GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA JOHANSSON!

(Idag) fyller min fina vän och granne Amanda hela 22 år. Stort, detta ska firas! Imorgon kväll blir det mat hos henne och hon har även pysslat ihop ett musikquiz. Jag älskar sådana tävlingar! Så, grattis igen gumman!! Imorgon ska vi ha kuuuul :)

  

Morgonstund har guld i mun

Var ute och plockade svamp och smultron/hallon i stugan häromdagen. Blev en riktigt god svampmacka på kvällen och frukosten var riktigt mumsig! Fil med smultron. Mmmm..



Idag vaknade jag tidigt och åkte till SATS för ett spinning/corepass. Världens bästa sätt att börja fredagen. Jobbat hela dagen och ikväll har jag målat skåpet för andra gången. Får se om det räcker eller om det blir en strykning till. Vilket det troligtvis gör, skpået är inte direkt samarbetsvilligt så.

Första strykningen klar!


Nytt i garderoben och på fossingarna

  

Köpte två pjucks i veckan. Först ett par vintageinspirerade skinnskor från DNA. Sedan kom mitt efterlängtade H&Mpaket med de underbara grå mockaskorna. I paketet fanns även ett par leggings och inte mindre än fyra halsdukar. Var tvungen att ta alla färgerna helt enkelt :)

Mitt nya projekt

När svärföräldrarna flyttade från hus till lägenhet blev det lite mindre plats och det här skåpet fick flytta in hos oss. Idag under mammas och mitt cykeläventyr kom jag på att jag skulle införskaffa slippapper, tejp och färg. Nu ska här shabby chicas! Skåpet ska få en vit färg i två lager och sedan ska jag slipa kanterna så skåpet får en gammal touche. Ni ska få se slutresultatet senare, wish me luck! :)


Ledig onsdag

Jag blev så besviken imorse när det var molnigt. Jag hade ju planerat in en "tokpressar"-dag. Jag mötte upp mamma och vi tog ännu ett cykeläventyr till Alster och Blomsterstationen. Där hittade jag världens finaste secondhandväska och en ljusdekoration.. i form av en krona :) Får lägga upp bilder på dem imorgon. När vi kom hem till huset igen så sken solen. Underbart! Hann få lite färg på kroppen.


Skönt på altanen.


Visst är det härligt med allt de gröna?


Gosiga Findus. Grannkissen :)

Jag har fastnat för kronor

Jag älskar kronor. Varför? Ja, jag vet inte. Kan det ha något med att jag kallades lilla prinsessan av flertalet som liten? Kanske. Ville man som liten vara prinsessa? Ja. Kanske har detta följt med upp i åldern. Vad vet jag. Jag gillar formen av dem och älskar att inreda med dem.




Haha. Hur många kronor hittar ni i denna bild? ↑




Här får ni även en bild på min fina fågelbur med en murgröna i :)

Ihållande duggregn...

Vilket tråkigt väder det har varit här idag! Men min mamma och jag trotsade regnet och tog våra cyklar för ett äventyr. Vi blev verkligen helt genomblöta, men roligt var det!

Shoppade ett linne och ett skärp från Gina. Sedan blev det en ny väska och ny plånbok också. Åkte även ut till Maxi och storhandlade. Riktigt kul att mysa runt där ensam och fundera ut bra maträtter för veckan.
Just nu tvättar jag för fullt. Ska snart ner och hämta sista maskinen. Först ett avsnitt SATC. :)


Min Nellysko

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Bakissöndag

Riktigt rolig fest hos mamma och pappa igår! Tack för god mat och allt ♥ Ni är bäst.
Klas och jag åkte vidare i natten. Jag åkte till Becca, vi gick till Blue Moon och dansade natten lång. Kul!

Idag har jag mått som en påse nötter. Jessica, Amanda, Becca och jag har varit på Bergvik och lunchat tillsammans och shoppat. Blev bara lite nya underkläder för mig. :)

Nu ligger jag nerbäddad i soffan och mår åtminstone något bättre.

Lördag

Sådär! Då var H&M-beställningen lagd. Ordern skulle komma redan i slutet av juli, hur bra som helst! :)

Snart ska vi åka på kalas hos Mamma och Pappa. Kul att umgås med deras vänner, sedan kommer även mina svärföräldrar. Kul! Får se om det blir någon utgång. Men det tror jag! Ses i dimman? :)

H&M höst

Åh, vad jag har bläddrat och dregglat över höstens H&M katalog. Knasigt med säsongerna hur de går i varandra. Nu är vi ju mitt i sommaren. Men snart åker vi på mässa med jobbet igen, för att köpa in vår och sommarkollektionen. Jo, jag fastnade speciellt för dessa skor och underbara fluffiga halsduk. Kika på nyheterna här.

Måndag

Efter en fin arbetsdag kom Johanna med ett bra förslag. Promenad runt Skutberget med hunden. Perfekt initiativ! Nu sitter jag nyduschad och ska kika på lite Sex and the city.


Sankt Olofs gryta

Hammarö. Kul när man upptäcker platser runt staden man bott i hela livet och trodde man kunde utan och innan. Picnic med våra fina vänner Jessica och Marcus. 

   

Lediga onsdagen

Jag kunde inte fått en bättre ledig dag igår. Klippte mig på morgonen och fick fason på mitt solblekta ruffs. Sedan åkte Anna, Sandra och Emelie till Skutberget för sol och bad. Knappt några moln på himlen gjorde att det blev riktigt varmt. Så jag badade faktiskt två gånger under dagen. Mysigt!

Sedan läste jag lite i kvällssolen på balkongen och efter det blev det en löprunda :) Perfekt? Javisst!

Tisdag

Idag fick jag testa mina inlines för första gången. Becca och jag tog en tur. Otroligt svettigt att köra uppför Klarälvsbanan och hem till Louisen en sväng för att säga hej till henne och Daniel. Tillbakavägen sluttar ju liteliite nedåt, så det gick lättare. Stod på rumpan i en liten backe. Annars tycker jag att jag klarade mig fint! Riktigt laddad inför nästa runda. Då blir det att slipa teknik! :D


"Doesn't he own a shirt"

Jag gillar de :)


Sköna lördag

Gud, vilken rolig kväll det blev igår! Först några piggelinglassdrinkar hos mig med min favoritNicole. Sedan förfestade vi hos Axel med riktigt trevliga människor. Efter det hälsade vi på Linda som är hemma från Göteborg, hemma hos Becca och hämtade upp Jessica och gick till Månen där världens bästa Melody Club spelade. Tack för en kanonlördag mina fina ♥

   
   
Jag hade på mig min nya skinn/mockakjol från H&M, tubtop från GinaTricot och halsband från MQ.

Eclipse

Imorgon ska jag, Anna och två vänner till henne på Eclipse. Äntligen, äntligen, ääntligen! :D


Yi-ha!

Snygga va!? Köpte dem på jobbet idag! Nu ska här åkas! ...måste bara lära mig först! :)


Hitta dem
här hos Team Sportia.

Söndag

Idag var det mindre bra väder. En av få dagar utan sol på min semester. Jag valde verkligen rätt veckor! Haft det helt underbart. Till och med fått bruna ben! :)
Men denna regniga dag bestämde vi oss, jag och pappa, att åka till Brunskog, Arvika, på årets hantverksmässa. Min duktiga Mamma hade plats och sålde sitt hantverk. Ni har väl inte missat de fina kuddarna och min underbara gardin till exempel?

Idag hittade jag en tjej som sålde söta prylar av ståltråd. Jag köpte en liten hjärtankorg och av Mamma fick jag en fin ängel som nu pryder min kökslampa. Kika gärna in hennes blogg
här.






Födelsedagskalas

Idag söndag fyller Klas lillasyster Lisa år! :) Så dagen som gick har vi spenderat med Klas goa familj. Haft det skönt i solen, ätit gott och jag har som ni ser gossat med min favorit!


Torsdagsutgången

I torsdags fick vi för oss att köra på lite fanta & rosé. Massa chitchat, sjungande och dansande. Sedan vidare till Koriander och Club Moments. Riktigt roligt som vanligt med er tjejer :) För er som undrar vad i hela världen i håller på med på bilden med mössorna; vi driver med Kissie och hennes deltagande i musikvideon som ni hittar nedanför :)
   


Mys i Ängebäck

Bombarderar med några blogginlägg såhär på kvällskvisten. Har varit så fint väder o massa att pyssla med att jag knappt rört datorn. Ganska skönt måste jag erkänna.

Här kommer lite Ängebäckskänsla. Underbart att plocka jordgubbarna själv. Sedan köpte jag en burk med nyslungad honung. En ska stödje di värmländske bönnerna vettja!


Fortfarande klarblå himmel

Skön dag! Plockade massa jordgubbar (och smakade på en och annan på plats) imorse. Mysfaktor hög! Nu ska jag klura ut något roligt recept och göra något roligt av alla gubbar.

Ikväll ska vi ut en sväng och dansa av oss lite. Först kvällssol på min balkong och efter det sjunga in mina nya Lipsskivor Klas gav mig i födelsedagspresent ♥ Ikväll blir det nog Koriander. Någon mer som ska ut i den varma natten? :)

Klarblå himmel

Nu har jag jagat och hotat med onda ting för att få upp Klas ur sängen. Snart åker vi ut till Ängebäcks Gård för att plocka jordgubbar. Jag vet att man lika gärna kan köpa sin jordgubbsliter utanför Hemköp. Men hur roligt är det på en skala? Här ska det göras från grunden på lantligt vis! Hörde att de hade även hade nyslungad honung, lök och dill med mera till försäljning. Mysigt.

  

Följde med mamma och pappa till stugan häromdagen, och tog då med smultronplantor som jag satte på balkongen. Hoppas de överlever.

Dags att fara till Ängebäck!
Hoppas ni får en fin torsdag :)


Så att säga; ett kap!

Från och med nu kommer jag lukta lite annorlunda från vad jag brukar göra. Hejdå AmorAmor, Hejhej DKNY!
Kicks hade halva priset på massa parfymer. Så jag fyndade mig en ny doftidentitet.