Lediga tisdagen

Idag är jag alltså ledig. Alltid nuförtiden när jag är ledig är himlen klarblå, solen skiner och det är så vackert ute. Hoppas min tur med vädret håller i sig. Strax ska jag iväg och lämna plasma för att sedan möta upp Nicole som ska fixa nytt pass till sin Thairesa. Sedan blir det en sväng på stan. Härligt! 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jo det är klart! Hade varit mysigt med bion, men eftersom vi var tvungna att köpa datorn så fick vi liksom inte råd :) Klas ska komma hit imorgon på eftermiddagen och fixa med datorn, är du ledig då? Annars är vi hemma resten av veckan också :)

Postat av: Linda

Åh, och jag saknar dig med!!! Och vad kul om du kan komma hit!!!! :DDDDD Jag tror nog att det är lättast att flyga från Torp i Norge. Säkert lätt från Skavsta med men när vi kollade var flygen dyrare därifrån. Iaf så tog jag och Louise Swebus till Oslo, sen från Oslo bussterminal går Torpexpressen direkt till flygplatsen och i perfekt tid tills flyget går. Då kommer du till Stansted i London och därifrån kan man lättast ta Stansted Express och sen skulle isf jag komma och hämta upp dig!!! :DD PUSS

2010-01-12 @ 17:09:58
URL: http://lindaydemar.blogg.se/

Lämna gärna din åsikt:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback