Spets

Min nya favorit. Jag fullkomligt älskar den! Såg den i skyltfönstret på CGC och var tvungen att ha den. Part Two är märket :)


Födelsedagshelg!

Min födelsedag den 27 maj smygstartade redan den 25e med släktkalas hemma hos Mamma & Pappa. Supermysigt att träffas allihopa. Jag bakade vaniljkladd-cupcakes som jag dekorerade med mycket grädde, riven choklad och ett körsbär.



Sedan på fredagen, självaste födelsedagen, så blev det efter jobbet lite mingel hemma hos oss med vännerna. För att sedan gå vidare till Koriander. Bra kväll!



Lördagen bjöd på en tur till Skoghall och årets Tassemarten där Mamma & hennes vän Isabel hade utställning av sina hantverk. Jag hann även med att träffa min Farfar som annars bor i Västerås men som var på besök denna helg. Kul!

Jag lyckades fynda en klänning för 50:- som kostat över 500:- och ett halsband halva priset 150:-



Här kommer lite bilder på presenter jag fått. Små cupcake-burkar från Mamma & Pappa, presentkort på nya grekiska restaurangen Agapi från svärföräldrarna, Lisa, Johanna och Henrik.



Handgjord ring med små pärlor från pyssliga och duktiga Isabel. Ring med stor svart sten från Kenzas kollektion fick jag av Klas



Underbara kollage från arbetskamraterna och Nicole.



Av mina närmaste tjejer fick jag en jättefinbok och ett flätat armband SNÖ.



Lördagskvällen blev även den toppen. Vi mötte upp Klas klasskompisar och deras respektive på Cazanova och åt mat som smakade himmelskt. Deras havsabborre kan jag varmt rekommendera! Efter restaurangbesöket gick vi hem till oss. Rasmus hade styrt upp ett uppskattat musikquiz och slutdestinationen för kvällen blev BlueMoonBar.

Tack för en otroligt fin helg mina nära och kära. Jag älskar er! ♥

Första Vårruset

Jag sprang mitt första Vårrus i onsdags, tillsammans med Lotta och Amanda från jobbet. Mys efter loppet med god egengjord picknick i form av kycklingwraps och melon/hallon/passionssallad.


Mysig helg

I fredags var jag ledig och umgicks med Lotta hela dagen. Frukost på Kaviar med gänget och efter det en heldag på stan. Underbart att bara få vara!

Lördagen ägnades först åt jobb och sedan mötte jag upp goa arbetskamrater för lite kvällsmat på Sandgrundsudden i solen. Därefter blev det en tur till Blå för lite uteserveringshäng och goda drinkar. För att avrunda med några rundor biljard på Tables.
När jag kom hem runt elvatiden blev jag sugen på att fortsätta kvällen. Så jag begav mig till Amanda och David som hade vårfest. Riktigt trevlig kväll som avslutades på Bluemoonbar. Bra lördag!



Söndagen var jag ledig och spenderade hemma hos Mamma och Pappa på deras altan, sol och grill. Min faster har fyllt år, så vi myste på deras uteplats på eftermiddagen. Här är resultatet:



Det har faktiskt lagt sig tills idag, och jag hade hoppats på mer sol idag när jag är ledig. Men idag är det fortfarande molnigt. Hoppas de skingrar sig snart! Men jag får ta en löprunda istället :)

Bästa byxorna!

Jag införskaffade mig ett par brallor från Röhnisch på jobbet. Det är träningstights i nytt fantastiskt 'Shape Microfiber' material som inte bara andas, utan även håller lår - och stuss på plats! Ger också en viss formande och lyftande effekt. Passar alla träningsformer och kvinnokroppar. Högre linning med praktisk nyckelficka. Dragkedja bak samt färgade revärer som extra detalj. - http://www.rohnisch.com .