Teknikens under

Hallelujah! Vi har fungerande telefoner och Internet i hemmet igen. Klas kompis Fredrik ska ha en eloge för att han kom hit och drog om några sladdar så det fungerar igen :)
Teknikerna på Telia kan köra upp något i röven.. Vi har ärligt talat felanmält i nästan en månads tid.. När vi ringer från mobil till dem så får man vänta i hundra år och när man väl kommer fram så säger de att det inte är några fel för då har de något mupp-program i deras datorer där de kan mäta hur väl fungerande telefon och Internet vi har.. jisses, är vi inte på 2000-talet? Trodde vi skulle kommit längre. Sedan var någon av oss tvungen att vara hemma flera dagar i rad för de kunde ju inte bara boka in en tid så vi visste när de skulle komma. Nejtack, sa vi till det. Kostar ju liksom en del att vara hemma från jobbet. Så när de varit här konstaterade de att det inte var något fel och skrev av ärendet.. JA MEN SEN DÅ? Det funkade ju fortfarande inte. Vad mer kan man göra än att be dem om hjälp, de borde kunna hjälpa en liksom aaaallå?
Hur som haver så var det en sladd uppe på taket som gått av, och det kunde de tydligen inte se med sina hightech-mätningsmojänger.. Up your asses.
Skönt att avreagera sig där.. :D

Ledig från jobbet idag. Blir en sväng till stan för att sola och träna. Ska spana in lite behandlingar på Suzie Picant också. Ska unna mig något härligt när löne kommer tänkte jag. Massage, ansiktsbehandling eller tandblekning :D Får se vad det blir. Har jobbat närapå två veckor i rad :D Underbart! Trivs hur bra som helst med jobbet. Igår hade Anders geneomgång för mig på skor och långfärdsskridskor. Så nu kan jag snart hela butiken, behöver bara lite repetitioner så sitter det sen! :)

Fick kläderna jag beställt från h&m också:
    
Lovly!
Oooooch idag kom La Redoute. Då blir det mer easy shopping :D Postorder är så jäkla bra. Man får se hur kläderna sitter på modellerna, sedan får man prova hemma och är det fel size eller så kan man bara skicka tillbaka kostnadsfritt :)

Solariet nu! Hörs. Puss.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Fin grå tröja/kofta lr vad det nu är :D hehe, det var ju den ja pratade om ju ;)

2008-01-25 @ 17:51:47

Lämna gärna din åsikt:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback