En liten bit på vägen

Så jävla skönt var det; att klicka på den knappen röda knappen "avsluta provet" och se att det stod med grön text "Godkänd" :D :D Ja jisses. 57 poäng också, inte illa pinkat :D alltså bara tre fel i deras mått mätt. Ska ringa och boka halkbana imorn, sedan har jag två körlektioner kvar. Inga fel att utnyttja dem. Ska bli fint att ta det där körkortet. Haft så mycket så jag har skjutit på det.. lite med flit kanske :P Men nu ska det iaf bli av!

Var på min andra anställningsintervju på nöjes idag också. Vette tusan hur det gick. De körde leken "100 frågor" ungefär :D men jag var ärlig som jag alltid är.. så förhoppningsvis bär det sig. Spännande att se. Vore rätt tufft att få det första riktiga jobbet jag söker nu efter studenten. Vore tufft att ha fast tjänst :) Jobbet på vf-sporten är kul! Absolut ett skönt extrajobb. Jag gillar känslan av att mitt namn står i måndagens sportbilaga :P ja, jag är egocentrisk :P tss..

Har bara trean kvar nu också utav Matrix trilogin. Helt okej film, kul att ha sett dem :)
Snart blir det film alltså. Mysbyxor och allmänt myspys.

(!) Puss och kram.


Och det var den sommaren det. Välkommen höst.

Det är verkligen kallt ute. Men vad gör det när man ska till Grekland på onsdag? ;) Fy fan vad skönt. Efter denna regniga sommar ska det bli helt underbart. Hela två veckor blir det och det är lagomt. Man ska längta hem litegrann, då vet man att man varit borta tillräckligt länge.

Hoppas på att få jobb också på Nöjesfabriken som receptionist och allt i allo typ. Ska på min ANDRA anställningsintervju :) det känns bra att jag tagit mig såpass långt. Av 170 sökande är jag bland de 15 sista som får komma på en andra intervju, tackarr :) Jag vill verkligen ha det jobbet, jag har allt som krävs för det. Hoppas de väljer miiiiiiiig :D

Kräftskivan ute i Klas stuga var supermysig. Aldrig ätit så mycket kräftor i hela mitt liv! Men det gick ned, lätt ;) Vad mer kan man begära? God mat, gott väder och goda, goda människor runt om en :D Exotiskt att vi fick ta grannens stuga som är vägg i vägg med kohagen :D vaknade av att de råmade.
Köpte höstjacka nu också.. redan fått användning för den.. det är alltså kaaaallt. Hoppas på att få mina foppatofflor jag beställt i veckan också. De vore goa att traska runt i på Grekland. Hej Korfu, snart ses vi!

take care :)

  

Joråsåatte..

Jag har fått lira innebandy! Och det kan jag säga var på tiden. Fy fan vad roligt det är. Man uppskattar att kunna spela tusen gånger mer nu efter operationen. Roligast är ju dock att jag varken inte får göra tvära svängar eller ha motståndare än :D och det är ju typ hela innebandygrejen.. Meeeeeen, jag får iaf springa rakt fram och skjuta ;) Det ni jävlar är inte fy skam det heller. Vårt lag har för övrigt värvat den absolut bästa tränare jag någonsin haft.
- Karp, du äger alla! Tack för träningsvärken, jag vet att jag behöver den. ;)

Den 11 november är det Dm-spel i Filipstad, och då är jag ready to go. Med mitt nya spacade skydd ska jag spela så inni.. :D

Kräftskiva blir i helgen i Klas stuga med hela hans tjocka, och då menar jag tjocka, släkt. Om man jämför med min yttepyttesläkt där jag bara har tre kusiner en faster och alla mor o farföräldrar kvar. Klas har typ en biljon kusiner :) mysigt! Så som det ska vara. Ska även bli väldigt fint att smaska på kräftor, alltid lika gott!

Mary Kay går finemangs :) Snart ska jag beställa så skynda er nu om ni vill ha produkter med denna vändan, annars får ni vänta tills efter min Greklandsresa och det vill ni väl inte? ;)

Ta hand om er! Puss och Kram.