Glömde ju...

...nämna att senaste blogginlägget skrevs på min nya Sony Vaio! Jag har äntligen skaffat mig en laptop. :D Jag är fan kär i den!

Förkyld, igen?!

Åkt på en redig förkylning har jag gjort återigen. Jag som precis blivit frisk och skulle börja träna, men icke då! Skönt att  vara ledig imorgon så jag får kurera mig. Måste ju vara frisk till massa roligt jobb, nyårskalaset och sen måste jag orka flytta också. Nu är det väl så att jag inte har enormt mycket saker att packa och så. Helt klart är det mest kläder. Spännande att ha sitt eget krypin. Klas och jag åkte till Ikea idag och handlade lite livsnödvändiga prylar som diskställ, grytor, stekpanna, en pläd, lampa, mysfilt till soffan och diverse annat smått och gott. Skrev på kontraktet idag, så nu är det verkligen helt spikat och klart. Hur kul som helst!

JAAAAAAA!

Världens bästa julklapp, kontraktet är klart. Flytt blir det den förste januari! Halleluja! Ulvsbygatan 24 A, here we come. Fantastiskt kul att bli granne med bl.a. världens bästa Louise, Johan x2, Niklas, Sandra, Erik, Anders. 

Har varit förvånansvärt lugnt på stan idag. Fick till och med gå hem en timme tidigare från jobbet. Linda och jag kom på den eminenta idéen att köpa chefen en julklapp. Efter ett litet rådslag tyckte de att jag var rätt kvinna för jobbet. Sagt o gjort, jag kutade iväg och hittade en jättefin hopplockad korg med lite olika chokladsmaker, kaffebönor och chokladsirap att kanske ha på pannkakorna, glassen eller mackan. Fint packeterad från Kardemumma i Mitticity.

Alla mina klappar är klara och inslagna nu. Ska mysglögga lite ikväll med mamma och pappa och komma på lite fiffiga julrim. 

GOD JUL ALLIHOPA! NI ÄR BÄST.


Bara att packa då

Vi väntar fortfarande på kontrakt till lägenheten. Jag ringde hyresvärdinnan i slutet av förra veckan och hon sa att allt var som det ska. Bara att börja packa då, sa jag, och det höll hon med om. Så nu när vi ska flytta behöver jag en dator. Klas kommer ju ha med sin, men det är ju hans dator. Så jag behöver en egen till lite skolarbete till sista rycket där och diverse annat. Just nu lutar det åt en SONY VAIO FW11M.

Idag har jag sovmorgon och ska jobba 12-19. Så jag hinner med lite nyttigheter idag, som att lämna tillbaka en lånebok till Universitetet och köpa spegeln jag så länge velat ha från Boulevard. Mormor var så gullig och har lagt handpenning på den, då det var den sista som fanns kvar i vitt. Ska visa bilder på den sen! 



Här är kanske min blivande skönhet. Visst är den supersnygg?

Passion

Den här blomman fick jag av Klas familj på min tjugoårsdag tidigare i år, närmare bestämt i maj. Den blommar och mår hur bra som helst i mitt rum. Titta vad fin passionsblomman är när den slår ut!

 

Juletider

Oj, vad jag inte bloggat på länge! Så vad händer då? Jo, jag jobbar en hel, hel del just nu. Det är fulls ös i julhandeln. Just nu märks det inte av någon lågkonja hos Team iaf! Men det är härligt. Jag är färdig med alla julklappar också. Det är ju så otroligt skönt! Bara att serva andra som är på julklappsjakt i butiken.

Äntligen frisk också. Så nu kan jag dra igång och träna för fullt. Amanda och jag körde combat på Sats igår, vilket känns både i axlar, ben och rumpan idag. Riktigt tufft pass.

Måste börja fixa lite inför flytten också. Flyttlådor, köksredskap, möbler och en laptop är väl det som står högst på listan.

Ne, nu ska jag gotta ner mig i soffan och se på tv och mysa.

