Tisdag

Denna tisdag gick verkligen i ett. Jobb 8-16, sedan skola 16.30-19.15. Härligt! Niclas överraskade mig på jobbet med ett inslaget paket. Spännande värre! Jag slet upp paketet och hittade en liten väska med ett par Salmingtrosor i. Säljaren för Salming hade varit på jobbet medan jag hämtade post o paket, och Niclas var så påhittig så han skyndade sig att slå in trosorna som jag fått som prov från säljaren. Gullig arbetskamrat! Själv hade han fått ett par läckra kalsingar och var så stolt så! :D


Pilates i skolan idag. Lärde mig några bra mage/rygg övningar att köra på boll. Perfekt på Sats sen! Nej nu blir det natta! Sov gott. ♥


Lilla sötnos

Jag är helt tokig i Harry! Han är det finaste jag sett, så Klas har fått en konkurrent. Lånade en bild från mamma Johanna.


Bebis!

Nu har äntligen Johanna och Henrik fått sin lille Harry! Jag är numera officiell "moster"! Så himla underbart att han finns här ute nu. Ett nytt liv som startar, häftigt eller hur?! Förhoppningsvis får jag se den lille i verkligheten imorgon. Jag har stt miraklet på bild än så länge. Han är det sötaste jag sett :) Hej Harry, välkommen!

Canvastavla?

Denna bild skulle jag vilja göra till canvastavla, antingen i färg eller svartvit och ha i sovrummet i nya lägenheten. Vad tror ni?


Midnattsloppet!

Här är banan vi ska springa. Tydligen mycket uppför o nedför.. så det blir att träna intervaller i Svinbäcksbacken här brevid tills innan vi flyttar! Lär bli en obeskrivligt skön känsla när man går i mål runt midnatt.


Varje kvinnas rättighet


Jag har hittat en ny gratissida som tilltalar mig. Jag har ett hyfsat stort behov av skor. Jag anser att man aldrig kan få för mycket skor! Gå gärna in på gratisskor.se och registrera er
här!

Dags att röra på sig

Just nu händer det massa runt mig.

  • Till att börja med har jag har satt upp mitt mål med löpningen. Målet är att orka springa en mil på en timme. Detta är något jag måste fixa innan 15 augusti då starten av Midnattsloppet i Sthlm äger rum. Vi är anmälda till just den tiden 56-60 minuter. Det bara ska fixas! 
  • Sedan har jag ett sista inlämningsarbete kvar i skolan på minst 10 sidor. Bara att sätta igång!
  • Sist men inte minst: Vi ska flytta! Just nu hyr vi en bostadsrätt i andra hand på Norrstrand och lägenheten ska säljas. Så vi måste flytta. Klas skickade iväg en intresseanmälan på en lägenhet mitt i stan, vid Nöjesbutiken. En rymlig fin trea. Gissa vad? Vi fick den! Av mer än 50 sökande. Så jag kommer ha en minuts gångväg till jobbet i mitticity! Underbart. Vi får den förste juni och då blir det att måla och fixa lite med den innan inflytt. Inga papper är ju klara, men det ska väl inte vara några problem.

Idag är sista dagen på min minisemester. Jag har varit ledig lör-sön-mån. Skönt att få ladda batterierna lite. Idag blir det att rensa lite bland mina kläder på vinden. En släng, en spara och en skänkhög ska jag försöka få fram för att få lite ordning innan flytt och allt. Sedan blir det en löprunda och efter det ett besök på Sats.

Solen står högt på himlen och det är knappt ett moln.. Tror jag tar löprundan innan vindsrenset!


Denna bild tog jag sommaren 2007, vid sommarstugan.


Nike+

Då har jag gjort mitt första riktiga springpass. Jag tog rundan runt Kroppkärrssjön. Från mig, runt sjön och hem igen är det ungefär 5 km. Jag är stolt som faktiskt orkade löpa hela vägen! Jag som inte sprungit på så otroligt länge.. Men nu är det verkligen, veerkligen dags. Igår anmälde jag mig nämligen till Midnattsloppet som går av stapeln lördagen den 15:e augusti 2009 i Stockholm. Det är svärmor, hennes två systerbarn Camilla o Catta o så jag då som ska löpa. Sen har vi med oss vår trogna personliga hejarklack som består av Klas, Johanna, svärfar Olle o Bruno. Ser fram emot denna utmaning! Dags att ta tag i det här dököttet. Nike+ är en höjdare också! Jag ger järnet när jag sätter igång powersongs, då är man taggad till tusen. Kul att ha en personlig tränare i öronen också som hejar på! Troligtvis kommer bloggen rikta in sig mer på träning och kost fram till augusti. Hoppas ni är kvar och peppar mig! :)


Guitar Hero!

Igår fick Klas och jag för oss att vi behövde xbox 360 och guitar world tour. Det är verkligen grymt kul! Jag avancerar mer och mer på trummorna, någongång ska jag fixa det på högsta nivån!


Branäs!

Vilken härlig dag! Jag är verkligen helt slut i kroppen. Jag måste säga att för att inte ha åkt skidor på så många år så klarade jag mig hyfsat. Helt otroligt roligt att åka igen. Bra väder fick vi tillslut också med blå himmel. Tur att vi har tillgång till liftkort genom jobbet! Kul att vi kom iväg. Tack Göran och Åsa för en superdag!

 

SM-GUUULD!!

Skönt med guld!


bild lånad från aftonbladet.se

Lördag

Helg, och jag gör min femte av totalt tolv dagars arbete i rad. Jag är inne i ett skönt flyt just nu med det mesta, så det är bara att köra på. Ikväll är Klas ute och kalasar, så jag tog mig i kragen och öppnade böckerna och skrev klart mitt skolarbete. SKÖNT att ha det bakom sig. Jag kommer sakna gänget sen när skolan är slut i juni, men samtidigt kommer det bli skönt att inte behöva plugga på ett tag. När jag hoppade på den här halvfartskursen så jobbade jag inte alls lika mycket. Men nu när jag jobbar mer och känner att det är det bästa och roligaste jobb jag haft, så känner jag att det blir lite mycket att jobba heltid och även plugga 50%. Jag vill ju även hinna med att träna och ta hand om mig själv, träffa mina älskade föräldrar och min bästa morfar och min finaste mormor. Vännerna får man inte heller glömma och min älskling Klas :)

Men som sagt, det flyter på bra. Idag var mormor inne på jobbet och gav mig två paket med påskpynt! Jättesöta kycklingar som ska få bo i köksfönstret i i påsk. Tack goding!


Bästa bilden på två soltörstande män i juni förra året. Pappa o Morfar ♥

Åååh!

Den här är så otroligt vacker! Finns hos Nelly, för 899:-


God natt!

Idag började dagen med att Peter Siepen ringde till jobbet. Ja, ni hörde rätt. Ni som hängt med i bloggen vet att han var inne på jobbet förra veckan och ville ha hjälp av mig med en tröja. Han gillar nog Karlstad och Team Sportia skarpt! Troligtvis gillar han Intersport med  ;)

Idag blev det jobb och massa fixande o trixande med nya Craftkläderna. Kul, blir att slutgöra imorgon! Sedan ska jag försöka träna imorgon också. Redan torsdag imorgon!! ...och jag har inte varit på gymet än. Usch Sofia. Imorgon ska jag ta mig i kragen. Blev ju faktiskt pizza till hockeyn.

Time to go to sleep!