Söndag

Idag är dagen D. Om ungefär tre timmar blir jag upphämtad för att åka mot Göteborg. Ikväll är det dags för den stora tjugoårsfesten med alla butiker. Ska bli så himla roligt!! Ser verkligen fram emot ikväll :) Sedan kör vi igång med vinterns inköp, och kommer hem på torsdag igen. På torsdag fyller världens bästa Mamma 50 år ♥

Såhär göörsnygg var jag i fredags kväll när Mats, Niclas o jag intog Skutbergets skidspår!



Nu ska jag packa klart! Ikväll blir det klänning och kavaj över de, med svarta klassiska pumps. Ha det bra nu! Vi hörs när jag kommer hem igen!

Bra partyhöjare


Skidlandslaget nästa?

Åååh, jag har träningsvärk. Igår undrade Mats om jag ville hänga med och åka skidor efter jobbet. Klart jag lånade Annas skidor och hängde med honom och Niclas! Så jäkla roligt att åka! Armarna är dock som spaguetti idag. Så det inplanerade pumppasset blir istället en rask vinterpromenad till mamma, där jag tänte umgås lite med henne och mormor. Senare ikväll blir det nog en lättare utgång. Blir inte mycket alkohol för mig, jag ska ju sitta i en bil flera timmar imorgon till Göteborg. Men det blir ut en sväng för att fira Svärd och Norda som fyllt år!

Ha en bra lördag allesammans!
Ps. Jag har glömt berätta, jag är tokblond i håret. Tröttnade ju på det mörka, så nu är jag som ljushuvudet innan jag skaffade det mörka burret! Ds.


Fredag

Puh! Imorse började klockan pipa 06.45. Jag skulle givetvis till Sats och köra spinning och core. Så nu är jag en duktig och trött tjej. Jag börjar inte jobbet förenns 12 heller. Men hey, vad är sovmorgon? :D

Ikväll ska jag se över vad jag ska ha med mig till Göteborg. Vi ska på mässa igen. Känns som vi nyss var där. Fort går det. Så blir det att tvätta det som behövs och packa lite. Vi åker vid söndag lunch. På kvällen är det dags för Team Sportias 20-års jubileumsfest. Hur roligt som helst!

Nu har jag tränat hela veckan. Kanske slinker ned en pizza ikväll? :)

Sköna, sköna torsdag

Imorse när jag vaknade var det strålande sol utanför. Härligt! Har dock spenderat största delen av dagen inomhus. Först gymet och ett tufft spinningpass, sedan en stund i frisörstolen och efter det fika med Nicole i stan. Ikväll kom Nic och Jess över och myste med den läskiga filmen Paranormal Activity. Riktigt skrämmande film, o vi skrämde ju upp varandra ordentligt också. Mysigt att ha er tjejer, ni förgyller mitt liv :)

Såhär mysigt är vårt köksfönster.


Och dessa ljuslyktor köpte jag på Indiska för ca 79:- /st



Godnatt!

Ikväll har Johanna och Henrik och deras lille Harry och "lilla" hunden, Lisa o Arvid varit här och umgåtts. God tacos med efterföljande kladdkaka och film. Mysig kväll! Kul att alla kunde samla ihop sig och ses :) Jag är så glad att Harry har lärt sig att pussas, så jag fick mig några blöta pussar. Älskade lilla fina :)

Idag körde Nicole o jag stenhårt på Sats och sedan stenhårt i solariet. Jag brände mig :/ ...ville ju bara få lite gyllene färg inför Team Sportias fest på söndag i Götet. Man vill ju vara fin om man ska representera Karlstadsbutiken ;P Nu ska jag smörja in mig med Aloe Vera som kyler och krypa ner i sängen.

Imorgon är jag nämligen ledig. Så Nic o jag ska först till Sats och köra cykelpuls och sedan blir det för mig att sitta i frisörstolen. Jag ska faktiskt bli blondin igen. Tröttnat på det lite mörkare redan. Nu går vi mot vår!

GODNATT!




Gråväder

Usch vad det är grått och tråkigt utanför fönstret. Längtar efter vår :) Riktigt roligt att Idag jobbar jag kortdag mellan 13-18. Så jag tänkte hinna med träning i gymet först.

