Sömnig

Kräftpremiär ikväll hemma hos svärföräldrarna. Gudars så det är gott! Kan suga i mig två kilo själv, lätt! Fick även mysa lite med favoritHarry. Världens finaste bebis. Han har dragit på smilbanden flera gånger mot mig nu och jag är helt såld.


Klas är ute ikväll och jag ville verkligen med och träffa Louise och Nicole, men jag är helt slut i kroppen och knoppen. Jobbat 11 och 10 timmarspass denna veckan.. Blir kul den 25:e. Men snart ska jag krypa ner och sova. Öppning och stäng imorgon, och då börjar rean på riktigt. Kom till Team Sportia och fynda! ;)


GOD NATT!


Lördag

Fyller badkaret, fixar en fin spotifylista och ska käka, sen åker vi!! Ikväll blir det fest med mina fina flickor och det kommer nog bli superskoj! Får se hur många klädbyten vi hinner med ikväll. Sjukt att man "aldrig har något att sätta på sig."


Sommaronsdag

Igår hade vi Klas mamma och pappa, systrar med deras pojkar o lille Harry på besök. Mys i massor! Jag gick omkring och bar på Harry så jag blev helt slut i armen. Klagar inte, han verkade nöjd. Jag var om inte annat! Tack för fina inflyttningspresenter.

Senare blev det en spontanutgång. Kalas på Harrys och Bluemoon. Grymt bra kväll! Svärds glajjer är lite av en röd tråd på bilderna nedan. Hihi!


   
  

Bildbomb

Här kommer en massa bilder från min underbara helg i stugan. Glassbilen kom till byn för första gången på femton år. Det blev en riktig glassfest!

Lördagens fiskefest blev jättelyckad! Fick några småfiskar, men satsade på spiktävlingen som jag kammade hem i damklassen! Vann återigen en handduk. Perfekt! Tack Mamma och Pappa för en jättefin helg :)






Sommarväder?

Jag är segast. Yes I am. NU tänkte jag blogga.

Ledig idag och tog ledigt från jobbet imorgon så jag kan följa med till stugan för den årliga fiskefesten. Ikväll blir det tacomys framför brasan och imorgon klockan 9 pm går startskottet för metartävlingen. Den som får tyngst fångst efter två timmar vinner. Aldrig vunnit vuxenklassen, så i år är det väl på tiden? Som vanligt  går jag troligtvis i land med två mörtar á la superskinny. Hoppas på lite sol så man kan få något att kalla färg.


The unborn

Klas hade ett stort gäng med grabbar här hemma ikväll. Så jag gick över till grannen Louise som hade Nicole där, och hade film och godismys. De hade hyrt en thriller, The unborn. Som vi drog igång efter lite tjejsnack. Alltså, det är nog den äckligaste, läskigaste och mest läbbiga film jag sett på länge. Gud vad vi skrek och studsade i soffan bakom våra kuddar..

Bara bilden säger väl allt? Huuu...!



Och nu är jag själv och ska sova snart. Livrädd här i nya stora lägenheten.. Varför ser jag skräck när jag ska vara ensam sen? Finns det nåt som kallas självsadism? Nej jobb imorgon 8.00, nu blir det kvällen. Sov gott !


Gårdagens myskvällsmat

Igår myste jag och Klas med grönsaker med dip. Det blev rejält med grönsaker, så det fick bli en nyttig kvällsmat. Förutom all dip då (!) Men men. Har köpt en list också, från IKEA till köket att hänga köksredskap på. Känns väldigt praktiskt att få upp lite från bänkytan.



Tisdag

Ledig idag. Hade tänkt hinna med att få massage, luncha hos mamma o pappa, lämna plasma, träna, handla, skruva ihop lampan "Orgel" från IKEA och skruva upp en list i köket där man kan hänga köksredskap på, rensa min garderob, städa hela lägenheten, göra matlådor.. Vad tror ni? Lätt match ju.

I augusti ska jag åka med på mässa. Ska bli fantastiskt kul att se kommande kollektioner och få chansen satt påverka och välja kläder till butiken! Göteborg med Anna och grabbarna i några dagar. Hektiskt, men kul!

Saturday night

Vilken bra kväll det blev igår! Klas hade sina grabbar här på förfest och mina flickor Louise och Nicole kom hit och förfestade lite. Jag har aldrig haft sådana klädtrubbel någonsin! Det slutade med att jag hade Louise klänning som Nicole hade först. Min klädångest smittade så tjejerna hade mina klänningar på sig tillslut. Kul att se mina klänningar vara ute och festa till det! Vi tog efter en stund taxi till Amandas bror och fortsatte förkalasandet och tillslut hamnade vi på Ankan. Där är det alltid lika varmt, så efter stängningsdags så gick vi till kanalen och badade nattbad. Mysigt!

Bilder från vår night out.

  
     

Hjälp

Vad längesen det var jag bloggade! Nu är det dags att blogga vidare! Det är ju superkul. Haft fullt ös med två dagars ledighet. Då vi åkte ut med Kims båt på vår fina Vänersjö och hittade en liten mysig vik där vi solade och badade hela dagen. Sedan har jag varit i stugan och fiskat och bara slappat! Det behövs i den här värmen!

Sedan har jag haft fullt ös på jobbet. Jobbat 8-19 varje pass. Så det är mycket att göra, men många bollar i luften är alltid lika spännande! Idag blir det 10-19 och efter det jobb på Kungsgatan, 21-02. Heldag alltså. Jägermeister är i farten och vi ska göra hela Kungsgatan i Karlstad orange! Kom och säg hej vettja!

Ha en bra fredag! Vad har ni för planer i helgen?