Söndagsmys

Sorry, en dag sent. Bättre sent än aldrig? Kom ju hem strax efter 4 från Arvika lördag natt, så jag sov som aldrig förr. Söndagsfrukosten fick bestå glass med jordgubbar. Lyxa till det lite! Sedan cyklade jag bort till mormor och åt lunch och vi tog bussen till morfar på hemmet och myste lite i solen. Riktigt varmt nu! Men en får väl inte klagö, som en säger på ren värmlännska.

  


Olssons brygga

Vad fint det är i Arvika på Olssons brygga! Världens bästa personal, ägare och arrangörer. God mat och trevlig miljö! Riktigt härligt väder med strålande sol. Linda och jag åkte tåg dit för att jobba för Jägermeister. Man träffar otroligt mycket roliga, trevliga, spännande människor. Kom hem strax innan 4 i natt, men väldigt pigg o utvilad ändå. Skönt att man inte drack en droppe igår, så man är fit for fight.

Idag blir det lunch med mormor och sen en tur till morfar och hälsa på. Vad ska ni göra idag?


Vilken härlig dag

Idag är det jag och solen! Jag tänkte köpa den sista boken  av de tre i Stig Larssons berättelse om Lisbeth Salander. Sedan hade jag tänkt mig en mysig dag vid Mariebergsskogens bad. Jag tog en joggingtur dit igår för att hälsa på Jessica som jobbar i kiosken. Jag har inte varit där på evigheter! Men så mysigt de har gjort det, med badet och alla lekplatser o annat. Perfekt att ta med Harry när han blir liite större! Låter bra va Johanna? ;D

Sen ikväll tar Linda och jag tåget till Arvika. För ikväll blir det jobb på Olssons brygga. Ska jobba för Jägermeister. Det blir nog spännande! Första gången på nya extraknäcket. Får se hur det går. Ska bli väldigt roligt att träffa Linda. Vi jobbar tillsammans på Team också. O först hade hon en veckas ledigt, sen nu har jag haft två veckor, så hela tre veckor utan varandra! Mycket att ta igen :) 

Nej, dags att dra sig till stan o shoppa boken. Sedan solen, så kommer jag!

Sommaronsdag på fabriken

Onsdagskvällen spenderades först hos bästa grannen Amanda och sen vidare till Nöjesfabriken. Vi fick guldband, så vi kan hänga där hela sommaren. Det är bra! Jag tog min blomklänning som jag köpt hos Sofias garderob. Min favoritklänning!

Riktigt roligt hade vi! Mysig stämning med liveband och mat o dryck. Trevligt sällskap! Tack för en fin (!) kväll.

  
   

Röstaröstaröstaröstaröstarösta

...om ni vill :)

Hos RANDY har jag blivit utvald bland hennes favoritbloggar, och får delta i veckans blogg! Tills lördag klockan 12 kan ni rösta.

Rösta såhär:
Klicka på den här länken -->
http://randys.se/ .
Sedan scrollar du ned till tävlingsinlägget.
Där skriver du min siffra, som är nummer 7 i kommentarsfältet.
Lätt som en plätt va?  



Ord är överflödiga


Nyshoppad

Ja, Nelly är bäst. Igen. Detta blev kvällens shopping.


Wonderlandbikini. 268:-, både top o trosa.


Vila, Orkide Tunic. 143:-

Nytt från Vila

Denna underbara klänning köpte jag från Vilabutiken här i Karlstad häromdagen. Tycker bra om rosa. Visst är den fin?!


Bild från Nelly.com

Tips på mysig heminredning

Lätt var det också! Jag använde några gamla glasflaskor som vaser. Sedan inhandlade jag prydnadssten som heter KNASTER från IKEA för 19 kronor/påse. Jag använde mig endast av en påse, men det är en smaksak, vill du ha mer sten i flaskan, köp en påse till. Jag köpte även konstgjorda Gerberablommor på Åhléns, 39 kronor/st. De klipper man bara av till önskad längd. Kul och snyggt!





Vad glad jag blir!

Hos RANDY har jag blivit utvald bland hennes favoritbloggar, och får delta i veckans blogg! Så NU alla mina söta läsare, NU är det dags att ni röstar för allt vad ni är värda! Om ni tycker jag ska vinna förstås ;)

Gör såhär:
Klicka på den här länken -->
http://randys.se/ .
Sedan skriver du min siffra, nummer 7, i kommentar i tävlingsinlägget.
Lätt som en plätt va?  



Hinner med ett litet inlägg

Mysdag på Skutberget med Amanda, Sanna och Linda. God sallad, goda jordgubbar och skön sol! Härligt! Nu ska jag hoppa i duschen och göra mig iordning för kvällens kalas på Fabriken! Vad ska ni göra ikväll?

  

Lill-lördag

Nu sitter jag här med rufsigt hår och müsliskålen i soffan o myser. Idag har jag bara roliga planer på schemat. Först möta upp Amanda, Linda och Sanna på Mache och köpa lunchsallad, sedan Skutberget för massa sol, och eventuellt lite bad? När man var liten kunde man bada i timtal. Nu är jag, som jag lovade mig själv som sjuåring, precis som mamma. Går långsamt i, huttrar, och sen fort (!) doppa sig och sen kvickt upp igen! Får se om jag är lite kaxigare idag. Det vill säga om vattnet hunnit värmas något :)

Ikväll har vi guld-VIPband till öppningen av Sommaronsdag på Nöjesfabriken. Mingel, mat och dryck och goodiebag. Spännande! Skriver mer imorgon, för idag ska jag bara ha en skön, lat dag på stranden i min nya bikini från H&M.


Bild från H&M.se

Tacosmys

Gud vad roligt att så många hittade hit sedan Linda fixade min design och länkade. Får passa på att säga TACK återigen till dig, du är otroligt duktig! Både på design och bloggandet. Tycker du har en jättefin blogg som jag alltid följer.

Nu är vi snart klara med flyttandet. Ikväll ska vi bara slappa med film på nya Tvn och tacos! Vad gör ni ikväll?

Flytt på ingång

Nu åker jag iväg till IKEA och handlar nya möbler till lägenheten. Flytt kommer pågå hela dagen.. (trots det fina vädret!)
Så jag skriver mer ikväll! Ha en kanondag godingar!

Prenumerera mera!

Jättekul att så många hittat till min blogg idag! Börja gärna prenumerera på min blogg.
Klicka isåfall på bloglovin´ ikonen nedanför:

bloglovin


Sommarstugan är livet

Att åka ut till stugan är bland det bästa jag vet. Är solen framme är det såklart helt ultimat, men även om regnet öser ner drar jag mig inte för att åka ut dit. Som i lördags, regnet stod som spön i backen. Ändå packade jag mig iordning och så kom mamma och pappa och hämtade upp mig, så åkte vi till favoritplatsen, mitt smultronställe. Jag slängde mig i soffan med en tidning medan pappa tände brasan i öppna spisen. Mysfaktor hög!


Mina trasiga jeans och jag vid brasan.

Midsommar

Midsommar blev lite blöt. Först uppehåll, sen skur, fint, spöregn, skur och spöregn. .. Ostabilt värre. Kvällen bjöd på Kims fantastiska grillningstekniker och goda mat, lite charader och lekar, dans och mysiga pratstunder. Lagom midsommar, tycker jag. Behöver inte vara mer än mys hemma med rätt personer.

  
  

Vilken lycka såhär på kvällskanten

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!, jag vann!!! Linda Blom hade en bloggdesigntävling som jag vann! Det är ju helt fantastiskt vad glad jag är. Klas skakade i huvudet när jag studsade omkring här hemma. Men just nu är jag tokglad. Designen passar mig perfekt. Den är rosa och har ett mönster som jag har fäst mig vid tidigare, så den känns så rätt! Åh, vad roligt. Tack snälla, gulliga Linda!

Min lilla sjuklingsstumpa!



Fisen blev sjuker när hon o Mandisen luffade runt i Europa, njurbäckeninflammation. Inte att leka med, tell me about it! Så hon kommer åka hem något efter Amanda, vad jag förstod.. Louisegumman! Tänker på dig jättemycket här hemma och hoppas du kryar på dig och mår bra där borta i Barca. Pusspusspusspusspusspusspusspusspuss.

Äntligen!

Det är ett av de roligaste spelen jag någonsin spelat. Man kan göra allt man saknat i de tidigare versionerna. Hälsa på varandra, shoppa, ta en joggingtur runt kvarteret. Hur kul är det inte med alla nya prylar att inreda med? Toppen!

Nu åter till Sex and the citykväll på trean.


Ja, jag är bra att ha med vid renovering

Snygga mina brillor blev va? Diamanterna på kanterna har krånglat och trillat av flera vändor, så nu har jag bytt till silverplattor. Lägenheten är snart inflyttningsbar. Ska bara måla sista strykningen o finlira listerna. Härligt!


Leoparderna


Torsdag

Vilket ryck vi fick ikväll. Vi tog bilen o släpet o drog iväg till Örebro och köpte ny Tv. Här i stan hade den helt tagit slut. Men numer är Klas och jag ägare av en ny burk. Den har den nya LED-teknologin. Känns fräscht. Den är hur fin som helst. Även hur stor som helst, känns det som, hela 46-tum. Kul att ha mysiga hemma-tv-kvällar sen!

Imorgon blir det jobb från öppning till stäng, innan det ska jag lämna plasma och även lämna in mina glasögon på Synsam. Mina Efva Attling bågar har ju små diamanter i bågen längst ut, och de har lossnat för många gånger nu, så jag har tröttnat. Istället ska vi sätta dit silverplattor, ska visa för och efter bild så får ni se mina läckra "nya" bågar sen!

Nu, åter till sex and the city.


Greys Anatomy

Ok. Jag gråter hysteriskt. Säsongsavslutet på Greys ikväll var helt galet spännande. Ujujuj... vad händer, ärligt talat? Detta är veckans urladdning.

Dekoration

Sedan kursen är jag full av inspiration! Idag pysslade jag om vårt skyltfönster lite. Det fick bli sommartema med sandstrand, solstol, handduk, badbollar o ser ni de små fjärilarna vid prisskylten?


Intervall

Jesus vad trött jag är i benen! Becca och jag var på Sats ikväll och körde ett Intervallpass, stepbräda och fria vikter. Bästa passet som finns, man är helt färdig efteråt! Efter vårt hårda arbete kikade vi på de fina studenterna som hade bal ikväll. Gud vad man längtar tillbaka! Tänk att det redan gått två år. Fort går det. Imorgon blir det jobb från öppning till stäng, o innan dess blir det att kika in på MQ för att eventuellt fynda något på deras stora sommarrea. Redan 7 öppnar de, men är nog där strax innan 8. Heja!


På ny kula

Nu har vi börjat dona med nya lägenheten. Vår fina luftiga trea på 80 kvm som ligger i centrum. Känns riktigt roligt och inspirerande att pyssla om något som man kommer bo i en längre tid, och när det är förstahandskontrakt. Visst är det inga fel med andrahands mer än att det kan gå som för oss,  Otroligt skönt att den ligger så centralt!
Hittills har alla lister spacklats, putsats och målats vita. Ganska mycket kvar dock. Vi ska köpa färg och måla om i stora rummet och i "kontoret". Vi har bestämt oss för vitt. Enkelt, snyggt och stilrent. Dörr till toaletten och skjutdörr till köket ska vi ha nya, Sedan ska vi göra iordning köket. Måla om och eventuellt kakla. Sedan är det massa nya möbler som behövs. Större yta att fylla ut. Spännande! :)

Bland det godaste som finns

Prinsesstårta jag fick av Klas när jag fyllde år. Klart att födelsedagsbarnet ska ha rosen, inte sant?


Visdom och parkeringsböter

Idag har Anna och jag varit i Skövde för uppföljning på den kurs vi var på för drygt en månad sen i Mariestad. Vi skulle egentligen återigen varit i Mariestad, men hotellet vi sist bodde på och hade kursen, hade brunnit ner (!) så vi kunde inte vara där, utan fick bege oss till Skövde. Efter ett sådant möte som idag är man otroligt inspirerad att göra butiken fin! Ska bli kul att fortsätta planera och strukturera i butiken imorgon.
Jodå, en bot på 300 spänn lyckades Anna och jag skaffa oss också. Heja oss.. tack Skövde, för den här gången! :)

Födelsedag!

Min födelsedag på onsdagen var mysig! Fick en kladdkaka från Linda på jobbet och när jag kom hem hade Klas fixat med min favoritpizza och prinsesstårta med mitt namn på (!) sen såg vi massa Band of brothers. Mys!
På fredagen firades jag av tjejerna, kalas hos mig och sedan en trip till Glada Ankan där det var alldeles för mycket folk. Synd att de förstör genom att pressa in så många.. trångt o jäkligt. Sedan blev det lördag och släktkalas. Supermysigt hemma hos mamma o pappa. Tack för att vi kunde vara där, så alla fick plats. Värmen kom på lördagen så vi kunde sitta ute under favoritäppelträdet o fika.

TACK ALLA FÖR DE FINA PRESENTERNA!
Jag fick presentkort på Åhléns, IKEA, pengar, parfym, A piece of cake kakboken med Leila i en jättefin box, duschcremer, hårprodukter, IKEA-prylar, blommor, fina salladsbestick från Tyskland och ett årgångs rödvin! Inte illa va?! Jag är jättenöjd med allt.


Jättenöjd "moster" :) Älskade lilla knyte!