Ledsamt först, men sen bättre

Usch jag är så besviken så ord finns inte. Är det såhär vi ska ha det så funkar det inte för mig.

Imorgon blir dock en spännande dag! Då åker vi på mässa till Götet. Jag, Anna, Mats o Magnus ska packa in oss  i bilen klockan 9 och dra iväg. Fantastiskt kul att se hur sommarens kläder ser ut. Kliar i fingrarna! Nu blir det hårt jobb ända tills onsdag eftermiddag.

Ikväll hade vi myskväll hos Jess. Såg filmen "The boat that rocked". Rolig och skum, men den får klart godkänt!
Klas är ute och kalasar, så jag har packat iordning inför Göteborg och ska snart trilla i säng. Hoppas ni har en trevlig lördagsnatt! Sov gott. ♥


Nittio år

Satans hosta. Visst är det segt att vara förkyld? Speciellt framåt kvällen så kittlar det lite extra i halsen.. Why? Imorgon bitti ska jag träna en sväng med Nicole och om allt går som det ska så tränar jag även bodypump med Louise på kvällen. Gott att komma igång igen!

Idag slutade jag jobbet lite tidigare och åkte med familjen till Morfar för att fira hans 90-årsdag. Inte purung direkt, men humor det har han gubben! Tycker om honom så himla mycket ♥


Inglorious Basterds

Ikväll såg Klas och jag Inglorious Basterds på bio. Han är allt rå Quentin Tarantino när han gör sina filmer. Mycket blod och splasch/klet/klägg, men ändå humoristisk och riktigt, riktigt välgjord. Kul med Brad Pitts funky dialekt. Film värd att se. (Inte du då Mamma som ogillar blod i filmer, du bör undvika den.)

Imorgon fyller världens bästa morfar 90 år. Det ska firas med tårta och kalas på hemmet. Slutar jobbet lite tidigare för det. Tack Elin! Du är en ängel ♥ Nej, nu blir det natten. Sov gott!


Höstkänslor

Vilka fina jackor jag hittat på Nelly.com. Svindyra allihop, men smakar det så kostar det. Inte sant? Nåja, man kan ju alltid drömma.

Woolrich. W'S ARTIC PARKA, PRIS: 6449 SEK

French Connection. KITTY COAT, PRIS: 2149 SEK
Thomas Burberry. TEJIDO BLUE JACKET, PRIS: 3195 SEK



Kräftskiva

Kul och tur att jag blev bättre och kunde följa med till Torshälla på kräftskiva. Klas släkt och familj på hans pappas sida. Jättemysigt! Klas och jag tog egen bil medan de andra åkte minibuss. Vi hade grandisen Ombra med i baksätet. Lika snäll som hon är stor.

Kräftskivorna med detta gäng brukar vara mer högljudda, men i år var det en väldigt sansad och "lagom" kräftskiva. Vi kände oss redo att åka till vårt stora hyrda hus för natten redan vid 01-tiden. Känns bra! Drack knappt något heller. Dels för att magen spökat sen jag blev sjuk och dels för att jag skulle köra hem idag. Skönt! Nu har jag ganska nyss kommit innanför dörren hemma. Ska duscha nu och sen cykla till mamma och pappa för lite fika och massage. Pappa ska utbilda sig till massageterapeut, så jag är försöktperson.

Sedan ikväll blir det film med tjejerna. Män som hatar kvinnor blir det nog.

Här kommer kräftskivan i bilder. Som synes är linslusen (läs; jag) inte med på en enda bild då det var min kamera. Jag får vänta på Johannas bilder helt enkelt! ;D


  
  
   

Rätt håll?

Jag fattar ingenting. Igår mådde jag som en påse nötter. Som högst låg febertoppen på 38,8. Ont i magen o huvudet o värk i leder. Jag svettades och mådde illa. Fick gå hem från jobbet och väl hemma så sov jag eller dåsade i soffan, princip hela kvällen. 

Jag gick o la mig vid 22 och sov i nära elva timmar. Vaknar imorse med magont och lite illamående. Men ingen feber. Det har bara blivit bättre och bättre hela morgonen. Kan jag haft endagsflunsan tro? Finns det ens? 

Jag mår såpass bra att jag bestämt mig för att följa med till Torshälla på kräftskiva med Klas familj. Jag har dock sett till att Klas och jag tar egen bil så jag inte åker med lilla Harry, ifall jag smittar något. Ombra the dog åker i bilen med oss. Lilltjejen är en grandis på tre år. Ska bli kul att åka med Ombra. Vi får se till att ta lite kisspauser med henne då och då så hon får sträcka ut sina långa ben.

Nu ska jag packa! Ha en bra helg!

40f1fefdec311c1f7af62f84f0671b93.png
Ombra gosar i soffan. Bild lånad från
Johanna.

Sjuker

Jag har åkt på någon tråkig sjukdom. Fick feber och ont i hela kroppen på jobbet, så jag fick gå hem.. Nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas jag mår lite bättre imorgon! Sov gott.

Sex and the city

Ser vi inte ut som Carrie, Charlotte, Samantha och Miranda på den här bilden? Haha! Nä, kanske inte. Men en fin och mysig bild från en av våra utgångar i sommar. Tycker om er tjejer!


Dagens avancerade matlagning

Ikväll har jag haft en rejäl myskväll. Det första jag gjorde efter jobbet var att baka hallon/björnbärspaj som Farmor och Mamma skulle få smaka på när de inspekterade nya lägenheten. Och Ja.. jag hade köpt en påse med pajfyllning och smuldeg. Så det var bara att fylla formen och in i ugnen. Riktigt gott när den var helt nygräddad och såklart med lite vaniljvisp till. Kan faktiskt rekommenderas. Speciellt om man ska bjuda hem någon och visa hemmet från den bästa sidan. För Gud, vad gott det luktar av nybakat!

Efter mys med Farmor o Mammi så tog jag en promenad till Coffehouse by George och mötte upp Becca, Louise, Nicole, Linda, Jessica och de goa hundarna Selma o Hilda. Mysig kvällsfika. Dock blev det bara deras goda té "Lust och fägring" för mig. Jag hade ju faktiskt redan gottat mig med (hemlagad :P !) paj.


Mest nöjd ikväll...

...är jag över att Anna har varit här en sväng ikväll och ätit sushi och umgåtts. Vi jobbar tillsammans men hon är ju på Bergvik och jag i stan, så det blir mest telefonkontakt om dagarna. Mysigt att ses också. Det behövs! 

jag är även otroligt nöjd över mina ljuslyktor från Boulevard. Tände dem ikväll och fick upp stämningen lite medan jag kvällsstädade lägenheten till Abbaskivan. Imorgon kommer farmor och ska inspektera lyan. Arbetsdagen är mellan 8-16 och sedan ska jag hem för att slänga in en paj i ugnen att bjuda på.


Mysigt att krypa upp i soffan med tända ljus, mjuk filt och goe pojkvännen i höst.

KöpingTobbe!

Vi satt och pratade om Köpingsgänget häromdagen. Visst är han störtskön Tobbe?


Boulevard

En av mina favoritbutiker vad gäller inredning är Boulevard som ligger där Team Sportia tidigare låg, Västra Torggatan i Karlstad. Idag har jag köpt två ljuslyktor, en ängel och en badskylt till toalettdörren. Jag älskar verkligen att köpa inredningsprylar till nya lägenheten! Mamma fick en liten ängel hon också, för hon har faktiskt namnsdag idag. Grattis kära mamma! ♥








Fint till sovrummet

Nu är jag nöjd. Min hylla i sovrummet är klar.

Hylla från Ikea
Ram från Ikea
Boxar från Ikea
Sov gott-text från Boulevard



Jadå, jag fixade det!

Det klart jag sprang hela milen. Hur roligt var det inte? Grym stämning innan och under varvet. Trots tokregn och en orolig mage så tog jag mig genom loppet på 1.02. Får allt vara godkänt för en tjej som inte legat i hårdträning direkt. Dock blir det andra bullar nu. Dags att träna upp mig. Idag körde Louise, Nicole och jag bodypump på Sats. Imorgon blir det crosstrainer och lyfta lite vikter. Så härligt!

