Ett ett två.

Idag gick jag upp tidigt, gjorde mig iordning och skulle iväg till banken. Skönt att hinna med det innan jobbet! Så klockan fem i tio står jag duktigt utanför banken och väntar på att de ska öppna. Tittar över andra sidan gatan där det kommer en äldre herre med käpp som ser ganska skröplig ut. Plötsligt trillar gubben handlöst, rakt i gatan! Där han blir liggandes.. Så jag rycker tag i en dam som också väntar på att banken ska öppna. Springer över gatan och kollar så gubben levde. Det gjorde han, men han mådde inget vidare. Andades med korta ryckiga andetag och hade stora uppspärrade ögon. Han kunde inte heller berätta vad han hette eller hur han mådde. Så jag ringde ambulans.
Envis var han gubben. Blodet rann ur pannan och om händerna, men försöka sätta sig upp det skulle han. Så vi försökte prata lugnt med honom och säga att snart kommer det hjälp. På några minuter var ambulansen där och hjälpte honom. Ivar kom vi fram till att gubben hette. Stackarn, inte lätt att bli gammal sa han innan de bar in honom i bilen :(

Så kom jag in på banken, helt blodig om händerna.. Skönt att jag fick tvätta av mig där iaf. Jag var allt lite skakig efter händelsen. Halvtung början på dagen liksom, men skönt att det verkade gå bra. Hejar på dig Ivar! Kramkram.


Den 25:e smäller de

 
Hur snyggt är inte den här klänningen/linnet från nelly.se? :D Ännu mer ha-begär väcks!

Lön idag. Blir en runda på staden, kanske ut till Bergvik också. Blir att promenera, tar det som träning. Träningen är jag igång med nu också. Linda är äntligen hemma från Thailand, så jag har min trogne träningskollega :D Vi körde bodypump igår så mina armar är lite schlitna idag. Men det känns bra, har som mål att gå ned 5-7 kg också. Det ska vi kirra innan beach 08 :)

Betongkeps

Heeeeello.. jobb om 2 timmar och tjugo minuter. Jag mår hyfsat bra, lite huvudvärk bara :P Men det får man väl ta, det var jättekul ute igår! :D tack amanda för kanonförfest! :)

Bjuder på lite bilder från igår:

   
   
Mycket pussande :D Mysigt.

Vill också haaaaaaa

Som Magnus på jobbet säger - Ni kvinnor ska bara ha o ha :D vettetusan om jag håller med. Men just nu kan jag väl göra det för denna klänning har väckt ett "ha-begär."
Klänningen designad av Herve Leger. Carolina Gynning hade den på sig på Aftonblandets tv-pris. Hon har dock kopierat Victoria Beckham rakt av.. men visst, stil är väl till för att inspireras av, så det är väl ok?

Gynning eller Posh, vad tycker ni?


 

JAAA !!1ett..

Hockey ikväll och förjävla gött med en Färjestadvinst :D Nu avgör de på torsdag och går vidare, snälla kan det inte bara bli så? Hade tur som fick biljett från pappas jobb. Där sa man att man hellre såg matchen på TV :D vilka dårar, men tack för det så jag fick gå istället! :D

Klas och jag är kattvakter. Tuss och Snuffe är ena riktiga små monster. De är otroligt kelsjuka iaf, men det är bara uppskattat. Mysigt med Tuss som följer mig vart jag än går. Satt på toan och kissemjauen hoppade upp i knäet där jag satt, närkontakt jotack. (och nej, jag stänger inte toadörren när jag är ensam hemma :D)

Ledig hela veckan, om jag inte blir inringd. Så imorgon blir det en sväng till Bergvik för att kolla shopping inför helgens utgång. Ska även hämta min fulla matlåda från Team Bergvik, hann inte ta lunch i lördags.. det var för mycket kunder på för lite personal. Måste även lämna 40:- som jag spelade bort. Vi slog vad om melodifestivalens utgång och färjestadsmatchen i lördags, jag förlorade båda mina satsningar. Trodde Sanna skulle ta hem det, dock är jag glad att det var C.Perelli som vann. Hon var bäst! :) Trodde även att Färjestad skulle vinna mot Frölunda i lördags med 4-2.. men de loosade med 4-0.

Nu blire scrubs, sen sömn. Natti!

Update..

Dåligt på den fronten. Skaaaa bättra mig! :)
Jobb, jobb och åter jobb :) fullt ös medvetslös. Har jobbat 170 timmar den här månaden, alla helger också, längtar tills den 25:e :D

Fick en släng av "måste-shoppa-träningskläder" idag :) Blev ett limegrönt linne och valnötsfärgade trekvartsbyxor, sedan var jag tvungen att köpa med en matchande limefärgad vattenflaska (!) Allt från Casall.
Man blir tokig på jobbet, jag vill ha allt i butiken. Alla härliga vårnyheter som kommer nu är toppen!

Imorgon ska jag ut. Blir förfest hos Becca i nya lägenheten. Jag blir inte alls sugen på att flytta hemifrån, näänä.. :P Deras lägenhet är underbar. Högt i tak och luftig med fina färger.. ujuj. Melodifestivalen och sen nattklubbshålligång blir det iaf imorgon. Ser jag fram emot, laddad till tusen !

Klas och jag bor ihop i en vecka. Vi är kattvakter åt Klas syster
Johanna och hennes kille Henriks kissar Tuss och Snuffe. Har även fått låna Johannas bil hela veckan :D Åkte för att tanka idag, själv för första gången.. Det gick sådär. Hittade inte vart man skulle trycka för att få upp tanklocket, sedan upptäckte jag att jag missat sätta på ljuset på bilen.. tyckte gubben jag mötte på cykel pekade och viftade konstigt åt mig. Fattade sedan att ljus kan vara bra att köra med ja :D Och NEJ, bilen är inte purung :D Den hackar gott i kurvorna om man har 3:ans växel i, och ibland tänds lampan för att man borde lämna in den på service. Den bilen ska jag ta till jobbet på Bergvik imorn, önska mig lycka till! :D

Heja Sofia

Idag ska jag ta bilen till jobbet. LITE fränt det låter? :D Jag trivs helt okej med mitt nya liv som bilist. Det är en enorm frihet vill jag lova! :D Jag kan ju åka vart jag vill, bara jag har fordonet till det så... :P Jiiiiiiiia.
Igår tog jag och mamma bilen oh åkte på stor shopping till Bergvik. Blev en tröja från MQ, strumpor och vantar :D "Bra att ha, grejer".
Ska åka förbi Maxi innan jag ska till Bergviksrondellen och jobba hela dagen på Team, tänkte köpa fikabröd för att fira med jobbet :D
Helgen ser ut att bli lugn. Jag är krasslig i halsen och snooori i näsan, så blir att lägga allt krut på att orka jobba fre-lör-sön.. och mån-tis-ons.. för övrigt hela nästa vecka :) Enda lediga dagen jag har är söndagen den 16:e mars, med lite tur är jag ledig veckan därpå, eller jobbar iaf bara 12-16 :D lunchavbytare.
Men den söndagen hoppas jag kunna ta bilen (!) med
Jess, Becca och kanske Amanda och rida Jess häst Sunny :D det vore en upplevelse.

14:e gången jag nyser nu denna morgon.. måste vara något fel?


Jiiiiiiiiiiha!

JAG HAR KÖRKORT! :D