Hipp, hipp hora.

Ja grattis Sofia! Nu är det bara ett år exakt tills man får traska till Systembolaget då :) Känns ju vajjert. När jag kom hem förut från Klas, och såg pakethögen på vardagsrumsgolvet frågade jag mamma om jag fick öppna ett. Och hon sa verkligen nej :D Så nu sitter jag och är hyper-nyfiken över vad jag ska få utöver kameran, skorna och underkläderna jag redan fått öppna ;D

Tacos blir ikväll med gänget, sen bio. Vi ska se Pirates 3. :D Heja Jack Sparrow !

Ha en bra dag alla! Det ska jag ha.
Puss


64119-48

Jag störs av...

...folk som skriker när de ska prata i mobiltelefon. Luren behövs liksom inte, idioten kunde lika gärna skrika ändå hem gratis istället för att ödsla pengar på att ringa.

...dårar som har alldeles för mycket parfym. Kan bero på att jag är lite känslig mot parfymer, men också för att det luktar så jävla äckligt med för mycket. Ofta har personen försökt dölja svettlukt också, vilket inte gör det hela bättre..

...tjejer som har för mycket smink. Kommentarer överflödiga.

...att i matbutikerna är det ofta rabatt på kaffe, men inte på té. Vadan detta? Kaffe i all ära, men té är ju närapå godare!

Jag låter så bitter :D
Nej men en god nyhet är i alla fall att Sophie fyller år idag! Grattis stumpan :) Myspys blir ikväll.

peace out / sofia_m.

Stress.

Jag har ett samhällskunskapsprov i klurig ekonomi, en foto-inlämningsuppgift i medieproduktion, en skriv-inlämningsuppgift i mediekommunikationen, ett reportage om sockerberoende som ska lämnas in och snart ett religionsprov om buddhism.

Det vore skönt att bara få glida sista tiden fram till studenten. Men icke då. Bara att bryta ihop och komma igen.

Träna måste jag göra och jobba på Norstat en massa, balklänningen ska göras klar, anmälan till balen hoppas jag kommit in, börja sola upp en fresch bränna, nagelförlängningen är bokad, jag ska klippa mig, fixa med håruppsättning till balen och Sophie, sminkar du mig? Jag ska till hudläkaren med mitt lilla födelsemärke jag vill ta bort, vi måste boka buss eller tåg till STHLM till Justin Timberlake-konserten, jag känner mig stressad över att jag vill ta körkort, i maj ska Soffan, pappa och farmor fylla år och till råga på det ska även jag detta. Puh?

Men jag vill inflika att jag har världens bästa vän. Han heter Klas :)
Och heja Finland i eurovision song contest! De kommer vinna på hemmaplan! Hanna - Leave me alone.mp3, sjukt bra låt. The Ark går för övrigt inte heller av för hackor. :)

Ta hand om er.