Mysig helg i storstan. Hann med en hel del. Shoppa, äta massa god mat, shoppa lite till, gosa massa med Harry, springa, se högvaktsbyte under pompa och ståt, se gamla stan och kulturmässan. Mina shoppingfynd blev en lång mysig skjorta från Zara, ett linne från Topshop, en top från American apparel och en ängel i trä. Kan försöka få någon bra bild på ängeln sen, den är så fin!

  
  

Efter loppet. Fyra trötta men glada värmlandstöser i regnet.

Midnattsloppet! (Hjälp!)

För det första vill jag hälsa alla nya läsare välkomna! Sedan vill jag även be om ursäkt för att jag varit den segaste bloggerskan ett tag. Ska bli förbättring! :)

Ja, imorgon bär det av till huvudstaden för shopping, Gröna lund, bra umgänge och så den stora utmaningen; Midnattsloppet. En mil i backig miljö. Jag är inget vidare tränad inför denna uppgift känner jag. Men men, får se det som en rolig grej. Eller som Klas sa: "Desto fortare du springer ju fortare är du i mål". Så sant som det är sagt. Jag är envis som en gammal åsna. Jag kommer väl inte kunna gå sen o kräkas när jag är i mål. Men i mål ska jag, och därmed basta! "Det är ju bara en mil", som jag hört några gånger nu.. Jaaja. Vad ska ni göra i helgen?


Alexander Skarsgård i Lady Gagas video


Långhelg!

Idag lämnade jag in massa digitalbilder hos expert, så snart har jag dem i handen. Känns så kul! Nu ska jag scrapbooka ihop ett fint album med alla mina bilder. Roligare att visa alla roliga, spännande och fina minnen och upplevelser i ett album än i datorn.

Jag tog ledigt på fredag. Kände att jobbet tar överhanden över mitt liv annars. Jobbat 12 dagar med imorgon. Så nu lagomt till det nya högtrycket så har jag hela tre dagars ledigt! Sköönt!


Svanskoteont

Igår gjorde jag en rejält klumpig sak. Jag skulle ta en risifruttipaus på jobbet och skulle sätta mig på stolen i fikarummet. Men... jag missar stolen och sätter mig på golvet och drar huvudet i väggen bakom. Trodde jag gått av på mitten och dött. Men jag överlevde, trots rejäl smärta i svanskotan. Varmt bad och min fina spikmatta gjorde nog susen! Jag kunde dock inte sluta skratta åt mig själv, så jag gick omkring och fnissade ett tag tills jag kände hur otroligt ont jag faktiskt hade. Idag har det faktiskt gått riktigt bra. Tur i oturen.



Boxningsgalan 2008, Karlstad

Snart är det ett år sedan. Världens bästa stad var ju faktiskt värdar för boxningsgalan 2008. O som ni alla vet är ju rondflickor det absolut viktigaste i en boxningsmatch? Jodå. Fyra fina flickor var vi som stolta bar upp rondnumren.
Jättejätteroligt var det att få vara med! Tack
Sandra för att jag fick följa med!

- Men rondflickor är tillåtna och väntar snällt på sin tur i sina svarta linnen och små hotpants med ett spelbolags namn på rumporna. Alla unga och söta på det vis som bara småstadsflickor är, färdiga att plockas i den hissnade korta tiden mellan knoppning och överblommning. Skrivet av Jennifer Wegerup, Aftonbladet 8/9-08.

Vadå överblommning? Vi är i våra allra bästa år! ;D


Bild av Jimmy Wixtröm, Aftonbladet

  
   
Mina privata bilder

Lördag

Ikväll är jag hemma och myser. Klas är ute och gör stan osäker. Igår var det Amanda, Becca, Sara och jag som gjorde Koriander osäker. Jag som aldrig varit där tidigare är grymt nöjd med hur trevligt och bra det var där! Skönt med innergården där man kunde dansa och få luft samtidigt. Grymt!

Idag har jag bestömt mig för att ta tag i träningen lite bättre. Om två veckor springer jag milen i Stockholm. Ja, jag fattar.. jag kommer inte fixa kondisen tills dess. Men jag ska försöka så gott det går åtminstone. Önska mig lycka till!

Nu ska jag lägga in lite nytt i ipoden så jag blir mer laddad att gå ut och löpa.