Tvådagars ledigt

Jag inser att jag borde trappa ner. Jag har fikat fem gånger på två dagar. Igår var jag trött efter lördagens fest uti Skattkärr med innebandyn med tillhörande utgång. Jag hade både söndag och idag måndag ledigt. Så jag tog cykeln och åkte till mamma och pappa och fick mig lite mat och självfallet lite fika. När jag var ledig hade jag äntligen tid att hälsa på mina favoriter mormor och morfar. Självfallet med fika inräknat. Efter några timmar där cyklade jag vidare till Sophie som är hemma några dagar från Sthlm, även här var det fika involverat.

Idag mötte jag upp Sophie för en runda på stan och vi började självfallet med en ekologisk blåbäsmuffin och grönt te. Senare åkte Klas och jag till Ikea för att inhandla lite tavlor till lägenheten, visst fikade vi lite också. Jaaa.. resten av veckan blir det att spendera på gymet. Blir skönt det!


Jisses

Igår innan jobbet var jag iväg och lämnade plasma som jag brukar göra var 14.e dag. Jag brukar aldrig känna mig dålig efteråt, men denna gången måste jag druckit sämre eller ätit lite dåligt, för sen mådde jag inte alls bra. När jag lämnade Claratappen var allt frid och fröjd. Men  väl på jobbet var det en kille från Champion som kikade igenom vad vi hade för sport BH:ar och så skulle vi komplettera lite. Plötsligt när jag står och pratar med säljaren så får jag en obehagskänsla, ett tryck över bröstet och allt blir ljust och vitt.. Så jag fick sätta mig ner på golvet och bara andas. Helt otroligt obehagligt. På vingliga ben och med svetten rinnande i pannan tar jag mig till fikarummet och lägger mig.

Jag var helt skakis hela dagen. Skönt att det var långdag också med stängning vid 21. Citynight tydligen, inte en människa så långt ögat nådde. Inga som visste att det var kvällsöppet kanske. Nåja, idag har jag mått som vanligt, finemangs! Skönt det.
Nyss klämt i mig massa god tacos och ska se några avsnitt scrubs nu innan jag ska krypa till kojs. Vad gör ni i helgen?

Söndag

Idag blev en lite annorlunda dag på jobbet. En kille från stan hade plockat hem segern i en tävling som anordnades av radiokanalen Rix FM. Han hade vunnit 100.000 att göra av med i vårt köpcenter Mitt i city på tre timmar. 
Hos oss skulle han ha innebandyklubbor. Självfallet fick jag hjälpa honom med detta, vilket var riktigt kul! Titti Schultz från Rix FM drog den stora kundvagnen som killen (jag har glömt hans namn!) proppade full med grejer från alla butiker.
Efter dem var det en stor flock av nyfikna människor som trängdes för att se vad han shoppade. Skoj för honom, jag är inte ett dugg avundsjuk..
Så igår hade jag Peter Siepen att hjälpa och idag vinnaren. Skoj med lite utmaningar!

Just nu håller jag på o tvättar, vilket också är en utmaning enligt mig.. Om drygt tjugo minuter är mina tre maskiner klara att slängas in i torkskåp och tumlare. Hoppas allt är i samma storlek och färg som det var när jag kastade in det i maskinerna.

Färgglatt på jobbet

Idag kom Peter Siepen in på jobbet och skulle ha en hoodtröja. Kul med ett kändisface i stan! Han DJ:ar på Koriander ikväll har jag för mig. Jag tycker Siepen är cool! Idag hade han en militärgrön rock med detaljer på, en orange mössa, lila fjäder i örat och stora färgade solbrillor. Härlig stil!


Bild lånad av
stureplan.se


Äntligen!

Igår hämtade jag ut mitt efterlängtade paket från H&M. Dessa underbara skor kommer användas flitigt i vår och sommar! De sitter så otroligt skönt på foten. 
Mattan med stentryck som jag var tvungen att reklamera för den var helt sned fick jag en ny. Denna gången var den rak, fin och passade perfekt i köket med matchande kökshanddukar. Väskan och sjalen jag också beställt kommer i början av maj.

Nu sitter jag efter jobbet i soffan och myser med naturgodis o hockey på Tvn. 

Min gamla möbel

Jag älskar min gamla stege! Fick den av mamma för flera år sedan och den är hur bra som helst. Den är snygg som möbel, jag kan hänga fram fina plagg som inredning, och kläderna får lufta. Superbra!

 

Join the challenge!

Igår köpte jag en Craft träningsjacka och matchande Nikeskor. Men dessa skor mina vänner är inga vanliga löpardojor, det är Nike+. Vilket innebär att i vänsterskon finns en liten lucka under sulan där man kan lägga en sensor som hör ihop med en adapter man pluggar i ipoden. Dessa kopplas samman och plötsligt har man en personlig tränare, kan se tiden du varit ute, distans och kalorier. Man kan även  välja sina "powersongs" om motivationen tryter under rundan så väljer ipoden ut låtar med fart i! Sedan kan man också spara sina löprundor och logga in på nikeplus.nike.com och diskutera, coachas eller sätta mål etc. Just nu är jag med i utmaningen men vs. women! En tävling mellan män och kvinnor vem som kan springa mest och längst. Kom igen nu tjejer!

