Förste advent

Match idag, borta mot Karlskoga. Bara vinst som gäller nu!

Om det fortsätter snöa såhär är jag lite orolig inför vår Ullaredstripp imorgon. Eller snarare i natt.. vi har tänkt åka klockan 3. Hoppas det lugnar sig något! Så vi kan bege oss iväg :)

Lördagsmys

Superdupermegatrött. Blev en stressig fredag. Jobb till 18, sen match till 21.30 och efter det hets iväg till Tempel och Daniel-Adams Ray. Idag har jag varit iväg till Alsters julmarknad med mina älskade föräldrar, mormor och mammas goa vän Lena. Kom i sådan julstämning så jag drog igång med pyntandet hemma. Annars har jag bara legat i soffan och segat. Tänkte fortsätta med det resten av kvällen, jag och mitt godis.


Julepyntsdags





Yeees!

Sonia lyckades få tag på biljetter till fredagens spelning på Tempel med Daniel Adams-Ray!! GÖTT! Ska bli så kul tjejer! :D


Fantastiska samarbeten

H&Ms samarbeten brukar bli succé. Denna gång är det franska Lanvin som står för designen. Jag älskar den här klänningen! Men inte ett plagg finns kvar. Sold out står det vid varje dress. Jaha, lika bra det, försöker vara en spara istället för slösa.


Sötaste tjejen

Titta vilken fin bild! Det är grannen hos mamma och pappa som knäppt bilden och sedan deltog i Apollos fototävling. Givetvis vann de! Hur härlig är inte bilden? Den är verkligen toppen! Grattis goa Helen och familjen till vinsten :D


Bild från
apollo.

Matchdag!

Match idag! Hemma mot Kristinehamn. Dags att tagga till! :D

Härlig torsdag

Efter jobbet samlades vi på restaurang Fontana di Trevi för lite kvällsmat och umgänge. Tack mina fina arbetskamrater. Ni är grymma! ♥

Nu blir det att packa träningsväskan och snart gå och knyta sig. Spinning och core kl 7.30 imorrnbitti. Godnattt!


Julklappstips, till mig! :)

Tänkte vara smart och lägga ut några julklappsönskningar. I familjen så drar vi alla ett varsitt namn att för 500:- köpa en klapp till, istället för massa klappar till alla. Smart! Så om du läser min blogg, du som dragit mitt namn;




* Presentkort på en teknikaffär. Vill ha bidrag till en ny kamera eller nya Kinect till Xbox.
* Shampoo och balsam från San Sebastian på min favvosalong Nikita.
* Presentkort från inget mindre än mitt älskade jobb. Team Sportia. Jodå, jag ska köpa längdskidor och önskar mig ett bidrag.
* Parfym. DKNY Apple.
* Servisen "Arv" från IKEA.

Ögonundersökning

Ledig måndag. Hunnit med mycket. Först en långpromenad, efter det en lunch med goa vännerna. Sedan var det äntligen dags. Ögonundersökningen på Memira. Den har jag sett fram emot i några dagar nu!

Förundersökningen gick lysande. Mina ögon var nästintill exemplariska. Mina hornhinnor skulle bara varit lite tjockare så hade de varit just det. Men som sagt, mina ögon var så fina att jag kunde välja vilken metod jag själv önskade. Det känns bra! Då har man fler alternativ fram till slutresultatet. Jag överväger att göra detta till våren. Men vi får se. Måste smälta allt litegrann först.


Pilgrimspärlor

Idag rensade jag runt i mina lådor. Upptäckte en hel del fina prylar jag helt glömt bort. Dessa fina pärlhalsband och armband köpte jag för snart tre år sedan på Hildurs smycken. De är handgjorda från Indien och inga av smyckena är exakt likadana. Märket är Pilgrim och visst är de små cupcake-pärlorna söta?! :)



Fars dag = fikans dag?

Blev upphämtad av svärföräldrarna på morgonen för att åka till Rud för lite fars dagsfika. Efter det spenderade jag eftermiddagen tillsammans med mamma och pappa. Givetvis med fars dagsfika hos dem. Men det slutar inte där, nej, nej. Mamma och jag åkte till Mormor en sväng. Fika erbjöds, men jag var så mätt att det räckte med lite bubbelvatten för mig. Mysig dag med mycket umgänge med de bästa runtomkring. Underbara mäniskor! :)




Tröttaste hunden Ombra ♥

Vecka 46

Såhär ser min vecka ut.

Måndag: Jobbledig. Löprunda. Lunch med Sara, Linda och hennes lillkille Bastian. Undersökning av ögonen på Memira. Innebandyträning 20-22.

Tisdag:
Jobb. Bodypump-pass.

Onsdag:
Jobbledig. Läkartid. Satspowerstep. Mysfika. Innebandyträning 20-22.

Torsdag:
Jobb. Ut och äta med jobbet.

Fredag:
Morgonpass med spinning och core. Jobb.

Lördag:
Jobb

Söndag:
Jobbledig. Matchdags mot Kristinehamn! (hemmamatch dessutom, kom o kika vettja)

Dags att ta sig i kragen. Träning, here I come :)


För mycket av det goda?

I fredags bjöd jag hem Jess, Amanda och hennes vän från skolan Sonia på fredagsmys. Jag köpte hem en rejäl godispåse, och tydligen tänkte de andra likadant. Godis i drivor och två påsar chips. Vi brukar alltid skoja om hur mycket vi köper och att vi ändå lyckas äta skålarna rena. Men denna gång gick vi bet. Har fortfarande lite godis kvar i min lilla rosa godisskål :)


Närsynt

Nu har jag haft glajjor i två dagar, bara tre dagar kvar. Man blir så van att använda linser att mina glasögon känns otympliga nu. Träning, jobb och annat gör att linser är smidigare. På måndag ska jag nämligen iväg på en ögonundersökning på Memira. Där ska jag undersöka möjligheterna till en eventuell operation av mina synfel. Jag är både närsynt och har brytningsfel på båda ögonen, som gör att jag ser dåligt på långt håll och har svårt att bedöma avstånd utan mina glajjor eller linser. Det ska bli så spännande! :)

Lördagskvällen i bilder


 

Marilyn Monroe is back!

Åh vad kul det är att klä ut sig! Igår gick årets halloweenfest av stepeln uti Tyrstugan. Riktigt kul kväll med så otroligt sköna brudar. Sara från jobbet och hennes vänner Klara och Kattis. Tack för en tokbra kväll! Här får ni se ett smakprov på min outfit. Slänger upp lite fler bilder ikväll efter jobbet! :)





Halloweenfest på lördag

På lördag är det dags för halloweenfest. Mitt ute i skogen för att få den där "läskiga" stämningen. Jag ser verkligen fram emot festen! Vad tror ni jag ska vara utklädd till? ...Marilyn Monroe!

Gick till Myrorna idag för att leta efter en vit halterneckklänning till outfiten. De hade tyvärr ingen, men en tjej där erbjöd sig att sy en åt mig (!) Galet snällt! Hon har pluggat inriktning sömmerska, det kan nog bli riktigt bra! Ska bli spännande att se slutresultatet :)


God natt!

Jag är så trött. Blev en lång arbetsdag, 8 - 20.30. Så jag säger Godnatt! Vi hörs imorgon :)

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar om en hårförlängning hos fina Sandra Asp. Kika in hos henne här!


euro so cap

För att tävla – gör så här:

- Kopiera nedstående text och klistra in den i ett inlägg på din blogg. Viktigt! Använd bilden till inlägget!

Jag är med och tävlar om tejp-extensions  från Euro So. Cap . Allt till ett värde av 2270 kr! Gå in på http://www.sandraasp.com och tävla du med!

- Skriv en kommentar i detta inlägget där du skriver att du är med och tävlar och länka till ditt inlägg. Var noga med att länkarna kommer med i inlägget.

http://www.sandraasp.com http://www.eurosocap.se

Självklart kan även ni utan blogg vara med och tävla. Skriv en kommentar och berätta varför du vill vinna samt tipsa 3 vänner om tävlingen via mail.

Tävlingen pågår till måndag den 15 november kl 21.00.

Lycka till!


Memira - ögonlaser

Min vän Johan har opererat sina ögon för att bli kvitt glasögon och linser. Jag är ju själv både närsynt och har brytningsfel på båda ögonen. Så när Johan fick en undersökning att ge till någon av sina vänner gav han en till mig. Jag är spänd inför vad de kommer säga. Hur det går till, vilka metoder det finns och om det ens är möjligt att operera mina synfel? Spännande!
Om två veckor har jag bokat in mig. Undersökningen skulle ta ungefär en timme och hela fem dagar innan måste jag ha varit linsfri. Jösses! Så länge har jag nog aldrig varit utan mina linser. Får se till att inte glömma bort det när man är skittrött framför badrumsspegeln, så jag inte råkar sätta in dem :)

Dagens namnam

Har legat i soffan hela lediga måndagen.. kul med förkylning. Usch! Masade mig dock upp en sväng och åkte iväg till Maxi för att handla lite mat. Där fick jag syn på en ny yoghurt från Yoggi Dröm. Vit persika-vit choklad. Kan vara bland det godaste någonsin (ja, jag känner smak trots täppt näsa!) Troligtvis det mest onyttiga också, men va fasen! :)