Ikväll kommer Klas systrar och deras respektive. Och så lillHarry såklart :) Tacos och film står på schemat. Perfekt onsdagskväll!

Nu: gymet.


Helg i mysets tecken

I lördags jobbade jag. Sedan åkte jag hem till Mamma och vi hade en riktig myskväll. Robinsson, popcorn och tjejsnack. Sedan slocknade vi som små ljus. Du är världsbäst Mamma, jag älskar dig så otroligt mycket ♥

Idag söndag har jag varit ledig, så jag träffade Anna på stan för en riktig shoppingdag. Vi startade i city klockan tolv, åt en fantastiskt god ceasarsallad på Fontana di Trevi och åkte ut till Bergviks köpcenter vid fyra, då stan stängde. En riktig heldag alltså! Hur bra som helst! Glad jag har dig Anna :)

     
Sjal och väska från Indiska
Jeansleggins från Vila
Svarta leggins (+ massa nya underkläder) från Gina
Kavaj, väst (+ två bas-bomullstoppar) från H&M
Converseskor i skinn från Scorett


Sista bilden är från ikväll. Jag, filt, datorn och min nya almanacka att planera in veckans roligheter i!


Fredagsmys (om det så är de sista jag göör)

Bästa frugan Nicole och jag hade en riktigt lyxig myskväll hemma hos mig, med lite bubbel och exotiska frukter som vi gjorde en god sallad av och såklart lite naturgodis. Let´s Dance och massa sjungande när vi tog fram mitt lips. Perfekt fredagskväll med dig gumman!







I´m back

Jo jag tackar. Virus i datorn är inte att leka med. Det åt upp allt, närapå. Tur jag har en kille som förstår sig på datorer. Tack vare honom har jag alla mina bilder, filmer, skolarbeten och annat kvar. Puh!

Därav den dåliga uppdateringen. Men nu är jag på banan igen :) Följande blogginlägg kommer visa vad jag pysslat med medan datorn var på rehab.

Hahaha jag dör


Två tuffa snubbar! :D CSIkillen Mac och Tobbe!

Tisdag

Oj, vad tiden gått fort sen jag senast bloggade. Haft fullt upp med allt möjligt. Jobb framför allt, sedan har jag börjat träna ordentligt. Så himla skönt! Jag är på G.

Håller på och tvättar för fullt. Dags att gå ner i stugan och slänga i sista tvätten :)


God natt!

Åh! Vilken underbar film :) Avatar är ju helt fantastisk! Om jag fick chansen se den i 3-D skulle jag bli riktigt glad. Vilka otroliga scener! Jag är helt tagen. Jag vill också vara en blå Na´vi och bo i deras land. Nu!

Biljetterna till Snabba cash är fixade tills på söndag. Nu är det läggdags. Sov gott!

Biomys

Chefen ringde imorse och ville att jag skulle gå två timmar längre idag. Så jag fick ställa in eftermiddagsfikat med kusinvitamin. Vi får olika förhinder hela tiden, men nångång ska vi väl kunna klämma in vår fika :)

Ikväll blir det Avatar! Äntligen. Den har jag velat se ända sedan jag senast var på bio och såg trailern för den.


Lediga tisdagen

Idag är jag alltså ledig. Alltid nuförtiden när jag är ledig är himlen klarblå, solen skiner och det är så vackert ute. Hoppas min tur med vädret håller i sig. Strax ska jag iväg och lämna plasma för att sedan möta upp Nicole som ska fixa nytt pass till sin Thairesa. Sedan blir det en sväng på stan. Härligt! 

Men vilken dret?

Vad trött jag blir på vår kära bio. Jag köpte två biljetter till fredagens Snabba Cash på nätet nyss, tar på mig hela vinterutstyrseln och tar mig en promenad ner till bion för att hämta ut biljetterna ur biomaten som alltid har öppet. Men nehej då, på skärmen står det "misslyckades". Hem igen och köper biljetterna på nytt, för att återigen traska ner till bion. Gissa vad det står på skärmen? Imorgon är det jag som går bärsärkagång om jag inte får biljetterna till fredagen.