Vaknade ganska tidigt imorse och slängde på mig löparkläder och mina nya skor och begav mig ut i morgonsolen. Dock blev det till ett dis. Men men, man kan inte få allt! Härligt att få lite motion såhär på morgonen, jag hade glömt hur perfekt det är att gå ut o gå eller springa på morgonen. Skönt! Idag ska jag jobba mellan 11 till stäng och sen ska jag hem och städa. Behöver dammsuga o eventuellt moppa.

Nu blir det dusch och sen frukost.
Ha en bra dag alla :)


 

Härliga torsdag!

Solen skiner som aldrig förr, det är så himla fint ute! Idag tänkte jag cykla till jobbet lite tidigare för att kolla igenom vad vi har i jackväg, för senare idag kommer det leverantörer och ska visa lite alternativ som jag ska få välja bland. Kul!

Ikväll ska jag på en genomgång om I.D. Makeup. Någon som testat det och har en åsikt?
Jag funderar nämligen på att köpa ett startkit med två mindre foundations, ett solpuder, en vitaminunderlagskräm och alla borstar.


Utmanad!

Jag blev utmanad av Amanda. Nu ska vi se hur det går..

En namnlek. Reglerna är; varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord. Om personen som gjorde innan dej har ett namn som börjar på samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han /hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar. Lycka till (detta blir inte lätt)

1. Vad heter du? Sofia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Stor
3. Flicknamn: Saga
4. Pojknamn: Samuel
5. Yrke: Samuraj
6. Färg: Silver
7. Klädesplagg: Skjorta
8. Mat: Sill
9. Sak i badrummet: Sminkborttagningskräm
10. Plats/stad: Sunne
11. En orsak att vara sen: Slitna däck på bilen
12. Något man skriker: Satan!
13. Film: Sound of music
14. Något man dricker: Sprit(e)
15. Band: Spice Girls
16. Djur: Skata
17. Gatunamn: Sommarvägen
18. Bil: Subaru
19. Sång: Sleeping in my car
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Smisk!

Nya inköp!



Blommig kjol från Lindex, 299:-


Snyggt slitna jeans från MQ, 599:-



Blommig tunika från Indiska, 299:-



Söt top från Sofias garderob, 299:-

Vit helg

Jättebra helg ! Jobbat hela helgen och ingen utgång alls, men desto mer hemmamys blev det. På lördagen kom Johanna och Henrik och såg schlagern hos oss. Vi hade laddat upp med Alfapet, men efter pizza, cheesecake och godis var vi så mätta och trötta att vi bara slöade i soffan. Operasångerskan Malena Ernmans seger var ju en liten skräll ändå, tycker jag. Trots att hon faktiskt varit en av de favorittippade. Men kul att den vann. Jag tror på de storslagna eller lite konstiga låtarna i finalen. De brukar gå bäst.

På söndagskvällen fick vi besök av Jessica och Marcus. Vi såg det fantastiska programmet Wipeout! Det är ju så himla roligt!



Vårkänslor!

Idag strålade solen när jag kom ut från jobbet med min packade gymväska. Men så fort jag kände värmen och vårkänslorna slå emot mig så ringde jag mamma och pappa och bestämde att vi skulle ut och promenera. Jättehärligt var det att slänga på sig tunnare allvädersjacka och walkingskorna och få sig lite motion. Vi gick en runda och handlade lite till kvällsmat och gick hem till mamma o pappa och åt. Uppskattar verkligen att träffa dem nu när man inte bor hemma och kan träffa dem precis när man vill. Även om jag inte bor så väldigt långt bort nu ;)

Nej men idag var faktiskt första dagen jag kände de där riktiga vårkänslorna! Med blå himmel, fågelkvitter, varmare luft och den där speciella vårdoften. Ni vet vilken jag menar? Härligt!

Imorgon ska jag städa jobbet så jag ska vara där redan klockan 8. Fint att vara uppe i tid! Sedan slutar jag redan klockan 16. Så det blir nog en sväng till Sats. Har legat på latsidan med träningen ett tag, but no more!
 


Bilden är ett projektarbete jag gjorde på gymnasiet på sam/medialinjen.
Ser ni humlan?

Daphne 80 år och supermodell

Hon är verkligen vacker! Daphne från London är världens äldsta supermodell med sina 80 år.



Läs hela artikeln
här.

Sex and the city.

Myser i soffan med datorn, filt och kvällens SATCavsnitt. Det är verkligen det bästa!  Jobbat hela dagen idag och för en gångs skull hade jag ingen matlåda med. Bestämde mig för att testa Subway. Köpte deras långa baguette med grillad kyckling och smält ost o massa grönsaker. Jättegott var det, men med det överpriset är det inte troligt att jag kommer äta där igen någonsin. Jag fick en baguette och en cola för 85 kronor! Ja, ni hörde rätt.. svindyrt! Imorgon blir det matlåda.

Nu börjar SATC igen!


Nytt från H&M, igen!

Beställde hem dessa våriga accessoarer ikväll från H&M. Jag kunde inte motstå! Nu har allt annat som jag beställde förra veckan kommit. Dock blev mattan en besvikelse, visst är den jättefin.. men den är helt felsydd och jättesned. Vanliga turen? Jaja, så är det. Måste krångla och skicka tillbaka den.. vore det inte enklare att ta ett kort och MMS:a in felet och bara få en ny..? Nä, förstår att de inte går.  


Tisdag

Min dag började tidigt. Redan klockan 8.30 var jag vid Claratappen och lämnade plasma. Efter det jobbade jag, o fick sluta tidigare för jag skulle till skolan 16.30. Dagens lektion bestod av yoga och avslappning. hur skönt som helst! yogaläraren gick och tryckte på lite extra när vi gjorde övningarna, då inser man att man är mindre vig än vad man skulle kunna vara.
Vid avslappningen så låg vi på rygg med händerna utmed sidorna och slappnade av. Jag var helt säker på att det inte gick att få ned axlarna mer, men läraren tryckte till med hela sin tyngd och så knakade det till rejält i mig och så kunde jag faktiskt slappna av ännu mer sedan. Roligast var att någon i gruppen släppte sig rejält när vi gjorde de ansträngande övningarna. Hela två gånger också! Meen men, shit happens..
Nä, jag ska köra massa yoga och bodybalance och bygga upp kroppen nu! Mitt mål är långa, slanka och fina muskler!

Så otroligt rolig!

Surfade runt och hittade den här grabben. Han är hilarious! På youtube har han lagt upp jättemånga olika roliga klipp.


Modevisning på lördag!

Idag har jag varit ledig. Passade på att umgås lite med Jessica och Sophie och hann även med att sola litegrann. Skönt att se att man faktiskt har lite pigment i kroppen.
Sitter med en tandblekning i munnen just nu. Jag har testat den förut, IWHITE heter den, funkar superbra! Kostar 500:- för ett startkit på Kicks eller Åhléns. När man använt upp alla blekremsor finns det att köpa separat till den redan inhandlade blekningsmaskinen man får med i startpaketet.

På lördag är det dags för modeshow igen. Denna gång med lite mer kläder än de senaste visningarna. Nu ska vi visa kläder och skor från MQ, STIL, AKAZIA och BIANCO. Jag fick mina favoritbutiker MQ, STIL och BIANCO tilldelat mig att visa för. Känns toppenkul! Så alltså nu på lördag den 7 mars kl. 16.30 ska ni bege er till Uno för en härlig visning av vårkläder! Självfallet kan alla komma oavsett ålder och gratis är det också!


   
  
Från en av visningarna för Change och Dna på BlueMoonBar, Karlstad.

Shopaholic


Tisdag och onsdag

Både idag och igår blev det riktiga heldagar. Igår jobbade jag 8-16 sedan hade jag skola och redovisning/inlämning av arbetet om stress, efter det tog Anna och jag en promenad hem från universitetet. Mysigt att gå hela vägen hem och bara babbla om allt. Behövs ibland.
Tyckte det kändes jättebra med skolan också, jätteskönt att ha ännu en redovisning klar. I juni är kursen slut och jag kommer sakna att åka till universitetet och utvidga mitt ord och kunskapsförråd.

Idag jobbade jag 9.45-16 och efter det fick jag prova ut kläder från MQ och Stil o även Bianco som står för skorna. Modevisning på UNO på lördag kl. 16.30! Hoppas alla kommer och kikar! Kommer bli superkul att träffa modevisningsgänget igen! Längesen man såg flera av tjejerna, de är toppen!


När jag var klar med allt provande så begav Klas och jag oss till Sats och körde ett svettigt spinningpass! Härligt! Efter det åt vi en riktigt mysig middag på Restaurang Freden. Vi har nämligen hela två år tillsammans imorgon min älskling och jag. Dock hinner vi inte "fira" det imorgon, men vad gör det, vi tog det en dag tidigare. Blev en jättemysig kväll!

Nej, nu blir det sängen, jag är ledig imorgon och har tagit tvättid 07.00 imorgonbitti! GODNATT.


Bilder från i lördags

   
  

Smärta och inredning

ÅÅÅH jag har så ont i tån! Kvällen var toppenbra förutom att jag fick en sylvass stilettklack rakt på stortån. Jag har ett stort hack som känns vill jag lova. Får nog bli foppatofflorna på jobbet imorgon. Som sagt, toppenkväll annars. Förfest hos mig med massa goa töser! Sedan blev det nöjes.

Idag har jag varit hemma hos mamma och pappa hela dagen och blivit ompysslad och omplåstrad om tån. Mamma och jag ska beställa lite saker ur H&Ms homesortiment. Jag älskar deras inredningsgrejer! Billiga och hur snygga som helst!
Klicka
här för att komma direkt till inredningssidan!