Right here (departed)

Världens bästa Brandy. Hon har alltid varit grym, nu gör hon det igen,
klicka
här och lyssna!


Vi har en lägenhet på gång

Äntligen verkar det som att vi kommer få vårt eget hem att inreda! Vi ska bara bli godkända av bostadsrättsföreningen. Vi ska hyra i andrahand av ett jättebra par. Känns toppenbra! Så godkända av hyresvärden är vi än så länge i alla fall! Vi bara måste bli vidaregodkända! Finns ju ingenting som skulle göra att vi får ett negativt besked. Så vi har börjat planera för fullt! Igår var Klas och jag iväg och köpte en soffa, blev en tresits med divan. Exakt en sådan modell nedanför, men i en blå ton. Superläcker! 

Idag åkte pappa och jag till Arvika för att magnetröntga mitt knä som krånglar igen. Minisken som spökar den här gången trodde doktorn för några veckor sen och remitterade mig till röntgen till sommarn.. Men som tur var fick jag en tid tidigare nu idag då, så det kanske kan bli fixat någongång! Jag fick ligga blickstill i en stor maskin som brummade och lät så högt att jag fick ha både öronproppar och hörselskydd med Abbamusik i (!) Låg där och frös i en av sjukhusets t-shirts och trosor. Medan jag diggade till Gimme! Gimme! Gimme! (A man after midnight).

Sedan svängde vi förbi Elon och köpte en mikro till mig. Det tar sig, jag önskar mig en vattenkokare av farmor och  Tack, tack, tack snälla pappa! :D

        

Madde !

Detta inlägg är tillägnat "Kryddan" Madde.

Imorgon ska vi som sagt ut och äta på Pitchers med gänget. Det är nämligen så att Madde gör sin sista dag på Team Sportia. Helt galet. Allt jag kan där har jag lärt mig av henne. Vem ska jag nu fråga om det är något lurigt jag behöver hjälp med? Kommer verkligen sakna dig på jobbet pärlan! Vi får hänga i och träna så vi ses! :)


Torsdag

Idag har jag jobbat kortisdag 12-16. Det var bra, så jag hann undan med lite skolarbete. Vi har inlämning på en uppgift på tisdag, dags att bli klar snart :)
Ikväll samlade vi ihop jobbgänget och födelsedagsfirade Mats som gått och blivit mäktiga 30 år. Jättetrevligt med tårta som Madde bakat. Som för övrigt var bland det godaste jag ätit på länge! Du är grym på att baka Maddson!

Imorgon blire kortisdag igen 12-16. Ska försöka plugga lite innan, sen ska jag leta efter den sista julklappen jag har kvar att köpa. Blir en tur på stan.

Och imorgon ska vi återigen dra ihop jobbgänget, då ska vi ut och äta på Pitchers och efter det ta en drink innanför Pitchers där de öppnat nattklubb/bar bakom restaurangen. Mys!

Hahahihihahaho

Ojojooj! Just nu händer det spännande grejer! Berättar om hur det går senare.. :)

Grattis Britney

Idag fyller allas vår Britney Spears 27 år. Hennes album Circus släpptes idag. Här är en av favoriterna. If you seek Amy.


Ms Bijoux

Nu vet jag att jag får armbandet i julklapp! Jag skickade efter det gammelrosa åt mig själv tillsammans med det bruna flätade med Buddha från Ms Bijoux, Nelly.com. Så får jag det av mamma sen. Jag veet att det kan tyckas lite tråkigt att jag redan vet vad jag får, men jag vet ju också att jag kommer bli supernöjd! Så mig spelar inte den där överraskningen på julafton, som man ska få, någon större roll. Jag provar hellre tröjan jag önskar mig så mamma vet exakt, istället för att den ska ta slut eller något sådant när det väl ska inhandlas. Så är det med det.

Jag har ringt och ringt på en lägenhet på Norrstrand, Ulvsbygatan. Tjejen svarade aldrig igår när jag ringde, men idag ringde hon upp mig. Så imorgon ska Klas och jag iväg och kika om den är något att ha! Kul va?!