Mys i biomörkret

Idag firade vi min lillkusin Andreas som fyller 17 år. Älskar verkligen att träffa mina kusiner och familjen på pappas sida. Vi har alltid så roligt. Pratar minnen, nyheter som hänt, uppdateringar och alltid så skrattar vi så vi nästan kiknar :) Av mig fick kusinen biobiljett. Perfekt present! Om någon ska köpa något till mig någon gång och har idétorka kan jag tipsa om att jag alltid blir överlycklig av en biobiljett !

Jag fick en biobiljett av svåger Henrik i julklapp. Plus att ALLA bra filmer går nu. Så på onsdag blir det Avatar med Klas och på fredag blir det Snabba Cash med Becca. Toppen!

Söndagsmys

Just nu ser jag första Johan Falkfilmen, igen. Snart dags att krypa ner i sängen och sova. På fredag har Snabba Cash premiär. Då vill jag gåå! Vem följer med mig? :D


Hejaheja söndag

Jag var så trött när jag vaknade imorse. Men det är ingenting som inte ett varmt bad, en kall vinterpromenad och en Subwaymacka råder bot på! Nu ska jag slänga på lite smink innan jag ska ta min lilla promenad innan jobbet.

   

But the party don´t stop

Nu blir det ut i natten på lite så kallat "galej". Hejhejheeej!


Friday night

Ikväll började Let´s Dance. Jag blev mest besviken på Elin Kling. Jag trodde hon skulle vara en fena på dans, men icke. Mamma och jag skrattade så att tårarna sprutade när Bygglovs Willy dansade. Han gav ju allt och ändå såg han ut som en stelopererad Iprenman. Klockren. Bäst var ju Gudrun Shyman och Claudia Galli :)


Nämen, det här var ju roligt

Haha. Än en gång är jag med i lokaltidningen. Denna gången handlar det om inget mindre än.. huvudbonader! Kolla hela artikeln här!


På fredag börjar det!

Jag ser fram emot att följa deltagarna i Let´s Dance. Mysig fredagsunderhållning!


-20° (!)

Visst är det mysigt att det faktiskt är vinter och kallt när det ska vara vinter. För en gångs skull är det inte grått, blask o slask. Men det går lite till överdrift när det står -20° på termometern. Riktigt, riktigt kallt! Snart kommer mina vårkläder jag skickade efter från H&M. Klänningen och tunikan nedanför är snart hos mig. Visst känns våren lockande när man ser dessa bilder?

 

Hej mitt vinterland

Se hur fint det blir hemma hos Mamma o Pappa när det är alldeles vitt ute :)



Kycklinggryta med curry namnam

Puh! Jag kan meddela er att jag inte är sjuk :) Bara ont i huvudet. Men det kan man leva med. Det som inte dödar det härdar :)

Ikväll har jag varit hemma hos Louise och myst. Hon bjöd mig på god kycklinggryta med god efterrätt. Ja, jag är bortskämd. Louise, aj löve jo ♥
Sedan slöt Amanda upp och de planerade lite inför sin kommande Thailandsresa. Jag satt mest och var avundsjuk.

Nu blir det filmmys. Börjar ju jobbet 12 imorgon! Skönt med sovmorgon. God kväll på er.

Måndag

Körde årets första pass på Sats ikväll. Först 25 min stenhård spinning och efter det core en halvtimme. Instruktören körde verkligen skiten ur mig! Jisses vilken genomkörare för magen.

Ska lägga mig o sova snart för jag fryser och mår illa. Hoppas verkligen inte jag blir sjuk nu! Det har jag inte tid med. Nix, nu blire natten! Sov gott!

Nya prylar

Jag och Mamma sydde tillsammans en gardin och matchande kuddar till lilla rummet. Sedan köpte jag en tavla hos Louise på Dimoda. Älskar motivet med kronan! Den passar perfekt i vårt vardagsrum!

I julklapp fick jag en köksgardin av Mamma. Hur fin är den inte?! Hem ljuva hem. Tack älskade Mamma!! :) Den är så himla, himla fin.








Let´s Dance

Linda Sundblad gör musiken till årets Let´s dance. Fastnade för den direkt när den gick som reklam på fyran. Riktigt skön låt! Vad tycker ni? :)


Välkommen du underbara vår!

Skulle egentligen beställt varorna från H&M imorgon. Men jag kirrade det redan ikväll på nätet. Nu kan våren komma snart, tycker jag :)

  
 

Min nyårsklänning

Klickade runt på Nelly och hittade klänningen jag hade på nyår. Jag fyndade dock min på Vilabutiken för 50%. Känns bra!


