med på det äventyret.

Så efter all julmat åkte jag en sväng till Klas och bytte julklappar med familjen. Olle såg nöjd ut över min julklapp, massage kan väl ingen tacka nej till?! :D

Jag har fått så sjukt mycket fint i år också. Här är ett urval:

VolumeMaster, från Björn Axén
Locktång
Presentkort på Make-up store
Naomi Campbell parfym o duschset
Nagelkit i Mavala
Rosa mixer
Från Klas min älskling fick jag världens finaste guldarmband, ett bismarck med hjärtanberlocker ♥
...för att nämna några.

Jag älskar er Mormor och Morfar, ni är de bästa. Vill aldrig att fira julafton utan er.

    

Hoppas ni haft en toppen julafton! Det har jag.
Puss och Kram, ta hand om varandra.

Dan före dopparedan ! :)

Imorgon smäller det, julafton. Jag har kommit i en otrolig julstämning nu, känns nästan som jag vore barn igen. Känslan är otrolig entusiasm och värme. Tror det kan bero på att jag jobbar nu.. och att största delen av alla människor jag haft att göra med inne på Team hittills är så otroligt trevliga! Många tar sig tid att småprata lite och många har tagit första steget och önskat mig en God Jul, innan jag själv hunnit säga det  :) Det är jättekul!

Alla klappar var inhandlade redan förra veckan. Gott var det eftersom jag jobbat för fullt sista tiden nu :)

Ikväll blir det uppesittarkväll med Bingolotto hos Johanna och Henrik med Klas :) Lite mat och mys.
Hoppas alla får en underbar jul med många fina minnen och trevliga klappar!

Puss och Kram.

Hipp Hipp!


Lite rolig!

Läppbalsam o halstabletter

Nio dagar kvar till jul. Härligt för sporthandeln! Jädrar så mycket folk det är i butiken. Tiden går megafort för man har alltid något att pyssla med :) Så det är roligt! Nästa helg innan jul jobbar jag hela helgen, tors - sön.  Det gör mig väldigt lugn över att jag är klar med julklappsinköpen så jag slipper hetsa ut på lunchen för att shoppa :P Jag är nöjd över alla paket iår. Känns kul när man har ett jobb som som ger en bra lön. För nu kan jag verkligen lägga lite krut på fina julklappar, och vem tycker inte om att ge? :) Det är ju superroligt! Helst skulle jag vilja skriva ner här vad mina nära på kära ska få, men icke då! För jag vet att vissa av dem nämligen är inne hos mig här och läser ;)

Nu ska jag använda min läpp-peeling och mitt läppbalsam för att vårda mina vintertorra läppar så de blir pussvänliga. Halstablett blir också, inte helt hundra i halsen än, tyvärr! Men det är iaf på bättringsvägen. Kan ju inte gå och va förkylder längre nu, nu får det räcka!

Ha en skön helg alla! Puss.

HAHA!

Åh, tack Sophie för den här underbara länken! Det förgyllde min dag.
http://kandisfrissan.veckorevyn.com/

På den här sajten från tidningen VeckoRevýn kan man äntligen svart på vitt se hur bra man själv passar i kändisarnas frisyrer.

Kolla mitt resultat! :D

Här är jag som Sienna Miller. Grr..
 Nicole Richie släng dig i väggen!
 Jessica Simpson.
 Cameron Diaz är hot :P
 Kirsten Dunst var jag nog mest nöjd med.

Vad tycker ni?! :D

Puss och Kram.

A touch of Thailand..

Alla är iväg till Thailand nu ju! Jag vill också till solen. NUNUNUNUUUUU! Nästa vinter är jag riktigt sugen på att försöka ta mig dit. Tänk att fira nyår där, vilket paradis. Det har varit ett drömresmål för mig länge. Får nog ta och börja spara isåfall, och sluta impulsshoppa vilket jag är rätt duktig på. :P

Imorgon blir det kalajs med jobbet. Alla är hembjudna till bossen, och det ska bli trevligt! Kul att Madde kommit hem nu, från just Thailand och är brun som en pepparkaka.. :) Funderar kraftigt på att ta en sväng till solariet :D Blir nog julmat imorn om jag förstått det rätt. Heja Team Sportia!


Perfekt size på måltiden, man blir lagomt mätt OCH så är det grymt gott!

Puss!

Bleeding Love.


Jag har snart spelat sönder den här på ipoden. :P

Idolen


ÅH Marie var helt klart bäst tävlingen igenom. Hallelujah moment! :D

Jaha, vad ska man nu göra om fredagskvällarna? :P Asch, så låst är man väl inte, men idol var ändå något att se fram emot varje fridaynight, tycker jag :)
Jag är i skrivande stund dyngförkyld. Har varit det snart en vecka nu, börjar gå mig lite smått på nerverna. Känns att man träffar mycket människor i jobbet, det är ju värsta dagiseffekten. Men immunförsvaret kommer väl skjuta i höjden.

Idag blir det stan en sväng med mamma o mormor. Ska köpa ett par svarta pumps från scorett där det var 20% och en svart tröja från Vila för jag har ett rabattkort där :D Skulle inte säga att jag är snål, mer ekonomisk ;)
Sedan blir det pizza för de tre generationerna. Mysigt att gå på stan med mina godingar.

/Peace out.

Ett gott skratt förlänger livet.


Sköningar!