Yes!

ÄNTLIGEN! Jag har tränat en hel innebandyträning ikväll! Otroligt bra känns det! Något som känns mindre bra är att jag fortfarande lirar i mina gamla skor, det är de jag använde den dagen då allt gick åt helvete och korsbandet gick av. Om jag ska fortsätta träna måste jag köpa nya skor känner jag. Jag jobbar ju ändå i sportbutik också..

Nej men hjälp vad roligt det var! Satte några bollar i nät också! Stort. För jag har mindre koll på skottet numer känner jag, får bli lite extra skotträning för mig.


Yepp yepp, här i matchtröjan för lite drygt 2 år sedan.

Kommentarer
Postat av: Linda

Ja, det blir lite sent tyvärr :/ mitt tåg går 8 ungefär... men kanske tittar in om du jobbar imorgon, behöver mig nämligen ett underställ till fjällen! :P

Postat av: Angelina

sv. okej :D hur går med med lägenheten då?:D

2009-01-21 @ 07:30:42
URL: http://angelinav.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Du har så rätt :) Jag jobbar, tränar och sen har jag börjat plugga också. Läser upp en massa betyg på komvux och just nu är det Historia som gäller. Vad gör du själv? Förutom att pyssla i lägenheten, supa dig asfull och se vacker ut inne på Team Sportia?

2009-01-21 @ 10:35:51
URL: http://triffin.blogg.se/
Postat av: ida

va kul för dig sofia gumman!! :D

2009-01-21 @ 23:24:21
URL: http://idapida.blogg.se/
Postat av: ida

ja usch de va läskigt, sitter kvar i bakhuvet även fast de snart är två år sen... hade man vart själv hade de vart skitsamma, men just att min bror var med... usch usch !!



hur går det med knät? känns de bra o så?

jag vet inte när de blir. micke o jimmy drar ju till norge relativt snart så de kan nog dröja ett tag är jag rädd :( jag som älskar karlstad, haha !

2009-01-21 @ 23:50:09
URL: http://idapida.blogg.se/
Postat av: Anna

nope vi hade rött i köket först men nu är det typ brun/beige. Men planlösningen var rätt lik :) Nej vi har vårat burspråk i sovrummet vi! Har en massa bilder under kategorin vårt hem om du skulle vilja kika :)

2009-01-25 @ 23:47:01
URL: http://annamyren.blogg.se/

Lämna gärna din åsikt:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback