Min första tävling!


Min nyckel till framgång

Jag älskar min nya nyckelring. Nyckeln till framgång, here I come!


Mina nya älsklingar



Kjol 159:- hos
chicy
Klänning 399:- hos chicy

Välkomna!


Blommigt och rosa



Klickade hem dessa godingar för några dagar sedan på chicy. Älskar deras klänningar o kjolar. Den rosa klänningen med paljettliv är ju helt otrolig. Blir användbar på kommande utekvällar. Den vita vippiga kjolen längtar jag efter att få använda i vår och sommar, om närapå ett år! Den som väntar på något gott..

Nu ska jag ta cykeln och åka till Blue Moon Bar för att repetera danssteg och diverse koreografi inför lördagens modevisning för Twilfit, Hildurs smycken och Makeup-store. Hoppas ni kommer och kollar!

Jag älskar er tjejer!

Jag måste vara totalt efter! NU äntligen har jag insett hur underbart bra den här serien faktiskt är. Redan inne på säsong två, snart framme vid filmen alltså. Det trodde ni inte va?!

 Uppdatering 22.32.
Jajaaa.. men jag tycker det går fort när man ser typ 6-10 avsnitt om dagen, men tiden går fort när man har roligt?


Stå brud?

Nej, jag går inte i giftastankar, vilket man skulle kunna tro. Ska dock få bli brud för en kväll. Makeupstore och Klädestjänst är det som står för det. På tjejkvällen i Mitt i city på torsdag (25/9). Ta med vänninnorna och kom på en kväll fylld av show och fantastisk shopping! Denna underbara klänningen från Klädestjänst ska jag ha på mig och dela ut lappar till en tävling under kvällen. Ska försöka få tag i en slöja också! Sedan blir det en fin make-up på det. Spännande!

  

Lördagskvällen

Bjuder på lite bilder sen i lördags. Tokig kväll, förfest hos Soffan och sedanvidare till Nöjes. Tror bilderna talar för sig själva..

   
    

Sköna måndag

Vilket underbart väder! Klarblå himmel och varmt i luften. Ledig hela veckan om inte jobbet ringer in mig. Vilket jag såklart hoppas de gör.. :) Snart har jag fått hem en ljudbok också som jag ska lägga i ipoden och ta en långpromenad för att lyssna på. Tänkte lyssna igenom Stieg Larssons "Flickan som lekte med elden", som är uppföljaren på "Män som hatar kvinnor". Den sistnämda kommer ju även bli film nu! Det ser jag fram emot.

Ska plugga lite idag också. Fick äntligen hem mina kursböcker från adlibris.com. Har en uppgift att göra klar tills imorgon då det blir skola igen. Trivs toppenbra med kursen! Bra klass, bra lärare, grymt intressant helt enkelt. Älskar att lära mig nya saker!


Inhandlat idag

 

En sjal från Glitter 99:-
Stövel från DinSko 499:-


Finfin höstshopping

Åh, hjälp vilka fina prylar man kan hitta på nätet. Internetshopping blir bara bättre och bättre! Väskan är jag grymt intresserad av, får se vad det blir med den. Hyfsat snart jul ju.

  

Väska nuknuk.se
Även benvärmarna kommer därifrån
Svart klänning från stylebystars.se

Utmanad och påmanad att genomföra detta uppdrag

Utmaningen jag fick från Fridus lyder såhär:

Man ska fylla i fem egna svar på respektive område och sedan utmana tre stycken andra genom att skriva en kommentar i deras blogg!

Mina svar:


5 platser där jag har bott:


1. Kvarnberget, Karlstad
2. Haga, Karlstad
3. Norrstrand, Karlstad
4. Sjöstad, Karlstad
5. Förhoppningsvis ny lya snaaart. Nånstans i stan.

5 jobb som jag har haft:

1. Butiksbiträde, Team Sportia (jobbar där nu)
2. Skribent, Värmlands Folkblad Sporten
3. Receptionist, Momentum 
4. Hudvårdskonsult, Mary Kay
5. Telefonundersökare, Norstat

5 saker i min handväska:


1. 6 hour läppglanset från Loréal. Glam Shine heter det visst.
2. Min nya favoritfoundation med puder i samma mineralserie från Lumene. 
3. Min chockrosa lilla kalender, där jag strukturerar upp mitt äventyrliga liv.
4. Oftast en liten flaska vatten. Bra för knoppen och kroppen! Jomenvisst.
5. Min röda W910i. Matchar läckert med min rosa kalender.

5 saker i min frys:
 
1. Hamburgare (kommer alltid etta på min lista!)
2. Glass!
3. Wokgrönsaker
4. Massa infrysta hallon, blåbär, etc.
5. Något kött av något slag..

5 saker i min bil:

Ingen egen bil dock. Men i min pojkväns bil kan hända att jag lämnar spår i form av matlådor, läppglans och diverse klädesplagg.

Jag vill utmana:

Jessica
Niklas
Linda

Colgate-smilet på!


