Lördagens bravader

Trevlig jobbhelg! Fredagen blev riktigt lyckad, med tjejerna hos mig för att sen dra vidare till Nöjesfabriken och Oskar Linnros. Igår hade vi kalas för Norda som fyllt 25. Jadå, tvådagars blev det. Även detta blev en toppenkväll! Denna söndag har jag trots detta varit riktigt pigg och jobbat, därefter match i Sunne. Skitmatch.

Här bjuder jag på några bilder från gårdagen.




Dagens tur på skidor

... gick ute i Skattkärr. Riktigt fina spår där!! Roligt varv och härligt att få komma ut i friska luften. Elljusspåret släcktes runt 21.30 och då blev det bäcksvart. Lotta och Anders hade pannlampor, men inte jag. Så jag åkte mellan dem för att ha någorlunda koll på vart jag var på väg. Härligt! Skidköpet kan vara ett av mina bästa köp någonsin! :D 




Kallaste åkturen på länge

Minus sjutton grader visade termometern innan vi drog iväg. SJUTTON GRADER! Crazy. Så ut i Tuggelitespåren där det inte är elljusspår utan man får köra med den gamla hederliga pannlampan. Riktigt, riktigt kul var det, & kul att Klas kunde hänga med <3



Halv åtta hos mig

Ikväll hade jag bjudit hem jobbgänget på 3-rätters. Helt underbar söndagskväll. Tack mina kära vänner!

Meny:
Förrätt. Spenat, ricotta med parmesan och chili minipajer. Grönsallad med balsamicodressing med smak av citron, chili och parmesan. Granatäpplekärnor.

Varmrätt. Ugnsstekt kyckling med chili och vitlökstouch. Ketjap manis-sås och grönsallad med rostade pinjenötter och granatäpplekärnor.

Efterrätt. Äggtoddy med cognac i äggskal och tillhörande kaffe, florsocker och kakao.








Årets första fynd

   

Årets mellandagsreaFYND!
En skjorta från MQ, Fred Perry, 30%.
En spetstunika från Gina Tricot, 50%.
En kort kavaj från Sonja & Jag, Rut Mfl, 60%.

Bra framsida på dagens VärmlandsFolkblad

Haha, snyggt! Min nuna prydde dagens morgontidning. Dock något suddig, men ändå. Kul! :D


Inredningsklappar

Jag har ju glömt att visa två av mina fina julklappar. Mamma hade pysslat med de här fina hoprullade notbladen, med snöre om. Det enkla är oftast det absolut finaste. Jag fick även den här fina ljuslyktan med en fjärilsdekoration av Mormor ♥


Amaryllis

Vi fick en blomma av grannen häromdagen. Jag trodde de var för jag skottat hela vägen fram på vår sida av gången, och även i samma veva fixat framför grannens dörr. Nej. Stackarna var allergiska. Men mysigt att de kom över med blomman, den är helt fantastisk. Det är en riktigt stor vit amaryllis. TACK! :)




Genom Eld


Linnros på Nöjesfabriken

Idag köpte jag min biljett till Oskar Linnros den 28:e januari på Nöjes. Ser vi fram emot! :)


Nykär

Jag älskar min nya Pippitröja jag fick av Mamma och Pappa i julklapp. Så himla fin!


Premiär

Skyndade mig från jobbet och till Sats för ett spinningpass. Men glömde totalt bort alla nyårslöftesidioter som hetstränar såhär i början av året för att sedan pö om pö trappa ned träningen. Ni är så tråkiga! Kan ni inte sluta hetsa såhär i början så vi som ligger i och faktiskt tränar regelbundet kan få gå på passen :P Jaja. Det är väl bra att ni tröttnar, för då blir det mer plats och tid för mig. Höhö.

Yees. Jag slängde på mig min nya Björn Dähliejacka med matchande hårband och sprang årets första löprunda. Premiärturen alltså, det var jätteskönt! Bra luft och skönt tempo. :)

.

Bra start på nya året

Det känns redan nu som att 2011 kommer bli ett finfint år! :)



Bra sambo

Häromdagen kom jag hem efter en heldags arbete och träning. Trött som bara den. Då hade världens bästa sambo gjort god mat. Kyckling med inbakad ost och salami, ris och ruccola. Nam!