Muzziak

Såhär i höstrusket är det riktigt värt att ha bra musik att fylla ipoden. Jag kommer aldrig tröttna på de här låtarna de är så grymt, grymt bra! Bara att ladda hem och njuta.

Alicia Keys - No one.mp3
Jennifer Lopez - Do it well.mp3
Rihanna feat. Ne-Yo - Hate that I love you.mp3
Sugababes - About you know.mp3
Howie Day - Collide.mp3
Nerina Pallot - Sophia.mp3
Nicole Scherzinger feat. Will.i.am. - Baby love.mp3
Nina Kinert - Heartbreaktown.mp3
Plain White T's - Hey there Delilah.mp3
Tiger Lou - Functions.mp3
Thriving Ivory - Angels on the moon.mp3
Tyler Hilton and Bethany Joy L - When the stars goes blue.mp3

Blod, svett och tårar

Jag har jobbat stenhårt nu tre dagar på Team sportia :) Det är riktigt roligt! Heldagar är bra pengamässigt, och visst går jobbdagarna fort, men när man slutar 19.15 och kommer hem ca 20 så har ju plötsligt hela dagen gått!? :) Men men.. så är det ju. Jag trivs otroligt bra iaf. Ska vara på bergviks team sportia nästa fredag, vilket ska bli spännande :D Har ju precis lärt mig vart allt finns i affären i mitticity.. så ska man komma till ett nytt ställe. Blir bra hjärngympa :) 

Tack för en trevlig Mary Kay-kväll hemma hos systrarna Höjer igår ! :) Jag hade jättekul, hoppas ni hade minst lika skoj :) Snart får ni era prylar brudar, ska skicka efter nästa vecka!

Hoppas hela Karlstad, eller Värmland, fyller CAM-arena på lördag också när Skattkärrs dam och herrlag lirar.
Vi töser möter Fröjered klockan 16.00, lördag. Herrarna möter Alingsås innan oss. Då ärre bare te å dyke opp ! :)
Sååå himla skönt att jag kan spela igen relativt ohämmat. Enda som hindrar mig är min dåliga kondis just nu :D Ska ut i spåret och in på gymet mer, I promise :)

..Imorgon ska jag hälsa på morfar igen. Min älsklingsgubbe är krasslig.. hoppas han tar sig ur det igen och kommer tillbaka starkt i rond två. Han brukar göra det.. Jag älskar dig min underbara morfar.

Snart ska jag sova, få lite skönhetssömn :P Imorgon kväll ska jag till Klas syster och hennes kille och äta god mat och umgås. Alltid trevligt!

Godnatt kära vänner. Ta hand om er! Puss och kram.

image66
Världens bästa morfar, helt klart :)

Shoppingberoende

Jag gillar att shoppa :D Inhandlade en vit jättemysig tröja från MQ och en brun klänning från Tessie, en borste med äkta svinhår :O läskigt.. men ska tydligen vara den bästa :D Sen blev det ett fantastiskt serum för håret med äkta silke :) Nu har jag bara ett par nya joggingskor att inhandla när det blir löningsdags :) Så jag har bekväma skor också på jobbet.

Har ju börjat jobba på Team Sportia, and I lööööve it! Man träffar så mycket roliga människor och så är det roligt att pyssla omkring i butiken och stå i kassan :D Inga fel när man är så sportintresserad som jag är heller. Jag skulle helst vilja ha hela sortimentet av byxor, tröjor, toppar, skor, jackor etcetcetc.. :D Har ett favorit-klädesplagg i butiken som jag kastar långa suktande blickar efter varje gång jag går förbi, för att rätta till jackor eller lägga ut nya kläder. Det är en röd regnjacka i gortexmaterial.. en Haglöfs. Den är schvindyr. Kostar ca. 4.650. Men den är helt otrolig verkligen. Vill spara ihop och köpa mig en sådan en dag :D För se om hur många dagar det blir.. kaanske några månader eller år om den finns kvar ens då :P buhu.

                                                                  ---

Börjat träna innebandy också.. Kan säga att jag undrar vart min snabbhet har gömt sig nånstans i kroppen :D Den ska vi allt hitta igen! Grymt skönt att känna att knäet verkligen håller. Det är viktigt att man är någorlunda trygg med knäskyddet. Orka ha transformersskyddet :P Innebandy blir denna säsong, fiinfint :)

Ta hand om er. Puss o Kram.


Nu börjar det ordna upp sig vettu.. :D

Ja hallå ja.

Jag har varit runt i hela Karlstad ungefär och lämnat mitt Cv till olika affärer o butiker :) Så trampade jag in på Team Sportia i Mitt i City för att lämna mitt CV. Vet ju lite vem ägarn Grappo är. Så jag hoppades att det skulle gå bra :)
Det kan man säga att gjorde också! :) Han tackade och sa att de skulle höra av sig. Så jag gick nöjd iväg till H&M för att testa en skjorta jag sett. När jag står i provhytten ringer telefonen. Visst fasen är det Team Sportia Grappo som ber mig komma på stört :D bara att dra på sig en team-tröja och börja lära sig kassan! :D :D Jisses vilken dag! Det har gått hur bra som helst också, och jag älskar mitt nya jobb :D 
Imorgon blir det utbildning om sport BH:ar, dä ni! :D

Sjukgymnasten sa f.ö. att mitt knä läker felfritt och jag spelar troligtvis DM i Filipstad 11 Novemver! Ganska snart :) 

Som sagt, nu börjar det ordna upp sig :)
Ta hand om er! 
Puss och kram / Soffiiiiiiiiiiiis 

Kanelbullens dag!

Vi bakade finfina bullar idag. En självklarhet på "Kanelbullens dag" ;D

image65


Snoori

Men brööööööööl jag är dyngförkyld. Orka orka orka.. Klas har smittat mig.. och en del är kanske mitt eget fel då jag i fredags, efter Takida, i duggregnet fick för mig att cykla upp till Klas. Jag hade lite tunna kläder också.. leggings, en tunn lång t-shirt, skinnjacka och högklackade pumps.. Inget värmande direkt i den piskande motvinden..
När jag huttrande klev in hos Klas sa han att jag skulle krypa ner hos honom så han kunde värma mig. Men jag tror han ångrade sig kraftigt när han insåg hur genomfrusen jag var.. stackarn :P han frös lika mycket som jag tillslut. Men när jag fått upp värmen kändes det hur värt det hade varit att cykla hela vägen upp till Stockfallet och min favorit :)

Torsdagen blev rolig med en otippad utgång efter träningen :D kvart över 21 ringde jag Klabben och frågade vad han hade för sig. Han skulle ut med några ur laget, och jag ville inte vara sämre. Så jag hetsade Louise o Jessica att följa med :D Det blev riktigt roligt! Tack Pelé för den fina förfesten, hörde om inflyttningsfest så jag låter alkoholen stå tills nästa helg ;) ...om jag är frisk tills dess vill säga.
Och Takida i fredags var underbart. Kul att se hur Linda bodde! Toppenfint verkligen :) Man blev grymt sugen på att skaffa sig en egen lya snart. Skönt mycket folk på Nöjes, riktigt riktigt bra!
Nice att jag hittade femhundra spänn också :D Jag är rätt rånöjd.

Vad ska vi mer nämna.. match i helgen och vinst med 5-4. Fräsch ny hall har vi fått till innebandyn i Karlstad. På tiden menar jag! Hatar handbollslirarna som förstör varenda idrottshall med sitt förbannade klister. Vad är det för sport när man måste använda klister som hjälpmedel? Gör mindre bollar eller skaffa er större händer era sopor! Innebandymålvakterna fick inte använda medel som gjorde att de gled lättare framför målet för det förstörde golvet och var farligt. Vad är inte klistret liksom.. EEEH?! Min korsbandsskada beror på handbollsklister som jag fastnade i på vår match, så knäet vreds runt men foten satt som gjuten i golvet. Bra där hörni, well done..

Oj, vilken urladdning. Skönt.
Hallen som är tillägnad innebandy är iaf grymt fin! Planerna har inga linjer heller, så det känns att den är vigd åt enbart innebandy :) Heja!

Jaaaaaaao, nu ska jag äta lite tobleroneglass och vänta på Gynekologen i Askim som börjar 20:30 på svt 1, sen CSI och sist Boston tea party. Tv för hela slanten när man är sjuk och ynklig :P

Ta hand om er :) Puss o kram.

image64
Jag och Sophie, allas vår egen hårstylist och sminkös :D