Ge mig sol!

Efter måndagen som kommer nu, är jag äntligen ledig i 4 dagar! :) Då har jag jobbat 16 nästan fulla dagar i rad. Jag är så himla trött på folk som säger att de är trötta på solen o värmen? Men Gud, sätt dig i skuggan då. Jag skulle göra vad som helst för en ledig dag i solen.
Idag är det dock mulet och regnigt, men fortfarande ganska varmt :) Skönt det! Hatar när det är kallt.

Idag efter jobbet blir det träning. Underbart! Har ju varit förkyld sedan kustenresan, vilket har resulterat i soffpotatisFia.
Nu blire dusch o sen cykeln till jobbet.

Showtime!

Igen! Modevisning blir ikväll för Change sommar och nya höstkollektion. Hamnen 18.30 och sen Glada Ankan runt midnatt :) Kom vettja!

Moffelvecka

Nu har jag mofflat i två veckor. Tacos, pizza, hamburgare.. utekvällar. You name it. :) Idag blev det bakispizza och nu ikväll var Klas familj o jag ute på middag. Toppenmysigt! :) Fint väder o bra sällskap! För mig blev det en grekisk sallad. Lite jag saknat tzatziki ! Vill åka till Grekland nu o på en gång! Efter det tog vi en liten promenad till Burger King för att äta deras BKOOL-glass som jag vet är delicious. Dock fick jag en plastbit i glassen. Fint att jag fick pengarna tillbaka iaf.. 15 kronor är ett bra pris på att få tandköttet rispat :P

Nu blire Lost! :D


Busy lady

Ja jisses. Kollade schemat och upptäckte att jag jobbar 17 glada dagar i rad! Det blir toppen det den 25.e ! ;D Me like. Älskar mitt jobb så. Idag kom det in en tjej som studerade mig ganska ingående en stund för att sedan komma fram och prata med mig. Jättetrevlig tjej! Hon tyckte jag verkade trevlig, duktig o serviceinriktad, sa hon, och föreslog fika imorgon för att prata lite om hennes företag. Hon sökte nyckelpersoner, och trodde jag skulle kunne vara en sådan, sa hon. Väldigt roligt att någon säger så, tycker jag! Men återkommer om detta var något för mig. Det återstår att se.. Som sagt, trivs ju så grymt bra på jobbet jag redan har så! Som jag känner nu vill jag absolut inte byta. :)

Har en smått hektisk vecka framför mig.

Måndag: Jobb 9.45-18.00. Kusin Anna-Carin fyller 25. Släktkalas!
Tisdag: Lämna plasma. Träna. Jobba 12.00-16.00. Möte med tjejen som jag träffade på jobbet. Träna koreografi o testa outfits inför modevisningen den 26/7.
Onsdag: Träna. Jobba 9.45-19.15. Utgång med Anna :D
Torsdag: Jobba 12.00-16.00. Äta ute med Klas underbara familj.
Fredag: Lönedag! Jobb 9.45-19.15. Träna. Eventuellt ut i båten med godingarna.
Lördag: Jobb 9.45-16.00. Modevisning hamnen 18.30, modevisning Glada Ankan 00.00.
Söndag: Jobb 12.00-16.15. Sedan hem och krascha i soffan för mys o TV. Förhoppningsvis massa Lost !

Årets bästa trip

Hello Hallå ja. Ganska längesen man gjorde något väsen av sig här. Har varit iväg med favorittösera till Kungshamn/Smögen. Kom hem fredagskväll, o då var jag så äckligt trött att jag somnade tvärt. Har åkt på en förkylning med lite skön feber som följd. Sedan har jag jobbat hela helgen nu och när jag inte jobbat försökt sova ut. Lördagskvällen bjöd dock på lite umgänge vid sommarstugan. Det var nämligen dags för den årliga fiskefesten. Så det blev tipspromenad, stövelkastning, spiktävling och diverse grillat :)
Gick stenhårt in för att vinna spiktävlingen och upprätthålla hedern från förra årets vinst. Men jag åkte ur i semifinalen efter att ha missat spiken med ungefär 7 slag. Jag skyller på att jag var så att säga: APTRÖTT.

Bjuder på bilder från vår semester. En bild säger mer än tusen ord? :) I Love you girls.
 

Heja västkusten!

Äntligen packat klart ! :) Har även hunnit krisa lite. Måste alltid det.. tror jämt att jag glömt någonting. Men det borde jag inte gjort nu, så grundligt jag packat. Med lista och allt! Ska bli fem underbara dagar med mina favorittjejer. Ha det så bra Karlstad! :)


Utmanad av Johanna!

Utmanad av Johanna. Det här blir spännande.

REGLER:
-
Beskriv först reglerna
- Svara på alla frågor
- Välj ut 3 personer att utmana
- Låt personen som utmanat dig veta att du antagit utmaningen

Fem saker som finns på din "Att Göra-Lista" idag
* Jobba 12-16 på Bergvik
* Träna Bodypump efter jobbet med Linda
* Packa inför kustenresan imorgon!
* Fixa mitt Tomas Saboarmband som jag köpte i för liten storlek
* Städa min övervåning

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Jag gick i fyran. Var en långhårig tjej som precis fått glasögon. Spelade fotboll och dansade hiphop/jazzfunk på fritiden. 

Ställen du bott på?
Som nyfödd på Kvarnberget tills jag var två, sedan Haga i sex år, efter det Hagaborg i sex år för att slutligen hamna på Sjöstad. Bor fortfarande hemma. Men blir förhoppningsvis sambo inom hyfsat snar framtid!


Fem saker du skulle göra om du blev biljonär?
* Flytta hemifrån till ett vackert stort hus med pool och extra allt ;)
* Köpa en glassig bil
* Rusta upp sommarstugan lite extra
* Ge till välgörenhet o familj
* Spara till kommande generationer

Jag utmanar: Linda, Jessica o Frida.


Lediga dagen

Jätteskönt att vara ledig idag. Tog dock ingen sovmorgon, utan klockan 8 drog Johan o jag iväg till golfbanan och gick 18-hål. Det gick hyfsat bra första nio.. men de sista nio vill jag bara glömma. Herregud. Kan man spela så dåligt? Gjorde ett par på ett hål, men annars var det cat-a-strof. Jaja, bättre kan det bara bli.

Idag inhandlade jag lite mer prylar på Change i Mitticity, (det rosa setet nedanför). Har förälskat mig i underkläderna o bikinin jag visade på modevisningen. Har snart alla set jag visade. Kan bara säga: GRYM butik! Har ni inte redan varit där och storhandlat, tycker jag ni ska bege er dit o kika. De har underbara bikinis o undies ;)

  
Snyggt att Angelina o Jag hade varsin tatuering vid troskanten fast på varsin sida!

Min nya skönhet



Gick modevisningen i den här underbaringen från
Change. Nu är den minminmin! :D

Minnet är bra men kort

Jag missade ju att nämna den nyvunna strålande o vackra pärlan i gänget FRIDA! Hon jobbar ju självfallet också på Change. Vilket gör det till fem läckerbitar att glysa på i Mitticity. Välkomna !



Idag blev det jobb för hela slanten, och efter det promenad med Johanna o Ombra. Skönt att röra lite på sig. Man har fin draghjälp om man håller i kopplet till jättedjuret. Som damen vi mötte på vägen viskade till sin man: Åh en häst!

Alla utom jag

Innan jobbet hann jag in på MQ för att prova kjolen jag lagt undan. Den satt perfekt, förutom att någon gjort hål i den. Vilket kändes lite sådär.. De kunde dra av 20% men de skippade jag. Köpte en annan högt sittande kjol i färgerna svart, vit med aprikosfärgade blommor på! :)
Skön dag på jobbet. Timmarna formligen flög förbi. Nu när Anna är på Gotland passade jag på att flytta om och hänga fram och ut massa kläder i butiken :) Jag önskar av hela mitt hjärta att få fast tjänst. Vore så skönt med tryggheten. Nu har jag så jag klarar mig, visst. Men ändå, som sagt, tryggheten. :) Hade cykelfölje med Tobbe hem från jobbet för vi bor åt samma håll. När vi kommer till stan är det helt stopp. Rix FM är i stan. Tydligen var alla där utom jag :D Jisses vad folk! Men jag åkte hem för att tokslappa istället.

Imorgon blire jobb igen hela dagen. Ska hälsa på Louise på lunchen som ska jobba för första gången på Dimoda. Hoppas det går bra vännen! :) Det är jag säker på att de gör. Numer är vi fyra stycken som jobbar i mitticity från vårt crew. Jag på Team Sportia,
Mandis på Intersport (små konkurrenter!) o Soffan på Change och Louise på Dimoda. Linda jobbar i Duvanhuset på Albrekts Guld, det är nära iaf! ;)

Nu sitter jag och målar naglarna i samma röda färg som min mobil. Roligt va?! Jag köpte nagellacket innan mobilen, så jag hade ingen aning. Det känns ju rätt flaschigt.
Snart ska jag sätta mig på cykeln och åka till Klas för att fortsätta stilla mitt LOST-begär. Fyfan vad jag är beroende av serien! Den är så grymt bra!