 
Visst ser han trevlig ut ?!  Det var han också. Jag kan säga att jag var toknöjd över att få posera med honom. (Vilket syns på bilden.. eh, ja..) Men han är ju grym! En god hälso och träningsprofil, vilket jag tycker är otroligt intressant. Verkligen mina intressen. Keep up the good work Paolo!

Party i lördags

Jaa, i lördags bjöds det på fest hos Amanda. De flesta var där, alla utom Sophie för att vara precis. Saknar dig gumman!
Men vi andra hade en toppenkväll! :)

    

Åh Åh Åååh!

Det är så jävla bra så det finns inte! Såg filmen "Mamma Mia!" för snart en månad sen. MÅSTE se den igen snart, jag har abstinens!


Glödheta Ernst

Mamma och jag tog en motionsrunda till Bergvik och IKEA. Jag köpte bestick till mitt och Klas framtida boende i veckan, men de dög dessvärre inte. Så lämnade dem tillbaka. Håller med min pojkvän, roligare att handla allt gemensamt sen :) Bara jag som är så impulsiv. Nu får vi se hur det går med lägenhet. De skulle höra av sig i veckan som kommer. Spännande!
Vi tog oss en fika på IKEA, och jag tyckte hemskt synd om en mamma och pappa som hade en liten unge som skrek och härjade. Tillslut fick mamman tyst på den lille neri barnvagnen, men då råkar hon köra vagnen mot nödutgången så larmet gick. Alla log förstående medan mamman blev allt mer blank i pannan. Så kan det gå om inte haspa..

På hemvägen ser vi Ernst Kirchsteiger som håller på med inspelningen av sitt aktionsprogram "Första, andra, tredje!". Eller jag TROR det är därför han är här. Vilket som är han typ den sexigaste äldre herren som går på den här jorden. Både mamma och jag dreglade hela vägen hem.. Grr.


"Färgen får det att brumma som en liten humla i mitt bröst" Heja Ernst.

Blåbärskaka med marsansås

Har varit ledig hittills hela veckan. Det kryper i kroppen på mig, för jag vil verkligen jobba. Kommer bli en ganska snäv budget denna månad. Blir att spara! O ja, jag ska klara det! Tro inget annat.

Igår myste jag till det lite extra i regnet och åkte hem till favoritmormor o favoritmorfar. Lagade lite mat och pratade om allt mellan himmel o jord. När jag trodde att jag inte kunde få ner mer mat, kom mormor med blåbärskaka och marsansås. Inga fel alls. Kändes som jag haft ett träningspass när vi ätit klart. Morfar gick för att sova middag och mormor och jag satte oss för att kika på Oprah. Men båda slocknade som ljus framför Tvn, jag sov verkligen 1 ½ timme där i soffan. Tror jag var i behov att lite sömn. Mysig dag med godingarna!

Senare åkte jag till Louise och hade Idolmys med henne och Linda. Sändes från Karlstad igår. Kul att det fanns ett guldkorn bland de sökande. Anna Bergendahl var helt fantastisk.

När jag kom hem till klas efter idol så snosade han mig i nacken och sa att jag luktade blåbärskaka och marsansås (!) HAHA, vad i hela världen liksom? Jag hade tränat box, duschat och ätit naturgodis efter. Förstår inte hur jag kunde lukta blåbärskaka o marsansås? Kanske luktar jag så för jämnan? O det är ju inga fel isåfall.. :)

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.603666 - Länk till idol igår, Anna Bergendahls audition.


Seg dam?

Det var väl tusan till att vara dryg?!


Jag vill haaa!

Finns mycket jag vill ha just nu:

Sex and the city-boxen
Bärbar dator, helst Sony Vaio
Digital fotoram
Klänning från stylebystars.com
Locktång
Ett par UGG-liknande stövlar, fast inte så breda utan mer nättare
Nya partyskor

Snälla, lås in shoppingmonstret inom mig!

Singstarstjärnor

I lördags blev det allt lite party, party. Hemma hos Johanna sjöng vi singstar så grannarna borde vilja göra oss något ont. Men det är så grymt kul att sjunga och battla mot varandra. Blir en skön stämning på förfesten! Saga och jag var ett fint team en stund och krossade allt motstånd!
Ledig idag. Perfekt dag till att städa och plugga, vilket jag gjort nu hela förmiddagen o lunchen. Ska snart bege mig ut i ösregnet på min vita springare till cykel. Ska lämna tillbaka de lila pumpsen jag köpt.. de gör ont i tårna, så de är ingen idé att försöka ha någon utekväll framöver. Det kan förstöra en hel night out!

Ha det fint i regnet gott folk. Snart vänder det nog om till lite solsken :)


 

Aftonbladet


Bild av Jimmy Wixtröm, Aftonbladet.

- Men rondflickor är tillåtna och väntar snällt på sin tur i sina svarta linnen och små hotpants med ett spelbolags namn på rumporna. Alla unga och söta på det vis som bara småstadsflickor är, färdiga att plockas i den hissnade korta tiden mellan knoppning och överblommning. Skrivet av Jennifer Wegerup, Aftonbladet 8/9-08.

Boxningsgalan i Karlstad 2008

Ja, det var roligt! Massa bra boxning ! Har egentligen inte så mycket att jämföra med, eftersom jag knappt sett boxning på Tv. Jag har inte ens sett Rocky. Vi visade upp vilken rond det var i rondpauserna. Fint att det TV-sändes ut på TV4-sport! Såja, känd från TV!

Jobb idag, sen blir det hem och piffa till sig.
Ska till Johanna och festa till det med brudarna! :) Jessica har en ny singstar skiva! WOHO!


   
  

Vill verkligen, verkligen ha den!



Jag behöver verkligen en bärbar dator. Till skolan men även privat. Så hörni, bli medlemmar på den här toppensidan, där ni kan samla ihop poäng som sedan omvandlas till presentkort på Kicks, och hjälp mig vinna !

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=12335

Tihi!



Så himla rolig! Bollywood, heja India! Snygg tådans också. Årets Idol är ju skitkul hittills! Synd att jag missar kvällens program, tror det var från mitt kära Karlstad nämligen. Får se reprisen eller ta hem det och se i helgen. Ikväll smäller det ju på Nöjesfabriken! Boxningsgala och Mallan, Sandra, Marielle och jag ska vara "rondtjejer", eller vad det ens heter?! Vi ska i vilket fall visa upp vilken rond det är och alltså få några minuter i rampljuset, i TV! Kan nog bli riktigt kul. Efterfest blir det sen också, ha en bra kväll! För det ska jag !

Torsdag

Ledig idag. Blev en tripp till stan och sedan Bergvik, där jag shoppade en jacka, en tröja, två par örhängen och en axelremsväska. Allt från H&M. Efter det tog jag cykeln bort till mormor o morfar en sväng. Underbara de, jag älskar dem!


Favoriterna på julafton, hemma hos oss.

Imorgon är det boxningsgala på Nöjesfabriken häri stan.
Sandra ringde förut och undrade om jag ville vara med och jobba lite under kvällen. Vi ska nämligen vara rondflickor, och visa upp på skylt vilken rond det är i matchen. Kommer nog bli superkul! Aldrig sett boxning förr, så det blir ju en upplevelse!
Strax ska jag till Sats och pumpa upp mig lite. Ska upp megatidigt imorn, redan klockan 7 ska jag vara där, och träna ihop med Amanda. Cykel först och sedan core. Det blir perfekt! För här sitter jag och äter Polly..

Skolflicka

Idag börjar min kurs Hälsopedagogik A. Såhär beskrivs kursen på KAUs hemsida.

Idrottsvetenskap som fristående kurs riktar sig till dig, som är intresserad av idrott och hälsa och som vill arbeta som ledare, tränare, administratör, konsult eller som coach inom idrott och hälsoarbete. Du får en gedigen ledarutbildning och vill du ägna dig åt forsknings- och utvecklingsarbete inom idrottsrelaterade områden ger utbildningen en utmärkt grund.
Kurserna i Hälsopedagogik riktar sig till dig som är intresserad av hälsa- och livsstilsfrågor och praktiskt hälsoarbete. Dessa kurser förbereder dig på ett arbete inom det hälsopedagogiska fältet med hälsofrämjande insatser på friskvårdsinstitutioner, företag eller inom kommunala och statliga institutioner.

Kursens mål är att på vetenskaplig grund ge grundläggande
- kunskaper om det salutogenetiska förhållningssättets betydelse för hälsan
- kunskaper om analysinstrument för att bedöma hälsostatus
- kunskaper om begreppen begriplighet, hanterbarhet och meningsfullhet och dess betydelse för hälsostatusen
- kunskaper om kostlära
- kunskaper om motivation i relation till olika hälsofrämjande åtgärder
- kunskaper om stress- och stressreaktioner
- kunskaper om fysiologiska, psykologiska och sociologiska aspekter av hälsa
- kunskaper om forskningsmetodikens grunder.
I kursen ingår vissa praktiska moment där deltagarna får utöva fysisk aktivitet kopplat till hälsa.

Vad ska jag säga? Det här kommer bli otroligt spännande och utvecklande! Jag vill bara komma igång!
Har letat fram några kollegieblock sedan gymnasiet som jag aldrig hann använda. Köpte lite för många. Så nu är det på tiden att jag fyller dem med all ny kunskap. Det här ska faktiskt bli superkul!

Annars idag ska jag jobba 12-16 och efter det skola 16.30-19.30, o sedan middag med tjejerna hemma hos Sophie. Blir bra, kommer troligtvis vara hungrig som en varg när den här dagen är slut. Kommer ju bara hinna med lunch 11.30 och sedan lite frukt emellan.

Nu ska jag ut och gå en sväng och rensa huvudet.