Trött söndag

Hjälp? Jag har sovit närapå hela dagen. Pappa kom och hämtade mig imorse när jag vaknade, så åt jag frukost med honom och Mamma hos dem. Mysigt :)

Igår åt Klas och jag pizza. Efter en stund svullnade Klas läpp, ögonen sved och rann o de kliade. Stackarn. Så efter att ha rådfrågat rådgivningen så åkte vi till akuten och kom inte hem förens efter fyra i morse. Kan vara därför jag sov som en liten bebis idag. Idag mår han dock mycket bättre, som tur är!

Mellan mina sovsessioner hann Pappa o jag se en av Johan Falkfilmerna, Operation Näktergal. Inte lika bra som de andra. Kan vara för att Frank inte är med så mycket nu. :)
Mamma och jag hann även promenera i iskylan i ungefär en timme. Skönt! Men jag ska absolut ha en rånarluva när de jag beställde extra kommer in till veckan.

Inatt är det JVM semifinal, Sverige-USA. Johan kommer hit och grabbarna ska kika på matchen. Jag kommer nog sova som en liten igen. Ledig imorgon också. Då ska jag beställa lite kläder från H&M och så ska jag sova lite till, tror jag minsann!

Ett litet urval av årets roligheter


En av årets första fester hos Jess.


Årets enda skidresa. Branäs med bästa Göran och Åsa!


Inflyttningsfest i vår första lägenhet på Norrstrand.


Harry kom till världen 23 april i år. ♥ 


Glassbilen kommer till stugan. Otroligt att den ens hittade uti skogen!


Fiskefest i stugan. Jag vann den traditionella spiktävlingen, igen!


Åkte på min första klädesmässa med jobbet. Tur jag har dig Anna! :)


Klas o jag flyttar till andra lyan för året och renoverar väggarna mitt i centrum.


Nicole kommer in i mitt liv i år. Hihi, glad jag träffat dig hjärtat :)


Vårfest med CentrumKarlstad. Alla butiker festade loss på Blue Moon.


Louise lägenhet är där alla är. Hela sommaren lång. ;D


Extraknäckte för Jägermeister. Riktigt roligt!


Sprang Midnattsloppet i Stockholm med Klas kusiner och mamma.


Fotade med Miffe, fotot blev uppsatt på skolans vägg. Tack för den Miffe! :P


Färgade håret mörkare. Här med Jess på Korianders salsakväll.


Julfest med jobbet på Nöjes. Här med Perra från Bergvik.

Grannjävlar

Jag bokade tvättid tills idag. För tredje gången är det någon som kör en maskin när min tvättid startat. Den här gången tänder jag verkligen till. Jag stänger av maskinen, som f.ö. hade mer än en halvtimme kvar, och slänger ur hennes blöta tvätt i en av korgarna. Sedan hämtar jag papper och penna och skriver en mycket ilsken lapp och sätter på tvättstugedörren. Väldigt roligt nu i efterhand att jag hånade sådana "arga lappar" tidigare idag. Då någon satt upp just en sådan i garaget om att "folk bör stänga dörren efter sig. Hälsningar Bilägare". Hahaha. Jag tycker verkligen sådana lappar är så patetiska. Men denna gång hade jag inget val. Jag har ju ingen aning vems tvätten var eftersom ingen bokat någon tid innan eller efter.

Så bestämmer jag mig för att vänta. Mycket riktigt, damen som tagit sig friheten att starta en maskin dök tillslut upp. Jag kan inte riktigt tro på hennes ursäkt om att hon trodde hon skulle hinna. Det går inte riktigt ihop. Jag fick åtminstonde säga hur irriterad jag var och att min tvättid faktiskt är min tvättid. Jisses.


Gott nytt 2010!

Åh, vilken bra kväll! Kims goda matlagning är ju helt fantastisk. Lips sjöngs flitigt av oss tjejer och efter tolvslaget så spelade vi sällskapsspelet Alias till klockan närmade sig femsnåret.

Riktigt fint nyår. Bästa på länge. Härligt att bara vara och umgås istället för att flänga vidare. Tack alla som firade här och som gjorde kvällen så bra!