Nattbloggar

Guud vad sent jag är uppe! :) Blir allt sängen snart.
Ska jobba imorgon på Bergvik, eller "Bergviksrondellen" för de som är petiga :D Blir att cykla på min massakerade cykel dit för att få den lagad av vår mekaniker. Hoppas han kan fixa den imorgon. Vore rätt fint det o få det överstökat. Jädra cykelförstörare! Jaja, imorgon börjar jag 11. Det ger mig en timme på köpcentrat innan. Ska kolla på kjolen jag lagt undan på MQ, om den passar blir det nog den. Testade 38, men insåg att jag faktiskt kan ha 36! Hur kul är det inte att se resultat av träning och sund kost? Svar: JÄTTEKUL! :D

På torsdag efter jobbet blir det promenad med
Johanna och Ombra. Ska bli kul! :) Gott att komma ut o röra på sig. Även om det regnar så det står spön i backen, så ska vi ut. Eller hur?! ;D

Storstädning

Idag har jag, mamma och pappa haft årets.. nej, inte ens det egentligen. Troligtvis är de det största renset någonsin i vårt hus historia. Vi har gått igenom alla lådor, garderober o dylikt och slängt, sorterat och skänkt bort hur mycket som helst. Hittade massa fina gamla sjalar o mössor, jackor som går utmärkt att använda nu! Det började redan förra veckan när jag rotade fram min gamla stentvättade jeansjacka. Hittade även massa roliga grejer sedan man var liten. Bl.a. en gammal dagbok som jag skrev i när jag var 8 år. Hyfsat rolig läsning vill jag lova! :)

Det känns jättebra! Kläderna och så kommer förhoppningsvis till bättre nytta av någon annan. Befriande att ha gjort ett rens nu också, om det blir aktuellt med flytt så småningom ! ;D

West Coast

Nu är det inte långt kvar tills vår tjejresa till Smögen! Otroligt att alla sju kunde vara lediga samtidigt. Underbart kommer det bli att umgås med mina favoritflickor. Vi drar måndag-fredag vecka 29. Som grädde på moset kommer Anna o Mallan ner för att hälsa på också. Kan det bli bättre, tror knappast det?! :D

Och för övrigt så har jag pillat och fixat till bloggen lite. Men hur tusan gör man en fin header?! Bara det som fattas nu ju.

Lite allt o ingenting

Hittade de här bilderna på Karolina Kurkova samma dag jag skulle gå modevisning. Brasiliansk media hånar henne och säger att hon är för tjock. Herregud säger jag! Vilka jävla spån! Hon ser ut som en tjej ska göra. Inte för spinkelino utan istället med lite former! Way to go Karro!  :)

  

I onsdags bestämde vi oss för att inta Plaza för första gången. Vi samlades hos Sophie i hennes nya lya, som fö. var grymt läcker! Typ herrgårdsfeeling :D Där det dansades och dracks i mängder.. Anna och jag var kvar sist då de flesta droppade av rätt snabbt. Anna var även brunast, troligtvis brunast i stan. Vi träffade allas vår vän arenaservitör-killen som bjöd oss på varsin shot. När vi svept den vände vi oss om för att graciöst inta dansgolvet. Då står det en annan snubbe bakom oss med varsin shots i högsta hugg åt oss. Så vi tackade, tog emot och började bli berusade :) Grymt kul kväll tjejer, som vanligt ! Ja just det, jag träffade en kille som var homosexuell. Han var cool. Jag blev jätteglad och började fantisera om att ha en bögkompis som man kan snacka om allt med, som programmet Will o Grace. Vi letade kille till honom ett litet tag, vilket var otroligt spännande! :D Men jag insåg rätt snabbt att det inte skulle funka då herrn var way to old for me att vara kompis med.


Tjejerna och min nye bögpolare, vad han nu ens hette? :D 

Ge mig styrka

Jag undrar när fan går det fel? En del människor har grava fel i huvudet.

Igår när jag kom ut från Sats och skulle ta mig nya fina cykel o åka hem, så var den sönderslagen. Jävla arslen som gör något sådant?! Ringde Becca som berättade att de sett två poliser utanför Sats, när de stod och pratade med en kvinna. Så jag ringde polisen igår, gjorde en anmälan, och fick veta att det varit två män som slagit med hammare på min cykel. Troligtvis gick de på något sa polismannen, så jag är glad att jag inte kom ut tidigare och fick se vad de gjorde med cykeln. Jag hade säkert rusat fram och undrat vad i helvete de höll på med, för så funkar jag. Så på ett sätt var det väl bra att det "bara" var cykeln, o inte mitt huvud, som är pajad. De har dock inte fått fast dem. Och det suger att det i slutändan bara kostar pengar för mig, offret liksom. Fyfan vad jag är trött på den kriminella delen av mänskilgheten. NI ÄR AVSKUM.