Yeeey !

Bloggtorkan är över, nu ska jag försöka fylla i de dagarna jag missat när jag inte skrivit. Mycket jobb har det varit, men till och med fredag är jag ledig. Så det har varit massa shopping idag när det varit Persmäss i stan. Blev en tunika från Sofias Garderob. För er som inte besökt butiken än, gör det! Det finns massa fint. Den ligger på Ö. Torgg. 1, Karlstad.
Sedan blev det även de smycken jag hade på visningen i lördags o igår. Pilgrims kollektion "Blessings from India". De är otroliga! Träkolur o pärlor i olika färger, som sagt, otroliga!

Sedan har jag som sagt gått underklädesmodell för Change åter igen. Både i hamnen, på Ankan och på Arena. Bjuder på lite bilder nedanför. Jag lånade pompoms för jag var cheerleader :D

OCH största nyheten är väl ändå att Jessica och jag bokade en sista minuten till Turkiet idag. Vi åker redan på måndag! Perfekt att vi flyger från Karlstad, hade varit ett stort minus att behöva köra bil, få skjuts eller åka buss till Sthlm eller nån annanstans för att flyga. Så det här blir toppen gott folk!






Kommentarer
Postat av: Jessica

Låter underbart med en utlandsresa ju! Hoppas att ni får en toppenvecka! :)

Postat av: jess

Yieh! :D Fan va skönt det ska bli! :D

2008-08-05 @ 21:53:48
URL: http://jessicafransson.blogg.se/
Postat av: Jessica

Ja, det är ju verkligen ett måste på marknad ;)Jaså, har du varit tvungen att jobba när det har varit så fint väder, då är du värd att åka till solen ;)

2008-08-05 @ 22:06:15
URL: http://whataboutjessica.blogg.se/
Postat av: Jessica

Ja, jag tycker också det :P Får hoppas att min kära svärmor tycker samma sak :D

2008-08-05 @ 22:20:53
URL: http://whataboutjessica.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vi var grymma!

Snart visning igen ju! :D

Ha det så himla kul i Turkiet nu! avis ;)

Vart i Turkiet ska ni?

Kram & Puss

2008-08-09 @ 11:19:07
URL: http://sandraasp.blogg.se/

Lämna gärna din åsikt:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback